Ännu en sak avklarad!

Sista religionsprovet avklarat, bara denna sista inlämnings uppgift kvar. Ett sektarbete, dock inte så roligt, men måste göras. Och blir det ett bra betyg på detta med så blir det ett topp betyg i slutet, me like :)
Efter denna lektionen nu är det foderkunskap med Kristina. Börjar blir ordentligt trött på dessa över ambitiösa lärare, fattar dom inte att man inte orkar med mer nu? Men vi har nog aldrig haft så mycket att göra som vi har haft de här veckorna..
Sen blir det ner till stallet och rida Rosen. Börjar tröttna på att rida dressyr hela tiden, vill hoppa lite med henne!! Lixom, haft denna kursen sen vecka 10, ridigt minst 4 gånger i veckan och hoppat typ 2 gånger. Inte speciellt okej. Men Ulrika har väl bestämt att hon aldrig mer ska får hoppa, skulle inte förvåna mig det minsta. Hade man inte riskerat att bli halshuggen skulle jag hoppat lite i smyg, hehe^^
Igår fick vi våra sista student saker, så nu har allt kommit! Helt sjukt att det snart är MINDRE än en månad tills man ska ta STUDENTEN!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0