Idol!

I lördags klockan kvart över 3 var vi redo för att börja den långa resan ner till Malmö. I Halmstad stannade vi, bytte bil och plockade upp Marcus, som var snäll och följde med som sällskap till mig :) Rätt skönt också att slippa köra hela vägen helt själv, och hans bil är ju lite bättre att köra på motorvägen, hehe. Men ungefär vid halv 7 var vi framme i Malmö, in på Mc Donalds, bytta om och sen vidare för att ställa sig i kön. Det var verkligen helt sjuk, människor satt där med tält, filtar, stolar och hade allvarligt sovit där ute under natten. Helt jävla sinnes sjuk. Men strax innan 7 stod Kajsa, Maja och Gustav i kön.
Jag och Marcus åkte vidare för att hitta pakering + att vi inte var så sugna på att stå i kön hela dagen. Så vi åkte iväg, kollade på ett hus som var nästan 200 meter högt. Sen letade vi efter en statiolmack och snurrade runt inne i CP staden. Har aldrig varit med om någon jobbigare stad. Alla tuttade hejvilt och var verkligen röd ljus varje gång man kom fram. Sen var det gupp som man fick köra i snigel fart över. Men vid 11 någon gång hittade vi Kajsa och ställde oss i kön. Strax efter 2 kom hon in och fick sjunga. Men hon gick inte vidare. Men de sa att hon verkade vara en väldigt charmig tjej, och hade e fin och speciell sångröst, och om hon fortsatte att träna och utveckals inom sång ville de gärna att hon skulle komma tillbaka nästa år. Men tror att det berode mycket på att hon var så nervös nu, hela hon skakade, stackarn.
Men det var en rolig dag, och en häftig upplevelse. Men man kommer bli besviken nu när man tittar på det, för allt är fejk. Men kanske att vi kommer med i tv:en!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0