Happy girl :)

Wiiiiieeeee, nu har dom ringt ifrån Ekbacken och har jag lite mer tur så kommer hela mitt jobblösa liv att lösa sig!!! :D:D:D De vill att jag skulle komma in och jobba med start vecka 26, vilket betyder att jag är ledig i ialla fall 2 veckor i början! FY FAN VAD SKÖNT! Sån jäkla lättnad att slippa oroa sig för det nu, men det kommer antagligen inte världens roligaste jobb, men kommer iaf på pengar och slippa leva på mammsen. Så jag är mycket glad! :D
Ska strax börja sminka mig nu och dags största problem är som vanligt, vad man ska ta på sig. Men ska la försöka rota fram något även denna gången, lyckas med det omöjliga!



Detta är en mördarmaskin som in i det längsta ska unvikas ikväll.

Valborg

Har nog sovit lite för lite inatt, är nämligen väldigt trött idag. Men som tur är har vi inte allt för många lektioner. Har haft första nu, sen naturkunskap om 10 min och provet halv 1. Med tanke på så mycket som jag har pluggat till det borde det går att skriva på 5 min. Men fick reda på kolik provet idag med, trejde bra betyget för denna veckan. Detta blir 4 provet på en och samma vecka, är fan sjuk hur mycket vi har att göra nu! Kommer sluta med att vi får sluta skolan 1 vecka innan studenten pga utbrändhet, så kommer säkert inte bli någon student för oss på Plönninge, skulle inte förvåna mig det minsta.
Men har iaf lite roligt att se fram emot. Ikväll blir det som sagt Underbar, hoppas på en sjukrolig kväll! På tisdag är det studentfest, Bad taste, och då ska alla klä ut sig riktigt fula. Sen den 19 maj är det möss på tagning på B&B. Tror jag kommer behöva åka hem och fjäska lite för mammsen, hehe.. :P

Idag = ingen bra dag

Började med att man ska vara i stallet och rida Rosen, hatar just nu för tillfället den hästen. Vägrar att sammabeta med mig, så fort man begär något av henne börjar hon stegra, sparka back ut och backa, detta varierar hon mellan. Kortar man tyglen stregrar hon, lägger man till spöt sparkar hon, blandat med att backa. Så har inte lite damp på hästen. Har inte alls kämpat med henne sen vecka 10, och kommer jag någon vart? Nej, börjar tröttna rejält nu! Sen skolan, natur och sen engelska. Engelskan framför allt kan hon ta och stoppa upp någonstans. Orkar inte med henne. Toni är den ENDA som är glad över att denna kursen håller på enda fram till sommarlovet.
Sen har resten av kvällen varit en riktigt depp kväll, hade nästan lika gärna kunnat dö. Fast verkar som de kanske blir bra ändå, framtiden får avgöra :)
Nu ska jag läsa om hästens träning tills ögonen verkligen inte klarar av att hålla sig öppna längre. Prov imon (Y)
Och imon blir det Underbar, TAGGA!

Ännu en sak avklarad!

Sista religionsprovet avklarat, bara denna sista inlämnings uppgift kvar. Ett sektarbete, dock inte så roligt, men måste göras. Och blir det ett bra betyg på detta med så blir det ett topp betyg i slutet, me like :)
Efter denna lektionen nu är det foderkunskap med Kristina. Börjar blir ordentligt trött på dessa över ambitiösa lärare, fattar dom inte att man inte orkar med mer nu? Men vi har nog aldrig haft så mycket att göra som vi har haft de här veckorna..
Sen blir det ner till stallet och rida Rosen. Börjar tröttna på att rida dressyr hela tiden, vill hoppa lite med henne!! Lixom, haft denna kursen sen vecka 10, ridigt minst 4 gånger i veckan och hoppat typ 2 gånger. Inte speciellt okej. Men Ulrika har väl bestämt att hon aldrig mer ska får hoppa, skulle inte förvåna mig det minsta. Hade man inte riskerat att bli halshuggen skulle jag hoppat lite i smyg, hehe^^
Igår fick vi våra sista student saker, så nu har allt kommit! Helt sjukt att det snart är MINDRE än en månad tills man ska ta STUDENTEN!!!

Helt sjukt mycket.

Skolan tar upp i storsätt hela mitt liv just nu. Man hinner inte avsluta det fösta innan man få in nästa sak. Idag, hästkunskaps prov om kolik, kändes kast, men får se hur det går. Imon har jag bokat in att jag ska göra den religion provet som jag har haft efter mig, skönt att få det avklarat! Sen fick jag tillbaka mitt PA-slutrapport, lite ändringar som ska göras. På fredag är det ridlära prov. + Att varje dag går vi ifrån 8-4. På eftermiddagarna är man ju så trött så man kan ju somna när som helst.
Sen att jag har ca 1 000 000 andra tankar som snurrar runt i mitt huvud gör inte det hela lättare heller. Har snart ingen aning om nåt längre. Så på ett sätt är det bra att man har så mycket annat att göra. Annars hade jag luggit begrav i min säng.
Men böckerna bara skriker mitt namn just nu, så får väl ge dom lite omtanke ;)

Idol!

I lördags klockan kvart över 3 var vi redo för att börja den långa resan ner till Malmö. I Halmstad stannade vi, bytte bil och plockade upp Marcus, som var snäll och följde med som sällskap till mig :) Rätt skönt också att slippa köra hela vägen helt själv, och hans bil är ju lite bättre att köra på motorvägen, hehe. Men ungefär vid halv 7 var vi framme i Malmö, in på Mc Donalds, bytta om och sen vidare för att ställa sig i kön. Det var verkligen helt sjuk, människor satt där med tält, filtar, stolar och hade allvarligt sovit där ute under natten. Helt jävla sinnes sjuk. Men strax innan 7 stod Kajsa, Maja och Gustav i kön.
Jag och Marcus åkte vidare för att hitta pakering + att vi inte var så sugna på att stå i kön hela dagen. Så vi åkte iväg, kollade på ett hus som var nästan 200 meter högt. Sen letade vi efter en statiolmack och snurrade runt inne i CP staden. Har aldrig varit med om någon jobbigare stad. Alla tuttade hejvilt och var verkligen röd ljus varje gång man kom fram. Sen var det gupp som man fick köra i snigel fart över. Men vid 11 någon gång hittade vi Kajsa och ställde oss i kön. Strax efter 2 kom hon in och fick sjunga. Men hon gick inte vidare. Men de sa att hon verkade vara en väldigt charmig tjej, och hade e fin och speciell sångröst, och om hon fortsatte att träna och utveckals inom sång ville de gärna att hon skulle komma tillbaka nästa år. Men tror att det berode mycket på att hon var så nervös nu, hela hon skakade, stackarn.
Men det var en rolig dag, och en häftig upplevelse. Men man kommer bli besviken nu när man tittar på det, för allt är fejk. Men kanske att vi kommer med i tv:en!

Svenska Nationella

Då var sista provet gjort för denna veckan. Bara 2 nya som väntar till nästa vecka, inga små prov heller. Ett i häskunskap och 1 i ridkunskap, inga lätta ämnen heller. Gud vad kul ^^
Men svenska gick väl ganska bra kanske. Fick ihop något iaf, litet plus, men sen om det var någon debatt artikel eller inte vett i tusan. Men den är avklarad, ett steg närmre att avsluta ännu en kurs!
Om en stund ska jag åka in till Halmstad. Ska plocka upp Maja där som ska med hem och sen följa med upp till Malmö imon. Ska gå upp klockan 3 inatt, fattar allvarligt inte hur jag ska kunna klara av att köra alla dessa mil hela ensam. Hade man kört mitt på dagen hade de varit en sak, men köra mitt i natten, lång jäkla väntan kommer det ju att bli där. Sen så ska kan köra dessa 25 mil hem igen. Ska vara glad om vi överlever detta, hehe :P
Men dags att packa för hemresa nu!

Malmö på lördag!

Då var de bestämt nu, Kajsa ska till Malmö på lördag och söka till Idol. Coolt, får hålla tummarna för henne!! Så imon efter nationella blir det att man åker hem, igen. Blir det sen tidigt upp på lördag och köra 50 mil, i bangbang, hoppas den håller för denna enorma utflykten. Men har ju inte haft något problem med den hittils (peppar peppar ta i trä).
Och just nu är humöret så gott som nere i botten och är trött som en gnu. Så är alldeles strax dags att borsta tänderna och kypa ner till kojs.
Godnatt :)

Det verkar vara allt eller inget.

En riktigt bra dag!

Sitter och lyssnar på musik, isf för att läsa häftet till nationella i svenska imon. Förstår inte hur jag alltid ska hamna i den slags musik som drar igång tankarna lite extra mycket.
Igår var vi hemma hos Marcus mamma en sväng. Hon hade köpt en sak till mig i Mexico, så fick den. Sen var det saker där som jag hade glömt. Kollade även bilder ifrån deras resa. Fy fan vad man blir sugen, tråkigt att de aldrig blev någon studenresa. Nu sticker ju nästan alla bara på olika håll ist, tråkigt.
Idag har de varit stallet hela dagen. På morgonen var det terräng hoppning på Kick Off, riktigt jäkla roligt var det! Synd bara att hindrena var lite låga, skulle finnas lite mer variation av höjd. Men det var sjukt kul ändå, Kick Off taggade till tusen och tyckte det var skit kul :)
På eftermiddagen red jag Rosen på galoppbanan med Josefin och La Petite. Och trodde faktiskt inte att hon kunde springa så fort. Men hon tyckte det var kul att komma ut och stäcka på benen, slippa dressyren för en dag. Imon kommer det kännas i benen, alltid lika roligt att vakna och känna hur stel och ont de gör i kroppen. Men armarna kommer nog vara värst. Men kul är de ändå!
Imon slutar jag 2, då bär det av hemåt, om inte Kajsa bangar. Hon ska bestämma sig ikväll nu om hon vill eller ska vänta ett år till. :P

Prov imon!

Sitter med ton papper runt omkring mig. Men vet inte hur mycket som fastnar inne i huvudet. Har prov imon i religionen, Islam. Har knappt koll på hälften, även fast jag har suttit nu hela kvällen. Upptill bevis imon.
Är ändå ganska skönt, när man tänker efter, så är detta sista provet vi kommer ha inom religionen. Sen efter detta ska vi ha en inlämningsuppgift och sen är kursen avslutad. Så sjukt skönt!
Sen imon ska jag rida Rosen på eftermiddag. Äntligen har det börja släppa i vänster sidan. Men idag när jag var nere i stallet såg jag att de hade ridigt henne med sadel. Så hennes sadeljord skav hade rivits upp nu igen. Värdelösa ettor. Blir att rida barbacka imon igen, känns i ben, rumpa och rygg vill jag lova. Så vill inte ens tänka på hur ont det gör imon att sätta sig på henne, hehe.
Men nu går snart ögonen i kors på mig, om de inte redan gör de. Så dags att sova :)
Godnatt <3

Foderlära

Sitter i skolan just nu och har foderlära. Fattar typ 0, och ingen hjälp får man, känns väldigt lyckat!  Idag engelska prov första lektionen, skönt att ha det avklarat, bara religion och nationella på fredag kvar. Sen blir det antagligen att man åker hem i helgen ändå, eller åker hem för att hämta Kajsa +hennes kompisar och sen köra ner till Malmö, så ska Kajsa söka till IDOL! :) Om hon inte drar sig ut i sista sekunden.. Men får hålla tummarna för att de går kanon bra, och det gör det!
Så köra mer en 50 mil i min bangbang, känns dock inte så lockande. Men får ställa upp för syster yster. :)
Ikväll blir de läxor som gäller. Känns faktiskt tomt nu utan vovi att ta hand om, ingen som piper på morgonen och spriner runt som en ganling och vill ut. Kändes konstigt idag när man vaknad. Tittad flera gånger runt och undrar vart han hade gömt sig, innan jag kom på att han inte ens var med.
Jaja, dags att fortsätta att räkna ut hur mycket mat min tjocka häst ska ha. ;)

Slutrapporten = Inskickad!!!!

Nu har en börda äntligen lättat från mina axlar, projektarbete. Känns hur underbart som helst!
Nu har jag "bara" 4 prov att se fram emot denna veckan. Börjar med engelska prov imon 08.15. (Y)
Har även gjort lite arbete i helgen, konstig nog.. Så bara till att fortsätta såhär så kommer jag snart vara ikapp!
Men skola idag igen, har stallet och har för mig att jag skrev upp mig för att rida lektion för Sjauina, så det ska bli kul. Hoppas bara att sadeljord skavet har börjat läka, annars blir det verkligen hård träning denna veckan!
Annan sak jag har kommit fram till nu under helgen är att det inte spelar någon roll hur mycket man kommer ställa upp, så kommer man aldrig någonsin få någonting tillbaka. Kanske bara är jag, men man förväntar sig ett "tack", ist för en jävla utskällning, när man ställer upp. Att visa sin makt genom att ta tillbaka saker som man en gång har gett bort och lovat, är ingenting som respekteras högt i mina ögon. Så jag tänker inte lägga några bensin pengar på att åka hem den närmsta tiden. Inte värt det för 5 öre.
Skyll dig själv.

Depp lördag

Det glada humöret har försvunnit nu. Kan ha med tröttheten att göra, kan ha med annat att göra. Skulle tro att det är en blandning av båda. Humöret är verkligen bara en stor berg o dal bana. Vissa stunder känns de som allt är rätt, men ibland sjunker det ungefär lika snabbt som de kommer. Allt känns så långt bort och förstår inte hur jag ska orka med det.

Home Alone.

Kom hem igår kväll, men spenderade största delen utan kvällen framför tv och titta på film. Alltid mysigt<3
Sen idag körde jag iväg mamma och Fidde till Smålandsstenar strax innan 10. Där skulle de bli upp plockade av Jeanette och Per, men även mormor och morfar skulle hoppa på där, och bege sig vidare till Danmark. Får hoppas att de blir roligt på 60 års festen för dom! Vilt brukar det iaf allt bli på dessa tillsällningar, det minns man från det att man var liten, hehe :P
Så nu i eftermiddag har jag och Alma varit ute och cyklat en rund med Qicki. Den hunden har för mycket överenergi för sitt egna bästa. Så tänkte att de är lika bra att trötta ut henne, så det blir lungt här. Och en så länge verkar det fungera :)
Så ikväll blir det att kolla på Millenium, Luftslottet som sprängdes visar på 1:an klockan 9. Har läst boken, så dags att se filmen. Ska laga lite god mat med, så en riktigt mys kväll med lillasyster blir det :)



Hittade denna gamla bilden på sötungen. Helt sjukt att hon blir 7 år nu
till hösten, tiden bara springer iväg. Så arg jag var på mamma när hon
sa att hon skulle få ett barn till, men hon har lyckats med att lysa upp
våra liv nåt enormt och vad skulle man göra utan henne nu?
Älskar tjejen <3

Snart helg :D

Sitter i skolan och väntar på att matsalen ska öppna. Har haft stallet nu på förmiddagen, ridigt lilla Rosen. Ta som vanligt minst ett halvt ridpass innan hon kan släppa lite i vänster sidan. Orkar snart inte med det mer. Men sen när det släpper går hon jätte fint :)
Har 2 lektioner kvar på denna dagen. Inte okej att behöva gå till 4 på en fredag. Men sen blir det att packa in Figgo i bilen och åka hem. Mamma och Fidde ska iväg på 60 års kalas i Danmark, så blir att passa huset + Alma i helgen. Vad gör man inte för sin kära lilla mamma? :)
Men ska tillbringa hela min lediga tid framför datan, känner nu att det är dags att komma ikapp i skolan. Med 4 nya prov nästa vecka, får man se till att börja i tid. Haha, alltid samma ord, men alltid lika lite som bli gjort.. Får helt enkelt se hur det blir i helgen..:P 
Fick våra studenmössor igår med, bara 2 månader kvar tills det är dags nu! LÄÄNGTAR!!!

 

Behöver paus från mitt liv.

Känner hur skolan sakta men säkert bryter ner mig, kommer snart inte finnas någon människa kvar, bara ett stort pyskfall. Slutrapporten ska lämnas in imon, och jag fattar typ hälften av det som man ska skriva. Känns bara som det blir samma sak om och om igen. Och så ska det väl inte vara, eller?
Men fastnade så mycket att det blev att jag gled in på annat, men har iaf blivit klart med en uppgift idag som skulle varit inne vecka 8, bättre sent en aldrig! Sen har vi under denna veckan fått 4 prov till nästa vecka. Engelska på tisdag, ridlära och religion på torsdag och sen nationella i svenska på fredag. Fattar verkligen vart ifrån man ska få kraften till att orka med detta!! Hade verkligen varit skönt med semester och komma tillbaka lagom till studenten.
Nej, men nu ska vi har så många kurser som möjligt och så många prov som möjligt ska läggas in.
Skjut mig.


Riktigt duktigt i paint såhär på kvällen, om jag får säga de själv.

Vår väder!

Det är så sjukt skönt väder ute just nu, riktigt härligt vårväder! Så just nu är det rätt skönt att ha Figgo här. Igår gick vi en lång runda med honom, var säkert ute i 1,5 timme, om inte mer. Så sen på kvällen var det inte mycket energi kvar i honom, hehe.
I skolan börjar de kännas nu att det är mycket att göra, dags att ta tag i sitt liv. Men slutrapporten till PA ska lämnas in denna veckan, så sen har man tid till att göra mer saker. Har iaf börjat ordentligt med den nu ikväll, en bra början iaf!
Idag i stallet skulle vi hoppa på terräng banan, men detta vart rätt misslyckat faktiskt. Jag hade fina lilla Copri, som var över taggad till tusen. Men det vart inte så mycket hoppande. Hoppade kanske 5 hinder eller nåt, och efter 2 personer hade ramlat av tyckte väl Hans att vi var så dåliga att vi inte skulle få hoppa mer, så efter den sista avramlingen avslutade han lektionen och alla fick skritta tillbaka till stallet igen.
Sen måste jag ju säga grattis till lilla Marcus som fick fast anställning på Servera i måndags. Riktigt duktigt av dig, stolt :)<3 Men jag har ju sagt hela tiden att du kommer få de ;):D
Dags att skriva lite mer på slutrapporten och sedan sängen!

Typiskt mig?

Nu är man tillbaka i Halmstad igen, med Figgo. Men har nästan tillbringat hela mitt lov med att blir frisk, verkligen jätte kul. Så som alltid, säger man att man ska hinna göra massa läxor, men har öppnat EN bok och läst allt EN gång till provet i religion som jag har efter mig.. PA-slutrapport har jag inte ens börjat med. Allt är verkligen typiskt mig, för nu sitter jag här sista veckan för inlämning och har inte ens börjat. Japp, med orden "det löser sig" inpräntat i huvudet så ska jag börjat med detta ikväll, bättre sent en aldrig? ;)
Men har ju andra problem i livet just nu, så skolan kanske inte är högsta prioritet..
Men dags att göra sig i ordning, ta ut Figgo på en liten runda till, och sen bege sig till skolan :)

Shopping dag!

Idag har man iaf hittat lite nytt :)
Köpte 2 par skor, ett par tygskor och ett par "party" skor, hehe. Har ju nästan alltid samma så kände som det var dags för ett par nya. Sen använder jag halva mitt presentkort som jag fick i julas på Gina Trico. Köpte ett par solglass ögon, så man ser lite cool ut bakom ratten i bangbang, nu när det börjar bli vår. Dagens fynd vart på Cubus ett par shorts som man kan ha till sommaren 30 kr, haha, jag och Kajsa köpte var sitt par. :P Sen lite annat smått och gott hittade jag. Men det vart en lyckad dag!
Men nu har jag dock väldigt tråkigt, har läst de få bloggar jag följer och Alma har lagt beslag på fjärkontrollen och tittar på något skit barnprogram. Så har tråkigt och ingen aning vad jag ska göra åt det. Håller tummarna för att hon går och lägger sig snart.. :)

Borås!

Händer inte mycket just nu, tar lugnt och vilar upp mig. Just det som man ska göra på lov :) Men tycker livet känns mycket bra ändå just nu <3
Idag blir den enda dagen som man kommer göra något vettigt. För idag blir det att ta bangbang till borås, eftersom mammas bil är på lagning. Men måste iaf (försöka) hitta mig ett par nya skor. Men brukar aldrig hitta, så har inte speciellt mycket hopp. Men annars finns de ju alltid kläder som man kan köpa, hehe.
Men nu börjar de bli dags att göra i ordning sig, ska åka om ca 30 min och man måste ju sminka sig lite ;)
HaEnBraDag :)<3

Alldelse för snäll.

Börjar tröttna på det här nu. Hostan vägrar att ge med sig, eller, den har ju blivit lite bättre. Men så fort man lägger sig ner börjar attackerna. Har man tur klarar man av att somna om, men sover max 1 timme i streck innan jag vaknar av det igen och då är det inga små attacker som börjar. Inte alls jobbig, nejdå.
Igår Påskafton, vad gjorde man då då? Jopp, tillbringade 6 timmar bakom ratten för att köra Kajsa och hennes kompisar till en fest i Anderstorp. Och ska inte ljuga och säga att det var speciellt roligt, för det var de verkligen inte. Men ingenting som jag kommer göra om den närmsta tiden iaf. Men fick iaf låna mammsens bil, annars hade jag knappt varit klart fören idag på morgonen ;) Tack <3
Så idag är jag trött, fick sova 6 timmar inatt. Så den här kvällen kommer bara spenderas framför tv ;)

Home Sweet Home

Anlände hit igår förmiddag. Men hela dagen igår gick ut på att ligga på soffan och tycka synd om mig själv, typ. Fick ögoninflammation igår med, pricken över I:et. Men som tur var har det nästan gått över tills idag :) Och idag känner jag mig lite piggare, har ingen feber iaf. Men den här jävla hostar kommer väl aldrig försvinna =/
Menmen, lång fredag idag, och ännu en påsk kommer jag få tillbringa i sängen. Förra påsken var det samma sak, fast då vad det magsjuka som höll mig till sängs. Så undra vad det kommer vara nästan påsk?
Och förra påsken var det mycket mer vår väder. Nu har lixom inte all snö lämnat marken, vill att det ska börja bli lite grönt snart!! Men kommer ju ändå knappt gå utanför dörren så varför bry sig om de?
Men kanske dags att sova lite.. Känns som jag inte har så mycket bättre för mig, och det ska ju göra en friskare har jag hört. Blir dock galen av att inte kunna göra något. Men räcker med att resa på mig så attackeras jag av en hostattack, roligt liv, jajemen :D
RSS 2.0