New Zealand

Sa nu har jag spenderat 2 dagar i NZ och gud vad vackert det ar har! Akte till en stad som heter, 'Queenstown'. Omringat av berg, med endast en liten oppning dar vattet ar. Helt otroligt ar det! Hostelet som jag bokade ar battre en bast. Kanns som att man bor pa ett hotell, bara att man delar med mera manniskor. Helt nytt badrum man fick 2 handdukar, det finns nagel, harfon, plattang, strykbrada och stykjarn och allt annat som man kan tanka sig behova. Har varit skont att bara vara har och slappna av lite. Traffade massa nya manniskor igar, gick ut till en klubb, men stannade inte ute sa lange, var hemma runt 2 tiden.
Men imorgon lyfter planet 9.40, sa blir upp tidigt for att aka till flygplatsen. Ska bli skont att komma tillbaka till Melbourne. Har saker som jag maste fixa hemma, och pa onsdag ar jag tillbaka pa jobbet. Men basta av allt ar att Kerstin kommer till Melbourne pa fredag!! Tjejen som jag traffade i Fiji. Hon kommer bo hos mig nagra natter. Ska bli sa roligt och traffa henne igen, och ga tillbaka til 'Fiji Time'. Prata minnen, hora om hennes resa i Australien. Ska bli jatte roligt!!! :))
Men nu sa ska jag snart sova, klockan ringer tidigt.
Jag pa toppen av ett av bergen! Helt underbar utsikt. :)

I'm back!

Ska val borja med att be om ursakt for det daliga bloggandet pa senaste tiden. Har varit upptagen med att sendera tid med min syster, visa henne Melbourne, jobba, jul, nyar och antagligen en massa annat ocksa.
Men nu sitter jag har pa flygplatsen, har redan gatt 3 manader sen jag kom tillbaka fran Fiji. Tiden gar verkligen nagot skramande fort... Har en timme att spendera innan mitt flyg till New Zealand, Queenstown, flyger ivar.
Som sagt, mycket har hant sen jag skrev har sist. Kajsa var har i 1 manad. En hel underbart fantastisk manad. Sammanlagt sa maste det nog har varit den basta manaden har i Australien. Att visa nagon som man alskar sa mycket, staden man har bott i over 1 ar nu. Varfor man gillar den, visa henne dom smultronstallerna man har hittat, jobbet, vannerna, omradet jag bor i, mitt hem, med andra ord livet jag har har i Australien. Tog en dagtur till Great Ocean Road, Pingun Parade, akte upp i Eureka Skytower, at god mat, solade, badade. Traskade runt och bara njot av livet. Har ingen aning om hur jag ska forklara hur underbart det var att ha henne har, finns inga ord som racker till och hur mycket jag alskar henne. Helt underbart nu nar man kommer upp i aldern och man kan umgas som bara vanner. Tacktacktacktacktack Kajsa for att du kom och halsade pa mig, hade verkligen en helt underbar tid med dig! Ser verkligen fram emot varan nasta resa tillsammans! :))
Jag jobbar nu med att kora hast och vagn pa heltid, vilket ar mer en tillrackligt. Gor mer en 62 timmar pa 5 dagar, sa ar halft dod dagarna jag har ledigt. Men Ray, som jag jobbar for, ar underbar och en riktigt harligt chef! Gillar verkligen att jobba med det, valdigt langa dagar, valdigt hart arbete, tuff konkurans, mycket bitchade mellan de olika foretagen, valdigt mycket skit snack. Men allt det dar glommer man nar man kommer till stallet, har 4 underbara hastar som star och kollar, gnaggar valkommande och igenkannande!
Sa nu ar det bara 40 minuter kvar tills mitt flyg till NZ borjar slappa in manniskor ombord. Ska aka till Queenstown, vilket sags ska vara valdigt fint. Flyger tillbaka pa tisdag morgon dock, sa kommer bara vara dar i 2 natter. Maste ju lamna landet, sa aker ivag mest for att jag maste. Hade hellre spenderat dom har pengarna pa nagot annat, menmen, maste man sa maste man.
Har tyvarr inga bilder fran nar Kajsa var har, men ska se till och overfora det nu i dagarna sa ska jag lagga upp nagra har!
Ha det sa bra, sa hors vi i NZ nasta gang!
pusspuss ♥
 
 
RSS 2.0