Relax, take it eaasy

Har haft 3 dagar ledig nu, och imorgon ar det dags att ga tillbaka till jobbet igen. Kommer jobba torsdag till sondag, och hoppas pa att vara ledig pa mandagen. Krist fyller ar pa fredag, och har sin sista exam pa mandag. Sa har planerat att ga ut och fira henne da! Blir antagligen $12 parma i en bar nara till vart vi bor, efterat ga hem for att dricka nagot glas vin och sen utgang pa det. Sa jakla roligt att hon ar hemma igen, har verkligen saknat henne under de 6 veckorna hon var i NZ. Det ar aven en annan snubbe som jag delar huset med, men vi ar saaaa olika. Det enda som intresserar honom ar sport, det ar helt omjligt att prata om nagoting annan. Och vad vet jag om sport? Forutom nar det kommer till ridsporten, hehe.... Inte for att vara elak eller nagot, men trakigare snubbe far men nog leta efter!...
I vilket fall som helst, sa har jag haft 3 bra dagar ledig! Mandags var det dalig vader, regnade sa gott som hela dagen. Sa var mest inne och kollade pa film. Dessutom ar jag alltid trott efter att ha jobba helgen. Tror jag gjorde 41 timmar pa 3 dagar. Igar, tisdags, sa vaknade jag upp och ville baka kanelbullar. (fraga mig inte varfor, for har inget svar till det...) Sa startade upp datorn for att se om jag kunde hitta en affar som saljde parlsocker. Hittade en pa Chapel Street,sa gjorde en resa dit. Blev aven att jag kopte lite andra nodvandiga saker som jag behovde.
Val hemma sa var vadret superharligt, sa tog 1 timmes promenad langs strandet. Valdigt harligt, och avslapnande!
Idag har jag haft 1 timmes massage, de hade nagot erbjudade sa att jag fick $10 rabbat. Hur kan jag saga nej till det? Men det var verkligen hur harligt som helst. Kande mig som en ny manniska efterat!
Hade en kaffe pa ett av mina favorit stallen har i Port Melbourne. Val hemma sa borjade jag stada inne pa toaletten, vilket ledde till att jag stadade hela huset. Sa nu ar det skinande rent, har bade dammat, dammssugat och tvattat golvet! Sa jag kanner mig mycket nojd med mig sjalv :)
Imorgon kommer jag jobba med Jayden, alltid lika roligt sa ser fram emot det! Forhoppningsvis sa far jag kora min favorit hast Allie. :))
Nu ar det dags for kvallsmat, sa vi hors snart igen!
Pusshej ♥
 
Port Melbourne Beach
 
Mina lyckade kanelbullar!
 
Min favvohast av de alla, Allie! Hur harlig hast som helst! :))
 
Dolly and Allie, vantar talmodigt pa att kunderna ska komma tillbaka uppe vid "Shrine of Remembrance"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0