Julefrid?

Här i denna lägenheten finns det ingen julefrid iaf. Kajsa förstörde den genom att bli så jävla sur över att granen redan var pyntad när hon kom hem. Så nu har hon förstört humöret på alla här hemma.
Är nåt grymt sugen på att gå ut och sätta mig i bilen och bara köra. Men har ingen direkt någonstans att köra, och köra utan att få ett mål känns bara dumt. Så får se vad jag bestämmer mig för.
Börjar iaf inte jobba fören 3 imorgon, så det blir skönt med sovmorgon.
Känns som det är dags att göra något åt humöret nu. Kanske borde lägga mig och sova. Men det är, som sagt innan, heller inte speciellt lockande. Usch för denna kvällen säger jag bara.

Efterlängtat <3

Ligger och håller på och frysa ihjäl. Skulle gå och hämta Alma innan borta vid skolan, och vad kan det vara dit, runt 500 meter kanske. Men fy fan vad kallt det var var ungefär 2,5 timme sen och jag har fortfarande inte fått tillbaka värmen i benen. Gillar verkligen inte detta..
Gårdagen gick ifrån att vara riktigt piss dålig, till en riktigt mysig kväll. Viktor kom hit strax efter halv 8, vilket verkligen gillades. Blev dock inte så många timmar sömn för mig som skulle börjar och jobba klockan 06.45. Men när jag kom hem från jobbet så fanns han fortfarande här, mysigt. :) Men nu är man ensam igen, men verkar ju bara som om man ska vänja sig vid detta. Och vet inte vad jag ska säga om den saken...
Ikväll ska jag lägga mig tidigt, ska upp och jobba imorgon med. Men sen jobbar jag kväll resten av veckan, så blir skönt med sovmorgon. :)

Tur att man inte somnar på riktigt....

Blev en mysig kväll igår med min lilla Tova. Men blev ganska sent, eftersom jag var tvungen att titta klart på filmen Gladiator som gick på 3:an.
Gillar inte att jag vaknade idag på morgonen när klockan ringde, utan att riktigt veta vad det är som väcker mig eller varför jag ska vakna. Men ändå så stänger jag av klockan, och efter någon minut fattar jag att det är dags att gå upp för att gå till jobbet. Tänk om man inte vaknar till liv, utan bara stänger av klockan och somnar om? Verkligen helt jävla livsfarligt är det. Menmen, kom till jobbet det gjorde jag.
Så om ca 1,5 timme är det dags att traska tillbaka dit. Känns lite jobbigt just nu, men tiden rullar på bra när man väl har kommit dit.
Jag och Lena har även kom på en ny plan, när vi satt och pratade om våra andra planer, haha. Så vi får se hur mycket det blir av denna saken. Men någon gång tycker jag att vi borde göra handlig av vårat snack.. ;) Får väl vänta och se hur det blir sen i början av Januari! :)

Mår illa

Ligger i soffan och tycker allmänt synd om mig själv. Har mått något fruktansvärt illa i kanske snart 1 timme. Är så rädd för att jag ska fått ett släng av vinterkräksjukan som har gått på jobbet. Nog för att det är över på jobbet nu, men Lena hade fått det senast i onsdags.. Men känns som om det börjar kanske avta lite nu, hoppas verkligen på det. Så länge inget mer händer, så är det ju ingen fara.
Så idag har jag jobbat, imorgon ska jag jobba har delat imorgon. Sen får man inte ens vara hemma i sitt egna hus på lördagkvällen efter jag har slutat. Eftersom Kajsa ska ha hem ett par kompisar, för mammi inte är hemma. Så får se vart man ska ta vägen då. Who know?
Så nu ska jag fortsätta kurrera mig i soffan, ska snart förflytta mig till sängen för att nå drömmarnas land. Den stora sängen som jag kommer ha alldeles för mig själv för 2 nätter framöver. Detta gillas, hade gillats mer om det hade vart någon annan jämte en som inte är mamma, hehe.

En ren djungel

Sitter här vid datorn med min fina lilla gumma som ligger jämte mig och myser. Fast eftersom hon är väldigt mycket för att jaga allt som rör sig, så försöker hon fånga muspilen, eller vad den heter. Även bokstäverna som kommer när jag skriver, haha. Hon är för söt för sitt egna bästa. <3
Dagen idag har jag haft fullt upp. Jag har ju lyckats övertala mamma att skaffa bredband. Men det är ett rent helvete att bestämma hur man ska ha det, och vad som blir billigast och bäst. Och eftersom jag är den som vet "mest" så är det jag som får ta hand om allt. Usch.... Men ska beställa det imorgon, så får se vad det blir. Väldigt irreterande bara att det kommer ta 2-4 veckor innan vi får det! Jag måste ju egentligen skicka tillbaka mitt internet imorgon. Men aldrig att jag tänker klara mig utan internet i 2 veckor. Men blir att sova på denna sak till imorgon.
Nu blir det 1 avsnitt Entourage innan det blir dags att krypa ner i sängen :)

Julen närmar sig!

Gårkvällen var den bästa kvällen på väldigt länge. Verkligen någt som behövdes för att mitt humör skulle stiga uppåt. Och nu är det bara 5 dagar, eller nåt, kvar tills jag hoppas på att allt bli liiite lättare. Iaf för några dagar. Men ja, ska varken säga eller hoppas för mycket.
Sov till 12 idag på morgonen. Bestämde mig för att koka lite knäck, är bland det godaste julgodis som finns, enligt mig.! När mamma kom hem så tog vi bilen ut till Törås för att titta efter en gran. Så nu står granen nere i källaren, och väntas på att bäras upp och bli pyntad. Det börjar kännas mer och mer som att julen närmar sig. Så det är mysigt, för jag gillar verkligen julen! Även fast det är lite väl kallt ute nu, 18 minus sist jag kollade..
Men denna kvällen ser inte ut och bli lika bra som den igår. Men har 9 avsnitt kvar av säsong 5 att titta på, så jag ska nog får tiden att gå ikväll. Imorgon blir det att jobba kvällen ist för dagen. Men det gillas! :)

Jobb och annat

Precis kollat klar på det näst, näst sist avsnittet av Paradise Hotel. Ni fattar inte hur sorligt detta är. Hoppas nu verkligen att Lin och Erik vinner, för enligt mig så är dom mest värda det. Men återstå och se imorgon om dom går vidare till final eller inte, hoppas hoppas! :)
Idag har jag jobbat, eller från 15-21, men haft en väldigt lugn kväll. Har 2 tomma rum nu inne på avdelningarna. Vilket gör sitt kan jag lova. Men antar att det heller inte kommer flytta in någon mer nu innan jul, vilket gör att man kan hoppas på en lugn jul med. Eftersom jag jobbar 21,22,23,24,25,26. Så den 27 har jag tagit bort mig ifrån vikariebanken och ska åka iväg och shoppa med min kära syster. För jag lovade ju mig själv en fin julklapp eftersom jag tackade ja till att jobba hela julen. Så då måste jag hålla det löftet till mig själv! :)
Har även hittat mig en ny serier nu att kolla på, Entourage. Riktigt bra, så den ska jag kolla på resten av kvällen! :)

Vänder på dygnet

Har verkligen varit trött heela dagen idag. Så fort jag har satt mig i soffan så känner jag hur trött hela jag är! Känns som om jag har kunnat somna precis när som helst under hela dagen. Men nu, fram mot kvällen piggnar jag till. Så nu när klockan börjar bli fram mot halv 1, så ligger jag fortfarande klar vaken och inte det minsta trött. Har kommit fram till att även detta nya internetet är helt jävla värdelöst. Gjorde ett test på bredbandkollen.se hur snabbt allt går. 3 gubben som sålde detta till mig, sa att jag har 16 mbit/s, men kommer kanske upp i 10 mbit/s. Men gjorde då testet och det visar att jag kommer upp i 1,4 mbit/s. Så jävla värdlöst. Så imorgon när vi kommer hem, så ska jag ringa och säga upp denna skiten med. Så skaffar mamma något ordentligt, så får jag betala hälften av det ist. Men gud vad irreterande detta är!
Nej, nu är det väl snart dags att stänga av datorn och försöka sova. Men har en busig katt som springer runt och leker med allt som prasslar. Men jag älskar henne ändå. <3

Bakat lussekatter

Gårdagens körning gick bra, fast det verkligen är hur halt som helst ute. Körde till Christian strax innan 11, och var hemma strax efter halv 1. Men tittade in lite på förfesten med, trevligt att träffa lite folk här ifrån. Så fick köra 4 killar i min lilla bil, trevligt trevligt. Måste också säga att det var lite komiskt att jag körde dom till just det stället dit de skulle vara, en hemma fest var det.
Men idag har jag varit riktigt duktig. Lagat mat, potatis i ugnen med kycklig och beanies sås. Sen fick jag för mig att baka lussekatter också. Måste säga att allt blev riktigt lyckat! Så nu efter att ha tjockat sig hela kvällen, så mår jag nästan lite illa, haha.
Imorgon blir det Jönköping med mormor och mamma. Ska leta efter en nyårs klänning, inte för att jag har en aning om vad som händer på nyår, om man ens kommer fira det. Men man får väl ha en klänning i beredskap, iaf något roligt skulle dyka upp.
Kvällen ska fortsättas med att kolla på Bäck och vila magen, haha.

Chafför ikväll

Den långa, varma duschen hjälpte faktiskt. Även att göra sig "fin" även fast det bara är för sig själv man visar det, hjälper. Så kvällen blir heller inte så meningslöst som jag först trodde. Ska vara snälla och vara chafför åt Christian och några. De skulle till Parken i Gislaved, så det är ju inte så långt bort. Roligt att komma ut och köra lite bil, även fast vägarna kommer vara snor hala nu. Sen att det inte blir dit jag egentligen ville, är en helt annan sak. För där borta verkar man inte ens existera idag, älskar verkligen sån dagar. (Y).
Men säger bara att det är tur jag har min missi. Kajsa och Gustav ligger och gullepluttar i andra soffan, säger hur mycket dom älskar varandra och så vidare. Jag ligger med min misse på magen och säger hur mycket jag älskar henne, haha. Känner mig aningen ensam så att säga.
Så fram tills han ringer tänker jag fortsätta ligga på soffan och kolla på tv. :)


Älsklingen, <3
Som gillade Viktor kläder sist jag var där uppe.. Verkligen
hur länge sen som helst nu,^^

Håll käften!!

Precis kommit hem nu. Har jobbat 9 timmar idag, så det är ju inte alls fel. Men nu jobbar man inte fören tisdag kväll nästa gång, och vad ska man göra tills dess? Hade mer än gärna satt mig i bilen och åkt vart som helst, men vart ska man åka? Dit jag hade velat åka, får jag inte åka. Så då får jag ju så snällt sitta här och vänta på bättre tider. Slutade riktigt jävla kast på jobbet med, mamma kom tillbaka. Det låter kanske hemskt, men jag hatar verkligen att jobba med henne. Man får höra från alla andra, att dom tycker att man är hur duktigt som helst. Till och med hon som jobbar på terpin, som jag har jobbat med 1 gång, hade sagt till mamma hur duktigt jag var när jag hjälpte till på kräftskivan. Men allvarligt talat, mamma har aldrig någonsin sagt något positiv till mig på jobbet. Hon hittar bara hela tiden jävligt mycket saker att klaga på. "Så kan du inte göra". "Gör inte så". "Men MATILDA, din tur att springa, jag har springt hela morgonen". SOM OM INTE JAG HAR DET?! Hon säger till mig om saker, som hon sen gör exakt samma sak 10 min senare. Tycker verkligen inte att det kan vara rätt. Men hon är så jävla perfekt när hon är på jobbet, så hon gör ALDRIG något fel. Jomenvisst, hon kan ju drömma om det. Och alla jävla kommentarer och åsiker som hon bara håller käften med när hon jobbar med andra. Jo, men dom kan hon ju säga till mig, för jag är ju ändå bara hennes dotter. Då spelar det längre ingen roll hur man uppför sig. Grrrrrrrrrrr.
Så nu ska jag ta mitt fruktansvärt dåliga humör in till duschen och hoppas jag kan spola ner det i avloppet.

Off to work

Fredag idag då. Om lite mer en 2 timmar ska jag befinna mig på jobbet, precis som alla andra fredagar i december. Skulle ju jobbat med mamma och Lena ikväll, men blir att jobba med mamma och Christian ist. Men det funkar ju det med! Så kommer sköta rulliansen på Ängen ikväll igen, med min nya deligering. ;) Så får hoppas på en lugn kväll. Sen ringer klockan imon 05.30, första gången denna veckan jag har behövt ställa en klocka, haha.
Så nu är det snart dags att laga lite lunch, och efter det får man vila sig lite så man orkar med sina timmar ikväll!

Livet går under

Det händer inte mycket om dagarna nu. Har ju varit ledig både måndag, tisdag, och idag. Men igår när jag jobbade gick SSK äntligen igenom min deligering! Verkligen på tiden, efter att ha vart där i ett halvår + gått på utbildningen. Så nu är jag lika cool som Madde och Lena. Har nyckel och sånt annat coolt. Så i helgen när jag jobbar, så får det bli ombytta roller, och Lena får svansa efter mig ;)
Så det blir att jobba helgen, än så länge bara fredag, lördag. Men kanske blir en söndags tur med. Annars får det allt hända något som man kan göra på lördag kväll. För börjar tröttna på att vara hemma..
Så annars är allt som vanligt, jag ligger och grubblar på livet. Visst har det kanske blivit lite bättre sen sist jag skrev. Men det är ändå jävligt jobbigt allt. Vill verkligen inte att det ska vara såhär. Inte när allt har känns så bra, så länge. Men som sagt, vi får väl se hur allt löser sig i framtiden.
Det absolut jobbigaste just nu, är att jag nu måste vänta på 1, bara 1, avsnitt 90210 varje vecka. Och det är ju SÅÅÅÅ spännande just nu. + Att nästa vecka är sista veckan med Paradise Hotel. Snacka om att mitt liv går under, haha.
Nu ska jag sova, börjar tröttna jävligt mycket på att sova ensam. Bara så ni vet. Godnatt! ♥


Den bjuder jag på ;)

En i mängden?

Vet inte egentligen vad jag ska skriva här. Eftersom det enda som snurrar i huvudet är hur jag ska lösa allt. För jag vet, att det här inte kommer funka för mig, inte på det sättet som allt är just nu. Hur gärna jag en vill det, så är jag inte lika stark som jag vill vara, tyvärr. Men egentligen har det här fungerat för mig, fram tills då i lördags. För tanken som får mig att vara stark, är tanken på att jag ändå är speciell för dig. Men efter det, så känner jag mig bara mer som en tjej i mängden. Men kvällen fick mig att tänka annorlunda, och har jag väl börjat tänka så skenar tankarna iväg med mig. Men eftersom jag vet att detta bara uppfattas överdrivet, så sägs det bara här. Och får ju hoppas av ännu en sömnlös natt, med just dessa tankar. Tänk att så få ord, kan betyda så mycket.
Resten av kvällen ska Melissa Horn spelas. För det är just en perfekt kväll för hennes underbar musik.


En av mina favorit låtar av henne, "Jag kan inte skilja på"

Måste bort

Usch, ingenting känns bra just nu.
Vill verkligen inget annat än här ifrån nu. Trött på typ allt och alla. Min lilla syster går runt och gnäller på att alla är så elaka mot henne, bara vi som är dumma. Men hon ska höra sig själv, hur hon fräser åt alla. Visst, jag ska väl inte säga att jag är på topp humör och super glad, men ändå. Orkar verkligen inte med detta mer, måste verkligen ta och göra något åt saken.
Sen är det helt sjukt vad jag saknar en famn att krypa ner i, bara gosa och titta på film. Tänk att lixom ha någon att titta på alla avsnitt av 90210 med. Slippa krypa ner i sängen ensam varje kväll. Ha någon jämte sig att pussa på. Är verkligen inte gjord för att vara singel. Gillar det inte heller för den delen. Men vad ska man göra åt det?
Måstemåstemåstemåstemåstemåste bort.

Riktigt trött idag

Idag har det hittills verkligen varit en slappar dag. Vaknade strax efter halv 10, kollat på 2 avsnitt 90210. Vid halv 12 började jag känna mig trött igen, la mig på soffan sov till 2. Känner man fortfarande riktigt trött, men sover jag mer nu, så kommer jag väl aldrig kunna somna ikväll. Men detta är verkligen en sån dag som jag behöver, verkligen inte göra något alls.
Var ju vaken till halv 1 igår, även fast jag inte knappt sov något mellan lördag-söndag. Men ja, blev ju sur på en vis person i lördag kväll, så eftersom jag inte bara kan låta saker va så var jag tvungen och prata om det. Sen att jag var sur fram till halv 12-12 är en annan sak. Men riktigt förvånad över att han för en gång skull inte bara blev arg på mig och gav upp. Och inte ens jag kan vara arg på en gullig person hur länge som helst.. :)
Så nu ikväll ska jag bara titta på 90210. Har fått ner hela säsong 2 nu på min dator, det gillas skarpt! Gillar hittills även mitt nya internet, än så länge har det inte blivit spärrat! Får hoppas att det fortsätter så, eftersom det finns 10 avsnitt av säsong 3 också som jag måste se till att få ner!

Parken!

Då var denna helgen över. Tråkigt, men bästa helgen på länge!
Fredags var det att ta bilen till Smålandsstenar som gällde. Trevligt var det, mysigt i sina studer var det också. Men ja.
Sen började jag jobba 11.45-20.45. Blev att skynda sig att duscha, sminka sig, fixa hår och kläder att ta på sig. För att sedan dra till Parken med Lena och Madde. Och riktigt länge sen jag hade så roligt, skrattade mest hela tiden. Så för att sammanfatta det kort, så blev det en riktigt lyckad kväll, som lätt kommer göras om! :D Dock var det inte lika roligt att man fick sova 3,5 timme, för att sen gå upp och jobba i 9 timmar. Så nu känner jag mig mer död än levande. Så nästa steg jag tar, kommer vara de 10 stegen in till sängen.

Plönninge nostalagi!

Kan inte sova, men tror ingen är speciellt chockad ut av det.
Har sån Plönninge nosalagi just nu så det inte är sant! Har legat och titta på massa klipp på Björn Gustavsson i över 1 timme nu. Vart har han tagit vägen föresten? För något år sen var han ju på TV hela tiden, man nu har jag inte sätt honom på hur längesen som helst. Eller är det bara jag som inte hänger med i svängarna?
Men iaf, endel kommentarer som han säger får en att tänka och längta tillbaka på Plönninge. Några kommentarer är "1337, ELIIIIIT", "Ne, men det är precis som i det verkliga livet. För här kan man va, och här kan man va, här kan man va, här kan man va", "Om jag kommer in?!, Jag kommer knappt ut", "Ser du något i mitt öga här eller? Nej precis, och så mycket bryr jag mig".
Detta är bara några av alla kommentarer som påminner så sjukt mycket om Plönninge. Gud vad vi har skrattat tillsammans över dessa klipp nedanför. Så måste också säga: Jag saknar er allihopa tjejor! =/<3
Så varsågoda och njut av en stund av roligt nöje!


Nostalagi. <3


Nostalagi. <3

Peppar peppar, ta i trä

Då har man klarat av ännu en kväll. Ledig imorgon, men som det ser ut nu så kommer jag antagligen få jobba helgen med. (Kommer isf inte vara ledig än enda hel helg i hela december + att jag jobbar hela julen. Tufft liv var det ja. Men pengar pengar! ) Eftersom magsjukan även har börjat gå igenom personalen nu med, så fick Ingela kämpa för att få ihop morgon dagen schema. Bara för att hon vägrade ta in mig, haha. Så bara för det kommer jag säkert bli sjuk imon, men vill verkigen slippa det! Men får se hur jag känner mig i morgon, hoppas ni håller tummarna för mig att jag slipper det.^^
Men är jag frisk imorgon, så ser de planer väldigt ljusa ut. Fick sms i eftermiddags att mitt internet har kommit. Verkligen inte än enda dag försent. Så blir skönt att bli av denna skiten nu, går inte ens att titta på internet TV utan att det ska hacka.
Så nu ska jag försöka hitta något bra på tv:en att kolla på. Ser dock väldigt mörkt ut för mig.
Hoppas på att kunna somna innan halv 2 idag. Men känns mörkt det med.....
Men iaf, GodNatt! :) ♥

Skandinavium 2010

Suttit den senaste halv timmen nu och lyssnat på klipp ifrån när jag och Emilia var på Håkan Hellström. Fyfan vad bra det var! Detta är något vi verkligen MÅSTE göra om Emilia! Lycka på väldigt hög nivå!


Håkan Hellström - River är en vacker dröm. Riktigt bra!

"Om du älskar mig, kommer jag lämna dig.
Och om du lämnar mig, kommer jag älska dig"

Skärpning 3!

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 3, så man kan ta och traska bort till jobbet. Har inte gjort något vettigt alls hittills idag. Vaknade glad. Efter en natt sömn med väldigt konstiga drömmar. Som jag sagt innan, sover jag väldigt oroligt. Har en svag känsla av att jag blev jaga av dinousarier, samtidigt som hjärnan bearbetade all annan skit som händer i mitt liv. Men iaf, gillar att ha sms på mobilen när jag vaknar! :)
Men efter vart ute och hämtat posten så vart mitt humör lite sämre. Beställde ju nytt internet i fredags. Säljare sa till mig att jag skulle få det i måndags, senast tisdag. Nu är det torsdag. Ringde till 3, och de sa att det var skickat IGÅR. Riktigt irreterande. Hade de inte vart att de inte var skickat hade jag fan sagt upp det med en gång. Hatar när man inte kan se till att saker fungerar.
Men har även tagit tag och ringt till Säkra idag. Räknade ut att de är skyldiga mig lite dryg 4000 kr i bensin pengar. Så känns som om det är pengar man vill ha tillbaka. Annars får jag göra som Marcus sa, sälja Larm skyltarna privat. Ta 1000 kr st så har jag nästan fått ihop bensinen. För det är ju skyltarna som gör det mesta av jobbet... Och tror allt att någon hade velat köpa det. Billigare en att köpa ett helt larm iaf. ;)
Börjar bli dags att fixa lite mat nu.
Hörs ikväll!


Lilla sötnosen som ligger hos mig med, medans jag tittar på 90210. :)

Vill inte, vill inte.

Onsdag kväll. Har helt och hållet tappat koll på dagarna. Eftersom man jobbat hela helgen, sen ledig en tisdag. Kroppen hänger inte med i svängarna.
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Sov typ till halv 12 idag?! Men har sovit sjukt oroligt hela natten. Kommer inte riktigt in i någon djup sömn, och känns som jag bara ligger och vänder och vrider på mig. Sen drömmer jag helt sjuka saker, som känns så jäkla verkligt. Japp, det här med min sömn är ett väldigt stort problem för mig just nu.
Mitt absolut största problem är att undvika vinterkräksjukan. Det går det på jobbet nu, och jag med mitt superduper immunförsvar kommer ju säkert få det. Vill verkligen inte ha det. Måste nog vara en av de värsta sjukdomarna som finns. Så jävla äckligt är det. Men PEPPARPEPPAR TA I TRÄ, så började det i söndags kväll. Så jag har ju jobbat ett par dagar och har bara mått lite inbillande illa ibland. Men som sagt, pepparpeppar. Men bara imon kväll man ska klara av också. PEPPAR PEPPAR.
Snälla goda Gud, låt mig slippa detta.

Du betyder mycket.

Halmstad vart det igår då. Efter mycket om och men så kom jag iväg. Bil fan ville ju inte starta, så fick koppla den till mammas. Väl nere i Halmstad så gick jag först inne i stan. Hittade en julklapp till Maja och ett par byxor till mig själv, hehe.
Vid 5 ungefär så var jag uppe i lägenheten. Och vad ska man säga om det? Har knappt pratat med Marcus på 2 månader, men ändå så känns allt ungefär som vanligt. Riktigt roligt faktiskt att bara kunna prata om allt som har hänt, med någon som känner mig bättre en vad jag själv gör ibland. Lika väl som jag vet alla hans brister, så vet han mina. Och på ett sätt är det så himla skönt. Att man kan slippa förklara allt, men han fattar vad jag menar ändå. Att det finns en människa som kan förstå mig på det sättet, är nog helt sjukt. Så var verkligen jätte roligt att träffa han igen. Jag tror att hur allting än blir, så kommer han alltid vara en av de personer som betyder mest för mig. Det känns skönt att veta att även om inte allt är som det än gång har varit, så finns han alltid där. Så hoppas verkligen att vi kommer kunna fortsättas träffas i framtiden. För han var ju trots allt min bästa vän i 2 år, och en sån vän är värd guld.


Kan inte göra annat än att tacka dig för den tiden jag fick tillsammans
med dig. :) Och vem har sagt att allt tar slut här?
RSS 2.0