Back to The Cupcake Bakery!

Onsdag kvall har borta nu. Ska forsoka att inte komma i sang i tid ikvall, men har misslyckats de andra dagarna, sa antar att jag kommer gora det ikvall med.
Vet inte riktigt varfor jag skriver har idag, men antar att jag alltid kan komma pa nagot att blabbla om.
Nagot som faktiskt ar bra, ar att jag har fatt tillbaka mitt gamla jobb, forhoppningsvis. Kommer gora 4 timmars overtid denna veckan, och jobbar 36 timmar nasta. Tjejen som Clare anstallde for att ta min plats slutade i mandags, omedelbart. Sa jag har fatt hennes timmar, vilket jag ar mycket glad over! Men forra veckan gjorde jag kanske 10 timmar, denna kommer jag gora 42, kanns i benen att man star upp hela dagen nu nar man inte ar riktigt van vid det. Men ar ledig i helgen, sa ser fram emot det! Var ute med Maria forra lordagen. Forstar inte varfor vi alltid ska dricka sa mycket nar vi gar ut tillsammans. Men roligt har vi! Var hemma nagon gang tidigt pa morgonen. Far hoppas pa nagot liknade denna helgen. :)
Vet inte om jag har sagt nagot om det, men jag slutade pa Cupcake, borjade jobba for hastmannen. For att gora hast och vagn inne i city. Han sa att jag skulle fa jobb hos honom, och jag la ner varenda lediga dag jag hade for att lara mig detta. Jobbade varje dag i kanske 2 manader. Berattade for honom att jag hade slutat, och har inte hort ett ord fran honon sen dess. Det har gatt nastan 3 veckor nu, och jag har fortfarande hans vinterjacka. Fattar inte vad for elaka manniskor det finns har i varlden. Men jag ar glad over att jag har Cupcake girlsen, vet allvarligt talat inte vad jag hade gjort utan dom!!
Annars, ar jag smatt deppig. Antar att det ar jag i ett notskal. Vet inte om det beror pa en annan anleding, eller om det beror pa anledningen fran i sondags. Ar bara smatt trott pa det. Men vi far val se vad som hander. Har klarat av svarare saken en det har under resan.
Nu ska jag kolla pa Gossip Girl, forsta avsnittet pa sasong 5 nu! Det borjar narma sig slutet, for mitt maniska tittande, haha.
Take care! ♥♥


Vad man gor for att forsorja sig, saljer dessa dagarna langa, haha.

Something so close, can be so far away

Vet ingenting lange.
Spenderade gardagen med killen jag har traffat har borta, eller vad man nu ska kalla det. Var lika roligt/mysigt som vanligt nar man traffar honom. Var forst pa bio, sag "5 years of engagement", var en gullig och lite rolig film. Var bara vi och 4 andra i hela biosalongen. Sen akte vi hem till honom, kollade pa mer tv och sedan sovdags. Men vet ingenting om nogot nar det kommer till detta. Och ar just nu mer fundersam, och samtidigt mer saker en jag nagonsin har varit. Far se hur lange jag klarar detta, vet att det kommer driva mig galen. Onskar bara att han hade forstat det, innan det ar forsent. Tills jag har samlar kraft till att vara stark, igen.
Kanske ar det bara en san dag som jag kanner mig ensam. Att jag saknar min familj att prata med. Att jag saknar min syster som alltid har en bra losning pa problem. Att jag saknar min minsta syster som alltid kommer och muntrar upp en. Som klappar en pa huvudet och sager " Sa ja Matilda, grat inte." Eller den andra som som alltid ger mig en bamse kram for att muntra upp mig. Eller min sota misse som kommer och lagger sig pa mitt brost och ligger dar tills jag har lugnat mig. Gud vad jag saknar allt det. Tror det ar en mix av allt just nu, och blir bara mer ledsen ju mer jag tanker pa det.
Tror det ar lika bra att forsoka sova. Hoppas pa att min huvud kan slappna av for forsta gangen idag.
Take Care. ♥

Mr. Brightside


"It started out with a kiss, how did it end up like this, it was only a kiss"

Blair and Chuck, Chuck and Blair.


Detta ar nog en av de vackraste scenen jag har satt i mitt liv.

Ar helt fast i Gossip Girl just nu, ar i borjan av sasong 4. Och mitt hjarta grater varje gang jag ser Blair and Chuck forsoka glomma vad som hande. Forsoker slappa smarta de har. Vill bara att de ska ga tillbaka till att vara tillsammans, fa det lyckliga sago slutet. Vara det perfekta omaka paret. Vet att det ar sa barnsligt, men alskade nar dom var tillsammans. Har kollat pa klippet ovanfor kanske 100 ganger nu, och grater varje gang.
Ni som faktiskt tittar pa det, vet vad jag pratar om.
Antar vad som gor mig sa upprod, Chuck Bass, denna killen som ar med allt och alla, som inte bryr sig om nagot. Han som ger skenet av att vara sa otrubbad pa kanslor som en manniska bara kan vara. Oppnar sitt hjarta for Blair Waldorf. Tillsammans ar de oovervinnliga. Hela deras forhallande bygger pa respekt och tillit till varandra. De gor allt for varandra, aven fast de ar sa olika. Tror man maste folja serien for att forsta vad jag pratar om.
Ar sa patetiskt hur jag alltid blir indragen i sant har. Men antar att det ar mitt satt att tro pa att det finns nagon for alla. Att tro pa att spelar ingen roll hur manga misstag man kommer gora i livet, det kommer finnas nagon som forlater en for allt och tror pa att man kan gora sa mycket mer. Det finns nagon som kan gora en till en sa mycket battre manniska en vad man ar. Att nagon kommer vara stark nar du ar svag. Nagon som kommer gora allt for att fa se dig med ett leende pa lapparna. Med andra ord, äkta kärlek, or a real fairy tale. :)

Var bara tvungen att dela mina kanslor om detta.
Goodnightandsweetdreams! ♥

You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think .

- Christopher Robin


"When one door of happiness closes
, another opens;
But often we look so long at the closed door that we
do not see the one that has been opened for us
"
- Helen Keller

"Learn from yesterday, live from today, hope for tomorrow.
The important thing is not to stop questioning"
- Albert Einstein

"The best of times is now"
- Oprah Winfrey
"Life is a ticket to the greatest show on earth"
- Martin H. Fischer

"Everything will be okay in the end,
if it is not okay,
so is it not the end"
"The minute you think of giving up,
think of the reason why you held on so long"

"Life is a bitch, and then you die"
-Nasir Jones

"Anyone can catch your eye,
but it takes someone special to catch your heart"


"It is hard to forget someone,
who gave you so much to remember"


"Anyone can give up, it's the easiest thing in the wold to do.
But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart,
That's true strenght"


"The only difference between a good day & a bad day,
is your attiude"

The one that got away


Must say that I really like this cover, but I know that you can do it better Kajsa!
But, what so ever, I love this song. :)

I vantan pa JohnBlund

Sondag natt for mig nu, klockan ar snart 1 men ar inte det minsta trott.
Har precis kollat klart pa filmen, Limitless. Riktigt bra faktiskt! Forvantar mig inte sa mycket somn inatt, sa antar att det kanske kommer bli en mer film, och nagra avsnitt av BigBangTheory. Maste saga att den serien ar riktigt rolig. Sag aven sista avsnittet av Desperate Hoursewives i borjan pa veckan. Men min hjarna kan fortfarande inte smalta att det kommer vara sista avsnittet for alltid och for evigt. Men dom fick ihop ett riktigt bra slut pa det hela! :)
Den senaste veckan har det hant mycket. Gjorde mitt sista shift forra lordagen, ihop om att borja mitt nya jobb. Men det verkar ga rakt at helvete. Har inte hort ett ord ifran honom, sa antar att han har angrat sig och inte vill att jag ska borja jobba dar lange. Daligt gjort, med tanke pa att jag slutade mitt jobb, sa jag kunde borja jobba for honom. Menmen. Tacksam som jag ar, sa ar min manger pa mitt "gamla" jobb, villig att ta mig tillbaka. Enda problemet ar att hon anstallde nagon for att ersatta mig. Men hon gav mig 3 shift for nasta veckan, sa jag uppskattar det valdigt mycket! :)
Men iaf, kommer samanlagt dar jag inte kommer gora nagot allt. Forsta veckan har redan gatt, och den andra ar pa invag. Kan inte saga att det ar nagot jag foredrar, men kan inte gora sa mycket at det. Jag ar den personen som hellre jobbar 7 dagar i veckan en inget alls. Gillar att kunna gora saker utan att tanka pa hur mycket pengar man har rad att slosa. Vilket ar nastan det enda jag tanker pa nu. Men allt har en tedens att losa sig for mig, sa hoppas att detta kommer sluta bra ocksa.
Men det stora nyheten ar att jag har borjat traffa Gabby och Jenny igen. Traffade Gabby for nagon vecka sen, for att ta en drink, och hon sa att hon ville prata med mig. Sa vi har bestamt oss for att dra ett streck over vad som hande och ga vidare. Vad dom gjorde gor fortfarande ont nar jag tanker pa det, och jag ar glad over alla mina vanner som jag hade omkring mig for att hjalp mig. Annars vet jag inte vad jag skulle tagit mig till. Men som mamma sa "Det ar att svalja din stolthet, och ta den rackande handen". Ibland ar det bara battre att ga vidare. Sa var ute med Gabby igar for att ta en drink och prat. Men en drink, slutade med 7 drinkar och en shot. Men riktigt trevligt hade vi! Harligt att bara sista och prata om minnen, killar och andra vardlsiga ting. Och maste erkanna att jag har saknat det lite. For fram till vad som hande, sa var en familj som fanns for varandra. :)
Sa klockan ar nastan halv 2 nu och detta inlagget har inte gjort mig det mista trott. Vet anledningen som oroar mig, men ingenting jag vill ta upp just nu. Ska traffa personen imorgon, sa berattar vad som hander efter det. Sa istallet for att se frach och utvilad ut, kommer jag se trott och vit ut, perfect! -.-
Menmen, ska se om jag hittar en film att kolla pa.
Take care! ♥♥


Gud vilken bild, haha. Efter forsta kvallen vi hade varit pa Little P.
vet inte hur manga redbull-vodka vi hade, alla drinkar 6 dollar. Vilket
forklarar varfor vi ser sa himla glada ut, haha.
I'm glad to have you back!

Bad mood

Vet inte varfor, men kanner mig pa nagot valdigt daligt humor idag. Vaknade bara upp med en dalig kansla inom mig, och inte har den blivit batter. aven fast jag har varit vaken ett par timmar nu.
Hoppas pa att "cupcake girlsen" kan fa mig pa battre humer. Clare sms:ade mig igar och fragade om jag ville jobba idag. Vilket jag mycket glatt tackade ja till. Sa jag jobbar 14.30 - 21.30, och ska jobba med Angela ocksa, vilket bara gor saken roligare! :)
Sa lange som jag har vantat att komma bort fran det jobbet, kan jag inte sluta oroa mig att jag gjorde ett stor misstag. Och efter denna veckan sa saknar jag faktiskt det. Langtar efter att saga,"3,80 for a standard cupcake, and 4,50 for a deluxe cupcake". Vilket jag ocksa sager minst 100 ganger per dag. Och mest av allt saknar jag de underbara manniskorna jag jobbar med!
Mycket har hant denna veckan, men har inte tid/ork att ta upp det just nu.
Take care! ♥

Pictures !

Sa hittade ett satt att ladda upp bilderna, och aven insatt hur otroligt dalig jag har varit med kameran. Aven fast jag hade haft nagra mer, om jag inte hade varit klumpig och tappat kameran.
Men har kommer det jag har, och det som ar vart att visas. Alltid nagot, hoppas jag, enjoy! :)

Bali 2011:























Australia 2011:


The river in Perth


First beach day in Melboure, Rosebud


Lovely sun




Lovely BBQ nights


Stereosonic


Stereosonic







Mer bilder kommer! :)

Today, is a happy face day!

Finally! Har promenat runt i over en timme for att hitta ett stalle med WIFI. Tycker jag har satt skyltar over allt, men nar jag val vill anvanda det sa hittar jag inte ett enda stalle.. Sa typisk.
Sa jag ar ledig dag med. Vankade upp lycklig och glad, och bestamde mig for att ta min vann till ett Cafe, ha en kaffe, blogga och bara sitta i lugn och ro. Nog for att det ar lugnt hemma, 85% av tiden ar det bara jag dar, men anda. Alltid harligt att komma ut for ett tag. Sa sitter nu med en kycklig/pesto baguette och cappuccino, med andra ord, livet hade kunnat vara varre.
Var lite smatt deppig igar, antar att sondagar alltid kommer vara "depp sondagar". Men nar jag val hade huvudet pa kudden for att sova, sa hade jag ett leende pa lapparna igen. :)
Har varit ledig i 3 dagar nu, vilket verkligen inte ar likt mig. Det var meningen att jag skulle ha jobbat igar, men Ray horde aldrig av sig och pratade med honom idag och nagot hade hant med vagnen. Och nu finns det ingen atervando lange. Kommer borja mitt nya jobb nasta vecka, spannande! Nar jag pratade med honom idag sa sa att jag ar valdigt nara pa att kora sjalv. Han vill bara att jag ska vara 100% saker pa allt. Sa kommer antagligen jobba non stop i slutet av denna vecka! Men det kommer bli sa roligt att testa nagot nytt. Utmana mig sjalv. Gora nagot som jag aldrig skulle ha mojligheten att gora i Sverige.
Ar sa skont att jag antligen borjar komma pa det battre nar det galler pengar. Har kopt en dator, men kanner mig inte ens fattig, haaaaligt! :D Kan ocksa bero pa att hyran ska betalas den 15.. Menmen!
Sa efter detta blir det att aka hem, kommer antagligen laga lasagne ikvall. Gjorde kycklig soppa igar. Ar tacksam for att jag har en mammi som har lart mig allt det dar som man maste kunna med ett hushall. :)
Och en sista sak, kan inte lova att jag kommer lagga upp bilder langre. Vet inte hur manga ganger jag har forsokt nu, men det funkar inte. Bilderna laddas inte upp.. Riktigt riktigt irriterande.
Men skriva kan jag, och kommer jag att gora!
Take care! ♥

Sunday

Sa detta kommer bli det andra inlagget pa 1 vecka, borjar likna nagot.
Har egentligen inte hant sa mycket denna veckan. Kopte datorn i tisdags, sa mycket av min tid har gatt ut pa att kolla pa serier. Men maste saga att jag ar lycklig. Vadert har varit riktigt daligt. Valdrig mycket regn just nu, kanns nastan som man ar hemma i Sverige.
Men har varit en lugn, men bra helg. Fredags efter jobbet kom killen som jag traffar, och hamtade mig sa akte i till hans hus. Inte for att vi gjorde sa mycket. Hade fish and chips till middag, tittade pa en film som formodligen Alma hade gillat, haha. Sen sangen. Men mysigt var det. :)
Kom hem pa lordagen, gav mig ut for att forsoka hitta lite klader. Men alltid nar man faktiskt vill hitta nogot, sa hittar man aldrig nagot. Sa vandrade runt nagra timmar utan att hitta ett enda plag, besvikelse. Hade "middag" med nagra vanner i city senare pa kvallen. Med middag menar jag Grill'd, hamburgare. Sen bio efter det. Sag Avengers, riktigt bra film enligt mig. Alskar nar det goda overvinner det onda. Samma som Transformers, Avatar, och manga mer filmer. Men i slutet sistter jag bara och ler, och ar sa glad over att det onda forlorar. Lycka, haha!
Var meningen att jag skulle jobba idag, men Ray smsade mig aldrig. Sa tror inte han ar i city. Men ar ledig imorgon ocksa, sa hoppas pa att han vill att jag ska komma in da. Ar fortfarande orolig over hur det ska ga. Menmen, det loser sig.
Take care!! ♥

Dator !!

Sa, nog for att jag vet att jag ar en impulsiv manniska. Men denna veckan har jag overtraffat mig sjalv. Hade 2 dagar denna veckan, sondags jobbade jag med hastarna och mandagen var jag ledig. Tror allt hande pa 3 minuter, fixa ideen i huvudet "kanske borde jag kopa mig en dator", 2 minuter senare har jag bestamt mig. Sa kopte en igar efter jobbet. Vet inte om det ar ett bra eller daligt kop. Men jag ar mer en lycklig! Fattar inte hur jag har klarat mig utan dator i over 7 mander nu, galet. Sa nu kommer jag komma tillbaka till mitt gamla jag, att folja alla dessa TV serier. Internatet har ar riktigt bra, sa det ar awesome. Har redan laddat ner hela sasong 8 av Desperate Housewives, ska borja pa Vampire Diaries, och alla annan skit jag brukar kolla pa, haha.
En annan valdigt bra sak med dator, ar skype. Har sjalva appen pa mobilen, men det fungerar bara som ett vanligt telefon samtal, man kan inte se personen man pratar med. Sa har inte satt min familj pa kanske 4 mander. Forsta jag gjorde var att smsa mamma ,sa hade ett 2 timmar langt samtal med henne och Alma. Hur underbart som helst! Gud vad jag saknar dom. Att bara kunna retas lite med Alma var hur roligt som helst. Hon brukar aldrig ha tid att prata med mig annars. Men hon satt dar och speglade sig i kameran. Visade mig hennes nya klader. Skvallrade om allt som hander som hon egentligen inte borde saga till mig. Berattade om kompisar, vilka hon brakar med och hennes nya kompisar. Bara vardagliga saker, saker som man alltid tar forgivet, men saker som man saknar att hora. Var bara sa skont att se att bada tva mar bra. Underbart.

Annars da ?
Jag jobbar, fick reda pa idag att jag kommer gora min sist dag pa The Cupcake Bakery, den 12 Maj. Det vill saga, jag har runt 1,5 veckar kvar. Skammande men spannande. Ska bli roligt att gora nagot annat. Och jag gillar mitt hast och vagn jobb. Hoppas bara att allt kommer fungera bra for mig. Hall tummarna, tack. :)
Hade inflyttnings fest, tror det var forra helgen. Valdigt lyckat. Gjorde 4 olika pajer som jag bjod pa, enkelt men nagot annurlunda for mina gaster. Det ar stor skillnad pa vad jag kallar paj, och vad de kallar paj, haha. Vi var har till kanske 12, och tog en taxi till en klubb i city. Blev en riktigt lyckad kvall, dock lite mycket att dricka, men det ar val inte ovanligt..
Annars sa har jag en ganska vanligt liv, kanske lite battre en vad det hade varit i Sverige. Aven fast jag har dagar dar jag kommer hem, och mar skit over allt. Men antar att livet alltid kommer vara sa, spelar ingen roll var man befinner sig pa jorden.

Sa blev annu en lang uppdatering. Nu nar jag antligen har en best buddie, sa kommer allt bli sa mycket lattare att halla er uppdaterade om livet in the land down under! Borjar bli hungrig nu, sa orkar inte ladda upp nagra bilder. Men det kommer! Promise, promise, promise.
Take care! xx
RSS 2.0