2 nätter kvar i helvetet.

Då var det bara typ 1 dag / 2 nätter kvar på helvetet på jorden. Vart i Smålandsstenar idag och tagit våran andra, men inte sista spruta. Ska ju ta en till om typ 6 månader, för att få det långvariga skyddet, men vi har fått så att vi klarar oss denna resan. Men fy faaaaan vad ont det gör. När de sprutar in vaccinet denna gången kändes det som nigara fallet befann sig i min arm. Verkligen väldigt jätte otrevligt, och sen att man inte kan röra armen utan att det gör ont som fan gör heller inte saken bättre. Menmen, nu har vi bara det roliga kvar fram för oss! :D
Har även börjat packa idag, men det där med att packa lätt vikt är inte riktigt min grej. Så får fortsätta imorgon, eller på torsdag. Har ingen aning om hur jag ska få tiden lyckas gå fram till torsdag eftermiddag. Känns som man sitter på nålar hela tiden. Och man blir ju bara ännu mer sugen att sätta sig på planet, när det nu har börjat snöa här hemma, + att det är typ -10 ute. Svinkallt.
Så känns skönt att man snart ligger i 30 graders solsken och steker. Så jääääävla underbart! :D
Nu ska jag fortsätta titta på något avsnitt av någon serier, med min älskade misse på magen. Snacka om seperations ångest. Vart utan henne max 5 dagar och det var när jag var nere i Linköping. Nu ska jag klara mig 2 veckor utan henne. Hur ska jag klara mig?

Vilket jävla liv.

Förstår varför jag har undvikit tills idag att lyssna på Melissa Horn. Väcker alldeles för mycket känslor. Som jag inte har någon aning om vart jag ska göra av.
Ikvällen har inte varit den bästa så att säga. Det är helt sjukt vad jag längtar efter att komma bort här ifrån. Det är sjukt hur livet har kunnat gå ifrån att vara så bra, kännas så bra. Sen efter att ha fått reda på en sån sak, så känns det som att hela jävla livet kraschar ihop. Att man har levt i en jävla lögn i 2 jävla år. Att man har lagt ner hela sin jävla själ i ett förhållande som han inte ens kunde hålla sig trogen eller säga den jävla sanningen till mig. Att man har älskat ett jävla kille så jävla mycket, och det enda han har gjort är att ljuga mig rakt upp i ansiktet. Tror det är ett väldigt få antal människor som har sån jävla otur. Så att ens tänka sig vad det är jag försöker komma igenom tror jag ingen förstår.
Men är glad över de som hör av sig och faktiskt bryr sig om hur man mår. Känns bra att höra från alla andra vilket jävla svin han har vart och försöker känna lite medlidade.
Så nu är det 3, imorgon när jag vaknar 2 dagar kvar, tills vi ska åka ner mot Landvetter och ska åka 11 timmars flyg ner till Thailand. Så jävla underbar, 2 veckor utan något jävla brustet hjärta eller annat trams. Fy fan vad jag längtar.

Life is a bitch, and then you die.

Spårad lördags kväll.

Fy fan vilken kväll jag hade igår.
Både jag och Lena jobbade igår kväll. Jag till 9 och Lena till 8, så efter det så var det bara att tagga till och sätta sig i bilen och åka ner till Halmstad. För inte kan vi sitta hemma sista helgen innan vi åker. Så vi shotar lite i bilen innan vi tar på oss klackarna och ska gå ut. Kommer till Asian, där faktiskt fanns lite folk. Men går vidare förbi Club Moon för att kolla hur det ser ut där. Blir upp raggade av ett par killar, så dumma som vi är följer vi med dom in till Moon. Vilket visade sig att inte vara något folk alls, ungefär som vanligt med andra ord. Men vi har ändå riktigt jävla roligt. Blir bjuda på teqila, öl och champange. Har verkligen jätte trevligt och roligt.
Där emot slutar den inte lika roligt. Eftersom jag får för mig att gå och prata med Marcus. Så nu har jag iaf fått slå och skrika på honom. Vilket han väldigt mycket förtjänar. Jävla idiot är vad han är. Men gör mitt bästa med att undvika och tänka på honom för blir bara jävligt mycket emo av det.
Men iaf, i det stor hela vart det en lycka lördags kväll, med en visdom rikare. Aldrig blanda mintuu och teqila. Det slutar jävligt spårat, tro mig.
Föresten är det bara 4 dagar kvar till Thailand. På torsadag lyfter planet, faaaan vad jag längtar!

Gav mitt hjärta till ett jävla svin.

Längesen man skrev här, men har ingen aning om vad jag ska skriva. Med tanke på att hela min värld har bokstavligt talat vänds upp. Kän släppa här "bomben" så alla mina kära plönninge vänner få veta.
Marcus var otrogen mot mig, hela tiden under de 2 åren vi var tillsammans. Fick veta detta i lördags när han sa det för att han vart förbannad på mig. Har även fått bekräftat av kompis till han att det faktiskt stämmer. Och det är inte bara en tjej. Utan varenda jävla fest som jag inte har vart med på. Så detta är inget dumt ryckte, utan bara den hårda jävla sanningen. Så som ni förstår går jag just nu runt i någon slags dimma av en verklighet som jag inte kan förstå mig på. Fattar inte hur den personen jag har litat mest på i hela mitt liv, har kunnat ligga jämte mig, titta mig i ögonen och säga att han älskar mig utan hela sitt hjärta. Och att han aldrig skulle kunna göra något sånt mot mig, att det älskar han mig alldeles för mycket för. Hur han har kunnat titta mig i ögonen, gång efter gång efter gång och ljuga mig rak upp i ansiktet. Jag fattar inte. Min syn på kärlek har ändrats jävligt mycket på bara ett få dagar, och vad fan kärlek kan betyda har jag ingen jävla aning om. Men att jag har älskat honom av hela mitt hjärta finns det inga tvivel om. Och att få reda på en sån här ska är fan inte roligt.
Tror ni fattar hur jag känner mig, så lämna det här. Ska gå ut och lugna min oro.



Vill bara slå dig så jävla hårt. Slå.Slå.Slå.Slå.

All in.

Och där försvann det lilla vårvädret som vi hade. Har snöat hela dagen idag, men även igår. Men som tur är lägger sig inget för att det är för blött. Men ändå, känslan man får när man tittar ut genom fönstret och man ser snö är inte okej. Men om 2 veckor vid den här tiden, så ligger jag och Lena på en strand med 30 graders sol och steker. Det gör ju att man blir lite mer positit i det hela.
I helgen blir det Halmstad igen. Riktigt roligt hoppas jag att det kommer bli! Är lite smått otaggad eftersom jag har fått min berömda hosta. Inte alls kul, vill jag lova. Men får ligga hemma och vila upp mig nästa helg ist! Så åker ner till Halmstad vid 5 tiden, bort till Eurostop för att gå på systemet, eftersom de inte hade de shot matrialet som vi ville ha. Sen blir det till lägenhet och göra sig i ordning och åka in till stan. Blir väl antagligen Club Moon som vi drar till ikväll. Eller först The Coner och shota teqila, hehe.

Men ikväll super vi bort mina bekymmer, all in så att säga.


Outfiten förra lördagen. ;)

Lena har blivit stor!

Efter att ha dragit på mig världens förkyldning efter helgen, så har jag tillbringat de här första dagarna av veckan i soffan. Igår gjorde jag bokstavligen inget annat än att sova. Sov till 1, somnade igen vid 4 till halv 6. Somnade vid 8-9, House dags. Somnade igen vid halv 12. Helt sjukt. Men idag så känner jag mig mycket piggare och fräschare. Har nämligen duschat idag, längesen det hände hehe..
Så nu har jag 30 minuter att fördriva innan jag ska klä på mig skinjackan och tygskor för att gå ut och möta våren med ett leende. För idag är det verkligen riktigt vår väder här, vilket gör att det enda jag har tänkt på hela morgonen är när vi åker till Thailand. Vilket det bara är 15 dagar kvar till. Och längtar som en jävla galning, vilket antagligen är helt förståligt.
Så om 30 minter ska jag åka och hämta Lena för att åka vidare in till Gislaved för att ta hennes oskuld på systemet. Snacka om stort, lilla Lenis har blivt 20 år! Firade det förra helgen och kommer fira det i helgen igen, hehe. Vet bara inte riktigt vart vi ska ta vägen. Kanske blir det Halmstad igen, eller om man ska chansa på Parken. Tåls att tänkas på.
Snart dags att åka, Ciaoooo! ♥


Den otroligt snygga 20 åringen!

Hel helg i Halmstad!

Dags att uppdatera lite om vad som har hänt under helgen.
Lämnade lilla Burseryd strax efter 12 för att åka ner till blåsiga Halmstad. Gick lite i stan för att inhandla kläder att ha på oss under kvällen, även blandning till spriten.
Jag, Lena, Sara och Vicki hade förfest i lägenheten. Fast det var bara jag och Lena som drack, hehe. Drog in till stan vid halv 11, började på The Coner med att shota teqila och snacka med några killar som bjöd på öl. Vidare till Club Moon där vi dansade hela natten lång, hade riktigt trevligt! Efter en händelserik kväll så låg vi i våra egna sängar runt 6 på morgonen, hehe.
Lördagen: Vaknade vid 10. Drog iväg till Eurostop för en fika på Expresso House. Hem för att sova och tagga om för kvällen. Sen vart denna kvällen ungefär likadant. Drog in till stan vid halv 11, drog först till The Coner för att shota. Vidare till Moon och betala 100 kr inträde och det var absolut inget folk där. Jag och Lena och sen 3 polaker, som senare på kvällen försökte våldta oss, typ. Men jag räddade oss. Men iaf, vidare till The Coner igen där jag hör någon som ropar på mig. Vänder mig om och ser Sophia springa emot mig i världens fart. Slutade med att vi krockade/kramades så att vi ramlande in i glasrutan och ner på marken. Sen luktade det bränt efter oss, haha. Men det gjorde lätt hela min kväll att träffa henne. Saknar mina Plönninge brudar! <3
Denna kvällen låg jag i min egna helg klockan 7 på morgonen och vaknade 11. Så har verkligen inte fått många timmars sömn, men fy fan vad roligt vi har haft det! :D


<3

Strax blir det promenix!

Torsdag, sista dagen innan fredag och humöret kan inte vara annat än på topp! Har hållt på och rensa kameran lite nu på morgonen. Så vi kan ta riktigt många bilder nere i Thailand! Hittade bland annat lite bilder från nyår som jag inte hade lagt in på dator och sen några bilder från nu i helgen. Ska se till och ta ännu mer bilder i helgen, alltid lika roligt och ha sen och titta tillbaka på!
De följade timmar på denna dagen kommer gå fort. Lena kommer nog strax över så ska vi ut och promenera i ös regnet. Men vad gör man inte för att bli fit for fight inför beach 24 februari? Har övervägt att börja äta på banan dieten, bara äta 1 kg banaer per dag + kaffe, men tror icke det kan vara något för mig. Med tanke på att jag inte ens är så förtjust i bananer, hehe ^^
Men sen klockan 3 är det dags att promenera bort till jobbet och jobba till halv 10. Ska vara inne på Gläntan, så det kommer bli en lugn kväll.
Nu dags för lunch! :)

TaGGa!

Då börjar klockan bli ganska mycket, men tiden har gått riktigt fort idag. För sov först till typ halv 11, sen blev jag väckt av Håkan som skulle sätta i handtag till våran dörr. Bara till att gå upp, äta frukost, ducha och göra sig i ordning för jobbet. Började jobba klockan 2 inne på Gläntan. Efter jobber följde Lena med mig en sväg hem, så satt vi och pratade om livets stora frågor till halv 10 typ. Kvällens största ämne vad dock planerna för helgen och outfiten för våra utgångar i helgen. Och sen än hel del prat om Thailand också, men det är ju så gott som självklart.. :D Helt sjukt vad det ska bli roligt, och bara 22 dagar kvar! :D
Så fredag förmiddag typ runt 12 tiden drar vi oss ner till fina lilla blåsiga Halmstad. Ska först in till stan och köpa lite bra och ha saker, typ smink och annat roligt. Innan vi åker till lägenheten och gör oss i ordning för kvällens bravader. Är något sjuuuukt taggad! Ser fram riktigt mycket åt den här helgen, kommer bli awesome! :D


Bild tagen från förra helgen, min fina lilla vän. <3
RSS 2.0