Finally, back in the game!!

Ohhhhhh finally!! Kommer bli konstigt att skriva detta pa svenska, men tanke pa att jag anvander ett engelskt tangentbord och min hjarna har smatt slutat fungera i svenska.. Men for att vara arlig ar jag bara glad over att jag kan uppdatera har! Var ganska precis 3 manader sen sist..
Och gud sa mycket det ar som har hant pa dom har manaderna!
Till och borja med, sa pratar jag inte ens lange med Jenny och Gabby. Vill inte riktigt ta upp vad som hande, men kommer aldrig forlata nagon av dom for det som dom gjorde mot mig. Sa jag ar nu mera by myself on this trip. Kan inte riktigt saga att jag saknar dom for allt gar utmarkt anda.
Sa jag bor numerar i i Richmond, ca 10 minuter fran city. Jag delar lagenhet med en kille, Ben (det ar hans dator jag lanar) och en annan tjej, Jackie. Bada tva ar jatte snalla, och trivs verkligen har. Tror jag har bott har i ungefar 1 manad nu. Har 5 min till en affar, 2 min till tramet, och bor pa en gata med massa affarer, cafen, sa ett perfekt lage! :)
Jag jobbar fortfarande pa The Cupcake Bakery, men i slutet av april maste jag sluta. Ar en av reglerna att jag inte far vara under samma foretag mer en 6 manader. Vilket ar helt sjukt att i slutet av denna manaden har jag varit i Australien i 6 manader. Aven mer en det, for det tog mig ca 2,5 vecka att hitta ett jobb. Eller, nar jag tanker efter sa landade vi i Perth den 5 oktober. Och idag ar det 5 April, sa har varit i Australien 6 mander nu. Helt galet vad tiden gar fort, haha.
Men som tur ar har jag redan ett jobb, ska gora mitt forsta skift ensam pa mandag. Sa hoppas att alla haller tummarna for att jag kommer overleva. Det vill saga, inte kora in i nagon bil, tram, manniska. Framfor allt inte forstora hastarna eller vagnen. Sa kanske ska saga att jag kommer kora hast och vagn inne i city, haha. Och med tanke pa att det ar en storstad, jag ar bara van vid att kora i lilla Halmstad. Det jobbigaste av allt, alla tram och att trafiken ar helt tvartom. Och jag ar van vid att sitta pa hasten, och inte bakom. Men jag gillar jobbet, sa hoppas pa det basta. :)
Sommaren ar sa gatt som over har borta nu. Det ar fortfarande inte lika kallt som i Sverige. Men kallt borjar det bli. Vet inte hur manga ganger jag har hort "Men du ar ju fran Sverige, sa du borde ju inte frysa." Men tyvarr fungerar inte det inte riktigt sa. Onskar att det gjorde, men ne. Har varit fint vader de senaste dagarna, idag ar det runt 30 grader, sa jag ska bara skriva fardigt detta och sen bege mig till stranden. Skulle val egentligen ringt Ray, min nya arbetsgivare med hast och vagn, och fragat om han ar inne i city och jobbar. Men allvarligt talat, jag orkar inte. Har jobbat 3 veckor i streck nu utan att ha 1 dag ledigt. For att jag fortfarande jobbar full tid pa cupcake bakery, men samtidigt vill lara mig mitt nya jobb. Sa idag kommer jag bara gora ingenting. Kommer jobba hela pasken, sa jag fortjanar en dag ledigt.
Innan jag lamnar datorna, sa ska jag saga att jag saknar mina nara och kara. Mina vanner, min familj, mina syskon. Gar inte en dag utan att jag tanker pa er. Nu nar jag kan lana denna datorn ska jag verkligen se till att bli battre pa att halla er uppdaterad om vad som hander. Och ar det nagot ni undrar, sa fraga! :) Men dock sa har jag tappat min kamera, sa har inte nagra bilder att visa er.. :/
Blev som vanligt ett langt inlagg, men nu vet ni lite om vad som hander har borta pa andra sidan av jorden.
Ta val hand or er, sa hors vi snart igen !!
PUSSPUSS ♥♥
RSS 2.0