Still alive

Sorry for den daliga uppdateringen. Mycket har hant pa de senaste veckorna, och har precis skaffat tillgang till internet, sa har inte haft mojligheten att blogga.
Skulle egentligen varit ledig idag, men Clare ringde och fragade om jag kunde jobba for en annan tjej som ar sjuk. Vilket betyder att jag kommer vara pa overtid, och behover verkligen pengarna just nu.
Men jag ska beratta mer om allt, nar jag har tid. Kanske ikvall, kanske nagon annan dag.
Ta hand om er sa lange! ♥
 
Cairns . (:

Little Lion Man


But it was not your fault but mine.
And it was your heart on the line.
I really fucked it up this time,
Didn't I, my dear?

Syskon karlek

Alskar dagar som denna. Slutade jobbet vid halv 4, bestamde mig for att promenera hem. Sa gick dar i host solen, med mina egna tankar, i lugn och ro. Kommer hem med en harlig kansla i kroppen, och mamma ar inne pa skype. Kan helt enkelt inte bli battre. Har nu skypat med min familj i ungefar 2 timmar. Kanslan att se dem alla tillsammas ar obeskrivlig. Det ar sa vackert pa nagot satt. Alma och Maja syskonbrakar, jag kan retas med dom aven fast jag inte ar dar. Mamma fragar alla dessa fragor om vad jag ska gora med mig sjalv, men som jag fortfarande inte har nagot svar pa. Allt ar sa vanligt, men pa ett satt sa fa det mig att stilla min "hunger" efter att traffa dom igen. Men pa ett annat satt sa far det bara mig att langta annu mer efter att aka hem. Att vara i mitten av allt det dar vanliga. Men en sa lange ar jag fortfarande pa andra sidan jordklotet och kommer stanna har ett par manader till. Men den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange, eller? Sa torsdag kvall nu, ar snart dags att laga lite kvalls mat. Aven fast jag inte har nagon aning om vad jag ska koka ihop. Kommer val pa nagot forhoppningsvis. Jobbar imorgon, till klockan halv 10. Inte det roligaste shiftet direkt. Jobbar pa lordag ocksa, men ska ivag pa en inflyttnings fest, eller vad man ska kalla det.Ska aka till dom manniskorna jag ska flytta in med. Firar att jag ska flytta in, och avskedsfest for tjejen som ska flytta ut! Kan inte bli annat en lyckat! :) Men magen kurrar nu, sa dags att ga till koket och se vad som finns! Take care! <3

:) .

Mandag kvall nu da. Har varit ute med Gabby ikvall, sa kom precis hem. Akte till ett stalle pa Chappel Street, Blue Bar. Ar ledig imorgon, sa det kandes som man skulle gora nagot ikvall nar jag kan spendera morgondagen med att inte gora nagot alls. Men ar valdigt valdigt trott. Var ute i lordags, hade bestamt att jag skulle vara hem senast runt 2 tiden. Sluta dricka runt 1 tiden, och jag skulle klara av att jobba pa sondagen utan problem. Men, drack kanske 1 drink i halvtimmen tills klockan 4 pa morgonen. Var hemma runt 5 tiden, men kunde inte sova med tanke pa att jag hade druckit RedbullVodka hela kvallen. Sa madde inte allt for bra pa sondagen, och var inte allt for pigg heller for den delen. Men varfor ska man saga nej till gratis drinkar? ;) Och roligt hade jag! Sa kanns som att jag fortfarande inte har fatt tillrackligt med somn sen i lordags. Sa imorgon ska jag verkligen njuta av min sovmorgon. Lange och langsamt. Och Ash, snubben som jag hyr mitt rum av, kommer hem imorgon. Har lanat hans sang under tiden han har varit ute och rest. Sa var och kopte mig en luftmadrass idag. Gud vad harligt!. Far se om man kanske ska hitta sig en billig sang nar jag ar fardig flyttad till den nya lagenheten. Nu ska jag kolla pa lite True Blood, och vanta pa att John Blund ska komma och natta mig. Godnatt alla alskade. :)
RSS 2.0