5 oktober, AUSSIE!!











Några bilder från det galna festande här i Bali! Ikväll är det ju fredag, och inte kan man väl sitta hemma då?

Biljetter är nu även bokade till Aussie! Som planerat lämnar vi Bali den 5 oktober. Men som inte är planerat är att vi väntar någon vecka med att åka till Sydney. Vi kör på det billigaste och drar till Perth först! Har träffat några här ifrån som vi ska bo hos, haha. Och vi vill ju se så mycket som möjligt av Aussie, och har verkligen bara hört bra saker om denna stad!!
Så vad gör vi? Nu kör vi!! :D

1 week in Bali !!

Nu har vi redan spenderat 1 vecka i Bali, hel sjukt är det. Fattar inte hur tiden kan gå så fort, när man inte gör så mycket mer en vaknar, äter frukost, går till stranden, går hem ifrån stranden, duschar och sen börjar man dricka alkohol. Spenderar kanske minst 6 timmar ute på klubbarna, men då sånt som innehåller alkohol. Hem för att sova av sig ruset och cirkelen är sluten, haha.
Men idag har vi faktiskt bokat en utflykt som vi ska göra på tisdag, den 4 oktober. Ska med bli ta oss lite över allt i Bali, se apor, vulkan, risfällt, och mycket annat spännande kan jag tänka mig. Så då kan vi iaf säga att vi har gjort något, haha.
Och vad händer inte här ? Igår var det snow party att Paddy's, galet kan man säga att det blir. Träffade för första gången svenskar ute på klubbarna, faktiskt roligt att prata svenska igen. Men tror vi alla är överens om att vi gillar Australienare bättre. ;) Så igår dansade vi fram tills 3-4 på morgonen, tappade bort tidsbegräpet lite.. Men lätt en av de bästa kvällarna ute i Bali, allt var galet. Så det var 3 exalterade tjejer som vaknade upp på hotellet och hade en hel del att prata om, haha. But we like it!! :D
Har hittills även haft otur med oss, eller jag och Jenny iaf. Men skönt att vi är 3 som delar på allt, och när vi slår våra kloka huvuden ihop, så har vi lyckas lösa det mesta hittills!
Planen låg på att vi skulle lämna Bali den 5 oktober. Men verkar mycket svårare, och dyrare att få tag i flygbiljett en vad vi först trodde. Så antagligen kommer vi först flyga till Perth, som ligger i andra sidan av Aussie, och där ifrån flyga till Sydney. Vi har träffat massa trevliga människor där ifrån, så vi hoppas att vi kan fjäska in oss och sova hos dom, haha. Och vad gör det egentligen ? Vi vill ju se så mycket som möjligt av Aussie, så om vi tar ett litet mellan stopp där kan bara sluta med ännu mer roliga minnen!!
Men nu börjar det bli dags att hoppa in i duschen, ännu en galen kväll framför oss!! :D
Bilder kommer en annan dag, promise. !

Love life !!

Då är vi inne på 6:dagen här på Bali. Kan ju inte direkt säga att man har någon koll på tiden längre. Man går efter humör, temperaturen ute, och hungerkänslan. Men enligt mig också exakt så som det ska vara på semestern!
Har hunnit bli också 5 partykvällar här i Bali. Några mindre lyckade, och några jävligt galna. Har haft 2 dagar nu med liite för mycket alkohol. Så ikväll ska vi nog alla 3 försöka hålla det alkoholfritt, men vi får ju se hur det går med det, haha..
Annars är livet underbart, idag har det varit lite mindre sol, men har inte regnat så det är bara skönt med någon "sval" dag. Kommer nog få sol så att det räcker och blir över innan denna resan är över. Igår kände jag inte ens igen mina egna ben, för att dom har blivit så bruna. Men älskar verkligen att få färg på kroppen, men känner sig mycket finare.
Träffar trevliga människor, äter god mat, dricker goda drinkar. Har faktiskt inte träffat alls många svenskar här, vilket är jätte skönt. Älskar att kunna prata på ett språk som ingen förstår, haha.
Nu är det strax duschen som gäller, klockan är halv 7 här, så dags att göra sig i ordning för kvällen!
Tar väldigt lång tid att ladda upp bilder, men här kommer några!! :)


Party girls !



Några trevliga Australienare, från en galen kväll !



Brun fin färg har vi gått allihopa, galen kväll !



Haha, ser lika glad ut på nästan varje bild, hög på livet !!



Bild från igår, tror att vi alla fick i oss liiite för många drinkar !!



Kuta Beach, häääärligt !!

Framme i Bali, och lever gör vi!

Då ska första inlägget ifrån Bali göras, verkligen på tiden. Men har inte suttit vid datan något fören idag.
Menmen, vad har då hänt på dessa 4 dagar?
Man har varit på flygande fot i nästan mer en 23 timmar. Kanske inte riktigt det roligaste man har gjort, men tycker ändå att det gick över förväntan. Servicen på flyget kan man verkligen inte klaga på. Hade även våran egna skärm som vi kunde kolla på filmer, serier, lyssna på musik och spela spel på. Fick även mat i överflöd. Så man hade att göra lite hela tiden. Man sov ju även en hel del, hehe.
Väl framme i Bali, visades sig att är vääldigt likt Thailand. På alla sätt och vis. Så med andra ord har ju Bali lite att leva upp till för att man ska tycka att detta stället är bättre en Thailand.
Menmen. Vårt första hotell, var kanske inte riktigt så fint som vi trodde. Det låg även väldigt långt ifrån själva centrumet i Kuta. Men hade bara en hotell natt där. Men det hotellet vi bor på nú, är huuuuur fint som helst. Det är helt nybyggt, alla rum är inte ens klara ännu. Men här bor vi som små prinsessor. Allt är verkligen tipptopp! Även nära till allt, så kanske lite dyrare en vad vi hade räknat med. Men verkligen värt varenda pening.
Annars har vi inte gjort så mycket mer en solat, badat och festat. Men andra ord så som det ska vara på en semester. Har haft två utekvällar här, går snart in på den tredje. Första kan jag nog inte säga att den blev så lyckad. Men igår har jag ingen aning om vad som hände. Dansade som faan gjorde vi iaf, haha. Så det var roligt fram tills min väldiga energi försvann. Men vi får se vad denna kväll har att leverera till oss. Som sagt, det har lite att leva upp till!! ;)


Första kvällen ute i Bali, livet är hääärligt !! 


 

UpUpAndAway! :D

Imorgon smäller det. Imorgon ska vi mötas i Smålandsstenar ungefär 06.45, sedan vidare mot Landvetter där planet ska gå 10.45. Först mot Frankfurt, med en mellanlandning 2 timmar. Vidare mot Hong Kong där mellanlandningen ligger på 5 timmar. Så 23 timmar senare ska vi vara framme i Denpasar i Indonesien, och efter utcheckningen av väskor och saker, så ska det ta oss 5 min till vårat hotell. Så man kan verkligen säga att jag har ett långt kommande dygn framför mig. Men är verkligen taggad till tusen nu, detta ska bli så jääävla roligt! Men har ändå varit ledsamt idag. Lämnat Tovis hos pappa, så sagt förväl till henne.. Kommer sakna min älskling! <3
Var i stallet och tog farväl av Paysan. Kommer sakna henne också, men hon har verkligen givit mig en helt underbar sommar! Så hoppas hon finns kvar i stallet när jag kommer tillbaka! <3 Konstigt på ett sätt hur djur kan börja betyda så mycket för en. Men älskar verkligen dessa 2 varelse.
Men tror det börjar bli dags att lägga huvudet på kudden och försöka nanna lite. Har som sagt en lång dag framför mig!!


Världens finaste missetisse. <3


.. Världens finaste hestapålle! <3

Imorgon- sista dagen i Sverige på länge!!

Kanske börjar bli lite tjatigt om denna eviga nedräkningen, men bara imorgon kvar sen smäller det! :D Så 1 dag kvar, sen UP UP AND AWAY!! Och känns som att jag har 1 000 000  saker att göra imorgon. Eftersom jag har mått pissdåligt idag så har det inte blivit mycket packande eller någon annan slags action här i huset, men har ju hela dagen / natten på mig imorgon, för sova lär man inte kunna göra.
Men har inte så mycket mer att säga, förutom att det var fest igår. Galet festande var det igår. Men har haft mycket bättre kvällar...
Men nu ska jag titta på 90210, som har kommit ut med 4 säsongen nu, me like!! Jag har en stressig dag framför mig imorgon!
Nattinatt ! ♥

-Ett par härliga bilder ifrån Bali, Kuta Beach, där vårat häng kommer vara. Förstår ni kanske att man längtar?!







4 dagar kvar!!

Då har fredag kvällen snart passerat, och har även lyckas ta mig igenom denna dagen. Haft små saker att göra hela dagen faktiskt! :)
Vaknade 07.20, för att skicka iväg Alma till skolan. Sen blev det stallet, har sakta men säkert börja ta förväl av Pay. Kommer sakna henne någon fruktansvärt och hålla tummar och tår för att hon ska finnas i stallet sen när jag kommer tillbaka från mitt äventyr. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Kajsa har lovat att hon ska åka till henne någon gång i veckan och pussa lite på henne från mig.
Börjar bli lite väl jobbigt med alla dessa förväl just nu. Till allt och alla får man säga "Vi får se när vi träffas nästa gång." Men ikväll är nog första gången denna veckan som jag kände "fy fan Matilda, om 4 dagar är du på väg till Bail med 2 super tjejer, och ni kommer ha såå jääääävla roligt!" Och jag vet att vi kommer ha riktigt roligt där med. Se bara de 2 veckor i Thialand som jag hade. Helt oförglömliga, och allt trevligt folk man träffade. Det är bara lite så nu när man snart lämnar landet och säger förväl till allt, som är den jobbiga biten i det hela. Men kommer bli toppen sen, det är jag säker på! :D
Men sen så var jag en runda i Gislaved, hämtade Maja som ska få tillbringa helgen med sina kära syskon. Lagade mat, grillat lyxade vi till det med. Sen blev det bara mys i soffan framför Idol och en bra film.
Imorgon ska jag dricka alkohol bara för att. Har sprit som behövs drickas upp, haha.
Dessutom är detta nu 4:de sömnlösa natten som har börjat. Har inte sovit mer en kanske 4 timmar nu på dessa nätter. Alldeles för lite för mig.. Men kan verkligen inte somna. helt omöjligt är det... =/
Men i vilket fall som helst nu, så säger jag godnatt till er andra! :) ♥

5 dagar kvar!!

5 dagar kvar. Helt sjukt. 5 dagar kvar. Förstår inte vad som har hänt med dessa 70 dagar som har jag för mig att det var första gången jag räknade. Men tisdag 10.45 sitter vi på flygplanet och väntar på att det ska starta och flyga iväg. 23 timmars flygresa sammanlagt. Var av 2 mellan landningar, första i Frankfurt 2 timmar, och andra i Hong Kong 5 timmar. Kommer nog bli smått drygt, men kommer lätt bli värt det när vi väl är framme i Bail! Väl där framme så kommer klockan vara 15.45, och 8 timmars mellan skillnad. Har hotell bokat först natten, skönt att vet vart man ska!. Och efter vad vi har hört ryckten om kommer vi ha 2 riktigt galna veckor där. wiiiiieeee.
Almas 8 års dag igår blev lyckad. Vi åkte ner till Halmstad vid 5 tiden för att gå på bio, se Smurfarna 3D i Halmstad. En väldigt gullig film, fick tårar i ögonen flera gånger. Men det har jag ca 10 gånger om dagen, och har haft det hela veckan. Som sagt, är väldigt känslosam just nu.
Mamma och gänget lämnade Sverige igår för att ge sig iväg till Skottland. Faktiskt ganska skönt att det bara är jag och Alma hemma. Vi gör som vi själva vill. Har bäddat upp bäddsoffan och sover framför tv, haha. Men imorgon ska vi hämta Maja kl. halv 4 i Gislaved. Så hade det inte varit för att jag är något fruktansvärt fest sugen, så hade jag faktiskt sätt fram emot helgen. Men ist är jag taggad till tusen, även fast jag har försökt att ställa in mig metalt hela veckan att jag inte ska festa i helgen. Men har misslyckat med det. :(
Eftersom min älskade dator har krachat, så har jag ingenting att fördriva kvällen med. Eller, 8 avsnitt SvenssonSvensson som vi la över igår på ett USB-minne, men självklart vill jag kolla på något annat bara för att jag inte kan. Men så jävla typiskt att datorn kraschar 5 dagar innan man åker. Hoppas att Gusten kan göra något åt det. Håller tummarna!!!!!

David Guetta ft. Usher - Whitout you



Hörde denna låten 1000 gånger i Malmö och nu älskar jag den. Går det att göra något annat?
Nu ska jag och Tova gå och lägga oss. Imorgon är det 6 dagar kvar. Resfeber? Check.
Godnatt ♥

Malmö 9-11 september!

Då har man varit hemma från Malmö i 2 dagar. Men har varit på sånt pissigt humör sen jag lämnade staden så hade jag skrivit ett inlägg så hade allt bara blivit deppdeppdepp, hehe. Men just nu känner jag mig redo att skriva om den galna helgen i Malmö.
I fredags då, jobbade till 1. Kom hem, duschade, sminkade mig och stresspackade. Vid halv 3 lämnade jag Smålandsskogar och körde för att möta Ade i Landskrona. Efter att ha stressat Ade i ca 1 timme skyndade vi oss vidare till Malmö för att åka hem till Jonas där förfesten skulle vara. Väl där kom Sofia dit och även en kompis till Jonas kompis, Pontus. Så trevligt folk, god dricka, en superstämmning och alla taggade till tusen. Fredags kvällen kunde faktiskt inte blivit så mycket bättre. Hade en riktigt rolig kväll, ute i Malmö. Så allt slutade hemma hos Jonis med ett väldigt snurrade huvud, haha.
Lördagen var den mindre bra dagen. Vaknade upp med huvudvärk, illamående och en allmänt pisstillstånd. Och jag som ALDRIG blir bakis, haha. Men vi, jag och Jonas, vaknade till liv och gav oss iväg till systemet, haha. Men fy fan. Måste sätt riktigt roligt ut när Jonas kommer vinglande med en systemkasse i handen, haha. Och han var helt övertyggad om att han fortfarande är full, fast klockan var typ halv 1 på dagen.
Men så vi lägger oss för att vila lite och tagga till för kvällen. Lite, blir för mig från kl 1 till halv 5. Så vaknar och mår lite bättre så då är det bara till att göra sig iordning för vad kvällen har att erbjuda.
Vid 7 tiden kommer Sofia och jag gör mitt bästa för att glömma mitt illamående. Men mådde riktigt dåligt hela kvällen. Minsta lilla dricka kändes det som jag skulle spy av. Usch. Men ändå någorlunda taggad när det är dags att dra ut. Och väl ute kan man bara säga att allt spårar ut.
På söndagen lämnade jag Malmö med tårarna i ögonen och en dålig magkänsla. Kommer sakna Ade, Sofia och Jonas som jag har lämnat där. Kommer sakna dom något fruktansvärt.
Speciellt Jonis, som är bland de bästa personerna som finns i mitt liv. Som alltid har sagt "Det löser sig Matilda". Kommer sakna det. Jätte mycket. Men hemma är jag nu, med Jonas skånska dialekt som sitter kvar i huvudet. Hoppas verkligen att dessa 3 människor finns kvar exakt där jag lämnade dom, när jag kommer hem! Eller, ni har egentligen inget annat val. Jag kommer komma ner till Malmö för att besöka er och hoppas på att få en ännu bättre helg, så fort jag kommer hem igen!! ♥♥

Bilder från fredagen:


Adelina . Loove ♥ ♥


Sofia. <3


Pontus. :)


Suddig, men jaja. Jag & Jonis. <3


Pontus & Jonis. <3


Bilder från lördagen:


Jag & Sofia. Loove ya ♥


Robban & Glenn . :)


Robban & Jag . :)


Robban, Glenn & Jonas. :)


Meee!


Vänner efter konstig omstädigheter, haha. Älskar dig vännen. ♥ ♥

Mer bilder lär komma upp, iaf på Facebook. Väntar bara på att Sofia ska komma hem från Ayai Napa och skicka alla bilder som hon tog till mig! :)

Riktigt bra 20 års dag! :)

Då har man fyllt 20 år idag och jag har verkligen haft en toppen dag! :) Fullt upp hela dagen, och fått massa fina presenter.
Först kom Anna, Eva och Inger och hälsade på och drack kaffe + fikade på morgonen. Fick massa bra och ha saker att ta mig sig på resan utan av dom. Dels ett reselakan, imodiumtabletter, compead plåster, mer mag tabletter, vätske ersättande m.m.
Sen vid halv 1 hade jag bokat tid för klippning och slingning. Och blev faktiskt riktigt nöjd denna gången! Håret blev lite ljusare, och blev av med allt det slitna. Alltid lika härligt är det. Ni kommer få se bilder efter helgen.
Sen tog jag brumbrum bilen till Gislaved för att inviga systemet, haha. Blev en nota som slutade på 4 siffrigt, och ett grattis från kassörskan, haha. Så nu slipper jag vodkan i helgen, och köra på goda cider och shotar! :D
Väl hemma kom det ännu mer gäster, för att äta god mat och ha trevligt. Mormor kom med ännu mer bra och ha grejer, solskydd, aftersun, värktabletter, mosquito salva och någon jätte bra hostmedicin m.m. Av mamma fick jag Australienska pengar, AUD, verkligen jättre bra att ha i början! :) Fick även en necessär av Alma. Så mycket nöjd med allt jag har fått! Men även mera saker, haha ^^
Så nu ligger jag och ska alldeles strax sova. Ska jobba till kl 1 imorgon. Sen så ska jag bege mig till Malmö för att ha riktigt roligt! Ska möta Ade på vägen, och Sofia i Malmö. Sen så beger vi oss till Jonas som fixar resen av planeringen, haha. It's gonna be craaaazy! :D Är verkligen taggad till tusen!!!


En mycket glad Jonas från förra gången jag var nere i Malmö..
Undra vad anledningen är? Hahaha!


Som sagt, en riktigt härligt vecka i Malmö / Falsterbo var det.
Nu hoppas vi på favorit i repris! :D

En kväll full med tankar

Ikväll är en sån kväll där det är helt omöjligt för mig att somna. Jag känner hur jag bara blir tröttare och tröttare, men hjärnan bearbetar tanke efter tanke om detta liv.
Sänder ett par tankar till Jenny, som förlorade sin häst igår, Label. Det är så fruktansvärt att något som man älskar så mycket bara kan försvinna helt plötsligt. Ens bästa vän som har tröstat en, och alltid lyckas få fram en glädje, hur jobbigt allt en är, att få hoppa upp på hästryggen och skritta iväg. Inte tänka på något annat en ljuden ifrån hästen, skogen, fåglarna. Det är alldeles för få människor som har förståt, att den känslan är verkligen värd att leva för. Man förlorar en livskamrat som man har upplevt så mycket med. Den dagen det är dags för Pay att flytta till "Hästarna eviga gröna ängar", kommer jag gråta floder.
Sen flygplanet med Stefan Liv som har kraschat och så gott som alla ombord har omkommit. Hur kan man ens låt något sådant hända?! Inte just bara för att det var ett plan fullt med hockey spelare, utan för att hela grejen borde bara inte få tillåtas hända. Vem det en är som drabbas. Den saknaden för dom som blir kvar i livet måste vara fruktansvärt.
Sen att tiden i Sverige kan man snart räkna på 2 händer är också en bidragande faktor. Vad är det jag ska ge mig in i? Hur ska jag klara av detta?
Sen har jag pratat med Marcus normal för första gång sen helvetet brakade lös, det vill säga nästan 6 månader sen sist. Det där är också en konstig sak. Man har delat ett liv tillsammans. Ett liv på 2,5 år. Och ingen har någonsin kännt mig så bra. Men nu, har ingen aning om vad han sysslar med längre. Och han vet längre ingenting om mig. Från min sida har jag bara försökt glömma att jag har lagt ner så lång tid på ett otroget svin. Det man inte tänker på, eller bryr sig om, behöver man heller inte må dåligt för. Vilket har varit min filosofi sen febuari. Vilket också har fungerat mycket bra.
Men nu måste jag försöka sov lite. Stor dag imorgon.



Underbara Melissa Horns nya låt - Under Löven. Längtar längtar längtar tills hennes nya skiva släpps!!

Börjar dra ihop sig!

Idag har det slagit mig på allvar att jag snart lämnar trygga Sverige. Har väldigt länge hållt nedräkning om hur många dagar det är kvar. Men som idag, 15 dagar kvar, men 15 dagar låter ju ändå ganska mycket! Men så tänkte man 1 steg längre idag. 15 dagar, imorgon 14 dagar. 14 dagar = 2 veckor!! 2 veckor går huuur snabbt som helst! Steg 2 blev, nästa onsdag åker mamma, Janne, Jeanet & Per iväg till Skottland. 1 vecka och 2 dagar kvar. Sen åker vi på tisdagen där på. Fattar ni?! Helt sjukt. Verkligen helt sjukt. Det är verkligen nu inte lång tid alls kvar tills vi åker hemifrån till andra sidan jordklottet med 2 superhärliga människor. Men det är knappt ingen tid alls kvar hemma. Nu kommer det bara swicha till så är det kvällen den 19 september. Kvällen innan avfärd. Usch. Har sagt detta innan, men det är verkligen skämmande och spännande på samma gång. Och helt plötsligt känns det som man har hur mycket som helst att göra, och alldeles för lite pengar på kontot... Men så fort bilen är färdig lagad är det dags för den att läggas ut på blocket. Vilket kommer ge mig en hel del pengar! :)
Nu ska jag ge mig iväg till stallet för att pussa på min lilla tös, men ridningen får vänta tills imorgon!!

Äntligen lördag!

Vet inte hur man ska börja, 5 dagar kvar till jag äntligen fyller 20? Eller bara 17 dagar kvar tills vi ger oss iväg på ett äventyr för livet? Vet inte vilket som är bäst, men längtar efter båda datumen gör jag!!
Idag är det då lördag, fullspäckat schema. Efter jag har ätit upp min frukost, så ska jag baka en vitchocklad kladdkaka, har aldrig gjort den förr men den ser väldigt god ut på bilden, haha. Sen ska jag bege mig iväg till stallet för att rida 1 st häst. Väl hemma igen så blir det dags att börja göra sig i ordning för kvällen. Idag kommer massa folk + släkt hit, i största del för att fira mig av anledningarna ovan. Ska äta god mat och dricka god dricka med mycket trevligt sällskap. Den perfekta lördagskvällen helt enkel! Får sen om vi styr kosen till Sigges sen med. Och pluset i kanten är att man självklart fick jobb imorgon. Tur att man är hård och inte blir bakfull, för klockan ringer tidigt tidigt imorgon. Men tyvärr har man inte pengar i överflöd så att man har råd att tacka nej. Men har ju festat och jobbat dagen efter 100000 gånger, så kommer nog ta mig igenom morgon dagen också. ;)
Det enda som inte är bra, är min dunderförkyldning som bara blir värre och värre. Och den lär inte blir bättre efter denna helgen...
Men lika bra att starta denna dagen, kommer bli stessigt i slut endan i vilket fall som helst, haha.!

RSS 2.0