Framme i Bali, och lever gör vi!

Då ska första inlägget ifrån Bali göras, verkligen på tiden. Men har inte suttit vid datan något fören idag.
Menmen, vad har då hänt på dessa 4 dagar?
Man har varit på flygande fot i nästan mer en 23 timmar. Kanske inte riktigt det roligaste man har gjort, men tycker ändå att det gick över förväntan. Servicen på flyget kan man verkligen inte klaga på. Hade även våran egna skärm som vi kunde kolla på filmer, serier, lyssna på musik och spela spel på. Fick även mat i överflöd. Så man hade att göra lite hela tiden. Man sov ju även en hel del, hehe.
Väl framme i Bali, visades sig att är vääldigt likt Thailand. På alla sätt och vis. Så med andra ord har ju Bali lite att leva upp till för att man ska tycka att detta stället är bättre en Thailand.
Menmen. Vårt första hotell, var kanske inte riktigt så fint som vi trodde. Det låg även väldigt långt ifrån själva centrumet i Kuta. Men hade bara en hotell natt där. Men det hotellet vi bor på nú, är huuuuur fint som helst. Det är helt nybyggt, alla rum är inte ens klara ännu. Men här bor vi som små prinsessor. Allt är verkligen tipptopp! Även nära till allt, så kanske lite dyrare en vad vi hade räknat med. Men verkligen värt varenda pening.
Annars har vi inte gjort så mycket mer en solat, badat och festat. Men andra ord så som det ska vara på en semester. Har haft två utekvällar här, går snart in på den tredje. Första kan jag nog inte säga att den blev så lyckad. Men igår har jag ingen aning om vad som hände. Dansade som faan gjorde vi iaf, haha. Så det var roligt fram tills min väldiga energi försvann. Men vi får se vad denna kväll har att leverera till oss. Som sagt, det har lite att leva upp till!! ;)


Första kvällen ute i Bali, livet är hääärligt !! 


 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0