Snabb uppdatering

Satt här för någon vecka sen, och skrev ner allt vad som hade hänt på senaste tiden. Hur min födelsedag hade varit, vilka presenter jag hade fått. Vad mina kära vänner gjorde för att göra min dag lite extra. Men min teckning på mobilen försvann, och lika så gjorde inlägget som jag hade skrivit på i 40 minuter.
Tänke att jag skulle ge det en andra chans idag, bara mer kortfattat. Så för att börja med hur det var att fylla 21. Pappa och Maja ringde mig på morgonen, så härligt att höra deras röster! De sjöng lite för mig, pratade om livet i allmänhet och annat smått och gott. Innan jag var tvungen att lägga på och göra mig i ordning för att åka in till staden, möta Tash och leta efter en klänning till födelsedags firandet. Efter det mötte jag upp med Gabby för lunch och ett glas vit. Jenny kom 1 timme senare. Var mycket gott och trevlig! Jenny följde med mig för att leta efter smycken till min klänning. Vidare hem, för att köpa alkohol, göra sig i ordning och fixa i ordning lägenheten. Vi åt lite plock mat, jag och Jenny sjöng snaps visor på svenska och hade det allmänt trevligt! Bec hade bakat en tårta till mig, så de sjöng och jag fick blåsa ut ljusen. Även fast det bara blev jag, Jenny och Gabby som gick ut ut, så hade jag en mycket trevlig kväll! När Jenny och Gabby bestämde sig för att åka hem, så möte jag upp Sarah. Vi gick till en club i stan, sen åkte vi vidare till chapel. Slutade i hennes lägenhet runt 5 tiden. Så egentligen inget märkvärdigt..
Söndagen möte jag upp Sarah och hennes vänner på Barkly, åkte vidare till Love Machine. Hade ett par drinkar, shotar och dansade. Kvällen slutade lite väl galet, men är något som jag aldrig kommer glömma iaf, haha!!
Så i det stora hela att jag en bra helg, som firades med fina vänner och annat smått och gott!
Nu har det nästan gått 1månad sen jag fyllde år, kan inte säga att jag känner så stor skillnad på att vara 21, förutom mer pengar på kontot från mitt jobb! Men ser fram emot det här året, det är mycket som kommer ändras, många beslut som måste fattas och mycket mycket mer!

Kommer uppdatera mer om vad som har hänt senare, take care! <3

Uppgiven .

Just nu har jag den basta/varsta tiden i mitt liv. Har haft nagra riktigt underbart roliga helger. Sommaren ar antligen pa vag. Har haft atminstonde runt 20 grader de senaste dagarna. Fyller 21 pa lordag, pa gott och ont. Sa meningen ar att det ska komma folk till lagenheten for att fira. Ar ledig lordag, sondag, mandag och har planer for varenda kvall. Sag fram emot allt, tills igar runt 8 tiden pa kvallen.
Kelly skickade sms, flytt datumet ar andrat. Sa nu maste vi vara ute den 11 sep, pa tisdag. Och inte nasta sondag. Vilket betyder, bade Emilio och Kelly kommer flytta sina saker pa lordagen och stada pa sondagen. Vilket lamnar mig med en tom lagenhet.
Aven vart ska jag bo? Ingen aning just nu. Har kollat pa rum utan framgang. Har skrivit till nagra, men inte fatt nagot svar. Kompisar som man en gang hade drog tillbaka erbjudandet nar de fattade att det var verklighet. Kanner mig sa uppgiven och redo for att satta mig pa nasta flyg tillbaka till Sverige. Kanns som det spelar ingen roll hur mycket jag forsoker, kampar, strider, jag kommer anda ingen vart. Det tar mig alltid tillbaka till samma ruta.
Jag ar trott pa det. Kommer fan inte vara nagot som jag inte kommer klara, nar jag ar tillbaka i Sverige. For klarar jag allt skit som sakta faller har borta, ensam varje gang. Sa kommer det bli sa mycket enklare att klara det nar man faktiskt har familjen och vanner runt sig.
Jag ar ledsen, men just nu sa ar jag mer en trott pa detta.

 
 


 


 
 
 
 


 
Gamla bilder, men vad gor det?
Saknar er nagot enormt mycket, mega mycket, superduper mycket. ♥

Sunday night!

Varit lite dalig med uppdateringar denna veckan. Har varit busy med andra saker, hehe. Sa som jobb, festande och sova. Var ute i onsdags med Jenny och Jani, vi gick till en klubb som har 6 dollar drinkar varje onsdag. Blev av det och hade en riktigt rolig kvall. Slutade hemma hos en annan kompis med vin och film. I fredags jobbade jag bara till 4, och efter att Gabby hade installt vara planer sa var jag installde for en hemma mys kvall. Klockan 11 sa borjade Emilio, killen jag bor med, och han kompis tjata pa mig att jag borde folja med dom ut. Och nar musiken borjade spelas sa var det omojligt att saga nej. Men gud, det blev ocksa en av de basta kvallarna jag har haft pa valdigt lange! Bada ar gay, sa gick till 2 gay clubar. Sa javla roligt. Den forsta hade hade en show, killar med tajttajt, vet hur man dansar och valtranade kroppar, spelar ingen roll om de gillar killar eller inte. Bra musik, shotar, drinkar, trevligt umgange! Toppen kvall var det!. Att jag fick 3 timmars somn spelar inte riktigt nagon roll.
Lordags motte jag upp Gabby en snabbis pa Chapel, hade nagra drikar, akte hem vid 12 tiden. Inget komplicera alls. 
Idag, sondag. Spanderade halva dagen i sangen, tittade pa "How I met your mother". Var mening att jag skulle ut med Jenny och Gabby, men ah. Fick sms i sista minuten att dom inte pallade langre. Irriterande, men inte en ovanlighet. Men sitter och vantar pa att Sarah ska smsa mig, sa ska jag mota upp henne. Harlig tjej! Far se om vi ska ut och dansa eller om det bara blir ett par drinkar. Trakigt att bara stanna hemma nar man ar fardig sminkad och allt. Men har bara haft roliga kvallar med henne, sa saker pa att det blir lyckat vilket som!
Med mitt visum och sa vill jag inte ens tanka pa langre. Ska bo biljett till nagot land denna veckan. Blir antagligen att jag aker till Fiji ensam. Efter allt jag har hort, sa vill jag verkligen aka dit!
Menmen, dags att gora sista putsningen!
Take Care. ♥
 
 
RSS 2.0