Förvirrad!

Då har jag precis kommit hem ifrån min livs andra arbets intervjuv. Och detta gick ju med bra. Max ville att jag skulle börja jobba hos dom, och nu vill Säkra Larm AB att jag ska börja jobba hos dom. Verkar faktiskt vara ganska intressant, och framför allt ett omväxlande arbete. Man kan få chansen till att tjäna bra med pengar. Nackdelen är att det kommer börja redan på måndag och jag är schema lagd på Ekbacken tills 21 augusti. Men han skulle ringa mig imon igen, så får jag prata med mina nära och kära om råd och tips. Mamma vet jag redan att hon inte gillar det. Men det är mitt liv, så jag bestämmer över mina egna val.
Annars händer det inte så mycket här i livet. Fick min första lön i torsdags, men känns som allt snart är borta igen. och det är mååånga dagar kvar tills den 27. =/ Besiktigade min bil igår, och fanskapet gick inte igenom. Tydligen är bakbromsarna dåliga och handbromsen är kepig. Men det är ingenting som jag har märkt av, så heller inte lätt att veta. Men som tur är har man Marcus och Claes som kan hjälpa mig att laga bangbang/blå faran. :)
Nu ska jag strax ta och laga mig lita mat, ikväll ser det ut som att det blir fin mat. Anderas fyller år, så vi följer nog med dom till Wild West och äter. :) Mumsigt!

Tänkte passa på och ladda upp några bilder som jag tog på min fina lilla häst <3<3


Hon kände faktiskt igen matte, även fast det kanske va över 1 år sen

jag var där :) <3


Fina lilla tös <3


Sommar bild <3


Jag älskar dig <3


Finns inga ord för den kärlek jag har till denna häst. Spelar ingen roll,
vem som äger dig, eller vart du befinner dig. Så kommer du alltid ha
en bit av mitt hjärta och alltid vara min. Tack för de fina åren du har
gett mig och jag hoppas på att det blir några år till. <3<3

Miss Pay <3<3<3

Idag fick jag äntligen tummen ur, för att åka och hälsa på min underbara lilla häst. Verkligen hur mysigt som helst, och hon ville bara stå och gosa hela tiden. Hon är precis sig lik. Var ute på en liten tur med henne, och det var som att sitta på en krutburk. Så fort man började trava lite, så taggade hon upp sig till 1000 och stod och hoppa på stället och man kände hur bak benen bara ville skjuta iväg. Jag bara satt där och skrattade åt henne, snart 20 år gamal och världens sämsta kondition nu. Men hennes energi var det verkligen inget fel på! Lilla tösen min <3. Men det blev väldigt lungt, vi skrittade mest och njöt av det fina vädret och Paysan tyckte de va kul att komma ut. Det märkes! Gick ner till vattnet lite med, och hon ställdes sig och plaska med en gång och sen gick hon rak ut i vattnet. Älskade lilla tös. <3 Ska se till att åka dit snart igen, saknar verkligen det här med hästar. Och speciellt min egna lilla tjej <3
Innan idag var vi en sväng på lager 157, och hittade faktiskt lite saker som man behövde där. Imon kommer ju lönen in på kontot, men blev inte speicllet mycket pengar. Med tanke på alla utgifter jag har under denna månaden =/.Men detta var ju juni lönen, så hoppas på att juli blir bättre! För nu har jag ju jobbat mer. :)
Annars rullar livet på, vill mer och mer komma ifrån Törås. Och mer och mer komma utomlands till ett varmare land. Men antar att jag får vänta ett tag till..

Saknar heest och mycket mer

Just nu har jag jobbat klart för idag, bara imon kvar, sen är min helg över. Det har inte vart så jobbigt som jag trodde, allt flytter på bra och det är för de mesta lugnt. Så timmarna går väldigt fort, så det är skönt :)
Annars så händer de inte mycket om dagarna. Nästa vecka är jag ledig på måndag så då ska vi nog åka en sväng till lager 157. Sen på torsdag spelar Melissa Horn på Marinfestivalen, så det bara MÅSTE man åka och kolla på!! Så nästa vecka händer de ju lite mer och sen på helgen är det prat om Sigges, så får se hur det blir med det:)
Annars så rullar tankarna på som vanligt. Jag saknar just nu väldigt mycket djuret häst. Har inte ridigt nåt sen någon veckan innan jag tog studenten och saknar det verkligen =/. Åker förbi Pay varje dag jag åkt till och från jobbet, så ser henne gå där i hagen, vilket gör att jag bara saknar det ännu mer.. Ska ta mig tid att åka ner dit till stallet och hälsa på henne och ut på en liten runda! Hon fyller ju 20 år nu på onsdag, gamla lilla Paysan. <3
Sen är det massa mer jag saknar, men blir så depp depp, av att tänka på de, så låter de vara.
Kvällen ser annars ut att bli lugn, ska gå och lägga mig tidigt. Men skönt att få sovmorgon innan det är dags att jobba några timmar till innan denna helgen är avklarad. Men det ser ut att bli väldigt väldigt seg.. =/

En liten uppdatering

Nu är man då hemma från jobbet, och har nu 2 dagar att vila upp mig på innan jag ska gå in och jobba helgen. Usch, usch, usch. Kommer kanske göra upp mot 30 timmar, så fasar för hur det kommer kännas på måndagen. Men kan nu båda avdelningarna hyffsat bra nu. Så det är skönt det. Det är ju bara denna helg + måndag och sen är det dags för juni lönen att rull in. Mitt vikariat är ju också förlängt nu till den 10 september, men hoppas på att få lite mer dagar :) Men det är sjukt vad tiden har gått fort där, för är det dags för den andra omgången att gå på semester. Och alla de andra kommer komma tillbaka. Stackarna, att de redan har vart lediga i 5 veckor. Och att jag redan har jobbat 5 veckor!! Tiden bara springer iväg för mig.
Menmen, annars så händer det inte speciellt mycket. Det är prat om att familjen ska åka iväg till Kolmården djurpark. Men har en känsla av att mamma kommer åka till Borås djurpark, som vanligt. Jag håller sakta med säkert på att bli frisk igen, fick ju ögoninflammation i torsdags kväll. Så typiskt att jag aldrig kan få vara riktigt frisk! =/
Helgen spenderades i Halmstad, utan att göra något vettigt alls. Utgång på fredagen, fiskning på lördagen och mataton på Pirate of the Caribbean på söndagen. Det kommer ju komma en fjärde film nästa år, så man va ju tvungen att färska upp minnet lite. Verkligen sjukt bra filmer!
Nu ska jag strax ta och laga lite mat åt mig själv och fortsätta läsa min bok. Tara Flynn, har inte kommit så långt, men en så längre är det riktigt bra! :)
Ha det gött! ♥

Sjukt och allmänt jobbigt.

Livet är just nu så tråkigt det nästan bara kan bli. Har jobbat konstat nu i 3 dagar, jobbar min 4 imon i rad. När man väl har slutat jobba så gör man aldrig nåt, så det blir man bara uttråkad och trött ist. Ont i huvudet har jag nästan konstat i den här äckliga konstiga kvava luften, illa mår jag också med jämna mellan rum. Glömde det jobbigaste av allt, har haft riktigt ont i halsen nu i 2 veckor. Känns som en stor tennisboll som har fastnat + att jag blev förkyld i helgen. (Y) Förstår att det är roligt att läsa om allt mitt gnäll, men just nu orkar jag inte vara så positiv. Inte ens lönen kommer komma fören om 2 veckor, så man känner att man får betalt för allt sitt slit. Och nästa vecka börjar en riktigt mödar vecka. Längtar inte, eller hade man fått lönen innan kanske man hade blivit lite mer motiverad. Jaja, bara till att bita i det sura äpplet och tänka på att pengarna kommer komma någon gång. Och den som väntar på nåt gott väntar aldrig för längre ;)
Ett tecken på att man börjar bli vuxen är att jag har fått lappen till att min bil ska till bilprovningen. Det är en sak som jag verkligen fasar över vad de kommer säga till mig. Men ska boka om tiden så det blir gjort så fort som möjligt, hehe.
Ne, nu har mamma kommit hem och det är dags att börja laga lite mat. Magen kurrar ;)
Ha det bra :) ♥




Sommar bilder :)

Liseberg & lite mer !

Liseberg blev väldigt lyckat! Eller, förutom att Marcus tappade sin plånbok i kanonen och att Alma inte fick åka balder så vart resten av dagen mycket roligt! Vi var där en halv timme innan de öppnade och det var inte fören fram mot kvällen som det blev mycket folk. Första gången vi åkte balder kunde vi springa ända upp och bli insläppta till att åka med en gång! Riktigt nice. Roligaste av allt var när vi åkte Flumride allihopa, Fidde, mamma, Gustav och Kajsa i 1 båt. Sen Alma, Maja, Marcus och jag i den andra. Har aldrig någonsin sätt någon bli så blöt efter att ha åkt Flumriden som Fidde blev, han och mamma hade suttit längst fram och hela båten hade ju störtdyckt ner under vattnet och de hade fått en rejäl våg över sig. Haha, efter det ville inte han inte åka någon mer vatten bana och han var inte helt torr fören fram mot 8-9 på kvällen (och knappt då!) och vi åkte den kanske vid 2 på dagen! Mamma har fortfarande inte riktigt släppt vågen som kom över de, hahaha! ;)
De här dagarna har det inte hänt så mycket annat på, i lördags grillade vi hemma hos Andreas och sen blev det en sväng ut mot östra stranden för att spela Air hocky, eller vad det nu hette. Igår kom mamma med familj ner och skulle tillbringa dagen på stranden, så då hängde vi med ner dit. Doppade mig för första gången i havet med, börjar bli riktigt skönt i vattnet nu! :)
Idag har jag varit nere på stan en sväng och shoppat bort massa med pengar, på saker som jag faktiskt behöver, har jag intalat mig själv iaf..  Men kontot blir bara mindre och mindre, speciellt nu när man har betalat för 2. Längtar som f*n tills jag får min första riktiga lön. Och håller tummar för att den inte kommer vara allt för dålig, har ju fått jobba lite extra och så :)
Men nu ska jag ta och gå ut i värmen igen, måste bort till affären för att handla lite saker till maten ikväll, men har inte riktigt bestämt mig för hur mycket jag ska orka anstänga mig.

Sol och jobb :)

Ett litet kort inlägg bara för att.
För det händer inte speciellt mycket i mitt liv nu, har solat och jobbat de senaste dagarna. Hela helgen har jag stekt i solen, fast man klarar inte av att ligga så långa stunder i taget, för man börjar bokstavligen koka då. Men på söndagen var jag nere i Leabo med Alma och hennes kompis Maja (vuxen poäng där) men de vill bara att jag skulle dra dom i båten hela tiden, hehe. Men det börjar faktiskt bli skönt i vattnet nu :)
I måndags ringde de och väckte mig klockan 06.00 och frågade om jag vill jobba, för en hade blivit sjuk. Så det var bara att slänga på sig kläderna och i med lite mat, blev klar på 15 min! Inte dåligt. Men nice med pengar, blev ju 8,25 timmar extra! Idag med jobb, och imon med, men då bara ett kort pass. Kommer även få mitt schema förlängt med några veckor. Känns rätt bra faktiskt, så har man lite under tiden man söker annat jobb, om det nu blir så. Ingenting är ju riktigt bestämt ännu, så vi får se hur liver ser ut fram mot slutet av sommaren!
Dessutom har jag åkt på att bli sjuk, eller halsen känns stor som en tennis boll och gör inget annat en att dricka te och honungs vatten. Det hjälper iaf lite. Får hoppas att det blir bättre fram mot helgen, för på lördag är det LISEBERG som gäller. Men hela famlijen, även alla "extra" inräknat. Så blir att vi åker 2 bilar upp, ska bli riktigt roligt! :D Alma har räknat ner dagarna i över 1 vecka nu. Hon hoppas på att hon kommer få åka Balder, för hon är 128, men gränsen är 130. Bara till att hålla tummarna!
Men nu är det dags att prata lite telefon och planera sitt liv.
Hade gött! ♥

Sommar och sol!

Då har denna långa och förmodliga sega dagen börjat. Har precis ätit frukost och Karin kom precis och hämtade Alma, de skulle först till ekbacken och sen iväg till Smålandsstenar och bada. Mamma jobbar till klockan 4, och Fidde bryr/vet jag inte vart han är, viktigaste är att han har tagit med sig Qikki, så jag iaf slipper henne.
Igår jobbade jag först ett par timmar, sen stekte jag i solen resten av dagen. Åkte ner till Leabo och badade lite, riktiga första badet, innan har de ju bara vart snabbt ner, ännu snabbare upp. Men nu efter denna värmen börjar det faktiskt bli skönt i vattnet :) Kvällens timmar spenderades hemma hos Gunilla, efter 5 år i skolan har hon äntligen blivit en diplomerad veterinär! Är grymt imponerad på henne.!
Idag ska jag bara ligga ute i solen och jobba på att få hudcancer, som mamma säger. Men det är ju så grymt skönt! Ska även göra lite hushållssyslor åt mina kära mor. Ska börja med och gå ner och byta om till bikini, men även att sätta på en tvätt! ÄÄÄÄLSKAAAR verkligen detta vädret!
Ha en bra dag ute i solen! ♥

Rally Matilda!

Sitter framför tv igen, är typ det enda man gör här hemma. Eller iaf fram mot kvällen. Annars idag så har jag jobbat till 11.45. När jag kom hem var lunchen så gott som färdig. Efter det gick jag ut och klippte gräset, är ju min lilla uppgift här i huset. Men rätt kul att köra rally gräsklippare, och Marcus sa ju förra året att han aldrig hade sätt någon klippa gräset så snabbt som jag gjorde och fint blir det ändå! Sen gick vi ner en runda till sjön med hundarna, Kira älskar ju det här med bollen. Qikki tycker det är kul att hämta den, men fattar inte att hon ska komma fram och lämna den. Trög hund. Nu har även smultronen börjat komma, här är det verkligen helt fullt med smultron på sommaren, jätte gott! 
Annars lungt, imon ska man jobba 5 timmar, men sen känns det som om resten av helgen kommer att bli väldigt seg. Kajsa är aldrig hemma, och hon är dessutom riktigt arg på mig. Maja vägrar att komma hit, så kvar står sällskapet mamma och Alma. (Y) Inget fel på det, men att umgås med det 4 dagar i sträck nu känns lite väl jobbigt. + Att mamma kommer börja jobba på lördag och då åker Alma antagligen till hennes bästa kompis. Då blir man helt själv. Gud vad kul. Känner redan hur humöret sjunker. Hoppas på fint väder, så kan man steka i solen hela helgen. Men det är ju så att det är mycket roligare att göra saker med sällskap.
Jaja, nu är det 10 min kvar till Segermyr börjar. Sen blir det nog dags att hoppa i säng. Klockan står på 05.35!

RSS 2.0