Live life

Kara vanner!
Sitter just nu i nederdelen av en vaningsang. Vet inte riktigt vad det heter.. Befinner mig 5 timmars flygtid fran Australien. Maste vara mer en 35 timmar att komma tillbaka till Sverige. Befinner mig pa ett hostel i Fiji, har runt 28 grader varmt. Har redan traffat harliga manniskor, varit i Nadi Town, druckit Fiji Bitter, (ol), drack Kava igar, (nagot fran ett trad som dom dricker har. Far dig att bli smatt full/hog, haha.
Flog for forsta gangen sjalv igar, hade lite problem med att komma pa flyget, visste inte att man var tvugen att ha en retur biljett for att aka till Fiji. Men kopte en biljett i all hast pa flygplatsen, tillbaka till Australin, Sprang igenom alla kontroller, hade i stortsatt ingen aning om vad jag gjorde. Men hittade flyget gjorde jag, kom pa det med god marginal. Aven fast panik kanslan att jag skulle missa mitt flyg fanns dar hela tiden.
Sa min plan var, lamna Australien for att jag maste, mitt visa gar ju ut. Aka till Fiji, ansoka om turist visum. Aka tillbaka. Ansokte om nytt visum igar kvall, och i morse var det GODKANT!!!
Sa aker jag tillbaka till Australien den 15 oktober. Det harliga med detta, ar att jag ar tillaten att stanna i Australien i 1 ar till. Bara att jag far vara dar i 3 manader i rad, sen lamna, och komma tillbaka for 3 manader igen. Gora sa 4 ganger aret ut. Heeelt underbar, bara att gora resor som denna och njuta sa mycker som mojligt. 
Ar nagot sa galet lycklig nu sa det gar knappt att beskriva! Liver ar underbart harligt ibland och dagar som denna gora allt besvar man gar igenom vart det!! :)
 
happyhappyhappy
 

Crazy weekend

Sa nu ar mitt liv ner packat. Halva i min resvaska, den andra halvan i en box som ska flyta med bat hem. Gjorde en snabbvist i City tidigare idag. Hur allt ar sa vardligt att man inte fortstar hur fint det egentligen ar. Speciellt dagar som denna, har varit minst runt 25 grader. Nu nar sommaren antligen borjar komma, kanns det annu mindre lockande med sno och rusk.
Ska strax gora min i ordning for att aka in till City igen. Ska traffa min fina vanner, for kanske sista gangen. Blir antagligen att vi ska ga ut for middag, och lyxa till det med efterratt. Alla ar sa fina, och har verkligen gjort sitt basta for min sista vecka ska bli sa bra som mojligt. I lordags fixade Clare en adjo BBQ for mig. Lekte 'Jag har aldrig', drack mer vodka en behovligt, at grillat, skrattade, andades helium, hade en allmant trevligt kvall med andra ord. Sondags var det utgang med Sarah, borjade hemma hos henna med en flaska vin och ol. Vidare till Killing Time, slutade pa Revolver. Vilken kvall, vilken morgon, lika galeet som vanligt med den tosen. Alskar det!
Sa det blev iaf en minnesvard helg, alskade fina vanner! ♥
 
 
 
 

363 har gatt och 1 ar kvar

Hejsan hoppas bloggen!
Sitter har men en kopp te, har precis kommit hem fran 'Great Ocean Road'. Gud vilken harlig syn for ogat det var! Fick 2 dags turer av mina kara vanner i fodelsedags present.En till "De sma pingvinerna' och denna som jag gjorde idag. Fick aven en biljett till att aka upp i den hogsta byggnaden i Melbourne. Sa nu har jag klarat av alla 3 och jag alskade det! Det far mig bara mer sugen till att aka till Fiji, uppleva lite nytt.
Men tanke slog mig ikvall nar jag gick hem ifran tagstationen, detta kanske blir min nast sista natt i Melbourne. Jag har nu spenderat 363 dagar i Australien. Det ar sa mycket som har hant sedan vi landade i Perth. Sa mycket som man har lart sig, om bade sig sjalv och andra. Sa mycket som man har lart sig om livet. Sa mycket erfarenhet som jag kommer ta med mig hem till Sverige. Just nu sa skriker hela min kropp 'Jag vill inte aka hem!'. Jag vill fortsatta leva i detta underbara land. Fortsatta att lara mig saker. Fortsatta med att bygga upp en ordentligen liv i denna staden. Melbourne ar nagot sa speciellt i sig som bara far en att trivas. Vanner som har varit min familj under de senaste aret. Som har varit jamte mig i vatt och tort. Jag vet inte vart som har hant dom senaste veckorna. Men jag vill stanna mer en nagonsin. 
Men ta mig inte fel nu. Visst saknar jag alla dar hemma ocksa, ni som har last bloggen vet att jag har stunder da jag ar redo for att ge upp och packa vaska. Eller en sjuk hemlangtan efter att fa en 'mamma kram', 'syster kram', 'van kram'. Jag saknar vanner och familj hemma, men inte sjalva 'Sverige', om ni fortstar vad jag menar..
Usch, men jag hoppashoppashoppas verkligen att allt kommer ga som jag vill.
Men har lovat mig sjalv att ga upp tidigt imorgon, och ar trott efter dagens aventyr. Sa det ar dags for sangen nu!
PS. bilder kommer sa fort jag har tid!!!
Take care! ♥
 
 
RSS 2.0