Gott nytt år :)

Om ca 9 timmar är det år 2010, helt sjukt egentligen! Något som man inte kan fatta hur snabbt ett år kan gå, 365 dagar är lixom ingenting, tiden bara springer iväg. Man har snart redan gått 3 år på gymnasiet, om ett halv år har man klarat av 12 år i skolan. Man har bara ett halv år kvar och längtar som tusan. Men detta året har varit ett mycket bra år. Men det bästa av allt måste endå vara att man har blivit 18, eget körkort, egen bil nycklen till en enorm frihet! Nyligen har mamma precis opererat sig, vilket jag är mycket glad för hennes skull, och det har gått så bra de bara ha kunnat gå, skönt! Upplevelser med Marcus som sätter sig som minnen för livet, exempel när vi var uppe i stockholm en hel dag helt ensama, att vi fick vänta på mamma i spöregn, åska och hon helt panik att köra runt mitt i centrala Stockholm i rusnings traffiken. Har aldrig varit så rädd för åskan och knappt aldrig så arg på henne. ;) Sen vardagen i skolan, Plönninge, den hade man aldrig klarat av utan de vänner man har där. Att vi har klarat av snart 3 år där, är mycket bra got av oss allihopa och nu är det bara den roliga tiden kvar, upploppet till STUDENTEN!!

Nu ska jag snart börja göra mig lite i ordning, hur det en blir ikväll så ska jag se till att de nya året ska få en bra början! 2010 ska blir ett bra år, med nya möjligheter och nya upplevelser!
Så om det inte blir något mer inlägg så får ni ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR, för de ska jag banneme se till och ha!!!

Oendligt med pengar? Ja tack.

Nu har jag och mamma precis gjort cheescake som vi ska bjuda på nyårafton. Mumma! 
Idag vart det aldrig något Jönköping, Kajsa ville hellre åka med Maja till Borås. Så då känns de inte längre riktigt lönt att åka. Men åkte en sväng till Gislaved för att hämta Maja, och träffa mormor. Men idag fick plånboken vila.. Men det är så mycket som jag vill köpa just nu, både massa nya kläder, ny mobil hade verkligen behövts, men sen hade jag även velat ha en digitalkamra! Hum, får se hur mycket de här julklapps pengarna räcker till... Men gillar inte alls hur snabbt pengarna försvinner. Helt sinnes sjukt! ;)
Om 2 dagar är det nyårsafton och den kommer nog inte bli speciellt roligt. Tror inte det blir någon fest för mig i Hällabäck, kommer ändå inte känna speciellt många människor som kommer dit, så känns inte riktigt kul.. Ist får man väl hålla Maja sällskap och vara snäll och köra sin syster + kompisar som ska dit. Jätte roligt nyårsafton, jag vet (Y) men just nu ser det inte ljusare ut..
Men nu är det snart dags att kolla på någon film på tv, så ha de toppen :)


Utfyllnad på bilder ;)

Bara massa babbel

Känner att jag är dåligt på att blogg nu, men orkar inte riktigt med det..
Helgen har spenderats med Marcus, och det har verkligen varit jätte mysigt :) Men direkt när jag hade lämnat honom kändes det så fruktanvärt tomt. Och just nu kan inte precis säga att det känns bättre =/ Saknar honom som f*n. Inte känns det bättre när man tänker att det är 2 veckor kvar tills jag får träffa honom igen. Men tänker hela tiden att det är nu till helgen, men sen kommer jag på att jag bara lurar mig själv. Orkar inte riktigt med sånt här :(

Idag åkte vi in till Gislaved en sväng och hittade faktiskt en hel del. På JC hade de rea på jätte många av jeansen och han som jobbar där är verkligen jätte trevligt och hittar massa med en gång så man slipper hålla på och leta själv. Så köpte mig 2 par jeans, sen fixat lite dricka som man kan ta med ner till Halmstad. Även till nyårafton, men har ingen aning vad man ska göra då. Marcus åker iväg till Holland, och lämnar mig kvar här ensam. Vet redan att han har dåligt samvete för de, så lämnar det här.
Jonna skulle ha någon nyårsfest, men där känner man ju knappt ingen så då känns det heller inte så kul. Men sen, hur kul kan det vara att stanna här hemma hela kvällen?
Har ingen aning hur jag ska göra, men det löser väl sig, hoppas jag ..

Julafton!

Gud Jul allesammans! :)

Nu är julafton över, jag och kajsa sitter här med varsin data och har jättekul^^
Igåg somnade jag strax efter halv 2, men var inte alls trött. Idag vaknade jag vid halv 8, så har inte sovit speciellt mycket, men antar att tankarna börjar spöka igen.
Men denna dagen har sätt ut som en vanligt julafton. Vi har ätit julmat, kollat på kalle anka, tomten kom på besök och den bästa av allt, öppnat presenter :)
Den bästan julklappen var väl ett Nitendo Wii som vi fick tillsammans. Riktigt roligt faktist!
Men jag är helt slut nu, dags att börja planera sitt liv nu. För nu har man haft fullt upp med att hjälpa till här hemma, men nu har man absolut ingenting att göra längre. Man blir gaaaaaleeeeeeen!
Ska vara hemma ca 2 veckor till, skönt är väl de, men finns som sagt inte mycket att göra =/
Men nu ska jag och kajsa upp och fortsätta spela lite Mario, världens bästa spel ;)

Julmys hos mormor :)

Åkte ifrån Halmstad idag på morgonen, och det är mysigt att komma hem till en mamma som har saknat en :)
Men vart inte hemma så länge, kanske 3 timmar. Sen bärde de av till Gvd för att mamma skulle köpa julklapp och Kajsa skulle låna mina byxor. Så sen vart det att styra bilen mot Marås, hem till Mormor. Ska äta lite julmat och sånt ikväll. Även träffa kusinerna, och även Jenny som precis har kommit hem ifrån Tyskland.

Imon ska jag upp klockan 7 för att kolla på Alma i kyrkan, hon har skolavslutning då. Sen kanske vi åker en sväg till Ullared, jag har fortfarande inte köpt klart alla mina julklappar!
Nu ska jag gå och hjälpa Mormor med det sista :)

Jullov .

Sista provet avklarat och kan inte ens beskriva känslan av hur jävla skönt det känns!! Och jag är stolt över mig själv, som har orkat med dessa 3 stora prov och det känns ändå som de har gått hyffsat på alla 3. Så nu förtjänar jag verkligen ett jullov.

Julfest idag på skolan, med lucia tåg, spex och julmat. Även lite fina sånger som vi lätt konkurrad ut de andra klasserna med våra fina små sånger! ;)
Nu ikväll skulle några av 3:orna ut på krogen. Men kände mig inte alls taggad och är trött efter en sån här vecka. Så tyckte det skulle kännas mysigt att komma hem till en kille som väntade på en ist. Men nejnejnej. Här får man sitta själv som vanligt. Dessutom ska han till Holland över nyår. Japp, som du själv förstå är mitt liv toppen!
Imon blir det utgång med Emilia och Johanna tagga de om skit i allt annat, för en kväll.

Fy fan .

Har precis satt mig här där jag verkligen inte får sitta. Men är just nu något så frukstansvärt opeppad till att plugga. Usch, det går verkligen inte att beskriva. Hade religion prov i tisdags, mikrobiologi prov idag och imon hästkunskaps prov. Och inget av dessa är speciellt små prov att plugga till. Och nu är man då inte på sista veckan innan jul + prov sista dagen i skolan. Aa, de flesta i 07B vet vad jag snackar om just nu ^^
Imon är det julfest och eftersom de inte är några som vill köra, får man vara snäll och ställa upp. Även fast jag bara hade velat sova hela kvällen efter en sån här vecka. På fredag blir det förmodligen kanske underbar men Emilia och Johanna :) På lördag bär det tillbaka till Smålands djupa skogar för att vila upp sig.

Marcus har lämnat mig för att åka ut och sladda med hans fula bil och hoppas att han kör sönder den. Hade knappast varit mer en rätt. :)

Dags att åter gå att läsa om vårat älskade djur hästen, verkligen skriker en viss längtan inom mig!

Vi klarar det!

Helgen blev rätt misslyckad.
Började med en trevlig förfest, som sen tog en dramatisk vändning.
Vet inte om jag vill säga så mycket mer om de. Men någonstans måste de finnas en väg mitt emellan, och så det är väl den vi letar efter just nu. En väg mellan kompisar och förhållandet. Finns inte den vägen, finns det snart inget förhållande heller. Men vi har klarat av så mycket tillsammans, så varför ska vi inte klara av detta med?
Kärlek kan övervinna allt, så länge man bara orkar.

Deppdeppdepp.

Matilda är på depp humör och funderar på att ta tåget hem vid 4.
Marcus skulle åka iväg till Hylte idag för att köpa öl, så jag fick stanna hemma. Och som vanligt lovar han att det max ska ta 1.5 timme. Så visst, det är inte så lång tid, så då funkar de väl att vara ensam. Men nu sitter jag fortfarande ensam och det har gått 2.5 timme. Och fick precis sms att de inte ens har lämnat hylte en. Snacka om humör förstörare.
Så är inte alls sugen på utgång ikväll, vilket Marcus o dom ska. Så känns som jag lika gärna kan åka hem, så blir de en riktig killkväll.
Deppdeppdeppdepp.

Duktig Matilda vill ha beröm !

Jo, denna fredagen har verkligen inte börjat bra.
Körde till Marcus nu efter skolan, och när jag kom hit hade hans mamma städat nästan hela lägenheten, så då tänkte jag att då kan jag städa vårat rum med. Så till Marcus kom hem strax efter 4, hade jag städat hela rumet, damsugit och allt + gjorde i ordning alla låder så det blev fint i dom. Så vist blev Marcus glad när han kom hem, men fick inte höra tillräcklig mycket hur duktig jag hade varit. Men bara vänta tills man får tillbaka ^^
Nu om 30 minuter är det Idol. Hade varit ännu roligare om han hade tyckt att de ska bli lika roligt som jag tycker att de ska bli. Men nej, jag får ha roligt för det mig själv, för nu har han fullt upp med att slå Sandra i Ice tower, för nu vann hon i FarmVille, hon kom först till level 37.
Haha, vilken rolig fredags kväll jag har just nu ;)

Fredag, snart äntligen helg!

Sitter i skolan och har PA, fast jag är klar med mitt "delmål" så känns ganska opeppande att börja på helt nya saker. Men får ta tag i det på jullovet, om man känner för de^^
Igår åkte jag och Marcus iväg till Vessigebro för att köpa mig ett par vinterdäck (äntligen). Så nu har jag köpt 2 nya däck och 2 i jätte bra skick. Men det var billigt pris, och känns bättre att har bra vinterdäck, dessutom är dom fina :)
I helgen blir det utgång, inte precis som man hade tänkt sig. För meningen var att "alla" i klassen skulle ut, men det blir aldrig som man planera. Men antaligen följer jag med Marcus och dom (ensam tjej, jätte kul (Y), eller ligger jag kvar i sängen och tråkar.
Ikväll blir det bara mys, kommer väl laga något gott. Sen blir det Idol klockan 8, vet inte riktigt vem man hejar på, beror nog helt på hur dom är ikväll, för gillar båda!
Nepp, nu är det snart mat! :)

3 prov, 1 vecka.

Usch, det har varit fullt upp de här dagarna. Har haft prov idag i samhälle, EU. Gick väl ganska bra iaf, får väl hoppas på ett av de lite högre betygen! :) Så nu är det bara 3 prov kvar innan jullovet, och inget av de är speciellt lätta. Men bara till och plugga. Ska snart ta mig tid till lite PA arbete och får se sen om jag orkar med någon religion. För nu är det bara en vecka att kämpa, sen ska jag njuta över ett väl förtjänt lov!

Nu innan i veckan har jag varit hemma hos Marcus. Mysigt är de, men börjar trött ganska mycket nu. Känns som det håller på och bli samma sak som det blev i slutet av vårterminen. Bara tjaffs, tjaffs och tjaffs. Snart får de väl bli att man inte åker dit, men då får man ju heller inte träffa Marcus. Han bor ju där, så då är de väl klart att man vill komma dit.. Aja, hoppas på lite tur så ska det nog bli bra.

Nu är det dags att ta sig i kragen, mycket skolarbeten väntar! =/

Julstämning! :D

Idag har det verkligen varit julstämning på hög nivå! Idag hade jag lovat att hjälpa mamma lite med städning och sånt, och även att julpynta! Jag och Alma har spruning runt i huset och letat tomtar (mamma har verkligen lådor överallt fullt med olika tomtar) men någonstans i mitten tappade vi lusten och väntade på att mamma skulle rädda oss ifrån det :P Men nu är allt fram plockat, så nu ska resterna bara plockas undan. Men det är verkligen ur mysigt, längtar tills det är dags att åka hem för jullov och då är det heller inte lång tid kvar till julafton. LÄNGTAR!
Men om ca 1 timme ska jag ta min brumbrum bil tillbaka till Halmstad. Mamma ska åka och lämna Maja då, och jag vill slippa köra i mörker. :)
Men nu har vi precis ätit lite mat, och tände det 2:ljuset i advetstaken när alla ändå satt samlade. Så mysigt är det!!


Julen är här !

Borås.

Nu har jag precis varit och hämtat kajsa och Jonna i Smålandssternar, snäll som man är ^^
Idag har jag tillbringat så gott som hela dagen i Borås. Har köpt en hel del julklappar, känns skönt att de har kommit igång! :) Köpte även ett par uggs till mig själv, det behövs verkligen nu när det börjar bli vinter väder!
Sen nu på kvällen har jag och Alma kokat knäck, och slagit in julklappar. Hon är verkligen ur mysig den lilla tjejen, och tycker det är hur roligt som helst att få vara med :) Hon är verkligen en liten solstråle!
Nejnu är det nog dags för att gå till sängs. Ska bara tvätta bort sminket och borsta tänderna, och piggnar jag inte till under den tiden blir att krypa ner i min toma, kalla säng :)
GodNatt! (:

En mycket trött Matilda efter en lång dag, med mycket bilkörning!

Melissa Horn

Lite gladare inlägg nu hade jag tänkt.
Har precis kollat färdigt på Idol, och belv chockad när jag såg att Calle gick vidare med en gång. Trodde att finalen skulle stå mellan Tove och Erik. Men Calle tycker jag är den som är värld platsen mest, för han har verkligen utvecklats! Tycke inte alls om han i börjar, ville att han skulle ut. Men nu skulle det vara roligt om man vann, för Erik har ju varit en självklar vinnare enda från början! :) Men får se hur det går för dom nästa vecka!
Jag har fått igång Sportify med, så sitter och lyssnar på Melissa Horn. Lite efter jag vet, men hon är verkligen as bra! Texterna är helt underbara, perfekt musik just nu ikväll.. Men trött har jag inte blivit, eller inte tillräckligt för att jag inte ska piggna till när jag går ner för sängen. Så blir att stanna upp någon timme till.
Men usch för såna här kvällar, det tar musten ur mig, långsamt, men säkert.


Underbar musik, lyssna vett ja! :)

Hem Ljuva Hem .

Nu är jag hemma. Slutade tidigt idag, så kom hem strax efter 1. Min lilla brum bil fick gå ganska hårt, men alla dessa lastbilar som bara ska köra ut framför en. Blir man inte irreterad då?

Nu sitter jag iaf här. Visst är det skönt att vara hemma, bara ta det lungt. Men det känns ändå lite konstigt, och jag känner sakta hur mitt dåliga humör kommer. Men försöker mitt bästa, men vet inte vad jag ska göra av de. Har håll igång hela dagen, men så fort man sätter sig ner så är det kört. Inte blir det bättre av att mitt internet är segt, så sportify fungerar knappt, för hade bara vela krypa ner i sängen och lyssna på depp musik. Gillar det inte alls. Gillar inte att bara sitta här och inte göra något. Gillar det inte alls, mår bara dåligt.
Men om 1 timme är det Idol, sen kommer det säkert något bra på tv. För då går iaf tiden. Kommer det inget bra så ska jag koka knäck eller något. För saka vara så trött att jag slocknar med en gång. För i sängen är det värst. Imon blir det upp klockan 8 för att åka till Borås och jul handla lite.
Nu ska jag kolla klart på julkalendern och sen finns det väl något att göra 1 timme till!

GRATTIS MARCUS! :D

Usch -.- Har precis haft svenska prov, och det gick verkligen urselt! Eller, det var på Antiken och Medeltiden, så medeltiden gick ganska bra. Men antiken, första sidan var helt tom, men det kan jag säga att det var på de flestas. Men hon får skylla sig lite själv, för fick reda på att vi skulle ha prov i tisdags. Det är inte snäll^^
Men som med allt annat med skolan just nu, orkar inte riktigt bry mig just nu för tillfället, jag behöver JULLOV! :)

Och idag är den ingen vanlig dag, för idag är det Marcus födelsedag! :D Idag blir min lille vän 19 år, helt sjuk vad tiden gått fort. Känns ju inte som om det var länge sen han bli 18, men körkort och allt!
Så ikväll blir det god mat, Tacos. Sen blir det mycket god tårta! :D
Någon gång ska han väl få present av mig också, men har gått och tjatat på han att han kan få öppna det innan. Men det har han inte velat, men nu när det väl gäller vill jag inte han det.:P Tänk om han inte tycker om det?:S 
Håll tummarna för det!

Men nu ska jag snart prata med Marianne om projektarbete! :)

Väntar!

Nu sitter jag och väntar på bussen, den ska komma om 23 min, så det är lite segt. Men bestämde mig för att bilen får vila lite, och dessutom har jag ju fortfarande inga vinter däck köpta. Men Marcus får ringa sin kompis idag, för nu MÅSTE jag ha dom. Helst vill jag ha dom på min bil när jag åker hem på fredag. Men vet inte riktigt hur det skulle gå till, för imon ska vi fira födelsedags barnet och sen är det redan fredag och då slutar vi redan vid 12, så då blir det full fart hem.
Första helgen på mycket länge som jag åker hem ensam. Och vet inte riktigt hur detta går, just nu känns det som jag har bestämt mig för att iaf försöka vara glad. Men jag vet hur det är. Tankarna kommer, alltid. Sakta men säkert, mest fram mot kvällen. För på dagen kan man alltid sysselsätta sig, men när man väl ligger i sängen så är det kört. Mm, men vi får se hur det går. Men det hela börjar iaf bra....

Senare ikväll, ska vi åka till flygstaden, handla mat till födelsedags barnet. Jag tror jag ska gå in på skopunkten och kolla efter ett par varma skor (vintern börjar ju äntligen komma) eller om jag väntar tills i helgen.
Och får ju inte glöma kolla på Bonde Söker Fru ikväll! :)

1 december.

Tänk vad man längtade efter denna dagen när man var liten! Då kunde man äntligen börja räkna ner dagarna med hjälp av julkalendern, chocklad kalerndern och alla vi barn hade var sin present kalender med! Fick öppna varsin liten present varje dag i 24 dagar. Tänk vilken lycka man hade! Allt var verkligen helt underbart, och mysigt :)
Men nu ? Jo, inte har jag någon chocklad kalender, funderar på att köpa mig en men Marcus tyckte då att jag var väldigt barnsligt och att chockladen som var inuti inte var värld at betala för. Men det är ju känslan.. Kanske att man ska till Willys i eftermiddag? Hehe...
Inte har jag någon julkalender, ska väl försöka komma ihåg att kolla ikväll för att se vad det är. Men det var mycket bättre när man var liten! Nu har det ju inte varit något sen Sjömansmöss och Diselråttor 2002.
Inte har jag ens börjat köpa några julklappar, måste ta tagit i det i helgen.
Men mitt största bekymmer av allt, är att jag inte har några vinter däck till min skruttibangbang. Snart kommer farbror polis och ger mig böter och det har man verkligen inte råd med nu i juletider. Men ska man ha bil, får man väl betala för den och hittils har jag inte lagt ut så mycket pengar på den. Väldens bästa mamma att tacka för det :) <3

Japp, roligt inlägg. Men livet är hårt just nu!
RSS 2.0