In i dimman!

Då är det ca 1 timma kvar till Lena slutar jobba och det är dags att börja drickadet igen. Eller, jag har kanske reda börja med lite gott, hehe. Ikväll är det Parken som gäller, Björn Rosenström ska dit, så hoppas på att det kommer vara riktigt mycket trevligt folk. Ska se till och ta lite bilder ikväll, så jag har något att lägga upp i bloggen!
Gårdagen tillbringade vi nere i Halmstad. Åkte här ifrån strax innan 7, för att åka till Simlångsdalen där Emilia och Josefin och Josefin väntade. Riktigt trevligt att träffa dessa brudar! :) Sen åkte jag, Lena och Emilia vidare in till Halmstad för att gå på "Night of Passion". Samma sak som jag och Johanna var på förra året. Men det var en liten besvikelse att det var samma manliga stippa denna gången, som förra året. Men hade riktigt trevlig kväll!
Så nu är det bara in i dimman igen, smika mig måste jag göra också.

Seee yaa! ♥

24 februari smäller det! :D

2 VECKOR TILL THAILAND ÄR NU BOKADE, SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA UNDERBART! :D :D :D :D
Jag och Lena satt igår i timmar för att hitta den perfekta resan. Slutade med att vi bokade ett hotell, Karona Resort & Spa, som ligger ca 150 meter bort ifrån stranden och ca 300 menter till Kata centrum. Helt perfekt läge med andra ord. Resan kanske blev lite dyrare en vad vi hade räknat med. Men hotellet verkar vara super och frukost buffe ingår. Så hoppas verkligen att vi känner att det lätt blir värt pengarna när vi kommer ner dit. Men kommer bli så jääääävla skönt att bara kunna ägna 2 veckor åt sol, bad och festande. Kommer vara bruna som peppar kakor när vi kommer hem! :D Så vi lyfter här ifrån Sverige den 24 februari, hela 28 långa dagar kvar. Men har en känsla av att det kommer gå riiiiktigt fort! :D







SÅ JÄVLA SJUKT ROLIGT DETTA KOMMER BLI! :D

Aldrig någonsin.

Ligger i sängen och är något fruktansvärt arg på mig själv. Hela dagen har verkligen varit toppen, fram tills nu. Somnade i kanske 20 minuter innan, för att sen vakna och inte kunna somna om. Vilket bara gör att tankarna kommer ikapp mig. Är så arg på mig själv att jag kunde göra ett sånt misstag och att jag inte har fattat det fören nu ca 4 månader senare gör mig något fruktansvärt arg? ledsen? irreterad? besviken? smått depp.  Börjar verkligen tröttna på att ligga vaken om nätterna och inte kunna sova. Inte har jag heller någon att ringa som faktiskt bryr sig. Eller är det såna här dagar som det faktiskt händer något på, så har man ingen att dela sin glädje med.
Ska aldrig någonsin ta någonting förgivet igen. Och ska aldrig någonsin igen lockas av gräset som är grönare på andra sidan.

Teqila och mintu

Måste bara skriva av mig lite, nu när jag för än gång skull är på riktigt bra humör!
Lördags kvällen blev helt galen lyckad! Jag och Lena kom ner till Halmstad ungefär vid halv 11 tiden. Tog oss någon mintu shot och smirnoff, sedan redo för vad kvällen hade att vänta. Träffade några riktigt trevliga killar på Asian, drog med dom till The Coner, (där vi redan hade vart). Shotade teqila, som det kommer dröja ett tag tills vi gör igen.. Riktigt mycket folk och fy fan vad roligt vi hade. Sen vid 2-3 vart det en lite svacka. Men slutade med att vi fick åka polis bil till lägenheten som vi skulle sova i. Och fy fan vad vi skrattade hela kvällen och dagen efter. Var verkligen väl behövligt efter all skit som händer.
Och bättre ser det ut att bli. För på fredag kommer det bli Underbar nere i Halmstad, har jag tur får man träffa lite härliga brudar, Emilia, Mimmi och Josefin. Jag och Lena kommer i vilket fall som helst åka ner dit, om Lena inte mesar sig för mycket, för hon jobbar på lördagen. ^^
På lördag kväll blir det Parken, tror jag, om vi inte satsar på storstaden igen. För kostar fan 180 kr att komma in på Parken och då är det bara bönder och blattar, marioteten iaf.. Då kostar det ungefär lika mycket som att åka ner till Halmstad igen. Vi får hel enkel ser hur det blir.
Men iaf, humöret är iaf på topp och allt känns riktigt bra just nu! ÄNTLIGEN!!! :)

Ingen sömn

Usch vad jag hatar detta. Trots mitt väldigt bra humör igår så har jag knappt sovit en blund. Tror jag kan ha somnat strax efter 12 inatt och vaknade vid 4. Och jag är en person som behöver mer sömn än 4 timmar iaf. Och så vaknar man upp med en riktigt dålig känsla i magen. Ingen bra start för denna dagen. =/
Hoppas bara att man kan bli förlåten, för något jag inte ens vet vad, någon gång så det kan åter gå till det normal. För det där med att bara sluta bry sig om saker är inte riktigt min grej. För jag saknar dig mer en vad du tror.
Nu börjar jag jobba om 17 minuter, dags att börja dra sig..

Bra dag!

Just nu känns allt näst intill perfekt, är iaf på riktigt bra humör för första gången denna veckan. Jobbade ca 1 timme med Lena och Madde, då går det inte göra så mycket annat än att se ljust på livet. Imorgon ska jag och Lena ta spruta nummer 1, nästan lite nervös för jag hatar sprutor. Lördag blir det antagligen Halmstad, för att dricka en jäkla massa god dricka. Lenas lilla syster har ju en lägenhet där med, så det blir ju perfekt för mig att köra ner dit efter som jag jobbar till 9 och sen sover vi över i Halmstad. Är så sjuuuukt taggad, så hoppas inte någon sätter käppen i hjulet för våran plan... ;)
Har även fått ett jobb erbjudande som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. I ett stall uppe i Malmköping, ligger rätt nära Stockholm. Och egentligen verkar det inte vara så dåligt jobb heller, men det är om man ska vänta och hoppas på något annat med lite bättre betalt.. Men det tåls ju och tänka på, så vi får se.
NU blir det ett ansnitt av Californiacation innan det blir dags för min behövande skönhetsömn. :)

Äntligen lite jobb

Har absolut ingen koll på dagarna längre. Har inte gjort ett piss på 2 dagar och blir så gått som galen på att inte ha något riktigt jobb. Ska iaf in och jobba imorgon på Gläntan, demens avdelningen. Ska bli roligt, är så mycket lugnare och mysigare där inne. Hoppas bara jag jobbar med någon trevlig människa också. Vet att både Lena och Madde jobbar inne på Lyckan och Ängen, så lite tråkigt att man inte jobbar med någon av dom. För det är alltid lika trevligt! :')
Nu ikväll har vi beställt kläder ifrån H&M notan slutade på ca 2000 kr. Tur att inte allt är mitt, hehe. Tror mina saker slutade på ca 800 kr, men dår har jag fått ett x antal linnen, 1 kofta, 1 par byxor och ett par skor. :) Alltid trevligt med lite nytt nu inför våren som jag längtar så mycket efter. Är så glad över att man ser asfalten och kan gå utanför dörren utan att frysa nosen av sig. Men har hört att det ska bli kallt nu i mitten utan veckan och mer snö ska det komma. Ta mig till ett varmt land, tack. :) Börjar verkligen hata denna snö och kyla..........
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på mina sista avsnitt av Califoniacation, inte för att det någon gång går som jag vill i den där serien. Men man kan ju bara inte lägga ner och titta på den.
Godnatt. ♥

Godkvällens blogg.

Kände att det var dags att göra ett litet inlägg här. Inte för att det finns så mycket intressant att berätta men ändå..
Kan ju knappast säga att jag jobbar mycket för tillfället. Går mest hemma och skrottar, tittar på mina serier som jag har börjar kolla på. 90210, Entourage, Californiacation, Desperate Housewives, Heroes och OC står på nerladdning m.m. Har även hunnit titta igenom en hel del filmer. Så ja, ni förstår själva att jag har fullt upp. Det tråkiga är att jag snart har tittat igenom alla säsonger av alla dessa serier och måste nu då hitta annat som kan ersätta detta. Men vad? Har sökt lite jobb, men har inte speciellt stor förhoppning på något av dem. Grejen är ju den att jag har ingen aning om vad jag faktiskt hade velat jobba med, och har ju ingen utbildning för något, förutom hästskötare. Men det jobbet jag fick där var ju riktigt dåligt betalt, även för att vara ett häst jobb. Men får väl hoppas att turen kommer till mig någon gång.
Till helgen hoppas jag att det händer något riktigt roligt. Typ vad som helst. Jobbar dock delat på lördagen, men det har ju inte riktigt hindrat mig förut.. ;) Men vi får väl se vad som kan hittas på.
Nu blir det något avsnitt Californiacation innan det blir dags för skönhets sömnen.
Godnatt ♥

Snurrigt liv

Godmorgon alla glad!
Själv känns det som jag har vaknat alldeles för tidigt, börjar inte jobba fören kvar i 4 och vad ska jag göra alla timmar fram tills dess? Ska iaf hinna med att göra dagens träning, för än så länge håller jag mitt nyårlöfte hyffsat bra. Men det har ju bara gått 2 veckor.. ;)
Just nu är allt så himla snurrigt. Precis allt. Har knappt något jobb längre, har än så länge 48 timmar bokade, vilket inte är alls mycket och halv januari har snart gått. Har börjat söka hästjobb bortanför Sveriges gräser, just nu känns det jäkligt lockande att börja jobba med något roligt långt bort här ifrån. Men får väl se om någon hör av sig^^
Killen som säger att han gillar mig, verkar inte bry sig ett skit. Frågade igår vad det var mellan oss egentligen, fick tillbaka svaret att jag var sjuk. Känns riktigt bra. (Y) Sen att vi aldrig träffas gör ju inte direkt saken bättre. Verkar som jag gjorde min chansning och den gick åt helvete. Men vad har jag att sakna? Börjar faktiskt vänja mig detta ensamma liv. Och hoppas verkligen på att jag och Lena kommer iväg i slutet av febuari. Sprutan är bokad så vi ska ta den på fredag, halv 11. Men sen måste vi ta en till innan vi åker med 1 månads mellanrum. Så det är ju ett steg på vägen, vi ska sätta oss någon dag och titta på om vi hittar något som passar oss. Har iaf något att förhoppningsvis se fram emot! :)
Nu är det dags för frukost..

12 timmars jobb

Då var denna dagen snart slut, och utan att ljuga kan jag säga att jag har tillbringat hela min dag på jobbet. Börjar jobba 06.45 och kom hem strax efter halv 8 på kvällen. Men är ju inne på Gläntan nu, så det har varit en riktigt trevlig dag! :) Men nu har man inget mer bokat, kommer antagligen få jobba 20 januari. Men den 20, hur lång tid är det inte kvar tills dess?! Skulle inte säga nej till ett normalt jobb...
Än så länge håller internätet upp till mina förväntningar. Ska snart ta och krypa ner i sängen och njuta av en film, har bara inte riktigt bestämt mig vilken än. Får se vilken det blir, och hoppas på att den är bra! Imorgon ska jag för andra gången denna hösten sätta igång på riktigt att söka jobb. Får se om jag bättre lycka denna gången, hoppas på det. Eftersom jag blir mer och mer säker på att jag faktiskt inte hade velat börja plugga efter sommaren. Men vi får väl se, vi får väl se. Har hört att allt löser sig tids nog, så hoppas på det. (Y)

Uppdatering

Äntligen har man fått tillbaka sitt internet! Har vart utan det är minst 3 veckor, 3 jobbiga veckor... Men nu är det äntligen installerat och klart. Bara till att hoppas att jag blir nöjd med detta, eftersom det är jag som har fixat allt.
Kort sammanfattningen om vad som har hänt under dessa veckor då: December gjorde jag inget annat än och jobba, fick se att jag hade fått ihop över 140 timmar, inte dåligt för att bara gå som timvikarie. Men nu ser det inte ljust ut för oss längre. Dags att börja söka annat kanske? Har även börjat på en annan avdelning nu, Gläntan som är för de dementa. Roligt att testa på lite nytt, och hoppas väl på att få jobba lite mer också.
Så speciellt mycket julfirande har det inte blivit för mig i år. Jobbade hela julhelgen, och nästan 2 veckor i rad innan jul. Men tror faktiskt inte jag missade så speciellt mycket ^^
På mellandags rean har jag spenderat allt för mycket pengar. Roligt med lite nya kläder, behövdes verkligen till min garderob. Men så nu har jag köp stop så att jag och Lena kommer iväg på något skojigt.
Nyår firade nere i Kungsbacka med Emilia och med mera folk. Hade en riktigt trevlig kväll, fast slutet var lite väl spårat, men inte konstigt efter det vi shotade, hehe.
Så det är la ungefär vad som har hänt. Massa små utflykter lite överallt, blandat med festande och jobbande. Lena och jag jobbar på våran nya blivande plan att komma iväg. Står väl ganska still just nu, men förhoppningsvis har den kommit någon vart i slutet av veckan.
Nu ska jag snart stänga ner dator och sova lite. Klockan ringer allt för tidigt imorgon.
RSS 2.0