Blääääää

Då är helgen avklarad, bara måndag och tisdag kvar innan man får var ledig i 1 dag. Har typ 40 timmar bokade nu i november, är inte bokad något på mer 2 veckor efter fredag. Och ingen helg i hela november heller. Känns verkligen riktigt pissigt.
Så har precis sökt ett jobb som jag verkligen hoppas på. Men får väl se hur det blir det med. Mamma bara fnyser åt mig när jag säger att jag vill flytta, "Hur ska du klara det, Matilda". Känns ju verkligen väldigt peppande. Hon vill att jag ska gå på Ekbacken och skrota tills jag har fått mina 300 las dagar och sen innan dessa dagar har gått ut, så ska jag ha fattat hur roligt det är, så att jag sen vill utbilda mig till undersköterska. Vill jag inte det, så får jag skylla mig själv att jag inte har något jobb. Kanske inte riktigt är så, men det känns verkligen som det.
Gillar inte riktigt heller detta nya stället, ingenting är riktigt mitt längre. Har iaf fått skrika till mig en egen pytte liten garderob som jag kan ställa lite av mina saker i. Och gnäller på min katt gör dom med, får inte ens döpa henne till vad jag vill innan Kajsa ska vara där och klagar på att det är så fult.
Okej, väldigt gnälligt idag. Får snart ta och lägga huvudet på kudden och drömma om något bra. Så vaknar man på bättre humör imorgon.

Uppenbarelse

Då sitter man i den nya lägenheten. Känns lite speciellt men tror detta kommer bli kalas bra för mina övriga familjemedlemmar. Själv har jag fått något av en uppenbarelse om vad jag ska göra med mitt liv. Precis var jag har väntat på sen i augusti, nice.
Efter att varit borta hela förra veckan, och den känslan som jag fick när jag hade kommit hem. Ville verkligen vända i dörren och åka raka vägen tillbaka. Men eftersom jag jobbar nu i 1 veckan, så är det bara till att finna mig med att stanna. Så har jag bestämt mig för följande, att söka jobb, sen flytta. Vart jag flyttar spelar inte så stor roll, bara det inte ligger i världens ende. Så kommer inte bättre planer upp nu, så blir det så här. För pallar verkligen inte att bo hemma längre. Så började med att söka jobb igår, så orkar jag så fortsätter jag ikväll.
Idag har jag jobbat, väldigt seg tur. Men jobbade med Lena, fram till 4 och det är alltid lika roligt! Verkligen älskar våra planer för livet, synd bara att inget kommer bli verkligehet. Så nu jobbar vi tillsammans på torsdag med, rooooligt! :D
Imorgon blir det en runda till Törås, och så ska snälla Gustav bytta till vinterdäck på min bil. Så kan jag säga mig säker ute på vägarna igen. :)

Home sweet home, eller inte...

Då har jag förflyttat mig 23 mil neråt i landet. Tråkigt, men ett måste. Ska jobba nu i helgen, och kan väl inte bosätta mig där nere föralltid?.. Även fast jag kände ett väldigt stort behov av att åka raka vägen tillbaka, så fort jag hade kommit innanför dörren nu ikväll. Vet inte riktigt vad som har hänt, men känner ett STORT behov av att jag måste komma här ifrån snart. Har inte kännt mig så rastlös som jag gör ikväll någon dag hela denna veckan, och då har jag verkligen inte gjort mycket vettigt i veckan. Men jag ska verkligen inte klaga, för det har varit den bästa veckan på väldigt länge. Och kan inte säga annat än att jag trivs mycket bra där. Så förhoppningsvis åker jag ner inom en snar framtid igen. Beror på, eftersom mamma nu har förbjudigt mig att lämna min misse hemma något mer. Så följer inte hon med, så får jag väl finna mig med att stanna. Men nu ska jag jobba i veckan och tjäna lite pengar. Inte fy skam det heller.
Så nu ska min kväll gå ut på att söka jobb och kolla på Idol. :)

Sista dagen

Då är detta sista dagen uppe i Linköping. Åker hem imorgon någon gång mitt på dagen. Ska ju jobba både på lördag och söndag. Har fått såna jäkla sega pass, båda dagarna. Hela dagen försvinner verkligen, utan att det egentligen blir så många timmar gjorda. Men det är ju helg, så några hundralappar blir det ju. Har fått in lönen nu på kontot med, så jävla skönt! :D
Men det händer inte så mycket mer denna dagen en vad det har gjort de andra dagarna. Men har inte vart själv så mycket idag iaf. Viktor kommer bli borta nu typ 2 timmar till, och eftersom det har vart mer än 6 timmar de andra dagarna så borde jag överleva.
Och det enda som har hänt sen igår, är att min bil dampade igår. När jag och Glen skulle åka till affären så startade den inte som den skulle. Eller den startad och sen dog den, och sen gick det inte starta den på ett par gånger. Hoppas verkligen inte att det är något som har gått sönder på den. För sen när vi skulle starta ifrån affären gick det hur bra bra som helst. Behöver verkligen inte mer utgifter på bilen.
Betalat ett lås nu med för 1700, väldigt dyr studentkväll kan jag tycka. Och fram för allt, väldigt depprimerande.

Inget viktigt att läsa.

Känner mig som en flitig bloggare just nu. Men med tanke på att jag spenderar halva mina dagar framför datan och andra framför tv. Okej, är ute kanske 30 minuter per dag också. Men ändå, dator sittandet leder till blogg inlägg. Men inte för att det händer något vettigt som jag kan skriva om, men händer det någonsin det?
Så idag har jag tittat på 3 ansnitt Medium, älskar det programet. Tagit mig en varm dusch, är svinkallt här i lägenheten, haha. Så nu har jag äntligen fått lite värme i mina fötter. Men känner att det håller på att försvinna ingen. Funderar på att gå till affären och stå för maten ikväll. Känns väldigt dumt att man är här men lixom inte gör något om dagarna. Men det är kallt och tror nästan att det regnar ute. Men har ju mina kär bil, men känns lite onödigt för 10 min gå gång. Och sen är jag och min kokkonst inte alltid på samma nivå. Vet ju aldrig riktigt hur det kan smaka, fast måste säga att det senaste året har det bara blivit bättre och bättre. ;)
Men vi får se, vi får se. Halv 8 börjar Paradise Hotel, vilket jag följer slaviskt just nu. Men jag gillar det!
Detta blev ännu ett onödigt blogg inlägg.
Och måste bara säga att jag saknar min misse. <3

Flytt den 1 nov!

En riktig slappar dag detta. Vaknade vid halv 12, helt sjukt att det är ens tillåtet att sova sådär länge. Men jag klagar inte. Ska ju jobba sen i helgen, så då får jag ju vila upp mig nu i veckan och sen jobba hela veckan där på. Så då blir det jobb och ingen vila. Mamma flyttar nu i helgen, så lite tur att man jobbar. Så utnyttjas Maja, Kajsa och Gustav ist. ;) Problemet är bara när jag ska hinna packa, har ju inte ens börjat, hehe. Och egentligen är det helt sjukt att mamma ska flytta ifrån Törås, där vi nu har bort i 7,5 år. Men tror att det kommer blir kalas bra inne i lilla Burserys för alla mina familjemedlemmar. Men jag trivs bra här uppe,  saknar min misse väldigt mycket bara. =/ Mamma skickade bilder på henne igår, gud vad söt hon är. <3
Fick upp bilderna från helgen på facebook igår med, det blev verkligen en minnes värd helg. Och alla ser så glada och lyckliga ut mest hela tiden! :D
Japp, ett inlägg med bara svamel. Men kanske är det bättre än ingenting alls och det fördriver iaf lite av min tid att sitta här ensam, medans alla andra är i skolan. Tufft liv.
Men ska bjuda på någon bild på min söta misse. Som jag även ska sätta som bakgrundsbild på denna datan. Haha, vet att de inte kommer bli omtyckt, men bryr mig inte så mycket ;)


<3


Saknad <3

Underbar helg!

Helgen blev lika bra som vi alla hade hoppats på! Jag och Jessica åkte ner till Kungsbacka i fredags eftermiddag, och hur roligt som helt att få sällskap hela vägen, ist för att åka själv som jag alltid brukar göra. Sen var det verkligen hur roligt som helst att träffa Emilia och Johanna också. Så vi hade tjejmiddag med vin drickande, som sen slutade med shotande. Men gud vad roligt vi hade!
Lördagen åkte vi in till Kungsbacka och gick i affärer. Sen när vi kom tillbaka så mötes man av att få träffa yttligare 2 underbara brudar, Sophia och Mimmi! Så då blev hela gänget samlat, förutom då Josefin som inte kunde komma. =/ Så sen var det bara att göra sig i ordning för en party kväll. Och det skulle bli utgång för oss, men riktigt så långt kom vi aldrig. ;) Men att bara att träffa alla var guld värt!
Så helgen kunde knappt ha blivit mer lyckad än vad den faktiskt blev. Så hoppas verkligen att man får träffa alla igen inom en snar framtid! För ni är bäst! <3
Hemfärden vart också en upplevelse. Man fick psykbrytt på mina vindrute torkare. Regnade hela vägen. Lyckades få sladd på bilen. Plus att den blev ca 23 mil längre. Så nu är man nere i Linköping och gör absolut ingenting vettigt alls. Ska gå till affären sen och köpa shampoo och balsam så jag kan duscha. Även gå förbi bilen och hoppas på att man inte har fått ännu en pakeringsböter, haha.
Men alla bilder från helgen kommer upp så fort jag har kommit hem och har tålamod till det! :)

ÄNTLIGEN!!

Klockan börjar bli alldeles för mycket för mig, men undviker in i det sista att gå ner och lägga mig i min svin kalla säng. Dagen idag har varit helt okej. Var i Jönköping med mamma och Bente då och fick köpt mig en hel del, hehe. Men jag förtjänar det, eftersom jag har jobbat hela sommaren och i stort sätt inte köpt några nya kläder alls så var det på tiden! Så nu har jag lite nytt att klä på mig i helgen när det är dags för middag + utgång med de bästa tjejorna! :D Blir att åka till Kungsbacka och träffa Emilia, Sophia, Johanna, Jessica och Mimmi. FY FAN VAD ROLIGT! Jag och Jessica samåker ner, så man slipper sitta ensam hela vägen. Riktigt bra. Saknar verkligen tjejerna hur mycket som helst, tänk så mycket alla kommer ha att prata om, haha. LÄÄÄNGTAR! :D
Nu ikväll har jag och min Misse kollat på film, Transformers. Och tur jag har henne som kryper upp i knät på mig, för denna kvällen blev ju som jag trodde. Men ändå, blääääää.
Så nu ska jag forsätta vara uppe ungefär 1 timme till. För ska vara så trötta att jag bara somnar, utan att behöva ligga och vända och vrida på mig.
Så 2 och 1/2  män får avsluta min kväll!

Bergodal humör

Kör på bergodalbana humör denna veckan. I lördags var det deppigare en deppigast här. Söndags var det bättre. Igår depp igen. Och idag är allt toppen. Helgens problem är lösta och de andra i veckan också. Eller, nästan iaf. Imorgon blir det Jönköpning med mamms och Bente. Mina danska släktingar är här och min morbror Lars ska göra om mormors badrum. Så därför ska mamma ta med Bente till Jönköping och jag följer med. Har lite saker som jag måste köpa, men sen så är det ju aldrig fel med kläder. Lönen kommer ju in nästa onsdag, så nu är det lugnt. ;) Till helgen blir det antingen att åka till Kungsbacka till de bästa: Emilia, Johanna och Sophia. Hoppas verkligen! Hade vart så sjukt kul, har ju inte sätt dom sen 11 juni?! Och innan träffades vi varje dag. Lite skillnad. Men blir det inte det, så blir det Parken med några här hem ifrån. Så det ser ljust ut. :D Och imorgon kväll ser och ljus ut, men man vet ju aldrig. Tror lixom på det när det är heeelt säkert.
Nu ikväll ska jag och min Misse kolla på tv och om jag orkar städa klart mitt rum. Om mamma någon gång för tummen ur att tända i pannan, så ska jag kläma in en dusch.
Men nu I Form Med Anna Anka, sen House! :D

Negativa klubben

Blev inte en slapp måndag. Har varit igång hela tiden fram tills nu. Började med att städa mitt rum, men det vart jag så jävla depp av. Så då gick jag ut och tvättade bilen ist. Så nu är den skinade ren, det behövdes verkligen. Men ska in till Gislaved någon dag i veckan och köpa något som kan ta bort alla asfalts prickar. Och var något mer jag behövde där, men det har jag glömt bort just nu.
Annars så är allt typ som vanligt. Har ca 1 000 000 tankar om allt och inget. Allt verkar inte bli så bra denna veckan, som jag först trodde att det skulle bli. Ne, usch, känner mig nåt så fruktansvärt negativ och inget händer som gör att det försvinner.
Iaf tur att jag har min älskade misse. När man som mest behöver det, kommer hon och ska gosa. Kärlek till henne <3
Och nu ska jag fortsätta titta på 2 1/2 män som har gjort min kväll. Kommer det inget bra efter detta blir det sängen. Börjar tröttna på att alltid sova ensam, eller jag har ju katten. Men ja, ni fattar. Som en på jobbet som är med i negativa klubben, han gnäller på allt. Tror jag ska gå med i hans klubben, känner mig inte speciellt mycket bättre.

Överleved helgen

Helgen av klarad, och utan att klaga måste jag säga att det känns väldigt skönt. Har haft något sjukt ont i ryggen, eller sidorna är det mer, hela helgen. Bara för att jag har sovit på bädd soffan med missen. Och när man göra alla dessa lyft och skit hela tiden så kan jag lova att det bara dunkar i sidorna på mig. Men nu har jag 4 dagar att vila upp mig på. Och Ingela har inte ens tänkt att ringa in mig för helgen, eftersom jag redan har varit inne så många nu i rad. Så blir det inte kris är helgen friiiiii! Och hela veckan med, förutom fredag dag. Ska bara hitta mig något att göra. Men hoppas på en mycket bra vecka och helg. :)
Så blir kolla klart på den hemska filmen och sen nanna kudden.
Godnatt!  :) ♥

16 oktober.

Då är helgen snart redan över, bara söndagen kvar. Ingela frågade mig idag om jag vill jobba över julen. Skulle säkert bil runt 20 timmar, och det hade ju blivit väldigt goa pengar. Men känns lite tråkigt, men man hade ju behövt det. Men har som tur är lite tid att tänka. Och denna julen kommer väl inte bil så mycket att ha ändå. Känns mer deppig en rolig just nu. Eller just nu känns allt mer deppigt en roligt. Somnade igår med leende på läpparna, men ju mer tiden går idag, desto mer depp blir jag. Är en sån kväll där det är ändå ingen mening att gå och lägga sig, för kommer ändå ligga och vända och vrida på mig. Hatar det. Tänker alldeles för mycket, utan att bli det minsta klokare. Förstår inte varför det är så och tycker inte att det borde vara så heller. Så denna kvällen ska jag tänka extra mycket och lyssna på underbara Melissa Horn. Ska knarka henne lika mycket denna vintern som jag gjorde förra. Skillnaden är bara att jag inte har någon som kommer klaga. Både på gott och ont. Ensam i vinter tid, som gjort för att man ska bli deppigare en någonsin. Om det är någon gång man behöver en famn att kryp ner i så är det nu på vinter, väldigt bra jobbat Matilda. (Y)

Ullared & jobb.

Då sitter man äntligen ner och tar det lugnt. Vart igång exakt hela dagen idag, men klagar inte. Blev bestämt igår att vi skulle ta en sväng till Ullared idag. Mamma behöver saker till den nya lägenheten och det finns ju alltid lite man kan hitta där. Som mamma sa "Det blev 1500, men nu har jag köpte både tallrikar och muggar". Jag "Jag slösade 300 kr på absolut ingenting alls". Men det blir lätt så, alltid hittar man något skräp som man ska ha. Men fick även köpt mig ett par nya skor med, verkligen på tiden. Men tycker alltid att det är lika svårt och dyrt. Men 30 min senare ringde chefen från Ekbacken och frågade om jag ville jobba ikväll. Så då fick man ihop de pengarna, haha. Så detta blev en bra vecka, pengar pengar. :D Så nu sitter jag men en busig misse och kollar på tv. Hon springer runt här och är helt galen, sötnos. <3 Vart ensam nästan hela dagen, eller Alma försöker underhålla henne. Men första hon sa när jag kom ut ur bilen var att missen saknar mig. Så tror inte hon lyckas så bra ^^. Så hoppas hon blir trött snart som hon sover jämte mig hela natten som hon gjorde inatt, för det gör inte sängen lika tom, mysigt. :) Men nu ska jag fortsätta titta på tv och tycka synd om mig själv. Har något fruktansvärt ont i kroppen. Har sovit på bäddsoffan för att jag vill sova med missen. Men har fått sjuk ont i kroppen av det. Hade förtjänat någon som tycker synd om mig, och ger mig massage. Men icke san icke, här får man klara sig själv. Men inatt blir det att sova i min sköna säng, och sovmorgon. Börjar 11.45, riktigt nice. :D
Men nu ska jag kolla på slutet av Idol.
Ha det så bra ! :) ♥

Drömma kan man alltid.

Det blir väldigt långtråkigt att vara ledig mer än en dag i rad. Igår var det hur skönt som helst att inte göra något vettigt alls. Men idag känns det bara jobbigt. Funderar på att åka och hälsa på Paysan, men kommer inte ihåg koden in till sadelkammaren. Tror kanske jag vet, men är ju inte helt säker. Och tror inte att någon är hemma så att man kan fråga. Så får se om jag chansar eller inte.. Vet inte riktigt vad jag ska göra annars. Borde börja söka jobb, men vart ska man söka? Och vad vill man jobba med? Guud, det är så jävla jobbigt, får snart ett riktigt jäkla damp utbrott på det.
Tycker att mina och Lena planer på att starta ett eget företag, som vi kan tjäna riktigt mycket pengar på, är lätt bäst hittills. Men vi hade ett stort problem på vad vi skulle starta. För vi ska slippa arbeta så lite som möjligt, haha. Fast det vi kom fram till i söndags var att sticka utomlands och börja jobba, för att slippa alla problem här hemma. Det låter otroligt bra tycker jag. Men man kan ju fortsätta drömma^^. Tycker det är snart dags för att jag får en av mina uppenbarelse, som visar vad jag ska göra. Men har en känsla av att den inte kommer komma, konstigt...

Ren Lycka <3

Då har ett nytt liv som kattägare börjat och än så länge älskar jag det. Jag och Alma åkte till Torup och hämtade henne i måndags och hon har uppfört sig alldeles utmärkt. Hade trott att jag i minst 1 vecka skulle vara tvungen att stå ut med en pipande katt. Men hon lugnade sig efter ungefär 1 timme efter att ha vart här. Mamma som har vart arg på mig för att jag skulle skaffa katt, bara smälte, när hon såg henne, bokstavligt talat, haha. Tror faktiskt inte man kan göra så mycket annat än att älska henne. Så nu ska jag bara se till att uppfostra henne, så mamma inte kan bli arg på att hon klöser i soffor, är uppe på bordet och såna saker. Men som tur är, är hon väldigt lätt lärd. Och jag är helt salig av lycka.
Annars så har det inte hänt så mycket. Fick jobba 2 dagar till efter helgen, så nu har jag lite ledighet som jag faktiskt förtjänar. Så jobbar jag i helgen igen. Har inte vart ledig en hel helg på snart 8 veckor. Men jag ska inte klaga, för oktober lönen kommer bli något utöver det vanliga, hoppas jag iaf ;) Och detta är nog enda gången på väldigt länge som jag faktiskt kommer vara hemma när jag är ledig. Annars brukar jag ju ha mina "små" bil utflykter. Men räknade ut hur mycket jag hade kört för i september, och den siffran var verkligen inte okej. Haha, men något måste man ju göra, och varför inte då köra bil? ;)
Men nu ska jag återgå till att mysa med min missen, som jag börjar bli mer och mer osäker på om hon verkligen ska heta Charlie. Men kommer inte på något annat bra namn, riktigt svårt det där..
Men ni får ha det så bra! :) ♥


Kärlek. <3


Kärlek. <3


Lycka på hög nivå. <3

Håkan&Saknad!

Länge sen man skrev något här. Men lediga helg, förra veckan blev inte ledig. Fick gå in och jobba för mamma och jobbar självklart denna helgen med. I veckan har jag vart sjuk, vaknade upp i måndags med halsont som jag hade kunnat göra vad som helst för att slippa, men även feber. Men blev bättre på onsdagen, då det var dags för en bil utflykt igen. Så nu är man tillbaka på jobbet igen. Har nog inte vart ledig en hel helg på över 2 månader nu :S. Börjar kännas rikitgt segt. Men är än så länge ledig 1 helg nu i oktober, och då MÅSTE något hända.

Men inte riktigt detta jag ville skriva om i detta inlägg. Har pratat med både Emilia och Mimmi ikväll. Jag och Emilia har bokat biljetter till HÅKAN den 6 november. Det var ju sjukt grymt sist vi var där, så hoppas på den lika grym kväll nu! Och sen för att toppa förra gången, blir det utgång i Göteborg efteråt. Och detta kan ju inte bli annat en LYCKAT! :D Sen så har jag och Mimmi pratat om hur jäkla mycket man faktiskt saknar Plönninge tiden. Alla galna utgångar, (utgångar som inte ens blev utgångar, haha) vi har haft. Har suttit och kollat på bilder sen förfesterna vi hade på Harplinge Gården, och FY FAN VAD JAG SAKNAR DET. Allt blev alltid så jävla spårat för oss, men fy fan vad kul vi hade! Jag önskar verkligen att man bara kunde spola tillbaka tiden, att alla vad samlade på ett och samma ställe. Fattar ni hur kul vi hade haft? Hittar inga mer ord om vad jag vill säga. Saknar er allihopa på jävla mycket ska ni veta och hoppas verkligen att vi träffas snart igen. Så alla, se till att komma hem till Mimmi, hade vart så jävla roligt! <3



















"För vi är Plönninges brudar, ni kallar oss för gudar och alla bara ler när
vi går förbi.
När vi drar ut på krogen och ni sitter ni där på logen, då önskar ni att ni
var precis som oss!"
Saknar er något grymt mycket tjejer!
RSS 2.0