Ett hemskt beslut

Idag väldigt soft skoldag, bestämde mig för att hoppa över stallet och följa med Emilia, Johanna & Mimmi in till stan istället. Var ju tvungen att titta efter smycken till min studenklänning. Så köpte ett halsband och öronhängen, men även födelsedags present till mamma! :) Men nu när man kom hem och provade halsbandet på, så passade de inte alls. Så får åka in till stan imon för att kolla efter ett annat, så typiskt! :/
Såg precis på FB att Fidde har bestämt sig för att ta bort Kira, usch!:( Hon går på medicin för epelepsi, men nu har det slutat att värka som de ska. Inte alls roligt, den fina lilla voven som verkligen älskar när man kastar boll till henne. Hon bara springer och springer efter den där bollen, ger aldrig upp. Man blir så glad när man ser hennes lycka över bollen. Men även hur hon alltid ska ligga och mysa med en i soffan. :( Vad ska jag nu göra hemma om dagarna? Fidde tyckte att jag skulle ta Qikki, men hon fattar inte att man ska komma och lämna bollen + att hon inte alls har samma glädje som Kira har över kasta boll. Usch, blir ledsen bara över att tänka på de! :( Men det är hemskt att se henne få sina anfall, så för hennes skulle är detta det bästa. Men hon förtjänar inte det, hon är ju bara 2 år gamal..
Men snart är det dags att man ger sig ut på en kvälls promenad med den andra hunden (råttan;) som jag har här. Ge sig in på andra tankar, för annars kommer tårarna, hehe ^^
Men visar några fina bilder sen Kira var liten:


Kira&Alma, första dagen då Kira kom hem till oss. Fortfarande bara en
söt liten valp <3


Men modig sådan!


Första mötet med Figgo. Och efter det, har Figgo varit lägst i rang, eller,
nästan iaf ;) Är iaf inte ofta Figgo säger ifrån när Tyskarna är på honom!
Snell vovvi!


Som växte upp till en boll älskande liten hund.
Livet är verkligen inte rättvist! :( <3

Lever, i alla fall..

Var ett par dagar sen man skrev här nu, men har inte så mycket vettigt att säga. Skolan rullar på som vanligt, imon inleds näst sista skolveckan för mig på gymnasiet, och på jag vet inte hur lång tid fram över. Men det är väldigt blandade känslor. Kommer dock inte sakna själva skolan speciellt mycket, men alla dessa underbara människor som man bokstavligen har levt med i 3 år. Men blir bara tårögd av att tänka tanken, lite blödig, ja. Så tanken just nu på att flytta hem är inte speciellt lockande. Tappat kontakten med typ allt och alla, så sommaren ser väl inte allt för rolig ut. Innan har man ju ändå tillbringat mer till i Halmstad på sommarlovet en hemma, så då har de aldrig spelat någon roll. Men denna sommaren blir väl allt annourlunda. Men tror att jag har vaknat på lite fel sida idag, för just nu känns allt pissigt. Så ska nu lämna datan för att lägga mig i sängen med typ 100 000 000 000 000 000 tankar.

Ni kan ju försöka ;)

Skolan anklarad för idag, nu återstå det bara goa dagar kvar. För imon är vi helt lediga, på torsdag stallet och sen Liseberg. Fredag har jag för mig att vi går hela dagen, men avslutas med stallet på eftermiddagen, och då ska jag avsluta med att rida fina lilla Copri.
Idag har de varit mycket prat om studenten och man blir bara mer och mer irreterad på denna skolan. De nya är nu att vi inte ska få ha någon champange frukost. Men anledningen att vi INTE kommer få drick någon alkohol under hela tiden vi är på skolan. Kommer de se oss med någon dricka under tiden nu innan, kommer vi bli utkastade och inte få vara med på studenten. Får vi champage av våra anhöriga, kommer de ta den, osv. Men allvarligt, fattar de inte själva att de aldrig kommer funka? Lixom vi är väl typ 50 3:or, har de tänkt då att kasta ut varenda en ifrån området? Vill de inte ens att de ska vara någon student i år? Men det är så typiskt att de ska börja med dessa skit reglerna nu när det är våran tur. Alla saker har verkligen drabbat oss, bara för att de elever innan oss inte har sköt sig. Bra exempel är ju julfesten som Jessica skulle anordna... Nej, men blir så irreterad när jag tänker på det. De är verkligen helt vrickade i skallen, och de är till 100% sant. Och har en känsla av att detta inte kommer lyckas ;)

Ge mig ork

Skola om 25 minuter nu, verkligen skit roligt. Har en frukansvärt dryg dag framför mig, först svenska, 2 lektioner av religion, sen en hästkunskaps lektion. Sjukt dryg är va det är. Sen har jag en hel del saker som måste bli klara nu innan det är dags för studenten. Men man orkar lixom inte mer, man har lagt ner så mycket krafft och tid på skolan de sista veckorna, men det tar aldrig slut. Kan inte lärarna bara fatta att man inte orkar vara så jävla abitiös längre! Så har ingen aning om hur jag ska få ork till att göra klart de sista nu.
Men nu är det dags att åka till skolan, jippe!

VIP på Underbar

Ja, fredagen var då allt annat en okej.
Började med förfest här, alltid lika roligt och som vanligt typ de bästa på hela kvällen, hehe. Men tog bussen in vid 9, och fick gå en bit för att sen då hitta den här förfesten, som visade sig vara en hemma fest men Nöjet som har fixat det. Och i början var la de rätt segt där, men de va också innan de började spåra. Där fick vi gratis cider, öl och shotar, så ja. Men kom iaf där ifrån efter mycket om och men.. Vidare till Underbar, och jag får hur ont i fötterna som helst! Kan knappt stå på dom, och nu har jag 2 stora blåser på båda sidorna, jätte skönt.. (Y) Men inne på Underbar, så spårar typ alla. Blir en hel del bråk och tjaffs, inte riktigt okej någonstans. Men alla kom hem levande, även fast man nästan var lite orolig där ett tag. ;) Men en kväll som börjar så otroligt bra, blir så spårad, men bättre lycka nästa gång får vi hoppas på!

Sommar väder!

Det är redan torsdag, denna veckan har gått sjukt fort!
Tisdags åkte jag, Johanna och Mimmi in till stan för att sola lite. Sen skulle resten av kvällen ägnats åt plugg, men blev flams och planering inför imon ist, så böckerna öppnades inte fören 11 och stängdes halv 1, men klockan stod på 04.20 så blev inte så mycket sömn. Men fick reda på att jag fick MVG på provet, så det var ju iaf värt det!
Igår var det möss på tagning på B&B, kanske inte värt de pengarna som man fick betala, men det var gott med taco och roligt och spela bowling. Sen ett par knäpp gökar som kom och hälsade på mitt i natten, men jag gillart :)
Idag har det varit en hel dag i stallet, har hoppat Dido och ridigt dressyr på Älsklings Copri. Hoppningen gick väl hyffsat, men dressyren gick så mycket bättre. Red ute i gröna fina gräset, riktigt somrigt + att Copri verkligen gick hur bra som helst! Han var en riktigt klocka på vad jag en bad honom om, men skäkelvikningarna gick lätt bäst. Kändes hur underbart som helst! Älskar verkligen den hästen <3
Nu ska jag gå ut en liten kvälls runda med stackars Figgo som har blivit halt på höger fram, men tror att det är en stukning så hoppas det går över snabbt. Sen blir det nästan sängen så man är utvilad till imon, för då blir det UNDERBAR! :D

Orkar inte med det.

Skolan tar kål på mig, och är det inte skolan så är det annat som man måste reda ut eller tänka på. Aldrig får huvudet vila. Har en sista redovisning i religion imorgon, om religösa sekter. Är knappt halv färdig känns det som, + att jag måste göra en Power Point presentation att visa. Men sen måste jag plugga till Mikrobiologi provet med, eftersom böckerna låg inne i Halmstad igår när jag tänkte sätta igång med pluggandet. Blir väldigt irreterad på mig själv. Och när jag väl öppnade upp böckerna och fattade hur mycket det var, så orkade huvudet inte med det.
Sen så ska jag och Johanna in till Halmstad en sväng nu på eftermiddagen, ska sola lite och jag ska byta till ett nytt abonnemang. Så har känslan av att detta kommer bli en vääääldigt lång dag/natt.

Ny mobil!

Min gamla Sony Ericsson tåld vist inte riktigt precis vad som helst, vilket jag hade börjat hoppats på. För efter jag hade fått ett raseri utbrott på den, så vill den helt enkelt inte starta längre. Verkligen helt sten död. Och att klara sig utan mobil är inte riktigt min grej, så var iväg och köpte en ny idag på elgiganten. En HTC Legend, en Android mobil. Har inte riktigt fattat en vad det kan vara bra för, men försäljeren sa att det var "Det Nya Heta". Att alla tillverkare hade börjat med detta nu, och lite cool ska man ju vara, haha! Nae, men en så länge så verkar de vara en mobil som jag kommer trivas med, men det är många små detaljer så tar nog ett tag innan man förstår sig på dem.
Sen skulle jag haft prov imon, men eftersom jag hade glömt mina böcker och papper inne i Halmstad. Så får man åka in och hämta dem nu. Så typiskt mig, har verkligen varit säker på att de har lugit ute i bilen och inte haft en tanke på att ta med mina sista böcker där ifrån. Men får hoppas på att Louise inte blir arg, och att jag får göra provet på onsdag ist :)


Min nya mobil,  :)

Gårdagen :)

Tror det var sömn som fattade för mig igår. För vaknade halv 6 igår, för att följa med och flytta en båt. Så fick sova kanske 5 timmar. Men idag efter att ha sovit 10 timmar känns allt lite bättre. Men iaf, igår då, följde med och skulle flytta en båt. Var nog det mest blötast jag har gjort på länge. För det verkligen spö regnade under tiden vi stod ute, och det var kanske 2 timmar eller nåt. Och jag hade kanske inte världens bästa kläder på mig, hehe. Men fram mot slutet slutade det som tur var, lagom till att vi skulle åka båt i 3 timmar. Men det var faktiskt en rolig dag, och om inte annat var det väldigt mysig. :)
Idag ska jag åka tillbaka ner till Halmstad, tror jag iaf. Förhoppningsvis så får jag ta med mig Figgo, får jag inte göra det kommer jag bli väldigt arg. Men innan dess har jag massa att göra, duscha, packa, rycka klart Figgo, packa hans saker och även han ska får bada. Men ska försöka att inte komma iväg allt för sent. Så tror att det är dags att sätta lite fart nu!

Fuck this life.

Hade tänkt och skriva ett glatt inlägg om dagens händelse. Men eftersom mitt humör har sjunkigt till botten, så känner jag inte för det längre. Kanske kommer det senare, men förmodligen inte alls. Men har iaf kommit fram till lite idag:
1. Jag kommer antagligen någongång köra ihjäl mig, frågan är bara när och hur.
2. Jag hatar att jag hela jävla tiden ska vara så känslig.
3. Jag hatar detta jävla liv. Något har gått jävligt snett.
Har så sjukt många tankar i huvudet, och får inte ord på ens hälften. Ska gå ner och lägga mig nu, kommer frysa ihjäl, men skulle allvarligt vara glad om jag gjorde det. Figgo och kudden får bli min tröst ikväll, de är iaf trogna.
Fuck this life.

Blir bokstavligt talat Galen

Snart är denna dagen över, och tur är väl det. Ser inte fram emot denna helgen, dagarna går så frukstansvärt långsamt. Sen att det är skola på måndag gör inte saken bättre, för även fast jag inte har något att göra, så har jag inte gjort än enda läxa. Bra där Matilda (Y)
Kollade precis mailen, och har varit med i någon tävling till Underbar som är den 21 maj. Och har tydligen vunnit, så nu kommer jag och en kompis in helt gratis. Det är iaf kvällens bästa händelse!
Funderar nu på om jag ska ta lilla Figgo med mig ut på en spring runda. Vi kom ju igång för någon vecka sen, men nu har jag ju varit sjuk och allt igen. Men känner att det är dags att komma igång igen. Och nu när jag väl har börjat tänka på det, kommer jag bara känna mig otroligt tjock om jag inte gör de. Så får nog bli en liten runda, har man tur kanske man får med sig Maja, men det tvivlar jag nog på. Men med musik i öronen så ska det nog gå ändå. :)

Reta små syskon :D

Idag är det då fredag, inte många dagar kvar på lovet nu. Men det är inte många veckor kvar nu tills man ska ta studenten, FY FAN VAD NICE! Betygen ska sättas nu i vecka med, så nu är det inte mycket kvar att göra. Har mikrobiologi provet på tisdag, usch, borde öppna upp de böckerna. Man kommer ju inte ihåg speciellt mycket från den kursen, läste ju den i vintras. Detta gillas verkligen inte.
Men idag blir väl som alla andra dagar, det händer inte spciellt mycket här hemma. Har mina små syskon att reta, men de börjar bli väldigt irreterade på mig nu, haha. Men jag tycker fortfarande att de är kul! Vart i Gislaved en sväng på morgonen idag med, snäll mamms :) Men där var det också mycket finare väder en va de är här hemma. Här är det bara en massa moln på himmlen, så man blir inte riktigt sugen på att gå ut heller. Tråk, tråk, tråk.

Något att göra, tack.

Igår prov jobbade jag för första gången. Väldigt mycket information att ta in, men det ska nog funka att vara där i sommar. Sen när man väl har vant sig vid allt..
Men efter jobbet åkte jag, Kajsa och Gustav vidare till Ullared. Vet inte om jag har gjort mitt bästa köp någonsin, eller sämsta. Får helt enkelt se hur länge de kommer hålla. Men hittade även massa annat små plock som alltid är bra att ha.
Så idag har det varit en "vila upp sig dag", kan behövas efter gårdagens slit. Men börjar få fullt med överskotts energi nu och har ingen aning vad jag ska göra med den. Blir galen. Måste därför ta och hitta på något, men den stora frågan är vad? Mina syskon + Jonna börjar nog tröttna lite på min väldigt roliga skämt och kommentarer (mer elaka och hackande kommentarer mot Maja, haha). Men jag tycker fortfarande att jag är väldigt rolig. Lite växlande humör bara, men thats me ^^

Dags att ta sig samman.

Förra inlägget blev väldigt dystert. Vet inte riktigt vad som hände, men något var det som slog till i huvudet. Det var längesen jag kände mig så ledsen och ensam. Men det stämmer ju iaf, börjar trötta riktigt mycket på tillvaron. Det händer ingenting, jag vet så lite om precis allt och känner mig som en hopplös människa. Hatar det.
Men nu ska inte detta bli lika deppigt!
Dagens insatts är att jag har börjat rycka Figgo. Så han har börjat bli riktigt fin, blir som en helt ny hund. Men det är ett helt tids jobb. För han vägrar ligga stila och pipper hela tiden + att det är väldigt mycket hår som ska bort. Men det kommer bli riktigt fint när det är klar :)
Sen imon blir det upp tidigt, ska testa och prov jobba på Ekbacken. Så får man se vad jag tycker om det.
Sen ser det ganske dystert ut fram över. Inte mycket att göra förutom dessa läxor som har förföljt mig hem. Men har varit så sjukt sugen på att bara mysa ner sig och titta på film de senaste dagarna. Men gillar inte att titta på film ensam + att jag inte har någon bra film. Får helt enkelt hitta mig en filmkompis^^
Men nu är 2 1/2 män slut, så dags att duscha!

Just Shine On

Jag saknar en famn som skyddar mig. Som håller om mig, säger att allt kommer att bli bra igen. Någon som kan ge mig en helade kram. Någon som står ut med att lyssnar på allt mitt strunt prat, om precis allt och ingenting. Som står ut med mina problem, mitt jobbiga humör, som är som en riktigt bergodal bana. Jag saknar någon som bryr sig. Någon som vill lyssna på vad som kommer ut ur min mun. Någon som vill försöka sig på den omöjligt uppgiften, att försöka förstå sig på mig.
Jag hatar att jag aldrig vet vart jag har dig.
Det är dags att bestämma sig nu. Dags att visa vad man egentligen vill. Allt eller inget, bära eller brista. Det här mellan läget gör mig bokstavligen galen.
Visa vad du vill.


You are listening to the sound of my beaking heart

Hoppas, hoppas!

Vaknade tidigt idag, inte friviligt precis, men ändå. Jag gillar det :)
Igår blev en ganska bra dag trots allt. Fick prata av mig lite fram mot kvällen, inte för att det uppskattades speciellt mycket. Men sånt bryr jag mig inte om, huvudsaken är att man låsas lyssna så kan jag tror att den gör det, så kan man fortsätta att berätta om allt möjligt, hehe.
Idag ska jag på intervju på Ekbacken. Litet dilema är att jag inte riktigt kommer ihåg vilken tid hon sa till mig. Antligen halv 3 eller 3. Men har för mig att de var halv 3, så får åka dit då. Bättre att komma för tidigt en försent!
Sen fram emot helgen blir det antagligen en liten utflykt med Kajsa. Måste bara ordna lite saker först. Kanske att prata med mamma om det, är en av sakerna, men vet redan att hon inte kommer tycka om det. Så får fjäska för henne nu på morgonen, så det blir lättare att övertala henne! Men egentligen, jag är 18, så får gör som jag vill ;) Dessutom kommer jag tjäna mina egna pengar i sommar, och det gillas skarpt!
Men måste allvarligt ha något att göra nu när jag ska komma hem igen. Kommer ju bli helt och hållet galen annars!

Risk för överansträngning.

Måndag idag då, och undra vilken ansträngning man ska göra idag. Måste ju prioritera mellan alla dessa saker jag har att göra. Eller inte kanske, vem vet.
Ne, men idag ska jag först se till och duscha lite, känns som de är på tiden nu. Sen vet jag inte om gräsklipparen fungerar eller inte, men gör den det så ska jag klippa gräset för första gången i år. Det är ju min "uppgift" här hemma, eller det är iaf ingen annan som gör de. Sen funderar jag på om man ska åka en sväng till Gislaved, om man inte kan övertala mamma att åka dit när hon har slutat. Men chansen är nog inte speciellt stor. Men jag har ju alltid BangBang som tar mig vart jag vill. Måste ju testa min nya CD-skiva som jag brände ut igår med. Satt inte alls och väntade i 2 dagar på att en och samma låt skulle laddas ner. Men på dom 2 dagarna lyckades jag få ner 2 hela album. Lite konstigt det där. Så kan den saken som jag har i bilen nu inte läsa brända skivor, så skjuter jag mig själv.
Men nu är det nog lika bra att duscha innan varmvattnet försvinner helt!

En väldigt dryg dag

Idag har de då inte hänt något vettigt alls. Men har iaf skickat in mitt CV till Toni, en sak att bocka av från listan att göra nu under lovet. Skönt de :)
Kommer alla andra dagar vara som denna under lovet nu så dör jag, och det är allvar. Blir näst intill galen av att ha så här tråkigt. Menmen, på tisdag ska jag iaf på interjuv på Ekbacken, nice! Sen blir det antagligen att man prov jobbar på onsdag. Sen får man se vad som händer, kanske blir ullared en sväng på onsdag, vem vet?
Har dessutom pratat med banken Fidde, har man lite tur går lånet kanske igenom och det blir en väldigt trevligt start på sommarlovet! Hade iaf varit sjuk kul! Hoppas går ju alltid att göra :)
Snart är de väl dags att lägga sig i den kalla sängen, inte speciellt lockande. Men mamma har fixat en hostmedecin med morfin i, så man kommer väl sova gott inatt iaf, haha!

Tråk söndag

Har sovit piss dåligt inatt. Vaknade vid 2 av att jag hostar så att jag nästan spyr. Verkligen jätte trevligt. Sen tog de minst 30 minuter innan hostan lugnade ner sig, så man kunde somna om igen. Men vaknade flera gånger efter de av min egna hosta. Fattar inte varför jag ska få den igen, har ju precis blivit av med den!
Är ensam hemma just nu med. Fidde skulle träna Qikki på gryt, så han har tvingat med både mamma och Alma, haha stackarna.
Men det gör så att jag just nu har väldigt tråkigt, lixom inte ens en lilla syster hemma att retas med. Bara 2 hundar som sover. Men får väl klä på mig lite och gå ut och kasta boll med Kira. Gud vilket roligt liv man kan ha!



Kira utan bollen i tankarna.


Syns inte rikitgt, men är en glad Kira som ser bollen. Hon hoppar runt
och är allmänt galen. 

Men nu när hon har sätt bollen är hon som sagt helt galen, gör allt för att få tag i den. Så nu har jag lovat henne att vi ska ut!

Jag kan inte skilja på.

Nu har jag precis varit ute med hundarna. Passade på att kasta lite boll med Kira med, älskar att göra det. Hon är så söt, kommer med bollen om och om igen, tröttnar aldrig. Märker hon att det är påväg att ta slut så ger hon mig en väldigt förväntansfull blick så jag blir tvungen att kasta lite till med henne. Men ska se till och fjäska för Fidde den här veckan, så jag får ta med mig Figgo till skolan nästa vecka. Behöver något som kan sysselsätta mina tankar.
Just nu sitter jag och väntar på Melissa Horns låtar ska bli klara. Så jag sen kan bränna ut de på cd-skiva och så att jag har något att lyssna på ikväll. Så gott som hela tiden hör jag låten "Jag kan inte skilja på", spelas inne i mitt huvud. Texten har helt enkelt fastnat, men den stämmer mycket bra just nu.

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av

men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Så jävla dålig stil!

Då är man hemma igen. Men ska inte precis säga att mitt humör är på topp just nu.
Började väl igår vid lunch, när jag kommer in dit så ropar Karlsson på mig och frågar om jag viste att Rosen hade blivit såld nu. Så jag blev helt paff. De hade kommit och hämtat henne fredag förrmiddag. De på skolan hade inte sagt ett ord till mig. Blev både arg/ledsen.
Tycker att det är sån jävla dålig stil av stall personalen att de inte har pratat med mig. Jag visste att hon låg ute på annons, men det är ingen som har kommit och pratat med mig. Utan det har jag fått luska ut själv. Även fast jag har lagt med OÄNDLIGT med tid på den hästen. Har verkligen tagit mitt uppdag att få henne tillbaka i konditionen, men även att rida till henne på allvar. Och jag har faktiskt lyckats med det. Hon har blivit en mycket finare, hon har tappat mycket av sin tjocka mage, men också börjat få lite nacke, ist att bara ha en planka hals. Endel har till och med sagt att de inte ens känner igen hästen, frågat vilket häst jag rider på. Sen när man säger att det är Rosen så får man svarat "Shit, kände verkligen inte igen henne! Vad fin hon har blivit!"
Men detta bevisar bara hur mycket tid jag har lagt ner mycket tid på hästen, och skolan kan inte ens uppskatta det! Jag tycker att det är bra att hon kommer ifrån stallet, eftersom det gör att hon antagligen kommer hålla mycket längre. Men jag tycker inte om så som skolan har gjort mot mig. De kan inte ens berätta för mig att de tänker sälja henne, de kan inte ens tala om för mig att hon ska åka iväg. De kan inte ens säga tack. De har verkligen utnyttjat mig till 110%. Men inte bara det, under den här tiden har man ju börjat tycka om den tjuriga lilla tanten och tror faktiskt att det har varit omsesidigt och man får inte ens chansen att säga HejDå till henne, ge henne ett sista äpple, gosa lite en sista gång. Tycker stilen av skolan just nu är riktigt dålig.
Men jag hoppas att hennes nya ägare kommer trivas lika bra med henne som jag har gjort under de här veckorna. Jag kommer iaf att sakna henne.














KÄRLEK<3





Redovisning, stallet, LOV!!

Har haft första lektionen för idag, hatar att vi alltid ska gå så sent på fredagar, borde vara förbjudet! Man kan väl tänka på sina stackars elever någon gång?
Men vi har stallet nu på eftermiddagen, men tycker inte det är speciellt roligt där nere längre. Rosen har ju ifrån och med denna veckan varit ute på försäljning. Så fick rida henne ett mycket kort passa i måndag, men när det väl då började gå bra, så kom Camilla och sa att jag skulle sluta-.- Igår när vi var där nere skulle hon vila, för att hon sen ska visas idag igen. Är tråkigt att man inte får fortsätta jobba med henne. Så mycket slit man har lagt ner på den där hästen. Skolan utnyttjar ju inte alls sina elever, nejdå!
Men igår fick jag rida Copri iaf, älskar verkligen den hästen! Så hoppas på att min lilla plan funkar så att jag får rida honom idag igen :) Den gosiga lilla gossen! <3
Nu ska vi ha redovisning i hästkunskapen, så hoppas på det bästa där! 
Men sen i kväll blir de mysmys, skönt nu med lov 1 vecka framåt!  

Bad taste!

Igår var det studentfest, och vet inte riktigt vad man ska säga om den. Var bara jag och Johanna som skulle ut, och sen på kvällen visades sig att det bara jag och Johanna av HELA skolan som var där. Men vi hade as kul, men sen kanske inte själva festen var så lyckad. Kanske inte riktigt Halmstads bästa party klubbar heller och att det var fyllt med polska horor gjorde ju inte saken bättre ;) Men vi gjorde bort oss ett par gånger, hehe, riktigt pinsamt..
Men jag har inga bilder att visa, så får se om hon lägger upp några bilder på Facebook sen. Men var ju tema Bad Taste, och vi hade verkligen Bad Taste, vilket också syns på bilderna ;)

Nu om ungefär 2 timmar, ska jag stå och knacka på utanför Max dörren. Kan ju säga att jag börjar bli riktigt nervös. Men det värsta är att jag inte har några kläder att ta på mig, inget som känns bra iaf. Så får la komma dit i ett par skitiga ridkläder eller nåt. Kanske hade uppskattas att luka lite häst, vem vet?
Men dags att skynda sig lite nu. Får verkligen INTE komma försent!
HÅLL TUMMARNA! :D

Jobb intervjuv!

Här sitter man och väntar på att Svenska Hollywood fruar ska börja. Och vet ni vem som ringer då?!?!
En snubbe ifrån Max Hamburgare som vill att jag ska komma in på jobbintervju!! Haha, är fan as glad! Har skickat ut mitt CV till 2 ställen Max och till Ekbacken, och nu har båda 2 svarat på det. Och alla som har klagat på mig, att jag måste söka jobb, men har bara svarat med svaret "det löser sig, lever på mamma;)" Men så verkar de inte bli, visst detta är bara en intervjuv, men jag är as glad och lite smått stolt! Men är fasen redan nervös. :P
Men ikväll är även PA inskickat för antagligen sista gången, hur gött som helst. Så nu ska jag kolla klart på tv och sen blir det sängen, om jag nu ens kan somna, haha. Är helt uppe i varv, har hoppat runt en stund nu, så nu ska jag lugna ner mig.:)
Godnatt :) ♥

Skön söndag

Valborg vart väl helt okej, kanske inte den bästa utgången, men man ska väl inte klaga. Och allt blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi var väl 3 st av 5 tjejer som kom ut till krogen. Sen fram mot 2 tiden tappade jag humöret helt och hållet, en viss person var ju så jävla kaxig. Riktigt länge sen jag blev så förbannad, så då drog jag där ifrån. För det var faneme inte okej någonstans. Blir så jäkla irreterad bara över att tänka på det!
Sen igår var det grillfest på kvällen. Hade det inte varit så jäkla kallt, hade de nog varit lite roligare. Men förstår mig inte på människorna som skulle sova där i tält, fy fan vad kallt! Som tur var tog vi bilen hem igen :)
Så nu idag är vi i Torup, har lyckats fjäska mig till att få en service på min lilla bil. Ska bjuda på en pizza som betalning, lagom dyrt, hehe.
Jag ska ta och göra ändringarna på min slutrapport som jag har fått tillbaka. Så den skickas in idag, så skönt att slippa skiten sen! Blir väl att man tar sin lilla data och sätter sig ute i det fina vädret. :)
RSS 2.0