18 års fest !

Igår var det party party, Sofie och Maria hade 18 års fest.
Var egentligen inte meningen att jag skulle dit, men Kajsa och Jonna skulle dit, så då frågade dom om inte jag kunde följa med. Och jag hade ju ingenting bättre för mig :P
Vi kom dit ungefär vid halv 9 tror jag, till och börja med var det rätt segt. Men det blev rätt roligt, eller mest trevligt kanske man ska säga. Fick träffa människor som man inte har sätt sen man slutade Nordin, så mycket trevligt att se alla igen! :) Åkte hem någon gång vid halv 3 eller nåt. Togs rätt många bilder igår, så det ska bli kul sen att få dom, lägger upp några här när jag har fått dom! :)
Nu ska jag passa Alma, hoppas på att Fidde kommer hem innan 12 så jag får skjus till tåget. Annars så åker jag till Marcus vid 5, rätt sent, men det får väl duga :)

Snart måste de väl bli bättre?

Sitter och kollar på Sagan om ringen, den första filmen. Har aldrig sätt hela, men dom här filmerna är verkligen bra! :)
Är hemma nu denna helgen, verkligen jätte roligt, har aldrig haft mer roligt. Marcus skulle ha en sista helg med Nicke, för på fredag åker han till Australien. Åker till han igen på söndag, hoppas iaf att det inte blir några planer ändrade.
Mer har jag väl knappt att säga, är väl inte på topphumör, men det brukar jag ju vara väldigt sällan vara när jag är tvungen att åka hem. För inte blir det någon roligt helg med honom nästa heller, för då måste jag ännu en gång vara på skolan och hjälpa till med en tävling. Förra helgen var jag stallchef, så då var det heller inte någon ordentling helg. På veckorna träffas vi heller inte för då är han uppe i skogen. När man ser det såhär känns det inte så konstigt att man håller på och bli galen och snart verken vet ut eller in längre. Får se hur länge jag klarar av detta.

Slut med deprimerand text, nu slutar strax filmen och dags för sängen för mig.
God natt!

Facebook .

Nu har även jag fastnat i fällan, har gått med i facebook. Man måste väl test och se hur det är :P Men det verkar ju vara så komplicerat så får se om jag förstå mig på det. Det är iaf ett tidsfördriv :)

Första skoldagen idag, och det har gått bra. Var i stallet på morgonen, fick rida Barriär. Även denna gången är jag mycket nöjd :) Kan inte påstå att han är speciellt lätt riden, för han är en mycket känslig häst, har sadeltvång, så var tvungen att longera han i börjar så att han inte skulle få fnatt. Och sen när jag satte upp gjorde han någon bocksprång, men sen släppte det. Sjaunia tyckte också att det såg bra ut, att han gick i en fin form, kul att rida för någon som säger något! :)
Sen vart det naturkunskap, ska ta något miljökort, så det var ett spel med olika områden om miljön som man skulle klara av. Haha, barnsligt men roligt! :D
Sist engelska, usch, är värdelös i det, men ska väl försöka klara av det. Har test på fredag så får se hur det går :)

Imorgon blir det körskolan och sen Marcus :) Har min tredjelektion nu, och imon ska vi öva på pakera, för det är jag verkligen ursel på! Men får hoppas att det går lika bra som det gjorde sist :) :P
Aja, önska mig lycka till! :)

Börjar redan tröttna .

Usch, jag har tråkigt. Vill att Marcus ska börja bo i Halmstad igen, så man kan vara där på kvällarna.
Hade velat sova, men är inte tillräckligt trött och någon teori har jag ingen ork till att plugga=/
Blir väl sängen, ändå. Tycker inte om att sova ensam, men vet inte, känns som om man börjar vänja sig mer och mer vid det =/



Börjar få ganska långt hår nu :)

Halkbanan .

Idag har jag gjort ännu ett steg mot mitt körkort, halkbanan! :)
Var där ifrån 11 till 3, så det tog på krafterna. Alla har sagt att dom bara tycker att den är roligt, men jag tyckte nog mest att det var äckligt :P Bilen gick ju lite som den själv ville, men det var en upplevele, och man fattade ju att när det är halt ska man sakta ner! Är glad över att jag fyller år i september och inte får någon risk att köra upp när det är halt :P
Pappa ringde mig idag, kanske 1 halvår sen han ringde mig för att fråga hur jag mådde. Men om han inte skulle säga vad jag skulle få i födelsedags present hade han inte ringt. Känns ju kul ..
Kommer iaf få en hel del pengar av honom, så får se om dom går till en bil eller hur det blir.
Vill ju så gärna åka utomlands!! Men vet inte riktigt om det är någon mer en jag som vill.. Eller har pengar..
Aja, tror att jag ska till polistationen på onsdag och fixa pass iaf. Så man har det fall i fall! :)
Nu ska jag äta lite honungs melon, och plugga teori!
Ha det bra!


Mysig helg. <3

Har tråkigt, frukstansvärt tråkigt. Marcus lämnade mig här idag på morgonen. Han och Nicke skulle ut och fiska lite, så då stannar han där uppe i veckan också. Tråkigt och ensamt tycker jag att det är =/ Men tur att telefonen finns och att ja av någon konstig anledning ringer gratis till honom.. Men det är bara bra!
Helgen har varit jätte mysig. Marcus hämtade mig i fredags eftermiddag, så åkte vi hem till honom. På kvällen bakade vi pizza, jätte gott var de :) Sen kollade vi på en av de nya Disney filmerna, kommer inte ihåg vad den heter ;P Men ganska bra var den, men somnade i mitten utan filmen, helt omöjligt att hålla ögonen öppna!
Vaknde vid klockan 7, den här förbannade stalltjänsten! -.- Men Marcus körde mig och stannade även kvar sen i stallet. Tycker det är roligt när han är med :) OCh han var så söt när han skulle ta ut en häst, inte han som gick med hästen, utan hästen gick med honom :P Men söt var han! :) Sen gjorde vi ingenting på hela dagen, somnade någon gång vid 3 och vaknade halv 5, och då bestämde vi oss för att åka till Willys och köpa tacos, jätte gott! :)
Kollade på Transformer på kvällen, en helt klart sevärd film! Hade ju inte sagt nej till en sån bil, coolt att bara kunna bytta från dag till dag! :D
Imorgon är det halkbanan, alla säger att den är rolig, men är ändå lite nervös:S
Önska mig lycka till? :)
Nu är det snart dags att laga lite mat, sen duscha och resten av kvällen körteori, måste verkligen skärpa mig med den!

Diwa :)

Hejsan Hoppsan!
Nu sitter jag här vid min data, ungefär som vanligt :P
Egentligen har de inte hänt så mycket speciellt i mitt liv. Men tänkte att det är lika bra att uppdatera, för snart blir det helg, och den kommer jag förhoppningsvis tillbringa med Marcus :) Vi har inte bestämt så mycket en, men jag hoppas att han åker intill Halmstad imon och kommer hit. För jag har ju stalltjänst heeela helgen, men har vi tur behöver vi bara komma på morgonen i max 2 timmar, HOPPAS! Annars kommer det bli en himlans massa åkanden, eller ingen Marcus.
Jag och Sophia kämpar på som stallchefer. Men måste säga att det är ren jävla utnyttjande!! Stallchefer? Bullshit. Vi går och slavar åt dom, vi har fått plocka en helvetes massa ogräs. Lixom vad tusan lär vi oss på de? Vad lär vi oss om detta i överhuvudtaget? Vi har redan 13 veckors praktik, räcker inte det för att man ska lära sig vad som görs i ett stall?
Tycker faktiskt att det är lite fel, men det är likadant för alla..
Men idag fick jag rida Diwa, jag kan ärligt säga att det är stallet sötaste+finaste häst. Och lika fin var hon att rida! Usch, hade man bara haft pengar så hade man ju verkligen inte sagt nej till en sådan häst. Så himla mysig!
Nej, dags att göra sig i ordning för sängen och plugga lite teori. Halkbanan på måndag!



Diwa, visst är hon söt? :)

Stallchefer .

Japp, nu sitter man här i den nya lilla lägenheten som man bor tillsammans med Emilia och Johanna. Det är faktiskt rätt mysigt, men jag är helt sjuk trött!
Jag och Sophia är stallchefer nu denna första veckan. Så vi är nere i stallet hela dagarn, vi har det rätt bra egentligen. Finns inte så mycket att gör, men man blir trött av detta med. Upp klockan 6 på morgonen, och inte kommer man i säng i rätt tid heller. :P
Glömde datan hemma hos Marcus igår, men det är tur att man har världens bästa pojkvän som körde upp den till mig idag :) Nu kommer jag nog inte få se honom fören till helgen =/ Och knappt då, för måste vara i stallet, 2 timmar på morgonen och 30 på efter middagen. Men man måste lixom till stallet varje dag, och åka ifrån Halmstad varje dag. Aja, vi får se hur vi löser de :) Lite ska vi iaf träffas!
Nu klarar jag snart inte att hålla ögonen öppna längre, så får snart bli sängen!

Bredaryds marknad .

Idag har jag varit på marknad. Det var jag, mamma, Fidde och Alma som åkte dit. När jag var mindre och mamma och pappa fortfarande bode tillsammans så var vi på den varje år, men nu var det ett tag sen. Och egentligen gillar jag att gå runt så, kolla på lite saker köpa lite godis, mandlar och vad som mer nu kan finnas där. Men är på piss humör, så idag har ingenting varit bra. Gick och till la mig vid 11 tiden igår, somnade inte fören strax efter 3. Vaknade igen vid 8, och känner att de kommer bli likadant ikväll, för är verkligen inte trött.
Aja, ska inte säga mer.
Imon bär det av till skolan igen, åker tidigt på morgonen hoppas jag iaf. Ska bara lämna sakerna där och sen åka in Halmstad. På måndag börjar allvaret, sista året på gymnasiet, och får hoppas att detta blir de bästa!

Skolstart.

Ensam är jag nu. Marcus åkte hem idag på morgonen för hans Mamma skulle ha bilen, och nu i helgen ska han, Håkan och Vesslan iväg till Vallåkra. Jag får stanna hemma. Eller jag ska faktiskt inte klaga, har varit med hela sommaren. Har ju knappt gått en helg utan att jag har varit i Halmstad. Så denna helgen är väl inte mer en rätt att han ska vara med sina kompisar.. Men ska ju inte säga att det känns tomt utan honom nu, efter dom här veckorna. Hade heller varit med honom, en ensam här. Men ska vara glad och inte gnälla :)

Har suttit och kollat på resor ikväll, och blir inte lite sugen! Finns en resa till Cypern för 2200 kr med boende, men dock flyger planet iväg på måndag och då börjar skolan. Men det hade varit så kul, men har verken pengar eller pass.. Får väl se hur mycket pengar det blir när man fyller år, men nästan hellre detta än en bil. Tror de iaf :P
Nepp, nu ska jag kolla på TV och sedan blir det att krypa ner i den stora toma sängen . =/


Du har mitt hjärta, var rädd om det ! <3

Stockholm .

Japp, igår tillbringade jag och Marcus hela dagen i Sveriges huvudstad. Mamma skulle upp på undersökning så Marcus skulle följa med som chafför på hem vägen. Vi steg upp klockan 00.45, skulle vara i Gislaved klockan 2 för att plocka upp en annan snubbe. Kom fram till strax innan 6 och mamma fick för sig att hon kunde släppa av oss i Stockholm, så slipper vi åka tillbaka med bilen ifrån Norrtälje. Så klockan halv 7 släppte hon av oss i Vasastan. Vi hittade ner till Sergelstorg och gick bort till slottet. Där bestämde vi oss för att gå bort till Vasamuseét, jag var väl egentligen inte så jätte sugen, men ångrar mig verkligen inte! Det skeppet vad gigantiskt, och man fick läsa hela historian om de, men intressant var det. Sen bar det iväg till Gallerian, gick där och Marcus shoppade los och jag hittade ett linne där. Sen blev det Pizza Hut och mer shopping på Sergelstorg. Fram emot 4 tiden började vi bli väldigt trött i benen, så började gå upp Vasastaden för att det skulle bli lättare för mamma att hitta oss, slippa ge sig in med bilen i smeten. Men tror ni hon är så smart? Nepp, det är hon verkligen inte. Vi satt och väntade kanske i 2 timmar medans hon snurrade runt i smeten och verkligen INTE hittade till oss. Fy fan vad arg jag var. Tur att Marcus var med och kunde prata med henne, för vi bara skrek åt varandra. Det var verkligen fruktansvärt. Sitta i 2 timmar i ÖS regn och åska gjorde de med. Ont i fötterna så att man knappt kunde röra sig, höll även på att frysa ihjäl. Men till slut var det VI som inte hade någon bil fick hitta HENNE.
Men annars var det en jätte mysig dag, att bara gå runt i stan tillsammas med Marcus, som tog hand om mig, läste karta visade vägen och hjälpt mig att hitta kläder. Helt enkelt en hel perfekt dag tillsamma med världens bästa pojkvän, bättre kunde det omöjligt vara, och detta ska göras om :) <3


Vasaskeppet.


Här ser man bara en liten del av skeppet, ganska maffigt va?


Körskola.

I onsdags körde jag för 2 gången och det gick bra även denna gången! :) Körde runt i stan hela tiden, och det var faktiskt inte så farligt, när man väl kom in i allt så flytter det lixom på. Och har ju kört lite i sommar också:)
Har bokat halkbanna och Risk 1, usch, det hela känns så stort. Nu är de inte långt kvar tills jag blir 18, dagarna går jätte fort, och mitt mål är ju att ha det innan september är slut! Och just nu känns det som om jag kommer att klara det, är bara det där med teorin som jag måste ta tag i. Men har gjort en pärm och då fick jag 41 rätt av 50 möjliga, så lite i boken har iaf fastnat! :)
Träffade även Sophia en stund när jag satt där, kul och se henne igen :) På måndag börjar skolan, så då får man träffa dom andra också. Men hade inte haft något emot att vara med Marcus någon vecka till. Men hoppas inte att det blir allt för stor skillnad nu när han inte har någon skola länge så att man fortfarande kan åka in till honom på kvällarna, lika ofta :) För det där med att vara ifrån honom, de gillar jag inte riktigt..

Hallandsväder Ö .

På lördagen åkte vi iväg till Hallandsväder Ö med Marcus mamma och henne kille Roger. Det var jätte fint där! Det var så skönt att ligga i solen och steka lite, och känna att man fick tillbaka lite färg som man har tappat sen då det var sånt jättefint väder i början av sommarlovet :) Och lite färg fick jag allt ;P
Måste berätta den dagen roligaste händelse:
Marcus ville ner och bada, och hade lyckades tjata till sig att jag lovade att jag med skulle doppa mig i det mycket kalla havet. Roger skulle visa vart man kunde dycka i så man slapp alla alger där, så Yvonne föjde också med. Så vi gick ut på ett par hala stenar som var lite hala, och Roger sa till Yvonne, "att du får ta det lite försiktigt så att du inte ramlar" och hon svara bara lite halvt irreterat "jaja, det gör jag inte". Roger visar var man dycker i, och gör det. Jag står strax bakom Yvonne och ser hur hon tänker ta ett steg framåt, men hon glider ner, sätter sig halvt på rumpan, snurrar runt glider ner på ännu en sten, och ramlar på rygg i vattnet rätt ner i alla alger. Haha, det såg så roligt ut så när man såg att hon inte hade skadat sig så började jag att gap skratta! Haha :P Det låter aldrig kul när man åter berättar något, men det var lätt de roligaste på hela dagen! :D

Sen på kvällen var de meningen att de skulle vara fest hos Dennis. Men när jag är klar, för en gång skull i tid, så skriver Håkan att det är nog inte så mycket till fest, att det bara var han och 3 till som var i hans stuga och drack och att dom sen skulle in till stan. Så vi åkte iväg till Håkan ist. Där har jag så aldrig varit med om något liknande av sega killar. Vi kom kanske vid 8 halv 9, Håkan säger redan då att han måste iväg till Brogård för att duscha och John säger att han är hungrig. Timmarna går, dom kan inte bestämma sig om de ska åka iväg till Dennis, för dom hade ju köpt present till honom, 1 snus dosa och 4 snapps glas. Kanske vid halv 11 ringer John Dennis, får reda på att det inte ens är idag han fyller år, utan att det är på tisdagen. -.- Håken säger att han måste iaf iväg till Brogård för att duscha, jag frågar honom om varför han inte kan duscha här. Håkan säger "Ja men grabbar, jag kan ju duscha här"! Där har han suttit i 2,5 timme och tjatat att han måste hem till sin mamma och duscha, när det ligger en dusch 10 meter bort. John är dock fortfarande hungrig, vid 12 bestämmer han sig för att dra ner till Buger king. Jag och Marcus åker hem, och det enda man har att säga är "Bröderna Andersson". Men någon liknande har jag ALDRIG varit med om..


En liten bild på solbännan man har skaffat sig under sommaren ^^;
Hade verkligen inte haft något emot att åka utomlands och fortsätta
att bättra på den! :)

Vattenskidor :)

Har inte hänt så mycket mera, vi var här fram till onsdagen och sen blev det att vi åkte till Halmstad. Båda hade små saker att göra. Sen åkte vi upp till hans pappa, skulle ute och åka vatten skidor nu när motorn äntligen fungerade som den skulle! :) Så vi var ute hela dagen på sjön och jag hade inte mycket annat val en att testa på fossilen och att åka vatten skidor. Jag och Sandra åkte först på fossilen, och de var rätt roligt, men det känns som vi flera gånger skulle välta och då skrek vi båda allt vi kunde:P Sen åkte Marcus vatten skidor och han är allt lite duktigt tycker jag :) Sen efter ett tag skulle Sandra åka och inte för att vara elak, men hon gjorde allt ett par roliga vurper när hon försökte komma upp:P Så efter att ha skratta rätt mycket åt henne så hade jag väl inget annat val en att försöka själv.. Och det gick väl sådär för mig med, på 3 försöket kom jag upp lite, men tror att ena skidan kom framför den andra så jag ramlade igen. Och efter det kom jag upp lite, men det var as jobbigt, så efter ett par försöka till så orkade jag inte mer.. Och jag hade lite träningsvärk i armarna dagen efter :P Men hoppas att vi åker ut med båten någon mer gång, och då ska jag klara de! :)

50-års fest!

Har inte orkat blogg nu när jag har varit med Marcus. Men har tänkt att berätta ikapp lite om vad som har hänt :)

Marcus kom förra fredagen strax efter 11 på kvällen, så det var ju bara till och krypa till kojs med en gång! Men usch vad jag hade saknat honom! Det var så mysigt att bara känna hans kropp emot min, finns verkligen inget bättre!
Sen på lördagen var det ju dags för 50-års fest. Per fyllde 50, min mosters man och det blev en rätt lyckad kväll. :) Vart la lite segt till och börja men, men ju mer alkohol i kroppen desto roligare blev det. :P Och baren var stället man skulle hänga på, haha xD Men roligt var det och kul och träffa Jenny och alla! :)
Första gången man festade med sin mamma  också, men tar det som ett tecken att man är påväg att bli vuxen!
Är ju alltid så dåligt på att ta bilder, men tog någon på mig och Marcus laddar upp en här :)


Är vi inte söta tillsammans? :)
RSS 2.0