1 dag kvar.

Äntligen är det bara 1 dag kvar tills jullovet! Egentligen börjar det väl inte förens på fredag, men ska ha utveckligssamtal imon, så då kommer mamma hit. Lättare att bara åka med henne hem sen, så slipper man ta tåget och skit. Och imon blir det är rätt lung dag, för börjar med sov morgon, alltid lika skönt :)

Hade 2 prov idag, tycker nog inte att något av de gick super bra. Men godkänd blir man la alltid :) Men jobbigt att lägg 2 prov på samma vecka + att det är sista veckan när man inte vill något annat en hem. Skönt att ha de gjort iaf.

Även en jordbävning idag på morgonen, haha, lite coolt faktiskt. Ungefär vid halv 7, fattade inte riktigt ens att de var någon jordbävning, för ofta det är de här i Sverige. Men det var de första man fick höra av Josefin, om vad de var för jordbävning som hade kommit. Hon hade ju verken kännt den eller vaknat, haha ;P

8 underbara månader med Marcus är det även idag! :)

Hemma :)

Nu är man hemma igen. Rätt skönt faktiskt, kan bara komma hem och ta det lungt :) Men man saknar ju Marcus, men så är det nu när han är stor, och jag är litet, men men, sånt är livet. Får förhoppningsvis träffa honom på söndag :) Nästa vecka blir det bara 2 ½ dag i skolan, sen är det jullov i 3 veckor! :D
Sen så sägar Marcus att han ska komma hem till mig på torsdags kvällen, får hoppas att det blir så :)

Hade hovvård idag i skolan,fy fan för Alfons säga jag bara. Han bara retades med oss hela tiden för han märkte att vi kunde inte hålla emot när han drog jätte snabbt fram hoven, och lyckades man hålla kvar la han HELA sin tyngd på en, och då har man endå inte någon chans. OCh man fick hela tiden vara på vakt om sin rumpa så att han inte tog tag och bet till i den. Stackars Sophia blev beten i armen av honom =/ Usch, för att hålla på och sko en sån häst, det ska ju bara vara hästar som Zaskia! :)

Imon kanske vi åker  iväg till Borås eller något liknade, har knappt inte ens börjat men det är julafton om lite mer än en veckan :S Så det hade varit bra och komma iväg lite :) 

Annars så är jag konstigt nog på ganska bra humör, blev mött av en glad Alma som berättade hur mycket hon hade saknat mig, då är det roligt och komma hem :) Dock så är det lite bråk här hemma, vet inte riktigt man ska göra åt det. Vill inte riktigt ställa mig på någon sida, för vill inte att Kajsa sa bli arg på mig. Men jag förstår verkligen hur jobbigt mamma måste tycka att det är =/ Förstår inte varför dom ska vara så jobbiga mot varandra  och jag står själv mellan två olika sidor och vill inte vara dum mot någon..

Aja, ikväll ska jag iaf se på idol och tror nog faktiskt att Kevin kommer vinna! :)

Pepparkakor :)

Nu är det bara 1 hel vecka kvar i skolan, sen sista veckan ska jag har utveckligsamtal, så förhoppningsvis lägger Kristina det innan fredag, så man får komma hem lite tidigare :) Men i såfall missar man spexet, det kanske är lite synd, såg inte det förra året heller.=/ Men man åker ju heller bil hem, en tar tåget!

Är hemma hos Marcus även denna helgen :) Men igår var det krogen för honom, efter som han blev 18 i onsdags :) Då gick jag hem och la mig ist :P Men även det funkar, får ju vara med han dom här andra 2 dagarna :) Och man får passa på att träffas innan de blir jullov, för då kommer vi inte träffas på ungefär en vecka =/  Usch,usch^^
Snart ska vi iväg till hans mormor och baka pepparkakor, haha. Det är ju inte lång tid kvar till julen nu :D Ska bli så sjukt skönt och vara ledig. :)

Det är även helt bestämt nu att vi ska upp till Johanna och fira nyår där + åka en massa skidor! :D Blir jag, Marcus och hans kompis och kanske även Sophia, hoppas verkligen att hon följer med :) Kommer verkligen bli jätte roligt :D

Men nu är de dags att gå och sminka sig, och göra sig redo för pepparbaket :)

Skärpning .

Idag har det ändå varit en rätt konstig skoldag, men antar att alla har sin gräns.
Men men, vaknade för att gå på en lektioner som jag egentligen inte behövde gå på, men det kommer jag inte ihåg. Hade kunnat sova någon timme längre, men å andra sida har jag sovit så oroligt inatt, så det hade väl knappast spelat någon roll. Men ist för att gå till rummet för att sova, gick vi till Johanna för att sjunga lite sing star. Sen var det samhälle innan lunch, och efter det foderkunskap och hästkunskap hela eftermiddagen :)

Idag har jag även bestämt mig för att försöka sluta vara så känslig, tänka så negativ, att ens tänka så mycket på allt som jag gör. Måste helt enkelt skärpa mig. Jag vill inte förlora allt det underbara jag har, och som sagt om inte jag orkar med mig själv, vem ska då göra det?
Kom på mig själv när jag berättade en sak för Sophia, att vad gör det som han vill spela data, eller om man inte alltid får så mycket till svar när man pratar. Spela roll, så länge dataspelande inte blir för mycket så det går ut över oss, kan det la vara roligt. Och så länge man inte är helt tyst så är det väl bra :) Lika bra och tänka posetivt och vara glad, så länge man kan!

Och egentligen, vad har jag att klaga över?
RSS 2.0