Bowling .

Första veckan på praktiken gjord. Igår var det tävligt på Mickedala ridskola, det var rätt roligt att vara med där. Fick även träffa lite Plönninge människor. Både Peppe och Hans var där, Peppe tävlade med Kristall och Hans men en annan häst.
Claes tävlande 1.20 med Filiokus och det blev en mycket bra runda. :) Sen var det 1.30 med Gina och Velita, Gina klarade det iaf felfritt med en hyffsad bra tid. Velita såg jag aldrig :P

I veckan är det dags för uppkörning. Nervöst, nervöst. Men håll tummarna så klarar man det kanske. Stefan trodde iaf att jag skulle klara det utan problem!

Ikväll ska jag och Marcus Bowla med Håkan och hans tjej. Och jag har lyckats tjata mig till att det ska vara par mot par :P Så må bäste par vinna, haha ;P Sen vet jag inte vad vi ska göra, Marcus mamma ska iaf ha gäster här så får inte vara hemma förens 11.

Nu börjar jag blir hungrig, dags att ta något och slå marcus för han kallar mig såna elaka saker =/

Hare Gött! :)

Praktik.

Blivit dåligt på att blogga, men det får vara så nu för ett ta^^
Är ute på praktik och har gjort mina första 2 dagar. Är hos Claes Brudefors, han födder upp, rider in och till hästar. Är ett rätt trevligt ställe, har en sål änge inte sådär jätte många hästar hemma, så just nu är det lagom mycket att göra :P Igår fick jag rida den absolut värsta hästen jag någonsin har ridigt i hela mitt liv (och då red jag ändå väldigt många konstiga hästar på förra praktiken). Den har så stor och stark så hade inte mycket att säga till om. Och som om inte det hade räckt för mig att ha och göra med i ett ridhus så var vi ute i skogen i 2 timmar. Värsta ridturen jag har varit med om. Fick rida en annan häst med, och som tur var va den finare :)
Idag har det bara varit att hjälpa till när han har hoppat, tävligt på fredag. Men ledigt imon och torsdag, för har mina sista körlektioner då, och sen är det bara till och hålla tummarna! :D:D
Nu ska jag fortsätta vänta på Marcus, han var varit iväg och köpt en skrot bil. Och jag har redan bestämmt mig för att aldrig någonsin åka i den. Kanske barnsligt, men aldrig i hela mitt liv att jag sätter mig i en jäkla volvo raggar bil. Hatar allt som har med det att göra.

Nepp, dags att kanske bli glad eller åka till skolan. Det märker vi snart.

Risk 1.

Nu är man klar med allt inför körkortet, och uppskrivningen är nästa vecka! Snacka om att hela helgen, plus alla andra dagar bara ska vara att plugga massa teori. NU är det verkligen allvar, för man vill ju klara det på första!!

Första helgen som 18 åring känns piss.
Här har man gått och längtat efter det, sett fram emot att man ska kunna gå ut. Men blir det så? Nej. Absolut inte.
Så länge vi ändå har planerat, hur vi ska göra när alla är 18, hur "kul" vi ska ha det då. Att denna helgen skulle alla ut, för då är alla 18. (eller, då har även jag blivit 18). Men nu finns det inga pengar.
Blir man sur eller blir man? Tycker det är jävligt dåligt stil.

Tur att jag har Marcus, utan han att mitt liv inte gått runt <3

Ögon inflamation .

Har fått ögon inflamation på köpet nu.
Men är det inte typiskt, Just när man börjar bli frisk så kommer nästa skit. Men egentligen, för mig kanske det inte är så konstigt, drar ju till mig alla bakterier som finns.
Fick det igår på kvällen under bilresan. Kände lixom hur ont och svullet det kändes, och äcklig vit gegga tillverkades det massor av =/ Så idag man vaknade satt ögat helt igen klistrat, så det var bara att ringa och sjukanmäla sig igen. Usch, har missat hur mycket som helst nu i skolan, känns inte alls bra. Men får hoppas att jag kan ta igen allt. Fan att allt ska hända på en och samma gång. Körkort, skola och sjuk. Kan knappt bli värre kombination. För körkort kräver mycket jobb, men är man sjuk kan man inte och orkar inte göra nåt. Men jag ska nog se till och klara detta! Det måste jag.

Marcus är nere på stan och köper present till mig. Kanske lite ute i sista minuten, men lite är mitt fel, för jag har ju varit med honom hela tiden nu. Hoppas han hittar något fint, hihi, Matilda älskar presenter :D.
För imorgon, vem är det som blir 18 år då? :D
Nepp, dags att läsa bloggar och vänta ut honom!

Helgens dagar .

Då var helgen över för denna gången.
Fredags/lördags gjorde vi inte mycket alls, mest gick omkring här och fjöntade till det. Haha, Marcus vet verkligen precis vilka knappar han ska trycka på för att få mig glad/arg/irreterad på honom:P Han tror att jag är någon jävla docka som han bara kan flytta runt på precis hur som helst. Det absolut dumaste är att han börjar (efter 1,5 år) fatta vart jag är kittlig, väldigt seg, jag vet. Och han som är super duper överkänslig när det gäller sånt, börjar ge igen. Men det dumma är att han lätt kan ta tag i mina händer och sen har jag absolut ingenting mer att säga till om. Men han kan hålla på tills jag har sparkat, spottat, eller gjort något annat som får han att sluta :P Konstiga, jag vet, men älskar honom ändå <3

Igår åkte vi upp till hans pappa i skogen. På kvällen, bestämde sig Marcus att vi skulle åka till Annelund (Sämholms) och köpa en cross. Åkte vid 7 var hemma strax efter halv 1 på natten.
Men tydligen är det ett bra köp han har gjort. Det är lite och fixa, men massa krafter, 360 cc (säger mig lika lite som er) men den går tydligen VÄLDIGT fort. Har fått åka lite, och man fick ju hålla i sig om man ville sitta kvar :P
Haha, både Marcus och hans pappa såg helt saliga ut när dom hade kommit tillbaka efter en runda.
Nu har dom allt fått sig en lek sak! Och jag kommer få håll i mitt huvud om allt Marcus prat nu. Det är de enda som snurrar i hans huvud. Dessutom har han fått för sig att vi ska köpa en lite mindre (125 cc) till mig, så att vi kan hålla på och åka tillsammans. Haha, vi får se hur det blir med den saken :P

*Stolt*

Idag mår jag faktiskt lite bättre. Tror inte jag har någon feber heller :) Så antagligen är den ingen svininfluensa på gång. Men får se hur det atar sig, för jag har fortfarande ingen aptit och halsen är uppsvullen.
Marcus har precis åkt iväg på arbetsintervju dom ringde honom igår ifrån Max Hamburgare ifrån flygstaden. Så lite coolt är det faktiskt, för hur många är det inte som har sökt dit? Och dom väljer ju bara ut ett fåtal som som intervjuar. Jag är iaf stolt över min lilla gosse (: <3

Helgen blir bara att ta det lungt, tror vi blir kvar här i Halmstad. Försöka bli frisk nu till nästa vecka, för då är det mycket som händer! Men hade tyckt att det var skönt att komma hem lite, dessutom att få se min lilla bil :)
Men vi får se hur det blir.
NU ska jag hålla tummarna för Marcus!
Så hörs vi imorgon eller nåt! :)

Egen bil!

Japp, mamma ringde mig halv 9 idag, sa att hon hade hittat en Opel Corsa som stod i Broaryd. Så hon ville bara ha mitt godkänande för att åka och hitta på den ! :)
Visst, den är rätt gamal, och inte precis i ny skik och det finns något små fel på den, (inget allvarligt) men hoppas att det bara är att fjäska lite för Marcus ;) :)
Jag tycker iaf att en är söt, bensin snål är den, och inte speciellt dyr i försäkring.
Så perfekt för mig är den iaf! :)
Väntar nu på att Marcus ska komma hem och säga vad han tycker om den :P
Förensten, jag blir bara sjukare och sjukare, har nästan 39 grader feber nu men, kanske är det svininfluensan? :S
Får hoppas att det blir bättre snart, annars blir jag orolig!



Min alldeles egna första lilla bil, bara körkortet som saknas! <3

Svininfluensan, jo jätte kul -.-

Jag har blivit sjuk, verkligen jätte roligt.
Igår när jag vaknade hade jag fått ont i halsen, men det gick lixom att leva med. Men idag när jag vaknade kunde jag knappt andas =/ Hela halsen var helt uppsvullen, näst intill omöjligt att svälja.
Marcus har sagt innan att jag säkert kommer få svininfluensan, för jag blir ju allt sjuk (fast nu var det ett tag sen) och sen smittar jag honom. Så idag kollade han på mig, skakade lite på huvudet, la det på sne, och sa "tänk att du ska bli en av de första i Sverige". En konstgjort skratta och sur blick fick han till svar.
Nae, nu ska vi väl inte hoppas att det är så allvarligt. Men ont har jag.
Så blir ingen skola för mig idag. Vi ska ha någon frilufts dag, så springa runt i skogen när man knappt kan andas känns inte så lockande! Ska bara vänta till sjukanmälan öppnar på skolan, sen krypa ner i sängen. Måste hitta räkan också, så jag har något sällskap. För Marcus jobbar, lite typiskt är det att han ska få jobb när jag inte kan gå till skolan. Men That's life.
Och tyck lite synd om mig iaf? :)

18 = dödsdagen?

Ibland har man så mycket tid i sitt liv så att man vet inte vad man ska ha den till. Oftast är det så för mig, men nu, helt plötsligt har man hur mycket som helst!
Det är så mycket som jag vill göra, så mycket som jag vill ha. Men värken pengar eller tiden räcker till.
Håller ju på med körkortet och allt nu för full rulle, så mest i mitt huvud snurrar olika regler, saker som jag måste tänka på när jag sitter i bilen och att jag pluggar alldeles för lite teori en vad jag borde göra.
Visst, låter väl helt normal. Men igår så ringde Jenny, som sa att mamma hade sagt till henne (eller hennes mamma) att jag var sugen på att åka utomland, vilket jag verkligen är! För det hade varit så Jävla skönt att komma till solen så man orkar med helt den mörka, trista regniga vintern. Dessutom hade vi jätte roligt förra året, hade gärna gjort en favorit i repris! Men sen har det inte varit något som har verkat sådär jätte taggad på att åka. Så då hade jag lagt ner dom tankarna, och tänkt att det blir väl kanske någon bil eller en massa kläder ist. Så får man ta det nästa år. Men då ringer ju Jenny, och helt plötsligt så är Marcus också sugen på att åka (för det har bara varit lite halvt innan). Men nej, nu har jag då mitt körkort som tar upp hela mitt liv. Fick bokat uppskrivining och uppkörning idag, och man vill ju helst inte avboka det, eller?
Ahhh, jag blir GALEN! Kan det inte bara vara varmt ända in i october? Är verkligen inget roligt med att bli 18 längre, livet blir ju bara mer och mer komplicerat för varje dag som går.!!
Kan inte Marcus komma hem snart så jag har någon att gnälla av mig på?!


Lixom, vem vill inte åka till detta?


Bjuder på ännu en underbar bild!


Kolla in det, blir man suger eller blir man sugen?

Duktiga Matilda :)

Ska bara skriva lite snabbt, innan det blir dags att gå ner till körskolan och sätta sig att plugga lite.
Jag tror att Marcus har världens bästa flickvän, hihi :). För idag när han skulle gå till jobbet, så frågar jag honom om han inte blir galen på mig och alla min saker som jag slänger hej vilt överallt i rummet :P Alla hans t-shirt jag tar på mig och sen inte hittar och ta en ny. Jag behöver inte ens vara här i 5 min, innan det ligger något på golvet som jag sen inte plockar upp.
Men iaf, han svarar väl ganska snäll att det syns ju att jag är här, men lite jobbigt är det ju. Eftersom jag aldrig städar frivligt, utan bara gör det när det verkligen ner ut som ett bomb ner slag och han nästintill tvingar mig att plocka undan mina saker.
Så dag tänkte jag, att nu ska jag banneme vissa honom att jag är duktig. Så efter han hade gått till jobbet, bytte jag lakan på sängen, bäddade den jätte fint, plockade undan lite på rummet, jag till och med dammsög!
Så är inte det duktigt ?!
RSS 2.0