...

Who need a big group of friends, when the ones you have are worth gold? ♥

KL

Sa, for att gora en snabb uppdatering i nulaget sa befinner jag mig just nu i Malaysia, Kuala Lumpur. Har varit har i 3 natter, ar inne pa min 4 e, och lamnar mandag morgon.
Hade en mindre chock nar jag forst kom hit. Kande mig som en alien, med mitt blonda har och ljusa hy. Men tackvare alla snalla manniskor, sa kom jag snabbt tillratta efter att spenderat nagra timmar i detta underbara land. Hotellet jag bor pa ar helt fantastiskt! Har min egna dubbel sang, med mitt egna vardagsrum och en toalett med bade dusch och badkar. For att inte tala om frukosten som serverar allt man bara kan tanka sig! Sa mar som en liten prinsessa har borta!
Ger er mer detaljer forhoppningsvis imorgon. Ska ge mig ivag till ett omrade som heter 'Bukit Bintang', som ar tydligen kant for sina fina resturanger och uteliv!
Ha det toppen! :))
 
 
 

Jul. 07, 2013

Eftersom min kära systeryster tycker att jag ska skriva mer här på bloggen, så kommer här ett inlägg.
Står just nu och väntar på att mitt tåg ska komma. Vilket skulle vara här för ca 20 minuter sen. För det mesta tycker jag att den kommunala transporten är väldigt bra här. De har tram, tåg, bussar och när du väl lär dig att hitta din väg runt city och utanför så är allt väldigt enkelt. Men dagar som denna hatar jag det. Bara till att hoppas att det kommer snart. Skulle vart i stallet klockan 12 men den är nämre halv 1 nu. Som tur är jobbar jag dock inte idag, eller jo lite jobb blir det. Ray ska ta in en ny häst till city idag, så jag erbjöd mig att hjälpa honom. Kommer bara sitta framme med honom, och om något går galet så finns jag där till att hjälpa till. Ska bli roligt, har inte träffat denna nya hästen ännu, men det sägs att hon är den fulaste av dom 8 som han har. Men säker på att hon kommer bara lika gullig som de andra! Får ta ett kort på henne idag, och lägga upp här på bloggen.
Men nu är jag snart framme!
Ha en toppen dag så ses vi snart igen! xx



Här är en bild på Allie och Dolly från förra helgen! :)
RSS 2.0