Skoltrött!

Är hemma hos Marcus. Vet inte riktigt vad det är, men är så fruktansvärt trött på skolan! Att vara med Marcus är så mycket mer lockande en att palla sig upp till skolan och ha tråkigt, speciellt när det är traktor körning och man redan är godkänd. Men imon känns det som om jag inte har något annat val en att gå dit, men snart är det fredag och helg, jag längtar!

Igår var det klassresa, och förra årets var MYCKET bättre! Som Sophia sa:" Att se alla skånes sevärdigheter på 10 minuter". För det var verkligen så. Åkte runt till en massa små ställen och stannade där max 10 min, det blev bara ett massa evigt hoppande ut och in ur bilen-.- Men stannade hos Mimmi och fikade lite där. Sjuk fint hus bodde hon i! Fick även lite glass där, och det är ju aldrig fel! ;)

Hoppade av i Halmstad där Marcus mötte mig med bilen, blev dock inte så glad för det fanns en stort paket i framsättet så jag fick sitta där bak inklämd jämte ett annat minst lika stort paket. Han hade tydligen köpt ett högtalar system till en bil som han inte ens har.. Hum, i mina öron låter det lite konstig, men men, när han väl skaffar sig en bra bil kommer det iaf bli as bra ljud! :)
Jaja, nu ska jag vänta på att Marcus ska komma hem. Och hoppas att han kommer innan hans mamma kommer hem ifrån jobbet! Men har jag tur kommer han om 20-30 minuter! Längtar!:) <3

24 timmar kvar!

Nu är det bara 24 timmar kvar tills jag får träffa Marcus igen och jag längtar inte lite! Hade fått ett jätte gulligt sms under natten av honom, finns inget bättre en när man vaknar och ser att man har fått sms, speciellt när det är gullgit sms.:)
Annars har det varit en ganska seg dag. Vaknade vid 9 och kunde inte somna om. Åkte och lämnade Maja i Gislaved, fick träffa pappa lite där med. Han var lika trevlig som vanligt -.- Han hoppas verkligen att det ska gå så dåligt som möjligt för mig nästa måndag när jag ska kör min första körlektion, bara för att jag har kört mest med mamma. Men han ska allt få se att mamma kan också!
Sen blev det en till vända till Gislaved, men denna gånger åkte vi vidare till Anderstorp för Fidde skulle kolla på en ny bil, eftersom hans bil inte kommer vilja starta mer, hehe.. :P Så Fidde har en ny bil, och han sa så glatt till mig att jag inte fick övningsköra den, för den räknas som lätt lastbil och då måste man vara 17,5 år. Men det är ju jag, så får köra hans bil med, men ska nog se till och undvika det!
Även varit duktig och varit ute och sprunigt en runda. Så nu ska jag bara fortsätta att springa lite när jag kommer tillbaka till skolan :)
Nae, nu ska jag ska jag kolla på tv och bli så trött som möjligt, för annars kommer det vara omöjligt att somna ikväll. Tur att jag ska iväg till Ann-Sofie annars hade dagen imorgon varit oerhört seg!
MatildaSaknarSinMarcus<3

Grattis Mamma!

Nuså, var mamma 40 år och hon har även blivit firad! :)
Mamma fyllde år igår, så då hade hon även fixat kalas. Blev mycket lyckat, var nog 45 personer som kom. Dock var många av dom små barn, så Alma tyckte att de var kul. Men kul att träffa folket och även kusinerna som man inte träffar så ofta längre. Roligast av allt var att träffa Jenny! Ses allt för sällan nu för tiden =/ Men får se till att träffas nu när det snart blir sommarlov och allt :) Otur med vädert igår för det regnade till och från hela kvällen, men Jenny och Josefin fick bli VIP gäster och komma in i huset för att spela lite kort.

Pratade även med Marcus igår i 12 minuter, men det kändes som max 2. Men trevligt att höra hans röst och längtar väldigt mycket till måndag kväll när man ligger där i hans trygga famn igen. Men efter idag är det bara 1 hel dag kvar, och nu är det ju ändå snart dags att sova lite. Och på måndag ska jag iväg och färga håret igen, får hoppas att det blir fint :)
Ne, nu ska jag återgå till filmen och deppa lite tills jag är trött och kan sova.
Ha det bra!

Ullared+en massa mer!

Okej, idag har det varit en rätt händelserik dag.
Började att jag vaknade av mamma som väckte mig på ett mycket brutalt sätt med att bara slita upp dörren och sa att om jag ville till Ullared fick jag vakna. Sagt och gjort. Fidde var på jakt elmia så han hade tagit mammas bil så vi skulle då få köra i hans skruttibangbang. Hela vägen dit gick allt jätte bra, fick köpt lite smått och gott. Men på väg hem, som vi egentligen inte ens kom, iaf inte i samma bil. Men när vi hade kommit kanske 1/4 del av vägen började det låta konstigt när jag gasade och ljudet blev bara värre och värre. Efter ett tag stod även temperaturmätare en botten. Men mamma bara " fortsätt  kör så vi kommer hem, stannar vi så kanske bilen inte vill starta igen". 
Men ljuder blev bara värre och värre. När vi skulle svänga av till Burseryd började även oljelampan lysa och bilen nästan dog. Men så tog den ett skutt framåt och så fortsatte vi. Oljelampan blinkade på och av hela vägen och ljudet blev bara värre och värre. Kunde inte ens köra i  4:ans växel utan att det lät konstigt. Men mamma bara "GASA, stanna INTE" och jag fortsatte. Bilen började nu då ryka tydligt ur motorhuven och mamma hade nu då inget annat val en att ringa Fidde som bara skrek " STANNA BILEN, ÄR NI HELT SJUKA? STANNA BILEN". Så närmsta väg stannade jag och det rök inte lite ur bilen! Det tog nog minst 10 minuter innan det slutade ryka. Plast som fanns där hade börjat smälta, inte så lite heller. Som tur var fick vi lite hjälp av Ulla och Göran som bodde i närheten. När man hällde ner vatten i den så började vattnet bara koka med en gång! Och bilen ville inte starta mer för idag eller för någonsin skulle jag tro. Men vi fick låna deras bil så vi kunde komma hem, mycket snällt:)
Men det blev en mycket händelserik resa iaf, haha, lite kul nu såhär  efteråt. Men Fidde är nog inte så glad över att inte ha någon bil.

Men annars har de inte hänt så mycket mer. Inger, Eva och Anna har varit här och firat mamma som fyller år imorgon. Sen på kvällen var jag ute och sprang en rund, mycket duktigt gjort, tycker jag iaf! :)
Imon har halva tiden gått tills jag får träffa Marcus igen, saknar honom nåt så jävilusiskt mycket! :( Aldrig mer såhär är en sak som är säker iaf! =/ Men man märker nu hur mycket man faktiskt tycker om honom och hur mycket man vill ha honom så nära det bara går! För det finns absolut ingenting bättre! <3

5 dagar kvar.

Skönt att vara hemma. Vaknade vid halv 10 och har varit helt ensam fram till halv 5 då jag åkte och hämtade Kajsa :) Men har gjort lite allt möjligt, måste sysselsätta mig hela tiden, annars blir jag galen =/ Och jobbigaste är de nu fram mot kvällen. Men snart är jag väl tillräckligt trött för att sova och en dag mindre till måndag.
Ska även färg mitt hår igen då, får det snäppet blondare, så får hålla tummarna för att det blir fint! :)
Men nu ska jag väl åter gå till tven men är inte så mycket bra ikväll =/
Aja, men så är det ibland..

Hemma.

Nu är jag äntligen hemma igen. Och det är egentlige lite konstigt, för så länge man kan vara med Marcus har man absolut ingen hem längtan alls, för då vill man så mycket hellre vara med honom. Men sen så fort man vet att man inte kan vara med han, så blir hem längtan väldigt stor och man vill bara hem! Så tur att man han en väldigt snäll mamma.:)

Var traktor körning hela förmiddagen, ur tråkigt och hatar gubben så går runt och låsas som man är helt cp och absolut inte kan någonting alls. Blir bara arg. Tur att det finns en annan snäll gubbe som jag fick köra ner till fjällare med idag!
Efter lunch skulle vi springa slingan, och för att inte ha tränat något och fortfarnade ha en förkyldning som inte släpper blev jag nöjd med min tid! Men måste verkligen börja ta tag i det där lite mer, men Marcus har ju sagt att vi ska börja springa en gång i veckan efter han har kommit tillbaka ifrån Holland. Så vi får se hur det blir, det hade faktiskt varit bra...

Mamma kom till skolan vid halv 4, blev mött av en jätte gullig Alma som sa att hon hade saknat mig jätte mycket! Hon är allt ett litet charmtroll :) Sen blev det lite affärer för att handla inför mammas 40-års fest. Jag körde även igenom Halmstad, stolt över mig själv, för det gick bra, tyckte jag iaf :P
Men nu ska jag strax gå och lägga mig i min ny bäddade säng och i mitt ny städare rum! =)
Godnatt.

Måndag.

Ännu en ur mysig helg med Marcus har det varit!
I fredags var det då fiske, bästa fisketeamet!
I lördags var vi duktiga och gick bort till flygstaden för att köpa mat, köpte lite mat så att i kunde göra plankstek på kvällen! Jätte god blev det, menhade köpt champinjoner som vi skulle steka till, men dom glömde vi själklart =/ Så dom får vi komma ihåg till nästa gång. Vid 8 började Robinsson som vi kollade på, lika bra som vanligt! :)
Sen såg vi på Blade innan det blev ett kapitel Harry Potter och sedan sängen :)
Söndagen blev ännu en slappdag, Marcus fick läsa mer än 150 sidor högläsning i Harry Potter, men nu är boken "Halvblodsprinsen" klar. Nu har vi bara sista boken kvar, och den verkar vara lite mer spännande!
Blev skjusad till skolan idag på morgonen, och nu kommer det vara mer än en vecka tills jag får träffa han igen. Usch, fattar inte hur jag ska klara mig, kommer knappt kunna prata med honom heller. Men som tur är kommer mamma och hämtar mig imorgon vid 3, så ska se till och ha saker hela tiden att göra. Så kanske tiden kommer gå lite fortare, men blir ledsen av att bara tänka på denna piss veckan. :(
Aja, tacka vet jag Kajsa, mamma och Alma!


Jeans jackan lagad och hel igen :)

Fiske.

Blev hämtad på skolan idag, vid 12 tiden :) Åkte hem till Håkan för att prata om kvällen, som skulle tillbringas ute på sjön. Vid 3 lämnade vi Håkan för att åka till stan och hämta min jeans jacka som äntligen hade blivit lagad!
Så efter mycket om och men lämnade vi stan och åkte hem till hans pappa. Där vi först var tvugna att lägga ner en bått, för vi var 5 st som skulle ut på sjön. Så det blev jag och Marcus i en båt. Sen var det Vesslan, Håkan och John i en annan båt.
Jag och Marcus fick den första fisken, (eller Marcus fick upp, jag rodde båten, så mycket lite var min förtjänst men ändå^^) vägde kanske mellan 1,5-2 kg. Men den fick simma tillbaka ner i sjön. Sen kort där efter fick han en till liten gädda, men den var inte ens lönt att ta upp ur båten. Håkan fick en liten fisk också, men sen var det helt dött på sjön. Men det var en bra kväll ändå!:)

       
Den första (och största?) fisken som Marcus fick upp :)                         Mycket fin kväll var de!

Tråkiga dagar.

Nu är det bara 2 tråkiga dagar kvar i skolan. Har inte haft någon roligt lektion alls. I stallet igår fick vi inte ens rida. Jag och Emilia fick gå runt och sätta i insalatorer i stolpar, man lär sig ju väldigt mycket av det! På eftermiddagen var vi duktiga och gick till affären. Köpte en grillad kycklig och potatis sallad, mycket gott. Sen var det bara prat i parkvillan innan man gick till rummet för att prata med Marcus och sova :)

Idag har möjligtvis varit en ännu segare dag. Vaknade halv 8 av att Hall skickade sms, kunde inte somna om så gick upp och åt frukost med henne. Sen satt jag vid datan tills vi började 10 över 10.
Biologi och traktorkörning har stått på schemat. Så 3 timmar har jag spenderat i en traktor. Suttit och vridit hela huvudet så har fått ont i det nu =/ Och det är hur tråkigt som helt med traktorkörning!

Kvällen kommer nog oxå bli allmänt seg. Emilia och Mimmi ska in till stan och sätta sig på en uteservering, så man blir lämnad ensam här, eftersom jag fortfarande inte har åldern inne^^
Ska förmodligen inte ens hem till Marcus ikväll, för imon är det ju Medium så då ska ju in till honom ändå. Så får väl tycka synd om mig själv ikväll och börja läsa den första boken ur Twilight serien "Om jag kunde drömma".

Friidrott och vilse.

Igår började dagen med att Man vaknade upp jämte Marcus, lika mysigt varje gång!
Sen skulle han iväg till skolan och jag hade ärenden ner till stan. Skulle lämna in min jeans jacka på lagning, för märkte under lördags kvällen att det var ett håll i den högra fickan =/ Så typiskt är de! Menmen, nu väntar jag på att hon ska ringa mig.
Sen väntade jag nere i stan 2,5 timme innan de blev dags att ta bussen till Sannarp där jag skulle möta min underbara, men hopplösa klass. Efter yttligare 20 minuters väntan kom dom. Sen blev det friidrott i 3 timmar. Vi sprang 800 meter, 80 meter, kastade kula och hoppade längd. Är egentligen inte bra på nåt av det, men kämpade på och den känns i benen idag! Usch, ännu ett tecken på att jag borde ta tag i mitt liv och iaf börja springa lite. Men som sagt, kan fortfarande skylla på att jag inte är riktigt frisk!:P

Vid halv 4 ställde jag mig och väntade på bussen, och stog mer en 10 minuter och väntade på en buss som bara gick på lördagar -.-
Tänkte att de kan väl inte vara så lång att GÅ hem till Marcus, och han borde väl ändå snart sluta så kan han bara ta bilen för att hämta mig. Men oj vad fel jag hade. Gick kanske inte så länge, men traskade på rätt bra och fel gick jag hela tiden. Väntde minst 5 gånger för att jag kom på att här gick det inte och gå. Hade jag inte mött Marcus i precis det ögonblicket som jag gjorde vet jag inte vad jag hade tagit mig till! När jag sen förklarade allt för Marcus bara skrattade han åt mig och mitt ilskna humör! :(
Vi lagade potatismos och snitsel till kvälls mat, och sen blev det lite pluggade för Marcus, och 2 kapitel av Harry Potter, innan man somnade i hans famn, mysig kan jag lova! <3

Fegenfesten -09!

Idag var det väl egentligen meningen att jag skulle åka hem, för Marcus skulle iväg på fest och eftersom jag inte är 18, så får man stanna hemma. Men sen pratade Marcus med Nicklas som redan var där och frågade om dom kollad legitimation, för han hade varit där på fredagen oxå. Och då hade de inte ens varit några vakter där som kollade det. Lite tur för mig, för då kunde jag följa med om skulle åka. Så efter mycket om och men bestämde Marcus och Håkan att vi skulle åka dit och när John hörde att Håkan skulle iväg bestämde han att han oxå skulle med! Så jag och Marcus tog bilen och åkte och hämtade de. Vidare till Ica för att ta ut pengar och köpa någon frukost. Sen iväg till Mc Donkan för kvälls mat.
Så efter 40 minuters bilresa med dålig julmusik, som John och Håkan bestämt skulle spela, var vi framme. Möte Nicklas som hoppade in i bagaget och la sig när. Men när Marcus började köra fälldes för något ner i hans huvud så han skrek, sen så stängdes bakluckan och där låg han helt ihop klämd och skrek. Vi andra satt och skrattade, för det var mycket mycket roligt!
När vi sen kommer dit och ska betala så har dom vakter där. Men tackvare Marcus kommer jag in endå!
Och kvällen blev mycket lyckad, det var 1300 pers som hade betalat inträde, så det var mycket folk som var väldigt fulla. En öl, cider, shot kostade 20 kr. Ett glas vatten kostade 100 kr. Det säger ju sig själv^^,
Kändes nästan som jag skulle få smäll oxå, av en som hette Emil. Men Marcus räddade mig även ur denna situvationen :)

Klockan 2 stängde det så då skulle, vi vara 5 pers och sova i Saaben. Jag hade det mysigt som låg i Marcus knä och sov, men han satt nog lite mer obekvämt =/
Men jobbigast var det nog för Nicklas, Håkan och John som låg allihopa i baksättet.Haha xD
Det blev 2 timmars sömn, och strax innan 9 började hemresan igen :) Och det var inte förens fram mot eftermiddagen vi började piggna till igen.
Men det blev en mycket lyckad kväll, som jag gärna skulle göra om, så tack så mycket för den! :)



Mig själv strax innan vi åkte.


Världens bästa när han körde bilen :)<3


Nicklas, Håkan och John när dom
låg och myste i baksätet^^

Shoping dag.

Idag när Marcus var i skolan fick jag skjus ner till stan :)
Hade bestämt mig för att skriva in mig på körskolan, så han körde mig dit  Så nu ska jag ha min första lektion 8.40 måndagen den 1 juni! Usch, men får hålla tummarna för att det kommer gå bra!
Sen blev det dags att gå i massa affärer. Har ju inte hittat mig någon vår jacka, men när man bara går i affärer och aldrig hittar något blir man depp och ger upp hoppet. Så efter jag hade gått i alla affärer och fortfarande inte hittat något, så bestämde jag mig att gå tillbaka till Carlings, och där hittade jag mig en jeans jacka!:D
Sen blev det även ett vanligt vit linne ifrån HM, och även lite annat smått och gott :)

På kvällen åkte jag och Marcus hem till hans pappa. Stannade på vägen och köpte kina mat, mycket gott var det men det var väldigt starkt. Men det gick ju och äta :) Sen blev den inte så mycket mer gjort, Marcus gjorde om deras dator så satt mest vid den och hade tråkigt.
Men somnade jämte Marcus, och något mysigare finns inte! <3




Min nyinköpta jeansjacka, kostade 1300 men fick resa på den!
Så jag tyckte iaf att jag gjorde ett bra köp. :)

Medium.

Mitt hopp gick i uppfyllels :)
Är hemma hos Marcus just nu, han kom och hämtade mig strax innan tolv.
Det var en rätt meningslös dag i skolan. Alla 3:or har visat sitt projekt arbete, så dagen har mest beståt av kolla på de och 30 minuters biologi lektion.
Mycket tjaffs oxå. Men orkar inte riktigt bry mig, så lika bra att fortsätta så. Men oerhört bansligt att bli arg på mig som inte ens har gjort något.

Marcus fick sin iphone igår, så hela hans liv består av den. Känner mig lite utanför=/  Men får väl hoppas att han snart får annat på tanken. För om 10 min börjar "Hjälp, jag är med i en Japansk tv-show" och sedan "Medium". Och Medium är enligt mig en av de bättre programen som finns! :) Ännu mysigare är de när Marcus ligger jämte! Faktiskt tycker han också om de.
Japp, dags att lämna datorn och gå till Marcus och hans iphone i sängen :)




 
Oehört bra program!

Länge sen...

.. man skrev här, men har inte riktigt orkat^^

Men helgen var iaf mysig, jag och Marcus var hemma och passade gården :) Lite jobbigt, men kalvarna är så himla söta just nu! :D Så man får passa på och gosa med dom nu innan sommarbetet, för sen till hösten är dom stora och fula:P
Så gjorde inte så mycket mer, på söndagen åkte vi tillbaka till stan. Läste något Harry Potter kapitel, är ur mysigt och ligga hos Marcus medans han läser för mig. Kanske lite barnsligt, men även de ska man vara ibland^^,

På måndagen var man tillbaka på skolan, hade prov och PA. Provet gick sådär, fick VG på det, så antar att det är okej. Men PA är hur tråkigt som helst, och det är väldigt svårt och komma på ett bra projekt arbete. Men vi kämpar på och till sist kommer väl vi oxå komma på något. Åkte hem till Marcus sen på kvällen, mysigt :)
Tisdagen var även den en tråkig dag, och eftersom det ösregnar hela tiden så är ju verkligen humöret på topp. Eller, på eftermiddagen är det fint, men kallt och blåser.
Blev även att jag åkte hem till Marcus denna kvällen, men jag trivs så bra där, så är bara glad över de:)
Emilia och Sophia tatuerade sig idag, har sätt Emilias och det var mycket fint :) Ska bli kul och se Sophias imorgon och tror att den kommer vara minst lika fin! :)

Ikväll är det då första natten sen i torsdags jag sover själv. Får se hur det går, kan ju inte riktigt somna lika lätt när inte Marcus ligger jämte. =/ Men hoppas på att det bara är denna kvällen och imon ligger jag i hans säng igen. Och hoppas får man ju alltid göra :)
RSS 2.0