Spårat!

Japp, spårat är det enda rätta ordet som kan beskriva våran utekväll i fredag. Förfesten vart roligt, men på bussen gick det rätt mycket utför om man säger så :P Efter att ha skickat hem några i en taxi, gick vi vidare till Underbar. Men då var klockan 12, så kön gick skit sakta, och efter 30-40 minuter höll man på och frysa ihjäl. Så då blev det taxi tillbaka till Harplige för oss med :P
Haha, så frågan är ju, när ska man få ha en helt vanligt roligt utgång? Utan massa saker som ska hända?

Nu sitter jag hemma hos Marcus pappa i Saxebol. Marcus håller på och lagar Saaben "Fry" bilen som han har fått av mig *stolt*. Det vissar ju bara hur rik man är som har råd att ge bort en hel bil, eller inte ;)
Ikväll blir det förhoppningsvis bio "Snabba Cash" om det finns några platser kvar vill säga, alltid ute i sista minut och ska boka, som vanligt ^^

PAARTY!

Gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good good night

Yeeaa! Tonight's gonna be a good night!
Har precis kommit ut ur duschen, så sitter nu och väntar på att smörjan ska torka. Lyssnar på peppmusik, får passa på att lyssna lite Sexy Bitch och sånt innan Marcus intar lägenheten, för sen är det tvär stopp på det. Blir att äta lite mat och sedan åka till Harpligen Gården när vi ska förfesta! Spela lite "jag har aldrig, och sanning och konsekven" kan inte bli annat en toppen, meningen är sedan att vi ska vidare till UNDERBAR!
Japp, taggad till tusen, så ikväll ska banneme allt bli PERFA! :D


Bild från sist jag hade en lyckad utekväll, (kommer inte på någon efter iaf)
ja ni fattar själva att det var ett tag sen ;) Studenfesten Johanna som
dykare och jag som Pink lady!

Snöstorm!

Nu har man passerat onsdagen, så nu kan man börja räckna ner till helgen! Me like^^
Idag är det snö storm. Eftersom Marcus inte har någon bil att köra med idag, så fick han låna min idag, snäll som man är. Så jag fick ta bussen (2 gången sen jag har fått mitt körkort (A). Men idag på morgonen så var de väl inte så farligt, vägarna fortfarande skottade, fast det snöade mycket. Men nu på vägen hem, trodde aldrig jag skulle överleva. Gick där och pulsade i snön, gnällde över att det inte var någon som hade skottat vägen för mig. Man börjar nog bli lite Halmstad bo. För hemma kan det ta timmar innan något blir skottat. Såna här dagar ska man vara glad om man ens får behålla strömmen och ibland kan det ta dagar innan man får tillbaka den. Och man kan inte elda om man inte har någon ström heller så det är kallt i hela huset. Och finns det ingen värme blir det svårt att få alla sina kläder torra.
Men här vill jag att vägen framför mig ska vara skottad så man slipper pulsa genom de skyhöga högarna. Men här är än så länge varmt, strömen kommer inte att gå och imon när det är skol dags igen kommer mina skor + kläder vara torra igen!
Men jag har valt helt fel dag att tvätta kläder på, det är ju en sak som är sant. Men om 50 minuter är det dags att pulsa ut i snön igen. Och min tanke just nu är: Hur ska det gå när all den här snön ska smällta bort? Kommer bli översvämning i hela Sverige eller vart ska allt vatten ta vägen? Man kommer vandra runt i slask till midsommar. ;)

Ja, vad ska man säga?

Usch, gårdagen ska vi inte säga så mycket om. Det är så jävla tråkigt att man ska kunna ha sån otur, det finns lixom inget värre en sånt här. Är bara till att hoppas att allt inte är så allvarligt som de verkar. För just nu är det riktigt jävla synd om min lille Marcus. =/
Så idag ska jag göra allt jag kan för att iaf göra han lite gladare i all den här dysterheten. Har bestämt att jag ska laga lasagne till middag, håller på och göra de fint här i rumet till och med köpt lite godis till han, allt för att göra denna dystra tillvaron lite bättre! Eller som jag själv vill tänka,
"A perfekt girlfriend" hihi ;)
Annars så händer de inte så mycket. Har denna veckan fått 2 nya inlämnings uppgifter, *suck* är allt man har att säga om de. Ser inte ut som om de blir någon studentresa för oss heller. Nu ska inte Sophia med längre, och Mimmi vill inte bo i lägenhet så nu kan vi inte längre ha det som var tänkt från början. Får se om vi hittar något billigt flyg eller om man bara ska tar en sista minuten i slutet av sommaren om det är någon som är på de :)



Me, right noooow!

Äntligen slipper man volvon ;)

Just nu känner jag mig riktigt duktig! Har skivit på mitt projektarbete i ungefär 2,5 timme! Inte kollat facebook, bloggar eller någonting annat. *stolt*
Igår bar det av till Möndal för att Marcus hade tråkigt så han ville köpa en bil. Så åkte dit och tittade på en Saab 900. Och efter ca 2 timmar efter vi hade kommit dit så bestämde han sig för att köpa den. Vilket jag tyckte var riktigt bra gjort, för jag var ju inte precis överförtjust i volvon..
Så nu får vi se hur länge han får behålla körkortet för den hade väl ca 270 hästar, så det blir väl svårt att köra "lungt" med den:P Men jag tyckte de var skit kul igår när vi åkte hem med, fort fort gick det :D


Marcus nya finfina bil :)

Söndag.

En sak jag aldrig förstår är hur helgerna kan gå så fruktansvärt fort. Man hinner lixom inte ens tänka att det är helgen innan det är dags att tänka på att skolan börjar imon. Och vet ni vilken lektion vi börjar med, jo, ARL, eller typ elkunskap. Den mest meningslösa kursen vi läser just nu (svenskan med mary kan tillhöra här med). Vi lär oss att koppa typ att koppla stick kontakter och sån skit. Absolut helt meninglöst. Dessutom är den nya läraren väldigt dåligt, för man kan sitta och ropa på hjälp i 20 minuter utan att han kommer och tar en i absolut sista handsval. Japp, detta är ju min start på veckan. Dessutom går vi hela dagar, 8-4, varje dag + att vi har stallet på torsdag förmiddag, så då blir det att mocka (Y) Tyck lite synd om oss i 07B nu! ;)
Annars ser det faktiskt rätt lungt ut, på fredag har vi 2 redovisningar: I svenska och samhälle,men samhällen är jag klar med. Men jag och Sophia har bara lite kvar på svenskan, sen är den klar med :)
Men även detta blir en slappar dag, man får väl åka och handla lite sen, för här finns det ju ingen mat kvar.. =/

Harplinge

Ännu en skit helg här då. Är på skolan just nu, stannar här i helgen. Känns inte riktigt lönt att åka hem och sen behöva åka hem imon igen. Så kan lika gärna sitta här med min data och lyssna på musik. Hade nog inte gjort så mycket annat hemma ändå.
Kom hit igår vi 8 halv 9. Har aldrig kört så fort mellan skolan och Harplige, men nu vet jag att bilen max fart ligger runt 130, dålig bil.
Kollade sen på medium till ögonen inte kunde vara öppna mer. Och det är tur att de finns människor som alltid kan få en på bra humör! Det gjorde ju min natt 1000000 gånger bättre! :)
Men min mage kurrar, har inte ätit något på hela morgonen. Så får se vad som finns här, annars klarar man väl sig ett tag till ^^

Hopping :)

Usch, den här veckan har gått riktigt fort. Redan fredag imon, svårt att fatta.
Idag hade vi el installation, Marcus kommer bli riktigt stolt över mig när jag berätta hur duktig jag är där (hoppas jag iaf :P). Har iaf blivit klart med alla uppgifter, så MVG på mig, eller hoppas går ju!
Eftermiddag spenderades nere i stallet, vi fick hoppa lite. Jag fick rida ett av fullbloden som finns där, Chitroon. En mycket känslig häst, men skit stark i galoppen. Men ramlade av gjort jag, jag ville rak fram, hästen åt sidan så det blev krach in i stolpen och han stack åt sida och jag landade på marken. Men han stannade jämte mig och man riktigt såg på han hur han skämdes. Men efter det gjorde vi 2 riktigt bra rundor och Hans sa att han aldrig hade sätt Chitroon hoppa så fint! Haha, så blir man faktiskt as glad över att höra så det gjorde min dag! :D
Men nu ska jag börja laga lite mat, duktig som man är!

Skola.

Sitter i skolan nu, har 1 lektion kvar, sen blir det tillbaka till Halmstad. Måste städa rummet och jobba med mitt projektarbete. =/
Vi har precis haft samhälle, och nu är jag klart med mitt arbete där. Igår skickade jag in mitt arbete i naturkunskapen. I mikrobiologin har jag skickat in labbrapporten. Nu på svenska ska jag och Sophia göra klart vårat arbete om Bellman. Så nu är det bara ett engelska prov kvar på fredag, usch, hatar det. Men känns skönt att man har fått gjort klart det mesta innan det är dags med massa ny skit som de kastar över oss!
Men som sagt, svenska strax. Sen skolan slut för idag, me like! :D

Studentresa?

En full skola dag har man klarat av, men idag har den varit helt okej, faktiskt :) Vi hade inte hästkunskap för Marianne hade inte fått den lektionen på sitt schema. Men vi satt och kollade på resor i 1,5 timme ist! Ska ju försöka åka på studentresa, men det är inte lätt ska jag säga er! Det vi 7 st som ska åka iväg, men att alla vi ska komma överens är inte det lättast.. Den ena vill inte åka dit, för det är dåligt där. Den andra kan inte åka då, eller inte där ifrån. Någon vill ha all inklusive och det vill inte vissa. Usch, 7 tjejer som ska komma överens är inte lätt.. Så vi får se om vi ens kommer lämna Sverige med alla i liv ;)
Imon känns det nästan lite onödigt att åka till skolan, har samhälle, svenska och sen PA hela eftermiddagen. Men man får åka dit för samhällen eller nåt. Hade det bara vart svenska hade man ju knappats brytt sig :P
Japp, så ligger det till och nu ska jag till lite till på "KisseKisseMJOU" sen blir det nästan sängen :)

Quick Step :)

Sitter här i sängen och det bara kokar inom mig. Är irrerterad på ungefär allt. Snart bud på att börja stanna på skolan.
Jaja, skolan idag gick väl bra. Vi hade stallet, och efter att vi ahde fått höra att vi skulle få rida unghästar kändes det väl inte lika roligt att vara där. Men det vart faktiskt roligt. Vi fick göra lite annat med dom, en att bara skriva, trava och galoppera. Och jag red Quick Step som jag har ridigt alla andra gånger, och hon är mysig:)
Imon är det en hel dag i skolan, och det att det är 3 dagar till är svårt att veta hur man ska klara av.
Nae, nu åker snart datan i golvet, lika bra att sluta skriva.

En film du blir glad över!

Filmen igår tyckte jag var skit bra! Det var en sån film som jag bara inte kan slut le på. Iaf inte i slutet när Jack Sully bestämer sig för att hjälp sin nya familj, Ne´Vi eller något som kallade de dom sig. Man känner lixom hur leedet sprider sig över hela ansiktet lixom " Fan vad coolt, nu vinner dom och dödar alla dessa idioter". Jag blev iaf lyckligt av att se den filmen, det var gulligt på något sätt :) Så den rekomenderar jag SKARPT att se!
Nästa helg blir det antagligen Snabba Cash, jag tycker att det är mysigt att gå på bio, så jag gillar det!

Snart börjar ännu en ny skolvecka. Dock har vi längre dagar denna veckan, vilket inte gillas! Men idag är det bara stallet, så det är soft att börja veckan så! :)
Men nu ska jag sätta igång lite med mitt projektarbete, bara 5 veckor kvar!!


En film som rekomenderas!

Bio ikväll!

Just nu står Marcus och hans mamma i köket och ska laga pizza. Jag gick där ifrån, orkar inte höra allt gnäll hela tiden. Bara gnäll på precis allt, och påpekar allt, och allt vi gör här i stort sätt fel-.- Snacka om att man längtar tills Marcus kommer till en egen lägenhet! All mat får man ha för sig själv, man slipper diska efter alla andra, ingen som gnäller på att man aldrig göra något och ja, ni fattar^^
Ikväll blir det bio med Marcus, Vesslan, Håkan, Johan och hans tjej. Vi ska se filmen Avatar, så hoppas den är bra! :)

Fuck Life.

Jag vet inte vad man ska säga längre.
Idag "firar" jag och Marcus 21 månader tillsammans. 21 månader var det sen vi träffade första gången efter festen på Fjälldalen. Det är snart 2 år sen vi träffades för allra första gången på Fjälldalen. Och jag har lagt ner hela min själ på detta förhållandet. Jag har aldrig gråtit så mycket över en och samma person, jag har aldrig haft så roligt med en annan person, jag har skrattat så mycket tillsammans med en annan person, och jag har aldrig älskat en person så mycket som jag har älskat honom.
Men kanske är det så, att även det allra bästa även måste ha ett slut ibland?
Kanske är det så att man släppa det bästa? Släppa de få planer som finns, släppa alla känslor, försöka gå vidare.
Men jag vet inte, jag har ingen jävla aning.

Studentmössor beställda!

Nu är det heeelg! Som man har längtat efter att kunna få sova länge, när det är nästan de enda man har gjort på lovet ;)
Idag har vi provat studentmössor, nu börjar man känna på riktigt att man faktiskt ska ta studenten!!:D Ringde och berättade det för mamma idag, och hon frågade inte ens vad det hade kostat, haha, snacka om chock när hon ser räkningen.. :P
Så skoldagen gick rätt snabbt, för hela första lektionen gick åt till beställa mössor. Sen efter så hade vi ARL, med den nya läraren som hette Oskar. Haha, nästan lite synd om snubben som kommer in i våran klass och ser vilken stor entusiasm alla har. Ingen orka bry sig om ämnet och bara får höra om att det är en onödig kurs som ingen vill läsa + att hälften av klassen saknas,  och detta är 07B enda ut i fingertopparna, haha ;)
Men om 30 min kommer Marcus Parkus hem, så får vi se vad som händer denna kalla fredags kvällen :)

Små saker har stor betydelse

.. I alla fall i min värld.
Och jag förstår inte varför det ska vara så svårt och lyssna på en annan människas åsikter. När man säger exakt hur det är man tänker, inget gissa sig fram utan helt enkla och raka ord. Men även fast det är något som betyder för mig, om du skulle lyssna, ta åt dig av vad jag säger, så skiter du bara i det om, om och om igen. Men sen när jag bli tjurig undra du vad det är för fel, när det faktiskt är från början du som har satt dig i själva situvationen.
Jag går just nu och väntar efter att något ska hända, och något måste snart hända.
Känns som om jag gör saker hela tiden för att visa att jag tycker om dig, men får ingenting tillbaka. Och bara ordet "Jag älskar dig" kan man komma långt med.
Japp, den här dagen började bra, det måste ni ju hålla med om!

Blää för balen!

Imon fredag, och det gillar vi! Har 2 lektioner imon, naturkunskap och något med el som jag inte vet vad det heter. Men sen ska jag inte göra något vettigt i 3 dagar, och ta mig riktiga sovmorgonar!
Skolan idag har väl vart sådär, började med stallet på förmiddagen. Fick rida Daliha, i början gick det jätte dåligt men i mitten så släppte allt och då gick det faktiskt jätte bra! :)
Sen på eftermiddagen hade vi naturkunskap som gick över till bal möte. Vi kommer gå balen med Sture, Aspero och John Bauer, = man får inte ha med någon baldejt utifrån = att man inte känner en enda kotte på den andra skolan = ingen baldejt = att man inte hellre vill gå på balen. Tråkigt tycker jag faktiskt att det är, för det hade väl varit en livsupplevelse. Menmen, så blir det nog inte..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Frallan skulle kanske komma hit och kolla på Marcus datan. Men det vet man ju aldrig hur det blir med det.. Jag ska iaf kolla om det har kommit ut mer avsnitt från Melrose Place nu :D

Snacka om meningslöst

Då var man tillbaka i Halmstad efter 3 meningslösa timmar i skolan. I samhälle ska vi nu börja prata om ekonomi, jätte intressant tänkte jag. Men 1,5 timme gick åt att prata om hur jävla hopplöst det kommer bli för oss efter studenten. Det finns inga jobb till oss, arbetlösheten har aldrig varit så stor som den är nu. Har man inget jobb är det svårt att få en bostad. Utan jobb får man inte in några som helst pengar alls. Utan pengar får man räkningar som man inte kan betala och då hamnar man hos kronofodgen och får betalnings anmärkning och då är livet kört.
Japp, Matilda Jutman + alla andra stackars människor som tar studenten i år har en ljusframtid (Y)
På svenska ska jag och Sophia skriva om Bellman. En mycket interssant gubbe om jag får säga mitt, (eller kanske inte), vi ska iaf ha prov på han + massa andra gamla obetydliga människor. Tummen upp på de med (Y).

Nae, nu ska jag snart gå och börja laga lite mat till min pojkvän som aldrig gör något sånt för mig. Tummen upp på det med (Y)

Melrose Place is the shit!

Sitter här framför datan med räkan igen :P Börjar inte skolan fören 1 idag heller, mycket skönt! Jag har skrivit lite på mitt projektarbete, det går sakta med säkert framåt. Men måste snart bli klart, för vecka 8 ska det vara inlämnat!
En annan sak att nämna är att jag har blvit helt förälskad i Melrose Place. Alltid förr, när man kom hem från skolan, gick alltid ett program Melrose Place. Och nu har det ju kommit en helt ny säsong med andra människor, men det hör ändå ihop lite med det gamla. Så både jag och Marcus har blvit helt FAST! Det är så sjuk bra så det finns inte. Så vi har letat som galningar efter ett ställe som man kan hitta det på, och igår laddade vi ner alla avsnitt som fanns att hitta och det finns ju bara en så länge 1 säsong ute! Och nu har jag hittat en sida som man kan se ALLA gamla avsnitt med, snacka om lycka! :D Så just nu ska jag tillbringa hela mitt liv framför datan och kolla på MELROSE PLACE! :D

Skol start !

Sitter här med Räkan i mitt knä, gosigare katt finns nog inte. Det märkte att hon hade saknat mig nu när jag inte har varit här på några veckor. För så fort hon hörde min röst kom hon springande till mig, hur gulligt som helst :) Och nu har hon lugit i som en liten svart boll i mitt knä hela morgonen och spinner gör hon hela tiden, så mysigt är det! Förstår inte hur jag ska klara mig utan henne när Marcus flyttar =/
Men nu är snart jullovet slut och om ca 3 timmar börjar skolan igen, sista terminen, sen har jag gjort mina 12 år i skolan. Skönt, men skrämande.  
Helgen har varit helt okej, Marcus kom hem till mig i fredags och så har vi passat Alma + kosor hela helgen. Mamma har jobbat och Fidde har varit iväg och jagat. Så man får vara snäll och ställa upp!
I lördags blev det även lite iskörning, borta vid Leabo hade Jan skottat upp en bana, så det var kanske 10-15 bilar där och körde! Och man riktigt såg på Marcus hur han sörjde över att hans Volvo har gått sönder. Men han fick låna mammas bil och köra något varv men att köra framhjulsdrivet är och dra handbromsen var ju inte alls lika kul (fast jag tyckte att det svängde ganska ordentligen!) Så igår åkte vi till Torup och han fick lagat sin sketa gamla bil ;) Blev en sväng på isen då med, och jag fick också testa något varva. Haha, kanske inte riktigt den bästa isföraren men hyffsat tycker jag ändå att de gick. Lyckades med en pirruett, vilket inte verken Marcus eller Claes gjorde, fast min var väl inte riktigt planerad.. :P

Nu ska jag snart packa upp mina saker, duscha och göra mig i ordning för skolan!


Samantha (Räkan) min trogna lilla kompis :) <3

3 år har snart gått, och jag har inte blivit de minsta klokare.

Har precis lagt på telefonen, har prata en stund med Marcus. Och självklart ska han avsluta samtalet med något ämne som sätter igång min hjärnverksamhet. Med den stora frågan: vad ska jag göra efter sommaren. Ne, tänker jag, ska väl försöka få sommar jobb på mammas jobb hade jag tänkt mig. Sen säger hon att de söker massa vikarier hela tiden. Men sen tänker man efter, är det något jag vill jobba med? Hel ärligt så är det ett nej på den frågan. En sommar kan man kanske klara av, men kanske ett halv år, eller år. Nej tack.
Och efteråt fick jag se massa bilder av praktik platsen jag var på förra våren och känslan som kommer upp är bara att man saknar stället. Man saknar att jobba hela dagarna, får rida massa olika hästar, lära sig något som man tycker om och känna att man gör nytta och det man gör är något som man tycker om, som man alltid har tyckt om. Även fast man sliter hela dagarna, det värker i kroppen när man efter lägger sig i sängen, det känns i kroppen när man dagen efter ska gå upp ur sängen. Men det gör inte för mycket, för det jag gör tycker jag om, och det jag gör är något jag kan och vill lära mig mer av.
Denna sista praktiken var egentligen helt okej, hade bara det man gjort uppskattats lite mer och att man någon gång hade fått för ett "tack" för att man var där ifrån 8-5 och gjorde allt man blev tillsagt till att göra + mer där till. Och när man gör sånt stort arbete så vill man också lära sig något när man är där för att lära sig.
Men, det spelar ingen roll hur mycket jag tycker om att jobba i stall dagarna i enda, så är det inte ett jobb man kommer kunna försöja sig på. Man kan inte bo i en egen lägenhet med en lön som kanske ligger på max 9000. Man klarar inte av att leva på det, om man inte bor hemma och inte har räkningar att betala. Men jag vill inte bo hemma, jag vill inte behöva vara beroende av någon annan. Jag vill kunna sköta mig själv och allt som hör där till. Men vad vill man jobba som? Jag började Plönninge pga att jag trodde att jag skulle få en klarar syn på vad jag vill göra efter skolan. Men nu sitter jag här, med 5 månader kvar av min gymnasie tid och har inte alls blivit klokare på vad man ska göra sen. Det enda jag har kommit fram till, att hästvärlden inte är något som lönar sig för det arbete man gör. Att man blir faktiskt, så gott som utnyttjad. Men det har mamma sagt till mig hela tiden, hon har var emot att jag skulle välja någon häst linje. Men det skulle ta mig 3 år att komma fram till. Jag förstår inte var dessa åren har tagit vägen och min hjärna har inte blivit det minsta klarare på vad som skulle kunna intressera mig. Och det är hemskt att allvaret börjar närma sig med storm steg.
Ne, nu säger jag som Marcus sa för att par timmar sen, " Ne, matilda vi ska nog inte prata om detta något mer, vi får ist gå och lägga oss och hoppas på att Jesus kan visa dig en uppebarelse i din dröm. Så nu överlämnar vi detta till honom."
God natt ♥

Är du själv så jävla perfekt?

Jag är så arg just nu. Fattar inte hur det kan vara så jävla svårt att hjälpa till och ist för att göra något som går på MAX 20 minuter så ska man hålla på och tjaffsa om att det går inte. Men när vi andra då får göra mer, så ska man ändå vara snäll och lånt ut saker. Men sen då när man inte vill låna ut något till någon som från början bara skulle lata sig och göra allt för att komma undan, ja, men då är man ju ELAK. Man är EGOISTISK som bara tänker på sig själv, som för att citera "lever i en bubbla" och i den "bubblan" tror jag då att alla är elaka mot mig, men ser inte själv vad jag göra mot andra. Men tanken har aldrig slagit dig att du är lika blind själv? Jag gör så jävla mycket för dig, som du inte ser, som inte du tänker som något bra, något som inte räknas. Men så fort inte allt går din väg så är man så jävla elak mot dig. Men att försöka prata med dig om det är helt jävla omöjligt, för du kan själv inte ta åt dig något och har jävligt svårt och lyssna på vad andra har att säga till dig. För i din värld är redan alla elaka mot dig, och det är alltid så jävla synd om dig. Och håll inte på och anklaga mig för saker som du inte ens har någon aning om hur det egentligen ligger till. Man kan fråga först hur det faktiskt var, så hade du fått veta HELA sanningen.

Nu har jag avreagerat mig.

Skridskor!

Idag har det varit en mycket lung dag. Mormor har varit på ett snabb besök, sen åkte vi en snabb sväng till Smålandsstenar, skulle handla lite små saker. Efter lunchen gick jag och Alma ner till sjön och åkte lite skridskor! Är ganska roligt, har inte åkt på flera år, men det sitter ändå kvar! Och Alma tycker det är jätte roligt att åka, och att man vill göra något med henne.. :P Figgo och Kira fick också följa med. Kira är hur söt som helst, det bästa hon vet är när man kastar boll till henne. Hon kan springa fram och tillbaka hur mycket som helst, och gör allt för att hitta bollen. Sen kommer hon tillbaka, lägger den framför fötterna tar man inte upp den buffar hon på den tills man kastar den igen. Jätte gullig är hon :)
Nu ikväll blir det bara ta de lungt, kolla lite på Robinsson och bara slappa! 



En gamal bild på Alma & Kira, när Kira precis hade kommit hem
till oss, sötnosar :)

2010!!

1 januari 2010, allt lika krångligt att komma ihåg att det är nytt år, nu ska man ju helt plötsligt skriva 2010 ist för 2009.
Igår vart det fest i Hällabäcks byggde gård. Kände typ ingen där när vi kom dit, men efter ett tag så kom det även några som man kände så då vart det verkligen jätte roligt! 12 slaget firades tillsammans med Amanda m.m och det enda som saknades var fyrverkerier och någon att pussa på. ;) Åkte hem någon gång strax innan 3, och i slutet började man nästan tröttna lite. Spelade nästan bara samma musik och det började på tomt på folk. Men det vart en lyckad kväll!
Idag på morgonen vaknade jag redan halv 9, och alltid lika roligt när man vaknar upp och har fått sms.
Sen nu en stund har vi varit ute på sjön och åkt lika skridskor, haha, har inte åkt på jag inte hur länge, men kul är det! Och lillia Figgo fick också följa med ut och leka lite så han ligger helt slut i sin korg nu och sover:P
RSS 2.0