Dagen då Kajsa kommer till Australien .

Sitter på bussen på väg till flygplatsen nu. Hade svårt att somna, och hoppade upp ur sängen när väckarklockan ringde. Har verkligen väntat på denna dagen. Kajsa är i luften över Australien. Planet håller antagligen på och göra sig redo för landning! Hon måste vara trött, nervös, spännd, nyfiken över vad denna månaden kommer innehålla. Men en sak är säkert, jag ska göra allt i min makt för att få detta till en av de bästa upplevelsen i hennes liv!
Så det jag ville säga är nu sagt, idag är dagen då min syster kommer till Australien. Nämnde jag är något fruktansvärt lycklig för tillfället?

19 hours to go!

Sitter nu har och mumsar pa min frukost. Ater det sista av mitt nybakade brod, och dricker kaffe till det. Har jobbat, lordag och sondag. Jobbade sjalv i lordags, men Ray sag till att jag hade toppen paret, Allie och Sarah. Sa allt gick utan problem! Fick ihop en hel del pengar ocksa, sa Ray var mer en nojd nar han kom till stallet sondags morgon! Sondagen var lite langsamare, och mycket kallare. Men Rob, som kor en annan vagn, sa ' You're killing it today'. Att jag hade gjort mycket bra ifran mig, och fatt mer 'rides' den manga av de andra manniskorna som jobbade, och att Ray skulle vara stolt over mig. Alltid roligt att hora nagot sant, ar fortfarande valdigt ny, och manga av dem har  gjort detta over 10 ar. Sa min andra vecka med hast och vagn korning ar over, och har an sa lange inte orsakat nagon olycka! hehe. Men nasta gang jag jobbar kommer jag antagligen fa Sarah och nagon annan hast! Spannande spannande med en ny utmaning!
Det ar mindre an 24 timmar nu tills Kajsa kommer. Flyget landar 6.45 imorgon, sa ska se till och vara pa flygplatsen senast klockan halv 7! Kan fortfarande inte riktigt fatta det, Kajsa kommer till Australien. Kajsa kommer vara har imorgon!!! Hoppas pa att hon inte ar allt for trott nar hon landar, sa jag kan ta ut henne pa frukost och visa henne Port Melbourne. Galet vad jag langtar och ar nervos pa samma gang! Ska ga och handla lite senare idag, sant som jag vet att hon gillar!
Sa dags att satta fart, lang dag framfor mig och massor att gora!
Pusspuss ♥

Trakigt jobb

Gud, har varit galet trott de senaste 2 dagarna. Har jobbat pa 'Cone Heads', vilket dodar mig. Gick in till Cupcake tjejerna var hur nara som helst att borja stor tjuta. Hade tararna bakom ogonlocken hela vagen hem pa taget. Men val hemma sa var Angela har, sa pratade med henne, kollade pa tv och fick tankarna pa annat. Men jobbet ar sa trakigt, och det later min inte gora nagot i overhuvudtaget! Nar jag jobbar, sa jobbar jag hellre hard och mycket, an lite och langsamt. Det enda jag gor ar att ta betalt, lagger ner orden. Forsoker jag gora nagot annat sager dom bara, 'I take it from here'. Hur i helvete ska jag nagonsin kunna lara mig nagot om jag aldrig forsoker? Guuud. Det gor mig verkligen galen. Men jag klarar over att jag vill jobba mer, hardare, snabbare, ar det normalt? ....
Imorgon ar jag antligen ledig, men ska upp tidigt och packa mina saker. For imorgon ar dagen da jag flyttar till Port Melbourne, in tillsammans med Hisela och Kristi. Kommer bli saaa roligt. + att jag kommer ha mycket narmare till allt! 15 min till city pa ett tram, 30 min ga tid till city och basta av allt, 5 min till beachen! Kommer bli kanon nu nar det borjar bli sommar har borta!
Och nerrakningen pagar for fullt, Kajsa kommer vara har om 5 dagar, 4 imorgon nar jag vaknar! Gud vad jag langtar. Kan forfarande inte forsta att det ar sant, jag kommer snart ha min alskade lilla syster omkring mig och fa den stora aran att visa henne denna underbara staden som jag alskar ! 
Men klockan borjar bli mycket nu, och har annu en lang dag framfor mig imorgon.
Sov sott, take care. ♥
 
Syskonkarlek. <3

Prat om hästar

Sitter på tåget just nu, är påväg till stallet. Normalt så brukar Ray, snubben jag jobbar för, plocka upp mig på vägen. Men vi bestämde igår att jag skulle åka dit lite tidigare och så kommer han sen. Så ska börja med att mata hästarna, efter det så ska dom tvättas, torkas, selas på. Till sist så är det jag som byter om till min klädsel. Tar kanske upp till 2 timmar att göra detta, men jag älskar det! Ibland känns det som jag pussar mer på hästarna en gör nytta. Detta kommer bli mitt 4 shift som jag kör ensam, och en så länge så går det bra för mig. Med tanke på att vi är mitt inne i centrum med tram - 'spårvagn', bilar, cyklister, bussar, motorcyklar och gud vet vad. Så man kan ju säga att det är lite skillnad från Gislaved att köra i + att det är ett långsamt 'fordon'. Så låt oss hoppas på det bästa idag också! :)
Annars händer det inte så mycket, jobbar, jobbar och jobbar. Men här bestämt mig för att bara behålla häst jobbet. 'Cone Heads' jobbet är så himla tråkigt, och tiden rör knappt på sig när man är där. 5 timmar känns som en evighet.. och det andra jobbet betalar så dåligt, men hade ändå hellre haft det en cone heads. + att kajsa kommer vara här om 1 vecka, så vill ha tid att umgås med henne lite också. Så eftersom jag gör 12 timmars pass med hästarna, så behöver jag bara jobba 4 dagar i veckan för att få allt att gå ihop!
Så 1 vecka kvar tills jag ska plocka upp Kajsa på flygplatsen, 1 JÄKLA VECKA! Som ni säkert förstå, så längtar jag. Längtar något fruktansvärt! Ser verkligen fram emot detta! :-D
Så har 5 minuter kvar på tåget, sen börjar jag mitt härliga arbete, med mina underbara hästar. :)
Pusspuss på er. <3


Allie and Sarah. :)

Back to Melbourne

Ska borja med att be om ursakt for min ursla uppdatering. Har varit tillbaka i Melbourne i nastan 1 manad, utan att saga ett ord. Men vet inte hur jag ska borja med att beratta allt. Men eftersom jag inte kan sova, en av de vanligaste anledningarna nar jag gar in har, sa ska jag gora ett forsok. Kort fattat och enkelt.
Sa borjar med Fiji, som var helt javla amazing. Traffade underbara manniskor. Upplevde underbar natur, strander, manniskorna som bodde dar. Forsta resan som jag gjorde sjalv, och skulle utan tveka gora om det igen. At jatte god mat, drack massa ol, kava, sena natter fulla med skratt. Har antaligen aldrig skattat sa mycket i hela mitt liv. Hade en brasa pa stranden vissa kvallar. Sittar dar, skratta, prata, dricka, under stjarnhimlen. Gud, det ar sa svart att beskriva med ord vad jag upplevde, hur harligt det var, vilka minnen jag har med mig. Men en sak ar saker, far du nagonsin chansen att aka till Fiji, TA DEN!
Tillbaka i Melbourne. Har antligen borjat reda ut mitt liv. Forsta 2 veckorna bestog mest av festande och roligheter. Men just nu ar det bara jobb jobb jobb. Bor just nu hos Angela, kommer flytta ut innan den  15 november, tillbaka till Port Melbourne. Bodde dar i 2 veckor, nar allt skit med Jenny och Gabby hande. Men nu ska jag faktiskt bo dar pa rikigt. 5 minuter till stranden. 15 til City, perfekt lage med andra ord! Ska bo med Kristi och Hisela, 2 tjejer som jag brukade jobba med forut. Bada helt underbara.
Har 3 olika jobb just nu, i en affar pa Brige Road, Cone Heads- fritera pommes och sa, bast av allt ar tillbaka till att kora hast och vagn igen! For samma snubbe, samma hastar, och jag alskar det! Har redan borja jobba sjalv, kora sjalv. Gjorde mitt forst dag ensam igar, och det gick toppen! Jobbade 17 timmar, gjorde 13 rundor, tjanadede ihop en hel del pengar. Sa kommer antagligen bli att jag slutar de andra jobbet, och gar full tid pa det. Alltid alskat hastar, och kunna gora det nu och faktiskt tjana pengar pa det gor mig annu lyckligare!
Men sparar det basta till sist. KAJSA KOMMER KOMMA TILL MELBOURNE! 20 november, kl 6.45 landar hennes plan har. 13 dagar kvar, imorgon nar jag vaknar 12 dagar kvar. Mindre 2 veckor kvar, och jag langtar sa jag spricker. Har inte traffat nagon fran min familj pa over 13 manader, sa att hon kommer komma betyder nagot enormt mycket. Ska visa henne runt Melbourne, till alla smultron stallen jag har hittat. Visa charmen bakom den har staden som far mig att stanna, aven hur svart allt har varit. Men bast av allt, jag kommer fa krama om min alskade lilla syster igen. Gud, blir tar ogd bara av att tanka pa det. KajsaBajsa kommer till Melbourne. Har redan planerat saker som vi ska gora. Forsta kvallen ar planerat till fullo. Langtarlangtarlangtar. !!!!!!!!!
 
Detta var sakert langt och ointressant, men uppdatering fick ni. Och ska an en gang forsoka gora mitt basta, med att skriva om mitt liv har pa andra sidan jordklotet. Ber om ursakt for min svenska, maste erkanna att jag faktiskt maste kampa lite med att fa ihop meningarna ibland. Engelskan borjar ta over......
Alskar er alla, take care and dream sweet! ♥
RSS 2.0