Väntar!

Sitter och väntar på att Marcus ska komma, längtar som tusen! Har inte träffat honom på 12 dagar, och kan säga att jag hade inte orkat en dag till. Saknar han och ser fram emot dom här 2 veckorna nu :)

Idag har jag varit på lager 157, men måste säga att där fanns inte mycket att ha. Så eftersom vi var rätt nära Borås åkte vi dit :P Och där fanns de mycket mer! Finns verkligen hur mycket snygga kläder som helst nu, men köpte 3 klänningar och 1 par skor :) Ska ju på 50 års fest imorgon, så det känns roligt och ha lite nytt att välja mellan!
Sen kom vi hem vid 5, har städat mitt rum lite, och plockat lite kantareller och hjälpt fidde med kosorna. Haha, kanske tog 30 minuter att gå runt hagen, och där hade man redan tjänat 30 kr. Hade jag varit i stallet hade dom 30 kronorna motsvarat 1 timme och 15 minuter kanske :P Helt sjuk!
Nepp, nu ska jag spela lite The Sims och väntar på Marcus! :)

Måste säga grattis till Sophia som har fyllt 18, mycket grattis till henne! :D <3

Ingen vit springare.

Sitter och väntar på att mamma ska komma, vilket jag har gjort enda sen halv 7, för jag glömde ställa av klockan.. Har bestämt mig för att jag inte ska jobba mer, man gör så mycket jobb men får så lite pengar för det. Men visst, lunch ingår och gratis boende, men som igår jobbade jag minst 10 timmar, men ingen övertid där inte^^ Fick även göra sån jävla skit göra igår, så ingen snack om saken.. Har inte ens fått tillräckligt mycket pengar nu för dom dagarna jag har jobbat, men orkar inte bry mig. Hade dock velat komma här ifrån så snabbt som möjligt, känns bara dumt att vara här just nu. För inte tänker jag jobba när det redan saknas pengar.
Och inte lever jag i någon sagovärld heller, för ni vet, där kommer alltid prinsen och rädda prinssensan från alla oräcka monster. Men inte i mitt fall, här har man en prins men som bara tycker att det känns onödigt att åka och hämta. Stod hela tiden igår och väntade på att den vita springaren skulle komma, men kom det någon? Nepp, har aldrig gjort och kommer inte att göra (frivilligt iaf). Aja, lever väl inte i någon sagovärld, men ni fattar principen.
Bara lite arg, men snart kommer min underbara mamma och räddar mig ist. För vem behöver en prin när man har världens bästa mamma?

Saknar dig =/


Bara för att du är den sötaste varelsen på denna jord! <3


Jobb :)

Ännu en dag har gått, egentligen går det väldigt fort, känns inte som de var igår jag kom.
Men sen tänker man på hur länge sen det var man träffades Marcus, så då har dagarna gått JÄTTE sagt.
Idag har jag ridigt 4 hästar, fick rida min lilla favvo heest med:) Sen red jag en jätte fin skimmel, det är en jätte fin häst. Så det kändes verkligen as bra, och Annika sa att hästen såg jätte fin ut med, så då blir det lite roligare :P
Timmarna gick jätte fort och helt plöstligt var vi klara.
Nu på kvällen har jag försökt att spela lite the sims, men förstår mig inte riktigt på det ;P Så nu ska vi kolla på 102 dalmatiner som går på 4 =)
Men känner att tröttheten börjar komma, så får se hur länge man orkar titta.
De sista orden som får avsluta detta inlägget är: Jag saknar Marcus, och får inte ens prata med han nu för tiden =/ <3

Häst, Häst och Häst !

Bloggar i brist på annat.
Dagen har gått ganska fort idag,  mockat och sånt fram till halv 11. Sen blev det att rida 2 hästar innan det skulle komma 2 kunder. Red först en jävla tjockis, kommer inte ihåg vad den hette, Titu eller något i den stilen. Lat som tusen och men fick han någon häst framför sig kunde han springa på, men skulle man svänga stretade den emot som tusen. Så vart inte alls glad efter det.. :P
Sen fick jag rida en annan häst, Cirkus henne han. :) Rätt mysig, men lite konstigt. Men blev iaf på bättre humör..
Sen blev det att göra i ordning hästar till kunderna och vänta. Vi halv 4 hade vi ätit lunch och skulle hem och mocka ute boxar, men tur som man har börjar det åska. Och inte lite heller, blixtrade mycket och det var inte långt här ifrån. Rätt läskigt faktiskt :P
Sen var det bara vattna och fodra kvar och ännu en dag har gått. Går rätt fort här ändå, har fullt upp så gott som hela tiden..
Är bara7 dagar kvar till Marcus kommer och hämtar mig, och imon böjar man räknar neråt. för då har häften av dagarn gått. Bara till att kämpa vidare =/  Men hatar det, det gör jag verkligen! Men Marcus sa något smart igår-" ibland kanske det faktiskt är bra och vara ifrån varandra, för då vet man vad man verkligen har:):)" Gulligt tyckte jag att det var, och jag hoppas han har rätt, för jag vet iaf att jag inte vill vara utan honom! :)<3
Förest, på söndag ska jag och Elsa ha stallet helt själv!! Blir att mocka var sitt stall med 18 boxar, så snacka om att vi kommer ha fullt upp :S Tyck lite synd om mig iaf?:)

Nepp, nu har jag skrivit nog för idag, ska fortsätta komma på snål vatten och jäkelskap, rätt roligt, men jag är den enda som tycker det :P

Mockar, rider, lever Häst.

Japp, just nu lever jag bara i häst världen, jobbar ifrån halv 8 till halv 6 på kvällen. Vi är just nu 5 stycket som jobbar i stallet, så det är rätt lungt för oss. Men hela stallet är propfullt, idag är första natten alla har varsin box :P
Idag har jag ridigt 4 hästar, även min lilla favorit. Har ingen aning om vad hon heter, men är verkligen jätte mysig att rida. Så man blir ju inte lite sugen på att köpa häst. Men vågar inte säga något till mamma, och Marcus bara fnyser åt mig. Men hade jag kunat hade jag inte tvekat en sekund :P
Och egentligen är de lite konstigt, för jag har ridigt en hel del hästar har, men detta är den första jag riktigt har fasnat för. Jaja, nästa vecka åker den så jag kan ju lika gärna sluta drömma...

Även bara 8 dagar kvar tills jag träffar Marcus. Han kommer och hämtar mig nästa fredag, och förhoppningsvis inte allt för sent. Sen ska vi på 50-års fest på lördagen, min mosters man Per fyller 50:) Sen på söndagen ska vi bara MYSA! Usch, jag ska egentligen inte tänka på det för jag blir bara ledsen. Och en så länge har det faktiskt gått bra, (haha, det har bara gått 4 dagar) men det känns bättre. Men fick ett litet samanbrott igår kväll, det är så mycket känslor och man är så trött så man vet inte vad man ska göra.
Försöker även intala mig själv att detta är bra, man behöver vara ifrån varandra ibland. Men någonting säger mig att det bara är bullshit.
Men jag saknar honom, så in i helvete. 1 år och 3 måndader och lite där till, och inga känslar har försvunnit. <3


En mycket söt bild på min lilla favorit heest :)

Stall Kuskahus.

Japp, nu är jag tillbaka här, men det känns som om de var igår jag lämnade stället. Ska jobba här i 3 veckor iaf, sen får jag se om jag orkar med den sista. Men det hade varit skönt och vara ledig lite innan skolan börjar igen..
Har även lyckats skada mig, hann nog inte gå mer en 10 minuter. Har skrapat bort en rätt stor skinflik på vänster handen. Så bara om jag nudda något så gör det as ont och det svider lite hela tiden =/ Plåster har jag glömt och ta med mig, så tycker allt lite synd om mig själv!=/
Men det hargått bra och jobba, har ridigt 3 hästar, känns som lite lagom uppvärmning. Men det känns i kroppen att det kommer bli tufft att vakna imorgon:P
Marcus kommer jag inte få träffa fören nästa fredag, är 11 dagar kvar. Men det kommer gå bra, det har vi sagt. Och sen blir det 2,5 dag med honom så jag längtar dit! :) <3
 
Nu ska jag fortsätta vila lite, Marcus ringer snart, och jag ska förhoppningsvis få ett rum och bo i.. :)

Jag Kärlekar Dig! <3

Finns det något bättre en när man har blivit sams igen?
Nej, skulle nog inte tro de. Att bråka med Marcus, eller inte bråka, utan tjaffsa. Det håller aldrig i sig så länge, men tillräckligt länge för att man ska börja hata det.. Men sen när man är sams, man kryper intill och båda verkligen njuter. Allt blir så lungt, stilsamt. Man lovar den andra saker som man ska försöka bli bättre på. För man måste ju jobba på saker eller hur? Annars kommer det inte att funka. Måste visa varandra respekt. Måste försöka förstå varandra. Egentligen är det inte lätt på något sätt att ha ett förhållande, men det är så otroligt underbart, fantastiskt, roligt, mysigt, och man är lycklig.
Marcus, jag älskar dig! Men dom orden räcker inte till.
Du gör mitt liv till något så underbart som jag egentligen inte förtjänar. Det är du&jag, så länge vi är bereda på att kämpa för det vi har. För det är något extra, 15 helt otroliga månader har gått, och många mer kommer, det vet jag.
Jag hoppas att vi klarar de här veckorna som jag jobbar, mycket bättre en vad det gick på praktiken. För dom dagarna var ett rent helvete, om ett helvete ens räcker till. Jag hoppas att du finns där för mig även när jag kommer hem, annars kommer det inte vara värt det.
Men denna gången ska vi kämpa, inte ge upp. Denna gången vet vi vad vi gjorde för fel, vi vet vad som måste bli bättre.
Eller hur?

Matilda Jutman Älskar sin Marcus Norrman! <3




Harry Potter.

Japp, idag är det den 15 juli och Harry Potter och Halvblodsprinsen premiär i Sverige! :D
Jag, Marcus, Sandra, deras mamma och en kompis till henne ska gå på den idag :)
Så nu är jag tillbaka i Halmstad igen, Marcus ligger och ska sova, så jag har tråkigt. Men om kanske 2 timmar kommer hans mamma hem, så då är det dags att börja göra sig i ordning, ska äta ute på Harrys innan bion :)
Marcus blev glad över kantarellerna dom fick, så hoppas att hans mamma också bli det.
Dags att hitta något annat att underhålla sig med, och längta tills ikväll! :D



Kantareller.

Tillbaka i Törås för en dag. Imorgon ska man ta tåget tillbaka till Halmstad, för vi ska ju gå på Harry Potter premiären. Ska bli jätte kul och se den nya filmen! :D
Skulle ha åkt hem igår, men ville inte. Så fick följa med till Marcus mormor för hon fyllde år och hade lite kalas, 78 tror jag hon blev :)
Fick lite paj och tårta, spelade lite kort och sen var det hemåt igen :P
Marcus har nu fått för sig att han ska bli poker proffs. Jag måste erkänna att jag är lite skeptisk, tror mer att man kommer att gå plusminusnoll den mest av tiden. Men iaf, jag får försöka störta honom lite. Han ska iaf läsa alla han kan hitta om poker, alla tips man kan hitta så att han blir bättre. Lyssna på alla videofilmer som finns, han ska med andra ord göra precis allt för att bli så bra som möjligt.
Så just nu för tillfället kanske jag känner mig lite utkonkurerad. Med tanke på att han är inne i poker världen ist för att vara med mig. Det är faktiskt lite jobbigt, men samtidigt är han rätt sött, för han vill lära mig allt han kan också. :) Sötnöt<3

Har varit ute och plockat kantareller idag med mamma, hittade jätte mycket, men mycket var smått så blir att gå dit snart igen. Men det blev iaf 1/4 korg fylld och det är inte speciellt mycket för att vara här omkring, mamma brukar plocka flera korgar. Men blir nog att jag tar med mig det vi hittade till Halmstad imorgon, så blir dom 2 glada! :D

Nepp, nu ska jag lägga undan datan och vänta på att Marcus ska ringa igen. Om han inte har glömt bort mig, hoppas inte de =/ =)
Godnatt!<3

Lite av skogens guld vi hittade, och den var verkligen bara en pytte-
liten del av vad som fanns. Hela backen är heelt ful! :)

Feest.

Lördagen skulle de bli lite fest. Några av Marcus kompisar skulle ha något så vi skulle åka runt lite till olika platser.
Så morgonen började ganska lungt, sov en stund, vaknade av att mamma ringde och väckte oss.
Vi bestämde att vi skulle äta tacopaj, så då gick vi ner till netto en runda, för att handla ingredienser. Sandra kom sen så då spelade, jag, Marcus, Yvonne och Sandra 4 manna twist ( tror iaf det stavs så;) Sen var det dags att laga mat, äta och göra sig i ordning :)
Håkan kom och hämtade oss vi 8 kanske. Åkte hem där, var där till 11, kanske inte var det roligaste jag har varit med om. För först var det 3 st barn, (egentligen räknas dom som vuxna) Marcus, Håkan och Vesslan helt fast klistrade vid Marcus ipone, för han har jailbreakat den nu. Jo, det gillar ju jag när Marcus har dissat mig för iponen hela dagen. :P Sen fick dom för sig att kolla på Ronny och Ragge?! Herregud, ni kan ju tänka er att jag var helt salig av lycka, (eller inte) -.-
Vid 11 var filmen slut, vi åkte iväg till Dennis som skulle ha fest? Men det var typ 5 pers i stugan sådär blev vi inte så länge :P Vidare hem till Håkan igen, John åkte iväg för att hämta Emil. Sen iväg till en fest 1,5 km utanför Snöstorp. Japp, kvällen var rätt lyckad fram emot 3 tiden. Då började jag och Marcus tjaffsa. Jag blev arg, lämnade ställen och gick in till stan helt ensam, igenom halva stan helt ensam. Tur att man var så jävla arg annars hade jag satt mig ner på marken och suttit där tills Marcus hade hittat mig. Men min ilska drev mig vidare och Marcus hittade mig. Båda lugnade ner sig och allt blev bra igen. Som vanligt och tur är det!
Men vi säger bara, bättre lycka nästa gång!:) För nästa gång ska de banneme vara bra!
Jag älskar dig Marcus! <3


Jag, strax innan vi åkte. Tröjan är ny, man man ser den inte så bra, men
den är ljus blå. Hade även ljua jeans på mig, så dom kunde iaf inte
kalla mig "Devil women" ;*)

Nästa gång ska de bli lite mer kort. Ska iaf försöka, Marcus ska iaf inte komma undan ;)

Buspöjk ;)

Torsdags åkte jag tillbaka till Halmstad. (gör inte så mycket en att åker fram och tillbaka, men trivs ändå :)
Gjorde inte så mycket på kvällen, kollade på något film och myste :)
Min lilla buspojke lurade mig också, har ju stått i kö på den 3 Twilight boken "Ljudet av ditt hjärta" i ungefär en månad, så skulle han hämta den åt mig så dom inte skulle lämnade den vidare. Men så sa han att dom redan hade gjort det, så vart lite arg. Men sen när jag frågade honom när jag var framme så man på honom att han bara ljög, mycket busigt! ;P
Fredagen läste jag nästan hel dagen, sen gick vi en runda till Willys, köpte lite små saker. Gick igenom värsta gegträsket, Marcus idé, men det var väldigt svårt att få skorna rena. Haha, måste sätt rätt dumt ut när vi stod och försökte få bort geggan i vattenpölarna. HahaxD
Sen blev det film och sängen. Så filmen Perfume, The story of a muderer. Faktiskt en hel konstigt film, tyckte vi båda två. Handlade om en kille som hade ett jätte bra luktsinne. Han ar besatt av tanken att kunna konservera dofter och sånt. Så han började mörda olika tjejer för att kunna göra en doft av deras kroppar. Sen när han hade fixat 12 olika dofter (dödat 12 olika tjejer). Blev han fast tagen, men då hade den doften gjort att han blev mäktigast i världen.
Dålig förklaring, men den var verkligen konstig!
Sen somnade jag i Marcus mysiga famn. <3

Liseberg.

Japp, nu är det dags för uppdatering!

I onsdags var jag, mamma, Maja och Alma i Liseberg, mycket skojigt! Vi började med att åka lisebergbanan, trodde att Alma inte skulle vilja åka så mycket mer efter det. Men det blev nog tvärtom, hon åkte precis allt! Eller, allt då hon fick åka och det som hon inte hade längden inneför blev hon ledsen över att hon inte fick åka, haha ;)
Träffade Camilla och Fröja som kom för att hälsa på lite. Har inte sätt Fröja sedan hon var jätte lite så hon hade blivit jättestor! Hade börjat få lite ljust lockigt hår också :)
Var rätt mycket folk där, och det är så segt att stå i kön! Men fram mot kvällen började alla försvinna så då passade jag och Maja på och åka det mesta. Åkte den nya, men den var inte sådär jättespeciell. Men fy fan för uppsvinget! Trodde allvarligt att jag skulle dö, likadant med dom andra som finns där uppe, herre gud. Man kände sig lite hes i halsen när man sen var påväg hem :P
I slutet åkte vi flumriden, första gången vi åkte satt jag och mamma längst bak, Alma och Maja längst fram. Då blev ingen speciellt blöt. Men sen skulle vi åka en gång till, då satt Alma och Mamma längst fram och jag och Maja där bak. Den gången var det ingen av oss som inte var dyngsura! Jag var nog ändå den av oss som klarade oss bäst. :)
Efter det blev de inte så mycket mer, klockan var strax efter 9 när vi lämnade Göteborg. :)


Jag och Alma innan vi åkte iväg :)


Camilla och Fröja utanför liseberg! :)


Maja efter Flumride, man ser inte riktigt hur blöt hon är. Men hela hennes
ben och alltihopa var blöt! xD


Så blöt blev jag, haha, ser lite arg ut, men det är jag icke^^

GodNatt! :)

Än en gång är man tillbaka i Törås.
Är ändå rätt skönt att komma hem, bli ompysslad lite. Få god lagad mat och en syster som har saknat en!
Har hunnit med lite allt möjligt idag. Åkte till Gislaved vid 11 tiden, skulle träffa Inger och lämna tillbaka hennes bok. När vi kom hem tog vi på oss handskar och började leta efter kattungarna Freja har fått. Var kanske där upp i 2 timmar, och försökte få ut dom. Lyckdes få ut 2 av 4, lite allt för lätt när dom ligger mitt under huset och dom är vilda. Men söta var dom ändå! :)
På kvällen klippte jag gräset. Tror det är en oskriven uppgift som jag har här hemma. För det är ingen som gör det förutom jag, men tycker det är rätt kul att bara sitta där gasa, svänga och gasa, haha :P
Snäll som jag är hade jag sagt till Alma att vi skulle ner och bada i sjön också. Mer för att få tyst på hennes tjat, för hon är inte precis den som ger sig i första hand. Så jag, Alma och Maja tog båten ut i sjön och badade lite. Sötare unge finns nog faktiskt inte!

Japp, här skulle jag lagt in några bilder. Men har inte sladden till mobilen här, och måste läsa på lite hur man ska göra för att ansluta mobilen med bluetooth. För det hade varit mycket smidigare! :)
Har bara en sak till och säga, om en timme är den bara 2 MÅNADER kvar tills jag blir 18,:D Tror det är dags att börja plugga körkorts teori. Har inte ens börjat, typiskt mig, ute i sista sekund som vanligt. Nej, dags att stänga ner datan och gå ner till boken,
GodNatt!<3

Hemfärd.

Snart är det dags att ta bussen ner till stan, sen går tåget 08.20. Men har fått den här känslan att jag bara vill stanna. Hela kroppen säger de. Men har lovat mamma att jag ska komma hem, så får stå för mitt ord. Måste jobba också, så man får in lite pengar.
Usch, helt plötsligt blev allt så jobbigt. =/

Ännu en helg.

Jaha, då var det måndag igen. Som alla andra måndagar det här lovet har jag bestämt mig för att stanna kvar i Halmstad en dag extra. Marcus jobbar till 3 någonting, så får ta och sova någon timme till snart, så att timmarna gå.

Helgen har varit helt okej, den har tillbringats uppe i Saxebol.
Kan ju berätta att det där med min bikini gick väl sådär. Fick lämna tillbaka den, men fick inte pengarna tillbaka. Fick ist som ett presentkort på 300 kr, skit dåligt. Och inte hade dom några fina bikinisar kvar. Cyklade runt i halv Halmstad för att hitta någon, blev till sist en på Cubus. Men sen märkte jag att hela trosan är helt rispig, det är som om en katt har satt klona i den över allt. Snacka om att detta inte är ett bra bikini år för mig?!
Men träffade Sophia mitt i allt det tråkiga och gud så kul att se henne igen! :D <3 Pratade lite innan hon var tvungen att gå vidare. Hon håller på och kämpa med sitt körkort, och känner att det snart är dags för mig att sätta igång.. Men nu är det inte en 1 månad kvar till hon blir 18, så får hoppas att hon klarar det! :D Håller tummarna! ;)

Lördag+Söndag, skulle vi egentligen ha åkt båt. Men det är något fel med propelen, så den tar en vatten, eller läcker olja eller nåt. Fattar inte riktigt, och Marcus blir lite tjurig så då är det bäst att inte fråga för mycket :P
Sen har det inte hänt så mycket mer, har hjälp hans syster Sandra lite med sin häst. Hon har en travare 4 år, Gina heter hon. Har ridigt in den helt ensam, och tycker hon har gjort ett bra jobb :) Men man saknar Paysan lite extra mycket =/

Men nu har jag nog redan skrivit alldeles för mycket skit, så sängen väntar! :)

1 vecka=1år ?

Då var man tillbaka till Halmstad igen. Kom hit igår kväll, Marcus hade skickat ett sms och frågat om jag inte ville komma en dag tidigare. Så lite måste han ju iaf sakna mig om dagarna! :)

Igår var jag otroligt duktig och gick runt med trimmen i 2,5 timme mellan klockan halv 11 till 1. Så det var ju inte lite varmt, för man måste ju ha lång byxor+tröja, vantar och hjälm. Så man trodde att man skulle börja koka på riktigt. Dessutom så väger den 350 kg och tynger bara på ena axlen. Så idag har jag bara ont i den vänstra axlen. Haha, och jag har fortfarande en hel del kvar, men det för göras nästa veckan.

Mamma tvättade min nya bikini igår också, så nu är den riktigt FUL! Ser ut som det är 1 år gamal och tvättade varje dag. När man har haft den 1 vecka och första gången den blir tvättad. Ohhh, man blir ju inte lite arg när man köper en bikini för 300 kr och så kan den inte hålla i tvätten?! Så ska dit ner idag, får jag inte pengarna tillbaka så blir jag arg. För den är skitful nu! Och det kan lixom inte vara rätt, eller? :(

Ne, blir arg när jag tänker på det, så nu ska jag gå och duscha lite. Sen ska jag cykla ner till stan. När Marcus kommer hem tar vi bilen till hans pappa och imorgon blir det vatten skidor och annat skojjigt! :)
RSS 2.0