Marcus (: <3

Jaop, då är man hemma ifrån ännu en helg i Halmstad. Mycket roligt har det varit där, även väldigt mysigt!
Fredagen tog vi det bara lugnt, kollade lite på tv och så.

Lördagen så blev det först forsränning med gummibåt, och det var faktiskt ganska roligt. Nästan alla var väldigt blöta, men som tur var så paddlade vi ifrån dom andra när dom hade det sista vattenkriget. För i det vattnet var fan as äckligt! Det var typ avloppsvatten eller nåt. Rätt skönt och slippa ha de på sig =)
Sen blev det bara till att gå hem till han och duscha och bytta om. För hans pappa var ute med båten i havet, så dom skulle åka lite vatten skidor. Blev hämtade, och det är en av dom värsta bil turerna jag har varit med om :P Heeelt galen!
Det blev bara Marcus som åkte skidor, för sen var det nåt med motorn som gick sönder. Men rätt roligt och åka lite båt.
Sen blev det att sova lite ^^

På Söndagen vaknade vi kanske vid 11, men vi satt och åt frukost vid halv 3. Lite lagom tidigt =) Sen åkte vi till stranden åt en glass och sedan blev det lite minigolf. Men är inte så duktig på de, och dom banorna var rätt tråkiga :P Alla såg nästan likadana ut och även hel konstiga..
Sen så skulle vi gå och lägga oss tidig, för Marcus skulle jobba kväll idag och var tvunga att vakna för att ja skulle hinna med tåget.
Men jag hade vissa svårigheter med att somna, så blev mest att jag bara låg och pratade en massa  Stackaren fick ligga där och lyssna =/ Men lyckades somna runt halv 6 på morgonen och vaknade igen vid halv 9 eller nåt :P Så blev inte mycket sovande ändå.
Men det var väldigt mysigt och bara ligga där och prata och mysa (: Bättre kan det knappast bli!  Och fick ju veta en hel del om han  ;) Lite roligt, och vi kom även fram till att vi är väldigt coola. Absolut coolast av alla! :D <3<3

Värnamo .

Blev väckt klockan 8 idag, av mamma som kom in och frågade om jag vill följa med till Värnamo. Så det var bara till och stiga upp och göra sig i ordning :)
Övningsköra hela tiden. Rätt stolt över att jag klarade köra nästan helt felfritt inne i värnamo, bland alla bilar och människor! =D Tror det är första gången jag körde på ett sånt stort ställe, om man inte räknar med Gislaved.
Men köpte inte så mycket, bara en tröja och lite saker. För vi ska till Lager 157 på måndag, så kommer ju kolla lite där =)
Alma har varit super söt hela dagen, knappt varit nåt tjurig. Kommit med rätt roliga komentarer med, men inga som jag kommer ihåg nu ^^

Ikväll har jag och Alma varit på kattjakt. För vi tror att Freja har fått kattungar, men vi vet inte vart dom är. Men har inte hittat några, så vår jakt får fortsätta imorgon.
Har även blivit lite halvt sams med Fidde igen, tror det har gått mer än en vecka som vi har varit osams. Så nu kanske det är dags för mig att jobba några dagar till, eftersom min pengar snart är slut =/ Plus att jag kan påminna honom om att han har lovat mig en data. =D

Imon måste jag vakna tidigt för att ta hand om Alma. Sen på kvällen ska vi ut till Lurabo igen, träffa kusinerna ganska mycket nu den senaste tiden :) Men imon ska även dom Danska komma dit, ska blir lite roligt att träffa dom igen. För tror det nästan var 2 år sen nu, och något roligt brukar de ju nästan alltid hända =)






Alma , på topphumör hela dagen (: <3

Första inlägget (:

Okej, skaffat en blogg nu då. Så får hoppas att detta är kul :)
Vet egentligen inte riktigt vad man ska skriva för nåt.  För just nu är det ju sommarlov, så gör inte så mycket om dagarna. Lite mer en halva har gått, och alla människor på Plönninge saknar man väldigt mycket!
Har inte gjort så mycket på lovet, mest bara varit hemma :) Hade hoppast på en fint sommar väder, med endast bad och sol. Men har kanske varit max 5 dagar i rad de har varit fint väder! Så får fortsätta att vänta på det. =)

Nu i helgen var jag i Halmstad hos Marcus. Mys, mys, mys! På fredag var det bio, Narina 2, rätt bra film :) Lördag kvällen, fyllde en av hans kompisar 18. Fick skjus dit, rätt hemskt blev det. För han som körde backade på ett litet barn, som cyklade! Lite hemskt att bara se huvdet sticka upp där, och ungen såg helt livrädd ut! Men som tur var skadade han sig inte, blev nog lite chockad bara.. =)

Idag har det bara varit en väldigt slapp dag, inte gjort nåt ansträngande. Sen får vi se hur det blir på torsdag :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0