Marcus (: <3

Jaop, då är man hemma ifrån ännu en helg i Halmstad. Mycket roligt har det varit där, även väldigt mysigt!
Fredagen tog vi det bara lugnt, kollade lite på tv och så.

Lördagen så blev det först forsränning med gummibåt, och det var faktiskt ganska roligt. Nästan alla var väldigt blöta, men som tur var så paddlade vi ifrån dom andra när dom hade det sista vattenkriget. För i det vattnet var fan as äckligt! Det var typ avloppsvatten eller nåt. Rätt skönt och slippa ha de på sig =)
Sen blev det bara till att gå hem till han och duscha och bytta om. För hans pappa var ute med båten i havet, så dom skulle åka lite vatten skidor. Blev hämtade, och det är en av dom värsta bil turerna jag har varit med om :P Heeelt galen!
Det blev bara Marcus som åkte skidor, för sen var det nåt med motorn som gick sönder. Men rätt roligt och åka lite båt.
Sen blev det att sova lite ^^

På Söndagen vaknade vi kanske vid 11, men vi satt och åt frukost vid halv 3. Lite lagom tidigt =) Sen åkte vi till stranden åt en glass och sedan blev det lite minigolf. Men är inte så duktig på de, och dom banorna var rätt tråkiga :P Alla såg nästan likadana ut och även hel konstiga..
Sen så skulle vi gå och lägga oss tidig, för Marcus skulle jobba kväll idag och var tvunga att vakna för att ja skulle hinna med tåget.
Men jag hade vissa svårigheter med att somna, så blev mest att jag bara låg och pratade en massa  Stackaren fick ligga där och lyssna =/ Men lyckades somna runt halv 6 på morgonen och vaknade igen vid halv 9 eller nåt :P Så blev inte mycket sovande ändå.
Men det var väldigt mysigt och bara ligga där och prata och mysa (: Bättre kan det knappast bli!  Och fick ju veta en hel del om han  ;) Lite roligt, och vi kom även fram till att vi är väldigt coola. Absolut coolast av alla! :D <3<3


Kommentarer
Tja!

så sött :o

2008-07-28 @ 20:06:06
URL: http://hejhje.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0