Måndag igen

Då har man återgått till vardags rutierna. Sitter och väntar på att Paradise Hotel ska börja, haha. Tror det var förra veckan jag kom på att lite mer en hälften har visats nu. Men blir bara mer och mer irreterad av att titta på det. Har kommit in en jävla idiot som bara snackar skit om allt och alla. Dessutom tog han ut Erik, hoppas verkligen han blir den nästa som rycker!
Imorgon har jag en välförtjänt ledig dag. Så hoppas på att få en rejäl sovmorgon. Senare ta bilen ner till Halmstad. Länge sen jag körde bil nu, så ska bli kul att komma ut på vägar där man slipper ligga under 70 för att inte hamna i diket. Min brumbrum längtar efter att få rulla på fortfort! Om den nu vill starta..........
Ska bli skönt att komma hem ifrån lite med, var ett par veckor sen nu. Ska passa på att kolla efter lite julklappar, känns som det är dags att börja med den saken nu. 1 december är ju på onsdag, helt sjukt vad tiden bara försvinner. Hoppas att vintern går snabbt också, så det snart är dags att bli vår igen. För det längtar jag till!
Måste även säga att ikväll är jag på bra humör. Känns riktigt bra! Och nu börjar snart börjar det, dags att göra sig en kopp te och mysa ner sig!

Grus i ögonen

Då var själva helgen färdig jobbad. Men ska ju jobba imorgon med, men sen ledig tisdag. Så får se om det blir Halmstad eller inte.
Imorgon jobbar jag då till 2. Sen hoppas jag på att mitt nya internet kommer, så jag kan skicka tillbaka denna skiten. Men det viktigaste av allt: att jag kan kolla på 90210 hela kvällen. För just nu håller det på och cpar ut totalt. Väldigt mycket irreterande. Så bara för att det bara hänger sig hela tiden, så känns det nästan som att man får lägga sig i sängen ist. Sova, såhär tidigt? Låter nästan jobbigt. Kan jag somna så får man ju mer än 5 timmars sömn. Har helt och hållet glömt hur det känns att vakna utvilad. Har ett halvt kg grus i varje öga när jag vaknar på morgonen. Mindre trevligt vill jag lova. Fick kämpa för att kunna hålla uppe ögonen vid rapporten kvart i 7 på morgonen. Förstår inte vad jag ska göra för att kunna sova. Men börjar bli jävligt less på detta.
Så säger GodNatt nu, så får vi hoppas på det bästa! ♥

Du säger att du gör det, men du visar inte det. Hur ska man då kunna tro på dig?

Bästa låten just nu!



Riktigt bra musik. Riktigt bra video.
Eminem - Love the way you lie ft. Rihanna

Lite ljusare

Verkligen en bra dag idag. Har jobbat med Lena från 12.00-16.00, så jäkla roligt! Och har ju snackat innan om våra framtidsplaner som vi håller på och jobbar med. Starta ett väldigt framgångsrikt företag, börja plugga, packa en väska och sticka utomlands. Så idag då har vi tagit det största steget hittills och tagit hand på vad vi ska göra nu. Hoppas verkligen detta kan/kommer bli av nu. För det hade vart så jävla roligt! Så nu ikväll har jag googlat upp lite saker, så ska vi fortsätta spinna vidare på detta imorgon när vi jobbat. Så får vi se vart detta leder, och förhoppningsvis kommer det blir någon förändring. :)
Inatt fick jag iaf sova 5 timmar, riktigt imponerad. Så idag känner jag mig faktiskt lite trött, fast jag har 10000000 tankar i huvudet. Är riktigt taggad också, inte vet jag varför. Kan varför för att jag och Lena pratade om party det sista vi gjorde innan jag gick hem. Men klockan ringer 06.00 imorgon, så det blir att så snällt sitta hemma och fortsätta vänta på John Blund. Får se om man kan hitta på något nästa helg när man ska vara ledig. :)
Ikväll blir det att titta på "Så mycket bättre", men känns som det blir en tidig kväll. Ögonen börjar redan bli trötta, ÄNTLIGEN! +1 veckan utan sömna, och NU börjar jag känna mig trött. Men sova är överskattat har jag hört ;)

Väntar på John Blund

Då är man hemma efter att ha jobbat kvällen. Imorgon ringer klockan 05.40, ska vara på jobbet 06.30 och slutar 16.00. Sen delat på söndag. Men kommer jobba helgen med Lena, eller vi kommer typ gå om varandra. Men får träffa henne ett par timmar imon. Ska bli jätte roligt, länge sen vi jobbade tillsammans nu.
Hoppas på att kunna sova mer en 4 timmar inatt, men känns inte som det. Tror huvudet anstränger sig alldeles för mycket för det, tyvärr.
Idag har jag varit i Ullared på morgonen. Men började komma sjukt mycket folk runt 10 tiden, så då tog vi vårt pick och pack och drog. Men fick köpt någon julklapp. En till min lilla misse + att hon fick lite annat med, hehe. Sen vart det mycket annat bra och ha saker, sånt som man alltid köper.
Så nu sitter jag och har precis titta klart på Idol. Så nu har musiken tagit över. För ovanlighetens skull är det inte Melissa Horn som spelas. Utan har för stunden bytt ut henne mot Eminem. Med tanke på att hans och Rihannas låt "Love the way you lie" har spelats hela dagen i mitt huvud. Riktigt bra låt!
Så om jag orkar ska jag strax inta duschen. Annars ska jag vänta på att John Blund kommer och hälsar på mig snart. Har ett STORT behov av det...

Hysterisk eftermiddag

Ligger med min lilla älskling på magen. Fattar inte vad jag hade gjort utan henne. Hon kommer alltid och hoppar upp när man som mest behöver henne. Och gillar när mamma säger "Så kommer hon ju aldrig till någon annan. Hon har aldrig bara hoppat upp till mig eller någon annan." Tar det som om hon tycker om mig liite mer än alla andra. Vilket jag också verkligen hoppas att hon gör. Med tanke på att det är min katt, logiken i det fattar ni själva.
Mitt bil problem har för tillfället löst sig. Efter att ha googlat på hur man ska göra och fortfarande inte fatta något och fått ett stort psykbrytt på allt. Så fick jag ringa efter hjälp. Så hade de inte vart för Marcus, så hade jag fortfarande vart ute och vart riktigt förbannad på bilen och allt annat i min omkrets. Eller lyckats med att få till en riktigt stor explosion, för det har Claes och Marcus verkligen lyckats skrämma upp mig med. Men trots att han pratade med en smått hysterisk Matilda, så lyckades han lotsa mig igenom det. Och tillsist startade bilen alldeles utmärkt. Så nu är det bara att hoppas att den fortsätter att starta, annars måste jag lägga pengar på ett nytt bil batteri. Verkligen det sista jag behöver just nu. Lägga 1000 spän på sån skit.
Tur att man har bloggen så man kan skriva av sig allt, haha.

Hatar hatar HATAR bilar

Idag då så ringer klockan tidigt som f a n, ska iväg till äckel doktorn. Och som vanligt kommer jag iväg lite sen, men det är exakt så att jag ska hinna till Gislaved i tid. Startar bilen, går ut får skrapa rutorna. Men så är det en snöhög som jag måste backar över, för att komma ut. När jag ska backa över denna hög, så gasar jag för lite. Så hela bilen dör, och för att toppa det så vägrar den att starta för mig sen. Hoppas bara att det är batteriet som är helt jävla värdelöst, så jag kan få igång den med hjälp av mammas bil.
Men iaf, jag får ringa till mamma, som tur är svarar på henne mobil fast hon jobbar. Letar efter en extra nyckel till hennes bil, men hittar ingen. Får springa bort till jobbet, för att hämta mammas nyckel. Springa tillbaka. Skrapa fram ännu en bil. Sen ge mig ut på dessa pissiga vägar. Snor halt hela vägen, så kan ligga i max 70 för att inte hela bilen ska flyga åt helvete. Men kom "bara" 15 minuter försent, så blev undersökt. Som tur är, är allt som det ska vara.
Men faaan för denna morgonen. Hatar min jävla bil jävel. Hade en bil som är 10 år äldre i ett helt jävla år utan att det var de minsta fel med den. Aldrig någonsin vägrade den att starta för mig. Nu ska man skaffa något nyare och "bättre". Men har fan inte haft annat än problem med den. Så jävla irreterande. Varje gång jag lagar den, köper nya grejer till den eller annat piss. Så tänker jag "Nej, nu kan det fan inte komma mer saker". Men kommer ju nytt HELA tiden. Hade det vart så att jag hade klarat mig utan bil, så hade jag sålt den omedelbart, utan att tveka. För det enda den gör att att ruinerar mig. GRRRRR.


Just nu hatar jag dig.

Rår inte för det

Håller på och bli galen av att vara här hemma. Vill inget hellre en att komma här ifrån. Men det kommer jag inte göra på ett tag. Hade tänkt att åka ner till Halmstad i helgen för att hämta min skit, och kunna avsluta det en gång för alla. Men blir väl att skjuta på det ännu en gång. För kommer antagligen jobba i helgen, får veta säkert imorgon. Och jag är så arg på mig själv. Jag borde inte reagera, jag vill inte reagera, men jag reagerar ändå. Har inte brytt mig ett piss fören nu, och jag vill inte bry mig nu heller. Men verkar inte vara något som jag bestämmer över längre.
Både Kajsa och mamma är nu arg på mig för att jag vill ha mitt internet. För Kajsa vill låna det till något arbete. För hon har ju inte alls haft möjlighet till att låna det 2-9. Nej, just när jag kommer hem så är det dags att börja. Fan heller. Betalar fan för skiten, då ska jag också kunna använda det när jag vill.
Pengarna har inte ens kommit in på kontot och mamma börjar redan kräva mig på pengar för nästa månad. Blir la halva denna lönen hon vill ha, minst. Asså, ni fattar inte hur gärna jag vill här ifrån. Nästan värt att ta vilket skit jobb som helst, bara för den sakens skull.
Så nu säger jag bara, att jag har världens finaste missi. Hon gör så att jag iaf känner mig lite mindre ensam. Absolut det bästa i mitt liv just nu. Hon och Melissas Horns musik.


Det mest underbar på denna jord. <3

Charmen tjejer ;)

Då var man äntligen hemma. Klockan ringde 8 idag, och det var väldigt längesen jag var så trött när jag vaknade! Hade gett vad som helst för att kunna återvända till sängen någon timme till. Men det var bara att så snäll börja klä på sig och gå ut och äta frukost. Hade mitt lilla möte med vad han nu heter klockan 10. Så nu ska den saken vara uppklarad, skönt. :) Sen fick jag för mig att jag skulle se till att min bil blir lagad, eller bilnycklen hade lagt av. Så bilen gick inte att öppna med knappen. Och efter han hade testat ett par saker, så visade sig att det bara var att lägga en papperslapp bakom kretskortet, så fungerade det. Och såna lägen funkar det verkligen med att köra med att man verkligen inte kan ett piss om bilar och är tjej. Allt blir mycket billigare då, host gratis. Och inte riktigt första gången jag slipper betala. Men jag gillar det! :D
Sen klockan 2 var det dags att dra iväg till jobbet. Var en hektisk kväll, pga lite händelse. Men gillar när man har saker att göra hela tiden, så det inte blir så mycket dötid.
Så nu väntar jag på att Kajsa ska lämna över tv så jag kan få titta på House som jag har spelat in. Måste även kolla på Paradise Hotel innan jag går och lägger mig. Så kommer bli en sen kväll, men börjar inte fören 2 imon, så det är nice! :D

Tillbaks på jobbet

Denna dagen har iaf varit bättre en de senaste 2. Skönt det. Fast har sovit 6 timmar nu, på 2 nätter. Syns runt ögonen vill jag lova. Men som tur är känner jag mig inte speciellt trött. Hoppas på att få sova lite mer inatt.
Annars idag så har jag haft fullt upp. Jobbade till kvart över 2, sen följde jag med Alma och mamma till Gislaved. Och nu efter att ha ätit kvällsmat, och diskat upp allt så ligger man i soffan med datan på magen. Tänkte kolla på ett avsnitt 90210, men eftersom mitt internet har blivit spärrat så måste jag vänta så det hinner ladda lite. Har sagt upp detta, men kommer inte skaffa nytt fören på fredag.
Imorgon blir det en sväng till Gislaved vid 10 tiden. Sen börjar jag jobba kl 2. Känns skönt att vara tillbaka och göra lite vettiga saker. Men räknade ut innan att jag inte har jobbat på 16 dagar, hehe. Men ändå när man kommer dit, så känns allt exakt som vanligt. Som om man inte har varit borta 1 endaste dag. Antar att det man gör, sätter sig i ryggmärgen.
Nu ikväll blir det en tv kväll. Ska se till att försöka komma i säng i tid. Försöka sova iaf mer en 3 timmar inatt. Får se om jag kan lyckas med det.
Nu är det dags att göra sig en kopp te, och titta på favorit programet! :)

100 gånger starkare

De senaste 20 timmarna har vart de värsta timmarna på flera månader. Börjar bli bättre nu, efter att ha pratat med Viktor de senaste timmarna. Och hade de inte vart för honom inatt/tidig morgon, vet jag inte vad jag hade tagit mig till. För mycket trodde jag om dig, men fan inte att man kunde sjuka så jävla lågt. Fattar inte hur man kan bli så jävla respektlös efter att ha vart tillsammans med någon i 2 / 2,5 år. Jag har aldrig nämnt ett ont jälva ord till någon någonsin. Hur svinig du en har varit under de åren. Men tydligen har inte du samma moral. Nice to know.
När klumpen i magen försvinner, kommer jag vara säkrare än någonsin att detta var helt rätt beslut. Och att jag går i rätt riktning vet jag helt säkert nu. Hoppas bara på lite flyt, tur, eller vad som helst nu.
Så nu ska jag fortsätta med att vara lika stark, som jag har varit hittills. Om inte, så har jag Viktor som lyckas sätta ett leende på mina läppar igen. <3

Saknar någon som bryr sig.

Ikväll är en sån kväll, då jag verkligen är trött på allt. Då tankarna i huvudet snurrar så fort så jag nästan blir yr. En sån kväll, då jag verkligen undrar vad fan det är jag håller på med. En sån kväll jag bara vill ha en trygg fram att krypa upp i. En sån kväll man verkligen saknar att ha någon att prata om allt som snurrar i huvudet. Som sen gör att allt känns mycket bättre. Men riktigt en sån famn har jag inte längre.
Som jag har nämnt innan, så har jag känt mig konstigt nog stark den senaste tiden. De saker som brukar få mig att tänka, har jag bara ryckt på axlarna åt. Det har funnit så mycket annat, som har vart viktigare att bry sig om. Men ikväll känns allt bara jobbigt.
Jag har de senaste 2 dagar ägnat den mest av min tid att kolla på olika utbildningar. Men blir jag något klokare på det? Nej.
Jag har sökt ett x antal jobb, idag ringde en till mig. Ett stalljobb, skit dåligt betalt. men tar jag det så är det bara för att komma här ifrån. Men inte ens det orkar jag tänka på. Jag känner att jag vill så mycket, men spelar ingen roll hur mycket jag vill det. Så kommer jag ändå aldrig lyckas med det.
Är så mycket skit jag vill har ut ur mig, men vet att ingen riktigt bryr sig. Så därför säger jag HejDå ist.

Idol kväll

Satt min precis i soffan nu. Har vart igång i stort sätt hela dagen idag. Vart i Smålandsstenar + Gislaved, hittade som vanligt lite saker att köpa. Har lämnat in min bil på lagning, igen. Fast denna gången var det pyspunkan som skulle åtgärdas. Så det fanns ett litet hål i däcket, och så läckte det luft vid fäljen. Så han fick lägga i en slag och så. Sen var det bara att betala och se glad ut. Räknade ut att jag har lagt ca 6000 på bilen nu, men försäkring och allt + att jag har köpt bilen. Känns ju kanske inte så lyckat. Men nu finns det snart inget mer som kan gå fel, peppar peppar ta i träd.
Ikväll blir det en lung kväll hemma, med Idol tittning och är taxi åt min väldigt ohyffsade lilla syster. Hon visar verkligen ingen respekt alls när man är snäll och ställer upp för att köra henne. Blir så jävla irreterad. Kommer snart inte köra henne mer, den saken är klar iaf.
Nej, nu börjar Idol, ska dra med mig Alma att hon också ska börja hejja på Minnah. För hon är lätt en av de bästa i år!


Min sötast som gillar att lägga sig i lur, för att sedan anfalla allt som
kommer i hennes väg. Har fått ett x antal rivsår på mina händer när
vi busade. Men söt är hon. <3

<3

Ligger i sängen med min älskade misse, som ligger på mitt bröst och sover. Just såna här stunder blir man verkligen påmind om varför man skaffade henne. Blir nästan tårögd bara av att titta på henne, när hon ligger på mig och sover, haha tönt Matilda. Otroligt mycket kärlek till henne. <3
Så också därför känner jag att jag inte kan stänga av datan, så får bli att skriva ett litet blogg inägg ist. Har fått en ny serier nu att kolla på 90210. Har sätt de första 3 avsnitten, det står på nerladdning, men det tar ju sån jävla tid att få hem saker, blir galen på det. Så hoppas att det blir klart till imon.
Annars idag har det vart en lugnt och skön dag. Vaknade omänskligt tidigt, för att gå till Bureskolan för att titta på när Alma skulle uppträda i melodifestivalen. Och vad kan man säga om det? Det var modigt av henne att ens våga gå upp på scenen, men vet inte riktigt om man kan kalla det uppträdande, hehe.
Sen var mormor här en stund för att äta lunch och fika. Trevligt att träffa henne. :) Efter det har jag inte gjort ett smack på hela dagen. Ungefär det som jag är bäst på just nu.
Så nu är det snart dags att blunda och drömma en helt underbar dröm.
Godnatt ♥

Tillbaka till verkligheten

Gud vilken dag. Var längesen jag var så här aktiv, med att göra saker, hehe.. Åkte ifrån Linköping vid halv 10 på morgonen, inte alls roligt. Tillbringade min sista natt där, med att ligga och stirra rakt ut i luften. Så tror jag sova 4-5 timmar på hela natten. Alldeles för mycket att tänka på, men nästan längesen det var så nu. ^^
Men hade medicin delegerings utbildning i Reftele, inte sådär jätte givande kan man ju säga. Och eftersom jag inte vill vara kvar på Ekbacken så känns det väldigt meningslöst. Men blev tillsagt att åka, så då får man väl göra det. Dessutom så kommer även Josefins vik som jag, Lena och Madde delar på, tillsättas efter jul. Så då är det lilla man får där ifrån, kört. Har suttit hela kvällen och sökt jobb, men känns inte riktigt som jag lyckas något vidare. Men försöker gör jag ju iaf. Vill inget hellre en att ha ett riktigt jobb, där man vet hur mycket man ska jobba. Som sagt, börjar bli riktigt trött på detta..
Har också suttit ikväll och betala alla räkningar och skit idag, pengarna bara flyger iväg. Den där jävla bilen bara kostar mig sjukt mycket pengar hela tiden. Den har kostat mig mer på typ 4 månader, än vad min andra bil kostade mig under hela året jag hade den. Verkligen MYCKET mer. Ska lämna in den på fredag också, har fortfarande lite pys punka i däcket. Sen är det julklappar som snart måste börja inhandlas också, verkligen jätte kul.
Tror jag snart ska gå och lägga mig, men är inte speciellt sugen på det. Kommer kännas väldigt ensamt i sängen och kallt att inte ha mitt lilla levande element jämte mig. Men antar att det bara är att vänja sig för ett tag framöver. Men detta ogillas skarpt! =/

Riktigt less

Sitter i soffan och snuvar/hostar. Verkligen jätte trevligt. Väntar på att Paradise Hotel ska börja. Hahaha, typ det enda jag gör om dagarna. Och sen börja House vid 9 också, det gillas skarpt. Är ju fortfarande bara 3 datanördar som sitter hela kvällarna och spelar något slags dataspel. Så jag får ju klara mig så gått som själv. Inte alls kul om jag ska säga vad jag tycker. Men är också den enda som tycker det, så får väl finna mig i det eller nåt.
Borde snart börja fundera på när man ska ta och åka hem här ifrån.
De ringde mig från jobbet igår och ville att jag skulle jobba idag. Är trött på att ha ett jobb där de kan gå dagar utan att de ringer, men sen ringer de 10 timmar innan och vill att man ska komma och jobba. Men det går inte speciellt bra med mitt andra jobbsökande. Och ändras inte det snart, så får jag väl nöja mig vid det efter jul också. Hade ju helst sätt att slippa att lägga in mig i vikariebanken efter december. Men ser inte speciellt ljust ut. Jävla piss liv.
Ska fortsätta sitta här och vara smått negativ resten av kvällen. Blir att spela underbara Melissa Horn och hoppas på att man kanske blir på bättre humör.

Lyckan, kärleken, meningen med livet

Söndag kväll och man har fortfarande inte gjort något vettigt av dagen. Men det är ungefär som vanligt. Har dessutom dragit på mig en dunder förkyldning, från i fredags. Riktigt typiskt mig. Inte många gånger jag kan vara ute utan att bli sjuk. Men får gå till affären imon och köpa mig alvedon och hoppas att det hjälper.
Ikväll har jag tittat på filmen, "Lyckan, Kärleken, Meningen med livet". Gillar verkligen titlen på filmen. Men blev faktiskt lite besviken på själva filmen. Det vart lite lång draget emellan åt. Men det skulle vara rätt roligt att bara packa en väska, och dra iväg 1 år. Som hon, ta reda på vad man verkligen vill göra med livet. Men det lär ju inte hända.
Så nu blir det snart sängen dags. Sova är det bästa för att bota en förkyldig har jag hört. Sov oroligt inatt, vaknade flera gånger, och blev väckt vid 8 av en Viktor som tyckte att det var dags att förflytta sig ifrån soffan till sängen. Sen tyckte Tova att det var dags för båda att stiga upp. Så hoppas på en bättre nattsömn inatt. :)

Lyckad gårdag!

Ännu en dag som har gått utan att man har gjort något vettigt alls.
Gårdagen vart lyckad. En av Viktors kompisar hade inflyttnings fest, så fick föja med dit. Skojigt skojigt. :) Kvällen började här, med Viktor och 2 av hans kompisar + Glen. De lagade mat, kycklig med potatisgratäng, väldigt gott. Vid 8 drog vi dit till festen. Helt livsfarlig cykel åktur. Blev skjusad av Viktor på hans cykel som inte har några bromsar. Tror det var något slags mirakel att vi överlevde det. Men kvällen slutade ganska tidigt, men spelade inte så stor roll. Somnade glad och lycklig i vilket fall som helst. Så idag har jag ont i hela kroppen. Mest för att ha suttit på den där pakerhållaren, haha. Men som sagt, roligt var det. :)
Ikväll blir det en kväll framför tv. Viktor är på någon fest, men har Glen och Tova till sällskap. Skönt att slippa vara ensam. Får se om vi hittar någon film att kolla på, eller vad det blir. Den första Sagan om ringen filmen går ikväll, men har precis sätt klart alla 3, otur. Så får se hur det blir. :)

Nu börjas det igen...

Mitt goda humör har sakta med säkert börja försvinna. Är ju så, när man somnar med huvudet fullt av tankar, så vaknar man upp med ännu mera tankar och saken har oftast inte blivit så mycket bättre. Men har sagt till mig själv typ 1000 gånger att jag inte ska bry mig så mycket. Så kanske ska börja lyssna på det.
Gårdagen var en bra dag, lyckade ladda hem både Sagan om ringen första och andra filmen, så nu ska jag försöka lyckas med att få ner tredje filmen också. Så får hålla tummarna för det bästa! :)
Vad man ska hitta på för att fördriva tiden idag är lite mer oklart. Men ska iaf duscha och ta en sväng bort till bilen, för att se om den lever. Vi orkade inte fixa några kronor till pakeringen igår kväll, så den fick stå borta på MC Donalds, haha.
Men nu blir det duschen. (Y)

En liten uppdatering

Är fortfarande uppe i Linköping, och dagarna går väldigt fort. Det är typ bara idag hittills, som jag får klara mig ensam. I tisdags åkte Jag, Rasmus och Glenn i till stan. Hela Rasmus data pajade, så han var tvungen att fixa nytt tangentbord, haha. Men det var han själv som pillade sönder den, så han har ju ingen att skylla på iaf. Men sen så skulle vi åka ut till Willys, så de skulle kunna köpa toapapper och storhandla. Men fy fan för det. ALDRIG mer ensam i en bil med de 2. Tror vi snurrade runt i ca 40 minuter utan att hitta dit, för Rasmus "trodde" han kunde vägen. Men vilken visade sig att han inte kunde. För vi hamnade ca 7 mil utanför Linköping, och ingen av dom viste vart vi var. Väldigt lyckat. (Y) Så det hela slutade med att vi hittade tillbaka till Ryd, fick plocka upp Viktor som sen fick visa vägen ut till Willys. Det är tur att någon är duktigt och hittar här omkring!
Gårdagen spenderade på soffan, med Viktor. Spelade Mario Kart, och tittade på tv. Mysigt, mysigt. :)
Idag ska jag titta på Sagan om Ringen, filmerna. Har velat se dom huuur länge som helst nu. Så nu har jag äntligen laddat ner dom. Och det låter som ett bra sätt att fördriva tiden på!


Söta lilla Tova som har lag sig på toppen av Rasmus stol. <3

Lycka på hög nivå

Nu är jag och min lilla misse nere i Linköping. Åkte ner hit igår kväll, så körde ca 40 mil på en dag, bra jobbat Matilda. (Y)
Håkan i lördags var lika bra som man hade kunnat hoppas på! Dock så spelade han ganska många låtar från hans nya skiva, som kom ut i mitten av oktober,så fattar inte riktigt hur han hade tänkt att man ska kunna lära sig alla dom. Men i övrigt så var det riktigt grymt! :D Hela skandinavium var helt fullsatt, så en helt sjuk känsla när han spelar sina bästa och mest kända!!
Söndagen tillbringades med Emilia, tittade på film och var ute och red en liten runda. Det är något sjukt vad jag saknar att hålla på med hästar. MÅSTE verkligen hitta mig en sköt häst eller något snart. Blir det det första jag skaffar mig efter jag har bestämt mig vart jag ska bo. Men så söndagen blev också mysig. Måste se till att träffas snart igen! :)
Denna dagen har med gått fort, har min söta lilla Tova som springer runt här. Har en sån lycka i kroppen just nu, det gillas verkligen! Hoppas också att den håller i sig ett tag! :)

Bilder få bilder från Håkan kommer när jag orkar ;)

Hoppas på en GRYM kväll!

Sitter här nu och lyssna på Håkan. Efter mycket om och men har kläder till ikväll valts ut. Detta är alltid lika svårt, och man tycker alltid att man inte har något att ta på sig. Det känns bara som om man har samma saker om och om och om igen. Tråkigt.
Håkan Hellström har spelats här hela morgonen. Är riktigt taggad till ikväll, kommer verkligen bli en GRYM kväll! Iaf om det är lika bra bra som det var sist, och det kommer det självklart att vara! :D
Ska fortsätta göra mig i ordning lite snart. Kommer vara framme där strax efter 4, och konserten börjar vid halv 8. Men vi har ju sittplatser, så har ju inte speciellt bråttom, haha ;).
Nu har mormor och morfar kommit. Så ska fika lite, sen ska jag fortsätta gör mig i ordningen.
Detta kommer verkligen bli en SUPER KVÄLL! :D :D :D


Har inga bilder från sist jag var i Kungsbacka på datorn. Så denna får
denna får duga. Kanske inte den bästa, men det är ju jag och Emilia
på den iaf ;) Och det var en riktigt rolig kväll! :D

Äntligen helg

Och känns som helg med för en gång skull. Men lång sådan, för som sagt inget jobb bokat på 2 veckor nu. Men det vet man ju aldrig hur det blir med den saken.
Men ser fram emot den här helgen. Imorgon eftermiddag, typ 3 tiden styr jag min lilla fina bil mot Kungsbacka för att träffa Emilia! Vi ska då sen in till Göteborg och gå på konsert. Håkan Hellström. Hoppas på att det kommer bli lika underbart som det var 2008. Sen om det blir utgång i Gbg eller inte får vi se. För ingen av oss hittar ju där, så får se hur det blir. Men någon slags party ska det väl bli.
Sen efter det får vi se vart man ta vägen. Pallar inte sitta här nu i lägenheten i 2 veckor. Det är ju en sak som är säker iaf. Då blir jag galen, men vi får se.
Nu ikväll, funderar jag på att gå och lägga mig och kolla på Nothing Hill. En av mina favorit filmer. Har haft 10 orsker att hata dig, på nerladdning hur länge som helst nu. (Vilket är en film jag verkligen älskar). Men något måsta vara fel på mitt internet. Någon söt människa som vill hjälpa mig? :) För jag fattar mig verkligen inte på det..

Bra dag och ny klippt

Då var denna dagen med snart avklarad. Har jobbat några timmar. Jag och Lena hade hand om Lyckan idag. För jag fick välja om jag ville gå mellan eller inte, och eftersom jag typ alltid går mellan så är det skönt och slippa. Men vi 2 vikarier klara oss så bra, så bra. Fick höra från en boende också att han tyckte att det gick snabbt att få frukosten idag, bara ännu bättre! (Y) Men gillar verkligen att jobba med Lena. Vi har gjort allt tillsammans, så roligt att ha någon och prata med som sitter i samma sits som en själv och är lika gamal också för den delen.
Sen efter jobbet var det bara att bege sig iväg till Ann-Sofi för att bli klippt och slingad. Klippte bara topparna i håret och håret blev ljusare. Men jag är mycket nöjd. Måste verkligen bli bättre på det där. Så nu ska jag fortsätta med att hålla håret frächt och fint. :)
Nu ikväll blir det nog sängen tidigt, känner mig ganska trött faktiskt. Men börjar inte jobba fören 15.00 imon. Så det är skönt!


Frächt och fint ;)

Jönköping, igen.

Sitter ännu en gång och väntar på att Paradise Hotel ska börja. Idag har det varit en dag i Jönköping. Och alltid hittar man lite nytt. Köpte en en kofta, känns verkligen behövligt nu inför den kalla säsongen. Sen hittade jag lite roligt på HM med. Så hoppas det uppskattas. ;)
Det märks att det börjar närma sig julen nu, alla affärer och runt om tänds med lysen. Även alla tomtar och annat kommer fram igen. Så himla mysigt, älskar verkligen julen! Har även börjat tänkt på julklappar, alltid lika svårt vad man ska köpa. Men sen när man väl har lyckats med det, så är det värt besväret! :)
Gudrun är fortfarande här, tror hon åker hem imorgon. Hon sitter och tjatar med mamma, och mamma bara "mm", "mm", "mm". Snacka om att hon tjatar håll i huvudet på alla. Men mig äcklar hon mest just nu. Viktor satte spöken i mitt huvud igår, och de äckliga bilderna kan inte försvinna ut ur mitt huvud. Hur vidrigt som helst. Verkligen inte okej.
Hoppas på en bilfärd upp dit snart igen. Hoppas hoppas! :) Så får se när, jobbar till fredag kväll. Sen blir det Göteborg och Håkan Hellström med bästa Emilia på lördagen! :D
Imorgon ska jag till Ann-Sofie och klippa + slinga mig. Alltid lika jobbigt hur man ska ha det. Så antar att det blir som vanligt, hehe ;)

Bara babbel och gamla bilder

Ingen vill prata med mig, så nu skriver jag här ist. Maja dödar nog mig snart, har babblat i 30 min med henne, men hon försöker bara sova. Väldigt tråkig människa. Eller jag som är mycket irreterade, vet inte riktigt. Men något måste det ju vara. Tur jag har min misse som ligger jämte mig. Hon har varit jätte mysig hela dagen och söt. Hon låg och busade innan på stolen. Och så ropar jag på henne, så sticker hon ut huvudet under duken och bara "MJAOU" men världens busigaste ögon. Det var verkligen hur gulligt som helst!
Förstår inte riktigt felet med mig, har typ inte sovit något på flera nätter nu. Men ändå så ligger jag här hur pigg som helst. Eller är bara hela min kropp så orolig inför min framtid, så därför vill den inte sova. Eller är jag bara glad, så det är det som gör mig pigg. Kan ju faktiskt vara det med. Och vem vet vad felet är, inte jag iaf. Och sov oroligt inatt med, hade pratat lite väl mycket i sömnen. Väckt mamma, så inte kunde somna om på 1,5 timme, haha. Märks att man brås efter sin mor, hon brukar med få sina ryck när hon sover.
Nej, känner att jag inte får ut något av detta heller. Lika bra att försöka blunda ist. Får hoppas att det fungerar. Men är mycket mycket tveksam. Vi får se helt enkelt.
Godnatt ♥


Hittade denna fina bilden på Kajsa, Jonna och mig. Gud vad länge sen!


Verkligen HUUUR gammal bild som helst. Helt sjukt vad man har
ändrats! Men ska klippa mig på torsdag, vad säger ni,
klippa av mig håret kanske? :D

Alltid något som krånglar..

Då sitter man framför tv, igen. Har jobbat ikväll, men började klockan 4 så det kändes som att man blev lite ledig ändå. Men imorgon har jag hela dagen ledigt, skönt! Blir förmodligen en runda till Jönköping. Mamma ska väl köpa mer saker till lägenheten lampor och sånt. Och Kajsa kommer väl få allt hon pekar på med, ungefär som vanligt med andra ord.
Även bytt till vinterdäck på min bil nu, men visade sig att jag har pys punka ett fram hjul. Så jävla typiskt. Fattar inte varför det ALLTID är något som ska inte ska fungera som det ska. Så jäkla irreterande. Ska försöka fixa det imorgon, men jag och bilar lixom. Har tur som fick Gustav till att hjälpa mig med att bytta däck idag. Fast jag hade faktiskt klart mig själv! Bara det att jag inte vet om jag skulle lyckas dra åt det tillräckligt hårt. Men har nog lärt mig en hel del under all tid jag har fått tillbringa ute i verkstaden med Marcus. Både på gott och ont kan jag tänka mig. Men nu får man ju klara sig själv..

Tova <3

Ligger med min älskade misse i sägen och lyssna på allmänt deppiga låtar. Det mysigaste som har hänt mig sen jag kom hem. Och missen har även fått ett namn, Tova kommer hon heta. Skiter i vad min familj tycker, jag tycker faktiskt det passar henne. Min älskade gråa lilla ulltuss. <3
Jobbet gick bra idag, visade sig att Ingela hade dubbelbokat för Mamma idag. Så både jag och Madde var inne för henne. Men as skönt att slippa stressa ihjäl sig i morgon arbetet. Även frågat Lisa, chefen, efter referens nu med. Hoppas det blir till någon hjälp i detta helvetet. Berättade för Kajsa och Maja om mina planer. De bokstavligen skrattade åt mig. Jävligt roligt. Roligt att familjen tror på mig så mycket. Men de på jobbet, är som tur mer positiva. Mycket bättre människor. Och rätt skönt att få höra att inte alla tror att man är helt värdelös.
Nu är det snart dags för mat. Sen blir det en kväll framför tv, Paradise Hotel, Top Model, Svenska Hollywood fruar. Hade kunnat bli bättre, men får nöja mig med detta.

"Sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig vara med om det. Ber aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde."
RSS 2.0