Inga speciella nyheter

Länge sen man skrev nåt här nu, men har tyvärr inte så mycket nytt att berätta. Jag bara jobbar, jobbar och jobbar lite till. Har inte vart ledig en hel helg nu på flera veckor, och det kändes i söndags när man skulle gå upp! Men fick en hyffad lön nu i augusti, så hoppas på något liknande i september! Eller, eftersom jag kommer få 2 löner, så borde den bli bättre ;) Men ett tufft liv är det allt.
Annars så tror jag inte det har hänt så mycket som är värt att nämna. Var och kollade på Charlie i lördags, och han blir bara sötare och sötare! Idag är han 6 veckor gamal, så om yttligare 6 veckor kommer jag att få hem honom! Längtar! :D
Har även lämnat in min HTC på lagning, gjord en en system återställning på den. Det sa dom på netonnet att jag skulle göra, för den skulle bli mycket snabbare då. Men ist så cpade den loss på riktigt. Så nu har en en av de äldsta Nokian som finns, ett litet ner byte kan man kalla de.. Men det finns ju Snake på den, så ska inte klaga. ;)
Men nu ska jag ta och klä på mig lite och sen ge mig ut på fältet. Japp, en riktigt krigare håller jag på att bli, haha. Men träglen vinner ju, inte sant? Så då tar jag och biter ihop ännu en dag, och hoppas på att jag har mer tur idag!
Så ni får ha det så bra! ♥

In i vuxen livet.

Då kommer livet att ändas på nåt sätt nu. Hur har jag ingen aning om hur det blir. Men sommarjobbet är slut, kommer fortsätt som vikarier, lite iaf. Men aldrig mer kommer man få något studiebidrag. Men kommer alltid vara tvungen att jobba för att få in några pengar på kontot. Men än så länge ser jag fram emot det. Jag vill tjäna pengar, jag vill kunna göra vad jag vill. Men samtidigt känns det jobbigt, man kommer aldrig återvända till Plönninge. Och det börja kännas mer och mer nu. Mina syskon här hemma tjatar om att börja skolan igen. Men för mig kommer det dröja något år, tills det är dags för mig att sätta mig bakom en skolbänk igen. Men jag saknar mina fina vänner, som man så länge tog förgivet. Som man nu inte kommer återvända till efter ett härligt sommarlov. Jag saknar er allihopa ska ni veta! <3
Men resan igår ner till Malmö för att hämta Kajsa och Jonna gick bra. Men sen att mina medpassagerare sov nästan mer en halva vägen, är inte riktigt okej. Men var konstigt nog var jag inte alls trött. Gäspade bara 4 gånger på mer en 60 mil, mitt i natten. Lite stolt är jag faktiskt ;)
Nu i fredags var jag även i Ullared och köpte allt till min lilla misse. Så nu kommer det bli dryga veckor fram tills den är tillräcklig stor så den kan flytta in hos mig. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. :D

Lär dig?

Precis lagt på telefonen efter att haft det mest meninglösa samtalet på väldigt längre. Men man väljer själv sina samtals ämnen, och efter att ha känt mig i 2,5 år. Så borde man också veta vad som kan vara passande och inte. Sen att jag redan är på piss humör gör inte saken bättre. Torsdag var jag med på dåligt humör, men då fanns de iaf någon som kunde muntra upp mig. Men just nu får jag klara mig själv, och oftast brukar det gå ganska bra de med. Nu har jag bara 2 dagar kvar på Ekbacken. Så på måndag börjar jag mitt andra riktiga jobb nere i Halmstad. Och till alla som tror att jag är dum i huvudet, jag VET vad jag håller på med.
Till dagens goda nyheter, så har min bangbang/blåfaran blivit såld. Till ett mycket bättre pris en jag förväntat mig. Så nu har jag börjat avbetalningen på en Opel Astra. Så det känns riktigt bra :) Som tur var verkade de heller inte vara några speciella fel på den, så vi kommer hämta den ifrån verkstaden imon förmiddag!.
Helgen kommer nog bli lugn. Jobbar lördag förmiddag och ska åka ner till Malmö lördag natt för att hämta Kajsa och Jonna som har tillbringat en vecka nere i Turkiet. Om det är någon som vill följa med som prat sällskap, är det bara att säga till. Känns inte direkt jätte lockande att sitta 7 timmar ensam i en bil och köra hela natten. Får ta och lära mig det här med kaffe drickande. ;)
Men nu så ska jag alldeles strax ta och krypa ner till kojs. Hoppas på att vakna på bättre humör imon!
Ha det så bra. :) ♥

Tröttare en tröttast

Då är man hemma efter att ha jobbat så gott som hela dagen. Och var riktigt länge sen jag var så här trött. Har gått runt och gäspat hela tiden på jobbet, och vart allmänt vimsig. Men ändå så somnade jag tidigt och fick nästan 8 timmars sömn. Men ikväll blir det ännu tidigare i säng. Men får iaf sova så länge jag vill. Börjar nämligen inte jobba fören klockan 15.00 imon, mycket skönt! Men imon ska min bil besiktigas, igen. Går den inte igenom då, så kommer jag att skrota skiten.
Den absolut roligaste just nu, är att om ca 1,5 månad kommer jag vara ägare till min alldeles egna lilla katt. Hela kvällen igår gick jag runt i min egna lyckovärld och tänkte igenom allt jag kommer behvöva köpa till den. Haha, hela min nästa lön kommer gå till den lilla missen, eller kanske inte riktigt, men nästan. ;) Har nästan bestämt mig för vad den ska heta, och antagligen kommer det bli Charlie, Charlie Harper som i 2/½ män. För det är verkligen världens bästa program, haha. Lite häftigt/roligt hade det allt vart. Men får se, har lång tid kvar att bestämma mig. :) Men det är jobbigt nu dessa månader jag kommer få vänta på den lilla missen.
Dagens näst bästa idag är att, jag kom på att det bara är 1 vecka kvar till löning! Och det är verkligen något som jag gillar skarpt! :D
Men nu ska jag sätta mig framför tv eller om jag inte snart ska lägga mig i sängen. Svårt beslut.

Misse Maou!

Länge sen man skrev här, men inte hänt så mycket i livet. Har gått in på min sista vecka på Ekbacken, sen så har jag ju några dagar i september med. Men de är ju så få, så de räknas ju knappt. Så förra veckan blev det ganska mycket jobb för mig. Och ännu mer blir det denna veckan. Ska in till Gislaved ikväll, för ett återbesök. Så hoppas på det bästa! Igår blev min bil lagad av Marcus och Claes, utan dom två vet jag inte vad jag hade gjort. Och Claes som alltid är så positiv till allt, och ser hopp i precis varenda bil. Och tur är väl det, för annars hade min bil varit skrottad för länge sen. Så är verkligen väldigt tacksam för deras hjälp.:)
Deras katt har ju även fått sin 3 kull för i år. Så jag har nu BESTÄMT mig för att skaffa en katt. Så kollade på alla igår och har bestämt mig (om inte de ska ha den) för vilken jag vill ha! Den är verkligen hur söt som helst. Grå med vita tecken och har även lite längre päls en alla andra. Verkligen hur söt som helst, blev kär i första ögonkastet! Så förhoppningsvis kommer jag vara ägare till världens sötaste kattunge inom 2 månader. :D Och detta är nog det näst bästa som har hänt på hela sommaren!
För sen rullar livet på, besluten blir bara svårare och svårare att fatta. Men här hemma kommer jag nog inte bo så länge till. För det orkar jag vekligen inte med.


Så söt liten varelse :) <3

Mycket jobb fram över!

Idag har jag varit mycket duktig och städat hela mitt rum, kan ju tala om att det VERKLIGEN behövdes. Så gott som alla mina kläder låg i min säng och själv hade jag en liten liten plats att sova på. Men det brukar inte ta så lång tid innan det ser likadant ut igen. Men det känns så jäkla skönt medans det är fint! Så efter min flitiga morgon, så sitter jag här vid datan. Sitter och kollar lite på resor nu till vintern, och fy fan vad jag blir sugen. Hade varit så jävla gött att packa en väska och vara borta 2 veckor, när det är som kallast här. Får jag bara ihop lite pengar nu, så SKA jag komma iväg till vinter. Men dock är det ganska många utgifter som står framför mig nu. Skatt på skit bilen måste snart betalas. Måste även laga skit bilen för att kunna sälja den och köpa mig en ny. Men hade jag inte behövt en bil till mitt jobb, så hade jag skaffat mig en cykel. Utan att tveka. Sen så måste jag ju flytta om ca 3 veckor, för att slippa ligga och pendla till Halmstad. Usch, ser man på det så, så kommer det bli svårt att få ihop penga till en resa. Men ska se till att bli riktigt duktig på att snacka. Så kommer säkert allt att lösa sig ;) Håller mina tummar för det iaf! :D
Annars så kommer mitt liv bara bestå av jobb nu fram över. Jobbar mån, tis på Ekbacken. Onsdag ner till Halmstad för att jobba där, kommer även jobba torsdag förmiddag där nere. För att sen hem och jobba på Ekbacken torsdag kväll och fredag. Sen kommer det även bli dubbla skift när jag är här hemma. Först Ekbacken när jag har det, sen så ut och jobba för Säkra de timmar jag då inte är på Ekbacken. Bara till att bita ihop och hoppas att det lönar sig i slutet av månaden!
Men nu får jag nog ta och göra något vettigt utav denna dagen.
Ha det bra ♥

Mycket nytt på G!

Japp, nu på senaste tiden har det hänt mycket! Och jag gillar det skarpt! :) Helt bestämt nu att jag ska flytta ner till Halmstad, men om det blir med Marcus eller inte orkar jag längre inte bry mig om. Jag har på börjat mitt nya jobb, men kommer inte börjar på riktigt fören jag är klar med mitt schema på Ekbacken och där har jag nu ca 2 veckor kvar. Och en så länge måste jag säga att jag trivs sjukt bra! Alla är hur trevliga, roliga och så jäkla duktiga på det som vi ska hålla på med. Så man kan inte göra mycket annat en att lyssna och lära! Så jag börjar bli taggad till tusen för att på börja detta!
Men just nu idag mår jag då lite dåligt. Eller det känns bättre nu en va det gjorde igår kväll, som tur är.
I lördags så vart det partyparty. Var hemma hos Sofie, som man inte träffat på år och dagar. Och där var även Markus, som man heller inte träffat på år och dagar. Så det var mycket trevligt, iaf på förfesten! Sen stack Sofie iväg med killar när vi väl kom till Sigges. Men som tur var hade jag, Markus, Daniel och Calle att sen umgås med. Men det var endå inte riktigt okej. ;)
På söndagen var det 60 års kalas hemma hos oss, var bara med en liten stund. För sen bar det av till Torup. Claes och Sussan skulle bjuda på plankstek. Sen så fick jag Marcus och Claes till att kolla lite på min bil. Men nu efter allt åkande verkar det bara ha blivit värre =/ Jävla skit bil. Vill bara få den sålt så man kan köpa en ny. Men det ser ju inte så ljust ut för den.
Jaja, det är små detaljer som just nu inte påverkar mitt annars så glada humör som är just nu!
Men nu ska jag dra mig vidare.
Hade så gött! ♥


Saknar <3
RSS 2.0