Husmor Matilda!

Jag har precis kommit hem ifrån affären. Skulle ner och köpa bröd till pizza mackor, men det var väldigt utplockat så jag fick ta till min fantasi och komma på något annat. Så får se om Marcus kommer uppskatta det! :) Men tror faktiskt jag håller på och skämma bort honom lite för mycket. Detta är 4 söndagen i rad han får maten färdig lagad tills han kommer hem från jobbet. Men det är så roligt när man sen ser hur glad han blir! :) Men jag väntar fortfarande på att han ska göra samma sak mot mig ;)
Har även varit mycket duktig idag, svart klart på alla frågor till svenskan på tisdag. Fortsatt på mitt projektarbete, känns bra nu, har börjat komma igång på riktigt, gäller bara att fortsätta såhär!!

Nu är det snart dags att börja med maten, snacka om en mycket snäll flickvän! ;)

Julbak.

Lördag.
Idag har det varit pepparkaks bak hemma hos Marcus mamma. Det är lite mysigt nu sådär inför jul, men har verkligen ingen julkänsla alls. Har dessutom inte köpt än enda julklapp än, helt otroligt! Har snart bara 1 månad på mig att köpa julklappar till ungefär 10 st. Snart dags att sätta fart, men som sagt, känslan finns inte där.
Annat var de när man var liten, kunde längta till julen flera månader innan, tjatade på mamma redan i början av november att vi skulle börja julpynta. Men sen när det blir jullov ska jag hem och baka knäck och när man sitter och slår in sina sista julklappar! Då kommer julkänslan! :)

Nu ska jag och Marcus snart åka iväg till Snöstorp och hämta pizza. Igår Max, idag pizza, snacka om att man kommer bli tjock! ;)

Nu är det gjort.

Jag har länge velat över om man ska ta den där sprutan mot svininfluensan. Dels för att den är då dåligt testad, och att man har hört mer negativt om den en posetivt. Men eftersom jag har något av de sämsta emunförsvaren man kan ha, så hade jag säkerligen blir rätt sjuk av den. Så därför bestämde jag mig för att ta den idag. Så nu är hela min arm tung och öm. Har någon fruktansvärd huvudvärk, så vet knappt vad jag ska ta mig till. Hela kroppen känns allmänt slö. Men skoldagen gick väldigt långsamt, men avklarad blev den.
Just nu vill jag bara ta min lilla brum brum och åka hem till Marcus, krypa ner i hans säng och kolla på Mammas pojkar och allt annat bra som kommer nu ikväll. Men jag har ingen aning om hans mamma är hemma eller inte, och känns dumt och komma om hon är där.
Det är dubbel så mysigt en att stanna kvar här. Men svara han inte på sin rast så stannar jag här.
Men tror jag ska krypa ner i sängen och vila mitt bultande lilla huvud nu.
Sänder alla andra ifrån skolan en liten tanke som går igenom samma jobbiga sak ;)

Mycket synd om mig!

Toppen dag idag, verkligen!
Vaknade av att jag blev skit glad över att klockan ringde, för jag drömde en jätte hemsk dröm (som jag självklart inte kommer ihåg) men blev glad över att det ringde, så att jag slapp det + att det bara var en dröm och inte i verkligheten.
Men sen när man börjar röra på sig, känner man hur stelopererad man är i hela kroppen. 1, kan inte röra på nacken, skit ont på sidorna av halsen. 2, Ryggen gör ont. 3, Högra höften gör skit ont när man tar på den. 4, Kan inte skratta, för då gör det ont i revbenen. 5, kan inte ta för djupa andetag eller ens nudda mig på rev benen. 6 Jag är nog öm i hela jävla kroppen. Så ni förstår att det är synd om mig?!
Så det var nog inte sån liten bockning hon fick, som jag sen fick segla i luften igenom.

Annars har dagen vart bra, imon har jag bara 3 lektioner så slutar vid 2. Blir nog att jag åker in till Halmstad och leter födelsedags present till Marcus parkus, bara en vecka tills han blir 19!! :)
Till helgen verkar det inte bli någon Underbar heller, tråkigt, när det för en gång skull händer något roligt. Men weapweap, det duger inte^^
Men på lördag blir det iaf pepparkaks bak med Marcus och hans släkt.

Av bockad .

Måndag, igen. Men nu är det snart bara 1 månad kvar tills vi går på vinterlov:D
Idag i skolan hade vi stallet, vi fick rid unghäst bara för att det var ingen annan som viste att vi skulle vara nere i stallet förutom sjaunina. Så det fanns inga hästar kvar till oss. Men jag fick rida en unghäst som var 3 år, Quick Step. Jätte mysig var hon i boxen, men sen när vi skulle longerar så blev hon lite busig, men bättre att hon tar ut det där en när jag sitter på! Men sen när vi hade ridigt en stund, och hade satt igång i trav, blir Chitron rädd för något (den äldsta hästen av dom alla) men då får han med sig allihopa! Quick Step börjar bock som in i tusan, och sen när hon började ta upp ryggen med så tappade jag både tyglarna och stigbyglarna, så då fanns ingen chans alls att hålla mig kvar. Så ramlade av, fick en hård smäll på ryggen, tappade andan för någon sekund. Men när jag andningen kom tillbaka normal, så började det onda i ryggen släppa lite, så det var bara att hoppa upp igen! Men sen gjorde hon lite fulingar under hela ridturen, men jag lyckades hålla mig kvar!
Men det börjar göra lite ont nu, så får se hur stel man är imon när man vaknar.

Nu ikväll har jag även skickat in min bokrecention i engelskan, det är verkligen skönt när man får saker som man har haft hängande över sig gjorda!
Men nu är det snart dags för sängen, eller någon film kanske? Trött börjar jag bli iaf, så GodNatt :)

Stockholm !

Nu är mamma hemma. Efter mycket om och men kom vi upp till stockholm i fredags för att hämta henne.

Kom iväg strax efter 9, vid halv 10 skrev kajsa att hon med ville följa med hem, så vi fick vända bilen. Vid 10 hade vi kommit iväg. Men strac efter oskarström började marcus bil gunga, och inte så lite heller... Han ringer sin pappa, och får krypa under bilen och kolla vad som är felet. Men han tror att åker vi sakta så kommer vi hem till mig, för så länge man bara kör rakt fram går det ju bra. Men strax utanför skeppshult så har jag hur det bara säger SMACK under bilen, och det gungar till som fasen. Marcus får tvärnita och lastbilen som körde bakom kör nästan in i oss. Men men, Marcus tror fortfarande att kör vi ännu saktare så kommer vi hem. Men även han märker rätt snabbt att det kommer inte gå. Så vi tar oss till en pakering och får ringa fidde så han kommer och hämtar oss. Ungefär vid 1 kommer vi iväg, och mamma ville bli hämtad vid 2-3. Men vid 4 har vi kommit upp till Stockholm, men 4 tiden där är ju helt hopplös!! Stod i kö i ganska exakt 1 timme, så vid halv 6 var vi framme i Norrtälje.
Hemma i Törås igen vid 10. Men nu är mamma hemma, och hon mår bra, iaf vad jag vet. Men det är inte kul och se sin mamma har ont.. =/ Så nu är hon sjukskriven i 6 veckor, och sen ska det vara läkt. Men under den här tiden måste hon verkligen ta det jätte lungt, så inte stygnet går upp.  Men än så länge går allt bra! :)

Studetfest !

Bättre sent en aldrig, varit mycket nu i dagarna så har inte hunnit berätta om studenfesten!!

I onsdag var det dags för Np07B;s första studenfest, och temat var SPORT! Började med förfest hemma i Harplinge gården, dom flesta från klassen kom ditt, + massa annat folk! Roligt var det :)
Jag, Sophia, Mimmi och Carro åkte in till halmstad någon gång vid halv 10. Åkte den första bilen, så vi hamnade FÖRST i kön, status på det ^^ Men vi kom inte in fören kvart över 10. Så jag och Sophia var först uppe på dans golvet, men det fylldes på rätt snabbt. Sen tog det lite tid mer folk från Plönninge kom, men kul var det när väl alla var samlade! :D Sen gick tiden fort, men fram mot 12-halv 1 var min dans tarm fylld. + Att det blev väldigt knökfull med människor uppe på dansglovet, så då när väl alla börjar bli för fulla kunde man knappt röra på sig längre. Så vid halv 2 var det dags att dra sig hem igen :) Marcus kom och körde först några tillbaka till Plönninge, sen tillbaka till Halmstad igen. Somnade någon gång strax efter 3, så fick lite mer en 3 timmar sömn! Så det blev en jobbig dag i skolan, men diplom till oss som klarade det! :D

Här kommer några bilder på mina fina vänner, tagna ifrån Johanna ;)


Jag och Johanna, Johanna var dykare,
gick runt med simfötter hela kvällen! ;)



Sophia och Emilia!


Johanna-Dykare, Josefin-Boxare, Mimmi-Snowbordsåkare!

Kvart över 7 imon, hålls våra tummar!

Nu är mamma inlagd. Imon kvart över 7 ska hon opereras. Så kan inte göra annan än att säga lycka till och jag hoppas verkligen doktorena kommer vet vad dom håller på med till 110%!
Hon kommer antagligen få åka hem redan på fredag, om allt går som det ska, så då frågade hon idag om jag och Marcus ville komma upp och hämta henne :) Så ska lyckas hålla mig vaken till 11, så man kan prata med han om vad han tycker. Men hatar verkligen hans arbetstider. Det blir ju aldrig någon sömn för mig =/

Skolan idag har gått ganska snabbt, det är mest bara ett himla massa snack om studenfesten som är imon!
Det kommer då bli förfest här, alla möjliga människor kommer komma hit. Var även något snack om att en person skulle anmäla det till polisen?:S Hel konstig, men jag tror att det är den tjura gubben med halskragen, som kom ut och skällde på oss förra gången, som står bakom det hela! xD Menmen ^^
Sen blir det buss in till B&B, så får hoppas nu att detta blir riktigt roligt! :D

Ögonen går ihop av sig själva, så nästan bud på att lägga sig och nanna innan Marcus ringer. Men klockan är ju bara halv 8.. Jaja, den som lever få se ^^,

Seeegt!

Måndag igen.
Skolans första dag är avklarad. Hade 2 lektioner, samhälle och naturkunskap. Båda var väldigt sega!
Men som tur är har vi sovmorgon imon, så hoppas på att kunna sova till 9 iaf:)
Igår såg vi på Transformer 2, och jag tyckte faktiskt att den också var bra! Men Marcus tycker nog inte om att kolla film med mig, för så fort jag öppnas munnen bara säger han " schhy", kul för mig som har massa saker att säga om filmen! =/

Imon åker mamma till Stockholm. Nu är det bara till att hålla tummarna!

Jag ska snart ta och tvätta bort mitt smink, ta min data och krypa ner i sängen och sätta på någon film.
Godnatt :)

Trååkigt!

Tiden går jäkligt sakta. Väntar på att Marcus ska sluta jobbet, så jag har någon som kan underhålla mig. För just nu är det jäkligt segt. Fattar inte riktigt, förra söndagen kändes det som om tiden bara sprang iväg. Men nu? Händer absolut ingenting. =/ Och har inte riktigt ork att skriva på mitt projekarbete, känner ingen inperation :P Funderar på att baka en kladdkaka, men vet inte om de hade uppskattats eller inte..
Har laddat ner en film vi ska se ikväll iaf, Transformens 2, den första filmen tyckte båda vad as bra, så får se hur denna blir! :D
Nae, gör så att det kommer något bra på tv nu, eller så att något annat underhållande händer!
Snälla?(A)



Blir en väldigt söt bild på Alma ifrån helgen, världens sötaste lilla syster! :D

Världens bästa mamma <3

Nu är det helgen sista dag, söndag. Jag fattar aldrig varför det ska gå så fruktansvärt fort! Ändå har jag fått vara ledig en dag extra.
Vi var hemma ungefär vid halv 1 i fredags, kom i säng någon gång vid halv 2-2. Kan säga att jag inte lite trött, att ha sovit dåligt nästan hela veckan + känslosam kväll. Men Alma kom ner vid 9, så inte blev det mycket sömn. Men sen har jag som tur är fått sovit lite mera. :)
Men nu har det varit sista gången man träffat mamma innan operationen. Usch, när man tänker så är det verkligen hemskt. Men hon SKA klara det, och allt SKA gå bra. Och hon FÖRTJÄNAR att allt SKA gå BRA. För någon bättre mamma finns inte. <3

Nepp, dags att fortsätta med olika sorters skolarbeten och dags att duscha också :)

Hem resa .

Nu ska jag snart åka i till stan, och vänta där på Marcus. Men är så jävla trött så bara skjuter på det.. Men känns som om jag kommer köra ihjäl mig bara mella Harpligen och Halmstad :P
Men imon är jag ledig, vi åker upp till Törås inatt, bara för Marcus jobbar såna cpiga tider. Men ska bli kul och träffa mamma, hon opererar ju sig nu nästa vecka. Usch, nervöst..
Men nu ska jag snart åka, sen blir det att lägga sig i sängen att sova någon timme innan vi åker. För har inte sovit mer en 5 timmar inatt, stackars mig! =/

The New Moon Biljetter hämtade!

Japp, efter mycket om och men har jag fått biljetter till The New Moon, den 2 Twilight filmen! :D I födelsedags present fick jag ju även att vi skulle gå på Twilight av Marcus, inklusive hur mycket godis och popcorn jag vill, haha :D Men iaf, först hade han bokat biljetter så att vi skulle se den på lördagen, men då glömde han av att hämta ut dom. Men så fick han tag i ett par till på söndagen ist, klockan halv 10, så det passa bra med Marcus jobb och allt! :D Och nu i eftermiddags åkte jag in och hämtade ut dom, och herregud vilken resa xD Har ju inte alls bott i Halmstad i 3 år snart, men ändå kan jag inte hitta raka vägen till biografen, men efter några vändor i rondellen så hittade jag! :D
Ridningen idag gick bra, Copri är verkligen hur mysigt som helst, man vill bara köööpa! :P 
Nu ska jag bara kolla klart på Bonde söker fru, sen blir det sängen för mig! :)

Copri . <3

Ännu en skoldag.
Började med engelska, sen vart det prov i ARL. Har nog aldrig varit med om en mer meningslös kurs en den, eller kanske den vi hade med Ulf Dahl, men det är typ samma saker vi pratar om nu. Men iaf, ingen hade pluggat, för vi hade tänkt fråga om vi inte kunde skjuta upp det till nästa lektion. Men ne, det fick vi inte. Men provet gick iaf ganska bra, jag tyckte det kändes bra. På vissa frågor flumade de väl till lite, men svarande på allt, så vi får se vad betyget blir :)
Sen vart det ridning. Och GUD VAR ROLIGT! Fick rida Copri igen, som jag red förra fredagen med, och då kände det as bra. Så tänkte att bara för att det gick bra förra gången går det skit nu. Men nej, ibörjan var han rätt stirrig och väldigt pigg, men man kände verkligen hur slutet hur allt bara släppte. Och bättre känsla finns inte, när man bara känner hur hästen börjar arbeta med en, att allt slit man har lagt ner visar sig. Just i den stunden fattar man varför man håller på med hästar! Låter väldigt hästnördigt, men alla som håller på med hästar fattar ^^, Så hade han inte varit 15 år gamal och jag hade haft en oändligt med pengar hade jag velat ha den fin fina hästen! ;) Imon är det stallet igen, och har bokat Copri, och imon ska vi hoppa så får hoppas att det går lika bra igen! :D TAGGAD är jag iaf!
Nepp, nu är det snart säng dags för mig, blev sent igår och jag känner hur ögonen bara blir tyngre och tyngre.
GODNATT!


Här är fin fina Copri, Emilia tycker han ser tråkig ut, men jag tycker
han är jättefin! Gillar den svettfux färgen ;)

Prov =/

Nur har man gått in på andra veckan efter praktiken. Hade bara 2 lektioner, så det är skönt :)
Är på skolan nu, Marcus kommer jobba kväll enda fram till jul nu. Så nu får man ta och klara sig på skolan, så vi får se hur det går.
Hade helt glömt bort att vi hade prov imon, så när Sophia sa det idag så kom det ju nästan lite som en chock. Men fattar inte hur jag ska klara av det, har missat många av lektionerna och inte ens svarat på alla instuderings upgifter. Men ska sätta mig med det nu, när alla lämnar datan för Ullared, men eftersom vi inte har 5,  så kan jag inte de det =/ Mycket mycket dumt!

Nepp, dags att plugga. Önska mig lycka till!!


Min fina present (skjortan och skärpet) av min syskon :)
Tack så mycket! <3

The blogg is back!

Nu är det dags igen, att ta tag i mitt bloggande. Har inte orkar blogg nu när det har varit så mycket med praktiken. Den tog helt klart musten ur mig. Men nu när man är tillbaka till det normala livet igen, så börjar jag igen.

Kan ju börja med att berätta om helgen, i fredags var det utgång. Började med förfest i Harplige hemma hos mig, Emilia och Johanna. OCh där var det knökat med folk!! Sen bar det inte mot stan vid 11, gick emot The Coner. Där var det as lång kö, så när alla började tränga sig så sket vi i det och gick till Tre Hjärtan. Där möte vi lite folk, men tänkte att vi testar Mårtensson. Men där var de ju kört. Gick tillbaka till Coner och kollade om kön hade minskat, men nepp. Då gick vi tillbaka till Tre Hjärtan, men kanske efter 30 min drog vi hem. Så inte så lyckad ute kväll, men men, bättre lycka nästa gång!

På lördag kom min syskon upp, och det var dags för mig att få min födelsedags present (bara 2 månader försent).Men fick ett presentkort på 400 kr, på Vero Moda, så köpte en skjorta, en tröja och ett skärp! :D

Idag har Marcus jobba hela dagen. Så har tagit tag i mitt projektarbete. Imon bär det av till skolan, och blir där hela veckan. :)
RSS 2.0