Fredag imorgon, nice (Y)

Har precis kommit hem efter en kopp kaffe hemma hos Madde. Suttit och pratat utlandsresor, och blir man sugen, eller blir man sugen?! Så jävla underbar det hade vart och komma till sol, bad och ett x antal drinkar på kvällarna. Alltså, med andra ord leva härligt i 1 vecka. Och hade vi vart rika, så hade vi (jag&Lena) dragit på en resa nu innan vi börjar på vårat mördar schema för sommaren. Men eftersom vi första riktiga "något att ha lön" imorgon så är pengar inte direkt något som man skryter om just nu. Men inga boende = inget jobb för oss. Men nu i sommar kommer de iaf inte plocka bort mig eller Lena, för då är vi för en gångs skull viktiga för dom. Men skojar inte när jag säger att man verkligen börjar tröttna på att gå som timvikarie. Menmen, jobbet har gett mig en Thailands resa, och lever ändå exakt så som jag vill leva just nu, as nice. (Y)
Och imorgon är det då fredag, party party all night looong! Drar ner till Halmstad imorgon, och tillbaka för att vara i Gislaved imorgon. Gisledagarna då, så det kommer vara riktgit mycket folk där då. Så detta kan ju inte bli annat är toppen! Bara ett litet probelm, att jag hade 39,5 graders feber 2 dagar nu i veckan, och har fortfarande ont i huvudet /nacken och mår något fruktansvärt illa just nu. Bara tanken på att dricka alkoholiga drycker får mig att vilja spy. Detta är inte bra. Hoppas verkligen att detta kommer försvinna till imorgon, annars kommer det blir en hård kväll för mig. Men redbull vodka brukar ju alltid fungera i alla lägen. Om inte så är goda shotar en bit på vägen.
Nehe, kanske borde försöka äta något och se om det kan hjälpa? Men mycket, mycket tveksamt.


Thailand . <3

Party, party!

Sitter nere i Halmstad nu, och väntar på att man ska köra lagligt hem för en gångs skull. Vilket man knappt har gjort de andra gånger, och speciellt inte förra helgen. Men så blir det när dom ringer från jobbet och vill att man ska vara där 12 dagen efter man har bestämt att man ska köra hel helg i Halmstad. Men iaf, förra söndagen var sjuk för har typ inget minne av vad jag har sagt på morgonen i ca 2 timmar. Vet bara att jag har energi till tusen, som sedan försvinner när jag kommer till jobbet, hehe. Men det är de bästa med att inte bli bakfull, man känner sig inte olaglig som kör.
Som sagt, Halmstad igår med. Jobbade 10 timmar på dagen, och efter det drog vi ner hit. Hade riktigt roligt igår faktiskt, förutom slutet som gjorde att jag än en gång förnyar löftet tilll mig själv om; ingen jävla pojkvän. Men innan dess var det kanon sköj. Var på 3 hjärtan så gott som hela kvällen, efter vi hade tagit våran obligatoriska runda runt i stan. Träffade gamla godingar som man inte har pratat med på väldigt länge, men det är alltid lika roligt. Och det var riktigt mycket folk ut och även där inne. Så nu är det bara till att tagga om för nästa helg. Då är det antingen Halmstad - Gisledagarna, eller Halmstad - Halmstad. Får se vad vi känner för i slutet av nästa vecka. Men party party blir det alltid. ;)
Nu i veckan kommer jag antagligen åka och titta på en häst som jag kanske ska börja rida lite. Hade vart as skoj och komma igång med det. Och det verkar som om det är en riktigt fin häst också för den delen. Men får se, vi skulle höra i veckan så får vi se vart det här leder, men som sagt, hade verkligen vart as roligt! Saknar det faktiskt mer en vad man kan tro.
Nu ska vi trotsa regnet och gå och hämta bilen som står pakerad inne i stan.
Puss&hej, leverpastej! <3

Life is great!

Dags att uppdatera lite om vad som händer i livet.
Inte för att jag kan påstå att det är så mycket, förutom fest, fest, fest. Sen kanske lite mer fest.
Var nere i Malmö förra veckan, måndag - fredag. Helt underbart att komma här ifrån. Men bodde ute i Jonas sommarstuga i Falsterbo. Testade på saker som man aldrig trodde att man skulle göra, haha. Men något måste man göra för att inte dö av uttråkning.
Sen var det Sigges på lördagen, helt okej, men inte lika bra som det var förra helgen då det var premiär. Sen upp och jobbar klockan 06.00 på söndagen, och eftersom jag klarade det, så klarar jag nog så gott som helst nu. Iaf när det gäller sånt. Nu i helgen står vi inför svåra beslut. Antingen hel helg i Halmstad, eller födelsedags fest eller fegenfestivalen. Men eftersom det sista alternativet ger mig rysning, så tror jag vi skippar det. Bad memories.
Vad händer annars då?
Jag börjar gå på mitt sommar schema om lite mer än 1 månad. Kommer jobba typ 96% de första 5 veckorna. Så då blir det inte mycket till fritid. Jobbar 3 av 5 helger. Pengar, pengar, pengar. Denna lägenheten sägs upp antingen 1 juni eller sista. Vart jag ska ta vägen då vet jag inte, eftersom mamma, utan att överdriva, hatar mig nu förtiden. Hon vill iaf inte ha mig i sitt liv, vilket hon har sagt bokstavligt till mig. Känns as nice (Y). Efter sommaren är det dags för drastiska förändringar, om jag inte ska fastna här för resten av mitt liv. Har mina planer, men får se hur det går med dom. Ska iaf göra mitt bästa för att komma till värmen i december.
Det här med killar har jag så gott som lagt på hyllan. Har alltid sätt mig själv som en "förhållande tjej", men tycker jag klarar mig väldigt bra på egen hand. Eller, helt och hållet fläck fritt är det ju inte. Vet vad jag vill ha men så länge jag inte kan få det, så tänker jag fortsätta hålla på så här. Och har verkligen en känsla om att det kommer lösa sig. Tids nog. Och gillar att gå i min bubbla att allt löser sig.
Om någon timme så är man tillräckligt trött för att somna. Fram tills dess så är det Desperate Housewives som gäller!


Underbara Thialand, precis som livet ska vara . <3
RSS 2.0