Back on track !

TjaaTjaa Bloggen!

Väldigt dålig uppdatering från min sida, men allvarligt tala så sitter jag knappt aldrig vid datorn. Med tanke på att jag inte har en dator själv, så blir det att man använder mobilen för det mesta. Och vet inte riktigt vad jag gör om dagarna, men tiden går så himla fort. Såg att sist när jag bloggade, så var det 1 november. Nu är det 28. Vad dessa dagar har tagit vägen har jag abslout ingen aning om.
Man har kommit in lite i ett vardagligt liv här med nu. Den enda skillnaden är väl att man festar mer nu, en när man är i Sverige och lever. Men jag trivs verkligen här, so far. Jobbet jag har är jag super nöjd med. (Har nu bara 1 jobb, istället för 2.) Alla människor jag jobbar med är jätte trevliga. Jag står upp hela dagen "Hi, how are you? Witch cupcake would you like to have? Would you like a coffee to your cupcake?" Kanske låter lite enformigt, men var som en snubbe som jag träffade för någon vecka sen sa "Alla människor som har bestämt sig för att köpa en cupcake är så himla glada!" Så kanske har det med de att göra? Träffar man glad människor, så smittar deras humör av sig. Har dessutom lärt mig att göra alla möjliga sorters kaffe. Det leder dock till att man dricker för mycket kaffe. Men jag gillar det. :)
Så vad mer händer? Kan ju säga att det också blir en hel del festande här. Jag och Jenny har denna veckan varit ute 2 gånger. Så faktiskt en väldigt lugn vecka. Brukar vara ute iaf minst 3 gånger per vecka, haha. Menmen. Torsdag och lördag. Torsdag gick vi till ett ställe i China Town, Billboard. Jag gillar själva klubben, och de spelar för det mesta bra musik där. Men vet inte, alla killar man pratar med är typ 19 år. Så det drar nog ner lite. Men vi har hittat en gayfriend, Ryan. Hur skön snubbe som helst! Dansade mest med honom hela torsdags natten. Och han bara "Kolla på den snyggingen där borta, honom hade jag velat sätta tänderna i", haha.
På lördagen var vi här i närheten. På Smiths St. på klubben "A bar called Barry". Och detta är helt klart min favorit klubb hittills. För dels så har Jenny jobbat med en snubbe, som jobbar på cluben, så han fixar in oss gratis. Musiken dom spelar är huuur bra som helst. För de spelar inte någon bra låt då och då. Utan det är verkligen bra musik hela tiden!! Så med andra ord så blev det en väldigt lyckad kväll i lördags. Kanske blev lite för mycket att dricka, men gratis är gott! ;)
Så jag är ledig idag, har varit ledig hela helgen. Mycket skönt faktiskt. Igår var jag ute och letade efter ett ställe så vi kan hyra filmer. Men det hela slutade med att jag köpte en film istället, "The Notebook". Best movie, ever. Så vi hade myskväll hemma i lägenheten igår. Gjorde popcorn och drack te. Riktigt mysigt faktiskt. Man behöver ibland lite "kvalite" tid med bara varandra.
Idag har jag tänkt gå bort till Ringwood och leta efter skor. Måste ha slutna skor på jobbet, och börjar tröttna på att gå runt i gympa skorna hela tiden.. Så får hoppas jag hittar något bra, gärna ett riktigt fynd, hehe.
Så denna veckan jobbar jag 3 dagar. Sen till helgen har vi alla 3 tagit ledigt, för då är det dags för Stereosonic!! En festival, med riktigt bra lineup. Så det kommer garanterat bli gaalet! Är taggad till tusen. Det är även första riktiga sak vi gör sen vi har kommit till Melbourne.

Here is some pictures from the crazy Melbourne Life:
























































Nu ska jag och Gabby lämna rummet, för att gå till City och ta en kaffe med våran nya gayfriend! Kanske vi bytter ut ett kopp kaffe, till ett glas vin, hehe... ;)

Love yaa ♥♥


1 november!

1november, fattar på allvar inte vart tiden har tagit vägen. 2 månader kvar, sen bytter vi år helt. Men måste säga att detta året har nog faktiskt varit det bästa hittills. Inte bara för att jag sitter från andra sida jordklottet i självaste Melbourne Centum i våran lägenhet och bloggar. Men det är ju en stor anledning, haha. Men verkligen mycket som har hänt detta året. Men inte riktigt det här jag tänkte skriva om. Det får kommer längre fram att prata om gamla minnen.
Men det är november, även fast det känns som att vi borde vara i mars månad här. För vädret är hel kneppigt. Ena dagen är det upp mot 30 grader strålande solsken. Andra dagen är temperaturen under 15. Man vet aldrig var man ska vänta sig när man vaknar upp på morgonen. Men alla säger det, att Melbourne har 4 väder på 1 dag. Vilket stämmer, även fast man vaknar upp med solen och värmen, så finns det ingenting som säger att det inte kommer sluta med regn och blåst. Men tror bara det är denna månaden också, sen kommer vi få så mycket sol så att vi tuppar av.
Så, just nu sitter jag med en kopp chaite och gör ingenting. Bara njuter av att jag inte har något jobb som jag måste gå till. Har jobbat en vecka i rad nu, och verkligen jobbat HELA dagar, från 8-12 på natten, så detta är en dag som uppskattas. För imorgon kommer jag antagligen jobba på Cafe Tono, och sen på torsdag är det först Tono och sen Cupcake. Helgen är fortfarande ett orsäkert kort..
Men idag är det riktigt skönt att bara ligga kvar i sägen, kunna uppdatera här. Äta frukost i lugn och ro. Fortfarande gå runt i mjukiskläder. Ingen bråska någonstans. Fast tror ändå att jag ska se till och ta mig till affären för att köpa lite mat. Det enda jag har kvar nu är nudlar, och det enda som är bra med det är att det är billigt, haha. Sen i kväll tror jag att vi ska gå ut och göra staden osäker. Vi var ute en runda igår, men vårat favorit ställe var stängt, Little Peninsula. Så vi gick till Andrew place, som vi kallar det, och lyxade till det med en sexonthebeach. Så lugn kväll med andra ord. Men idag är det Horse Race, Melbourne Cup, (galopp sporten är väldigt stor här). Så ikväll kommer det nog vara mer folk ute!
Så än så länge är dagen lugn. Tänker kanske lite för mycket när jag blir lämnad ensam. Samtidigt som jag är besviken över att person/er som jag verkligen litar på ljuger för mig. Allvarligt talat är det fan bland det värsta man kan göra. För allt kommer alltid fram i slut ändan ändå. Och de som vet vad jag har gått igenom det senaste året, förstår också varför just "lögner" är bland det värsta som finns, i mina ögon. Och enligt mig är det inte heller det vänskap ska gå ut på. Och sånt här gör mig bara något fruuuktansvärt irriterad.

Men har lovat massa bilder från Crazy Melbourne, so here we go:



Last Friday out, after 2 bottle of wine and we are on fire!! haha.


Stalker number 1 & 2.


:) . <3


We all love redbull vodka!


Last saturday out!


Andrews sexonthebeach, mumimum.


Likelikelike.


Little P.


On fire, haha.


Before work beer!


Vad jag gör med armen har jag ingen aning om, men onsdags när vi
var ute! :)


:) .


Will and Jenny!


Barnet har både lärt sig att dricka: Öl, Vitt vin och Rött vin.
Mamma&Pappa borde vara stolta! haha.



Homemade Buger, delicious.


Last saturday, Andrew, me, Gabby!


Andrew in Jennys jacket, haha!


:).


Rosebud beach, lovely :)

Me, Hayden and Jenny! :)


No clue why, but I like this picture, haha.


Steakarna, and we love the sun!!
RSS 2.0