Lugn kväll.

Nu har jag precis varit och lämnat Marcus, Håkan och Vesslan på en 20-års fest.
Man känner hur humöret bara rinner iväg. Fattar inte varför man alltid ska få samma klup i magen varje gång. Något allvarligt fel måste de ju vara på mig.
Hade nästan tänkt åka hem idag, men eftersom Marcus får lägenheten imon, så ska de åka till Ikea. Även tänkt att köpa soffa + fäljar till saaben. Så man är väl snäll och stannar, så får man hoppas på att de har någon betydelse. Men får se när pojken kommer upp ur sägen imon. Efter tidigare erfarenheter vet jag att hans "lugna" kvällar aldrig bruka bli särkilt lugna och det han brukar lova mig har han aldrig någonsin hållt. Så med en sprit flaska med tagen + en jävla massa öl, så säger min magkänsla att jag har en anledning till att vara arg imorgon.
Men tänker inte sitta vid datan hela kvällen och lyssna på deppmusik, utan nu ska jag krypa ner i sängen med min kopp te, en bra bok + världens finaste kissemiss, kärlek till henne :) <3 Fattar fortfarande inte hur jag ska klara mig utan henne ner Marcus flyttar.


Min fina och trogna lilla Räkis :)

LOOOOV!!

Äntligen lov!
Nu är det slut med slitande för min del nere i stallet. Kan lova att de har varit mycket tufft, att först vara stallchef och sen nu har haft intensivvecka. Men på något sätt gillar jag det. Har fått rida minst 2 hästar varje dag, så man lär sig rätt mycket på de. Men eftersom man inte får vara glad över om det går bra, så lämnar vi den biten. Hoppade igår med fina lilla Copri, han är stark som jag vet inte vad. Så mycket annat kan man inte säga om de.. Men de var skit kul ändå, han taggade till 1000. Men nu kommer man inte få rida han varje dag längre =/ Tråkigt.
Ska bli så jävla skönt med lov nu. Är trött på allt som har med skolan att göra. Vill bara att skiten ska ta slut, men aldrig får man bestäma något själv. 
Men vad ska jag säga, har ju mitt "perfeka" liv så har ju ingenting att klaga på.
Ikväll blir de bara lungt. Ändrade planer om man säger så.. Får se om man åker hem imorgon eller om man gör de på måndag. Beror på när vi ska åka till Ikea. :)
Men nu ska jag göra mig en kopp te, och sen blir de TV hela kvällen lång.

Detta börjar kännas i kroppen.

Jag är helt slut, och det är bara tisdag. Detta börjar kännas som dagarna som man hade på praktiken i 2, på Stall Kuskahus.
Har ridigt 2-3 hästar de senaste 9 dagarna, känns i benen och magmusklerna kan jag lova. Har fått rida på kandar nu med på intensivveckan. Red med det på Hinken idag, och han blev riktigt fin. Fick rida för en annan lärare idag med, Malin, så hon ser ju andra saker som Sjunia inte alltid säger. Så då får man lite mer att tänka på.
Sen var det hovslageri på eftermiddagen. Ska äntligen få betyg i det ämnen nu, men dåligt att de bara ha gått nästan 1 år mellan sen vi hade de sist. Man har ju lixom glömt bort hälften, men ska nog se till och klara av de med :)
Sen ringde mamma och störde mig mitt i alltihopa. Verkligen helt snurrig i bollen, inte koll på någonting. Vet inte hur många gånger jag har sagt nu att jag inte kommer hem fören nästa vecka. Men ändå envisas hon med, att alltid fråga när jag kommer hem. Men älskar dig ändå ;) <3 Hon var även snäll och ringde och bokade tid för slingning till mitt hår. Är verkligen på tiden att jag fixar till de lite.=)
Nepp, nu ska jag göra mig lite mat. Marcus som har varit ledig sen 3, har inte ens handlat. Så mycket fick man igen för att jag hade maten klar till honom i 3 veckor då han kom hem sent och var helt slut. Men det jag gör är ju aldrig riktigt lika jobbigt som de han gör. Irreterad? Kanske lite.

Copri :D <3

Idag är de söndag. Fast jag har gått runt hela idagen idag och trott att de är måndag. Imon klockan 10 lämnar jag över min stallchefs roll till mina 2 klasskompisar Sara och Jenette (tror jag de är). Men de roligt är att jag kommer bara fortsätta vara nere i stallet 8 timmar per dag. Men tycker faktiskt att de mest är roligt :)
Idag på min lunch i stallet red jag jätte fina Copri. Älskar verkligen den hästen och ska rida han så mycket jag bara kan denna veckan! :D Och idag gick han verkligen super fint, för ibland brukar han blir lite het och stark, men idag gick han lungt och fint! Fast han blev lite ledsen när han såg att de andra på den andra sidan fick hoppa lite, men att han bara fick gå och göra tråkig dressyr, sötnosen där :)
Sen var de lika bra att rida lilla Rosa och hon är också jätte fin. När hon väl har fattat att hon inte kommer undan och inte har något annat val att arbeta lite. Fast hon är tjock som en boll :)
Så nu ska jag vila mina armar och ladda upp för kommande vecka. Kommer nog blir spänande och se vart den slutar...


Här är en bild på sötnosen :D Finaste hästen i stallet!  <3

Snöiglo!

Riktigt flitig med bloggande i helgen ju ;)
Nae, men denna dagen har varit lungt, har precis kommit hem ifrån Vesslan. Marcus har varit när nästan hela dagen, de fick för sig att det skulle byggas en snöiglo. Japp, så var tvungen att åka dit och kolla. Kan ju säga att de var ganska bra bygge! Får vissa bild sen när jag har hämtat sladden på skolan. Man var iaf 3-4 meter hög och minst lika stor i diametern. De höll på med att bygga "sovrummet" nu. Vesslan skulle sova där ikväll.
Haha, 2 killar, snart 19 år, tar hela sin lediga lördag till att bygga en iglo. De är ju inte precis smarta grabbar vi pratar om, men Vesslan ska ju sova där (lycka till, och hoppas taket inte ramlar in;) så är ju iaf tillsammans med den som är snäppet smartare ;)
Sen blev de en sväng inom affären för att köpa mjölk och bröd. Sen hade de även något erbjudande på PUCKO, så dum som man är köpte man även en sån till filmen ikväll. Men blev så besviken för nu när jag kom hem var den inte alls lika god som när man var liten -.- Snacka om att förstöra mina barndoms minnen med Kajsa =/ Så den kommer jag bara hälla ut i vasken, så beeeesviken!!
Nu ska jag göra iordning filmen, blir en skräckis ikväll "Triangle". Så hoppas den är bra och jätte hemsk ;)

Snöstorm * 1000

Japp, måste ju berätta om min väldigt spännade morgon.
Har ju stalltjänst nu i helgen, så klockan stod ju på 05.45. Så jag gick upp och gjorde i ordningen mig.
Kommer ut ca halv 7, för tänkte att de kommer ju ta tid att skotta fram bilen. Så 10 minuter senare sitter jag i bilen, och sitter verkligen helt fast. Försöker vicka den fram, men däcken bara gilder. Får springa in, väcka Marcus som kom hem halv 2 inatt, han lyckas få ut bilen och lämnade den mitt i vägen där jag ska ta över för att fortsätta. Men de hade ju kommit så mycket snö, så helt fram fronten skrapade med sig en massa snö, så när jag ska börja köra igen sitter jag ju helt fast igen. Får ringa in till Marcus och be han komma ut igen. Fattar att de kommer vara helt omöjligt för mig att ta mig till skolan idag. Får ringa Jessica och Ulrika, men båda fattade ju och fanns inte så mycket jag kunde göra åt de.. Men då blir ju nästa problem att vi måste få tillbaka den till pakeringsplatsen. Men efter mycket slit kan han ta sats och köra ner de och pakera längre ner på gatan.
Så sen var de bara till att gå in igen. Känns dumt att bara lämna de nere i stallet, har hört att Jessica hade de tufft ensam med Evelina. Men imon hoppas jag på att de inte ha kommit lika mycket snö så jag kan komma och hjälpa till :)

10 things I hate about you

Lyckade ladda hem filmen "10 orsaker att hata dig" igår. En sjuk bra film, eller, de sista 5 minuterna är bäst. Hehe, kollar på en hel film bara för att höra dikten som kommer i slutet, bra där matilda (Y) :)

I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you're always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around,
and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you,
not even close
not even a little bit
not even at all.



Gamal men mycket bra film ;)

Livet kommer aldrig bli rättvist.

Då var denna veckan klar, bara helgen kvar. Men imon ska jag bara vara där på förmiddagen och sen ledig hela eftermiddagen, så skönt! Hoppas nu att de som har stalltjänst i helgen mockar snabbt som satan, så man slipper slita allt för mycket, hehe..
Sen fattar jag inte hur de ska gå nästa vecka. Alla är så jävla tjuriga hela tiden, kommer gå mig på nerverna totalt. Spelar knappt ingen roll vad man har sagt denna veckan har man fått en snäsig jävla svar. Eller så är det allt annat som det är fel på, alla är så dumma i huvudet osv.
Fattar inte varför det hela tiden ska vara så mycket gnäll? Det blir lixom aldrig bättre av att man gnäller. Allt blir bara så jävla mycket tråkigare + att man får alla andra på jäkligt dåligt humör. Kan bara tänka mig hur jävla mycket gnäll de kommer bli nästa vecka. Kommer fasen inte palla med det.
Sen är de så, livet kommer aldrig någonsin rättvist. Man kan inte alltid få exakt likadant. Och så kommer de vara hela livet, så du kan bara börja vänja dig vid det. För har du inte fattat de vid 18 års ålder, så kan de vara dags att börja nu. ;)

Lite tråkigt inlägg här då, men eftersom man har en pojkvän som bryr sig ca 0%, så får man skriva de ist;)
Om 20 min ska jag ringa och bestämma pizza, det är man värd efter denna veckan! Sen ska denna kväll får man tillbringa i sin ensamhet, med en bra film som jag antaligen får laddar ner, om jag inte kollar på P.S I Love You. :D

Mikrobiologi prov =/

Har precis haft prov i mikrobiologi, blir nog mitt andra IG i mitt liv. Gick verkligen inte alls bra, men hade inte förväntat mig så mycket annat heller. Med tanke på att jag verkligen inte ens har orkat läsa igenom de 1 gång. Har ju vart i stallet ifrån 7-7 så gott som varje dag. Så när man kommit hem igen har man bara ätit och sen måste man sova för att orka med stallet. Så egentligen är det inte så konstigt att jag inte klarade av de, man blir ändå alltid så besviken på mig själv och man känner sig helt värdlös. Men aa, 2 IG på ca 12 år i skolan, ska man inte klaga på heller ;) (och detta är ju inte säkert en)
Så nu ska vi inte ner till stallet fören efter lunch. Evlina får klara sig själv, så får se om de har hänt något eller om det har stått helt stil där nere. Gissar nästan på de sista nämda. Jättekul för oss som ska vara klart med allt tills klockan 3...

Världens tröttaste.

Dagarna går fort nu. Är i stallet hela tiden känns de som, när man väl har slutat så äter man coh sen är de nästan dags för sängen igen.
Idag har de varit en riktigt seg dag, trött som jag vet inte vad. Fick fasen en chock när jag kollade mig i speglen. Hade inget annat val en att sminka mig, för att slippa skrämma livet ur de stackars ettorna (och då ska jag säga att knappt de hjälpte något)!
Är riktigt glad över att vi bytte så jag fick vara med Jessica ist för Josefin, för vi har riktigt roligt där nere i stallet. Riktigt bra team ;) Har en riktigt rolig bildserie att visa, så fort jag orkar lägga in bilderna:P
Sen är ju även Evelina med oss, men ja, det ger mig många skratt iaf!
Nu blir de snart dags för sägen, annars finns de inte en chans att jag kommer klara av morgon dagen :P

Matilda <3 Fjellargård.

Nu kommer denna lilla blogg handla väldigt mycket om djuret häst i 2 veckor framöver. För denna veckan har jag nu stallchefs vecka, med Jessica och Evelina. Ett jävla slavarbete är vad det är, men det blir bara att pina igenom det och sen har man det gjort. Kommer bli långa tuffa dagar, börjar 7, slutar 4, tillbaka och kvällsfodra klockan 7. Så ni fattar att det är vääääldigt synd om mig.
Nästa vecka blir det intersivvecka med klassen. Innan man går på att välförtjänt lov!

Helgen har varit helt okej, utgång i fredags, kanske inte den roligaste. Men vad förväntar man sig när den spenderade vid en spelautomat? Och blev chockad över att det var så gamla människor ute. Verkligen hur äckligt som helst, vid såna tillfällen är man glad över att man har en pojkvän som kan skydda en mot alla snuskiga människor :)
Alla Hjärtans Dag blev också mys. Gjorde inte ett piss, eller vi var ute och gick en runda ner till havet. På kvällen lagade vi lite god mat, kladdkaka som efterrätt och kollade på filmen "Män Som Hatar Kvinnor". Boken var klart bättre, men filmen var inte dålig den heller;) Så i det stora hela blev den en lugn med bra dag :)
Men nu börjar ögonen bli tunga och tror det snart är dags att sova så man orka med hela dagen imon!
GodNatt ♥

Stallet idag!

Fredag, denna veckan har verkligen gått sjukt snabb. Tiden bara springer iväg från mig!
Igår var det släktkalas, Marcus syster Sandra fyllde år förra veckan. Så hon firade igår, så aa.. God mat var de väl iaf :)
Idag stod det stallet på förmiddagen. Så då var det bara att ta sin lilla brumbrum bil dit ner. Vi fick reda på att vi skulle hoppa och jag skulle ha Fänrik. Har ridigt han 1 gång innan i ettan, men då gick det bajs och han tillhör dom hästarna man ser som oftas bara går och lunkar runt och inte gör ett dyft mer en vad de måste. Så det var bara till och sätta på sporrar och spö, sen hoppas på det bästa. Men det gick faktiskt bra den här gången med. Man fick lixom visa att nu var det jobba som gällde och när man väl fick bakbenen aktiverade på honom så var han rätt mysig och gick i en form som man inte alltid brukar se honom i ;)
Vi hoppade även lite, och tyckte de var skit kul. Kände som Fänrik tog i allt vad han var värld och tyckte de var skit kul, hihi :) Så detta får bli ännu en ridlektion som jag får vara nöjd med! Så nu är det bara till att tagga för stallchefs veckan nästa vecka med Jessica!

Ajabaja

Ännu en ny onsdag, veckorna bara rullar förbi. Man hinner knappt märka att det är ny vecka innan det är helg igen. Eller, där kanske jag överdrev lite, men veckorna bara springer förbi ;)
Idag hade vi svenska prov, som jag verkligen hade bestämt mig för att jag skulle komma ihåg att plugga till. Men gjorde jag de?
Nej. När jag stod och borstade tänderna klockan halv 10 kom den lilla tanken om provet upp. Ajabaja Matilda. Så blev att läsa igenom allt en gång. Så hann det bli en gång till på lunchen. Men när man har en lärare som är lite efter, så klarar man allt ;) Så det kändes iaf som det gick bra, får se nästa vecka :)
Igår hade jag möte med Marianne. Så har en sak att skriva till på mitt arbete. Sen är det dags att börja med slutrapporten! Snacka om NICEEEE! :D



Jag vet att det jag gör är helt fel, men ändå så vill jag inte sluta.

Idioter!!!

Nej, nu måste jag bara skriva av mig min ilska lite!
För när jag kom körande på vägen mellan Haverdal och Halmstad, så är det en bil som kör RÄTT ut framför mig! Precis som han inte alls ser min lilla blåa bli. Och inte nog med det, den är en sak om man svänger ut och att man börjar gasa lite, men han låg där och puttrade i 30 en stund innan han hörde min tutta och då kunde han banneme gasa iväg. Blir man arg eller blir man arg? När jag skulle ta mitt körkort, så fick jag iaf lära mig att man ALDRIG ska köra ut framför en bil om man inte är helt säker på att man hinner gasa upp. Det är helt jävla livsfarligt när man kommer där i 100 och man får bokstavligen tvärnita för att inte åka rakt in i den och det gör mig så fruktansvärt irreterad!
Jävla idioter som inte kan se sig för innan de ska ut på vägen.

Riktigt busig

Idag var det då ingen skola för mig.
Förlåt mamma, vet att du läser bloggen, men idag skolade jag ifrån skolan. Hade ju bara 1 lektion, samhälle. Så känns inte alls lockande att åka bort till Plönninge för att höra Fredrik mala om hur hopplöst det är nu när vi slutar skolan.
Så jag har varit nere på stan en sväng, köpt Alla hjärtans dags present till Marcus :) Gick runt och letade i minst 2 timmar, men såg jag den perfekta! Så får hoppas att han blir glad, när han får den på söndag.
Men annars har jag inte gjort, gick kanske runt där nere i 3 timmar. Sen skrev jag på mitt projektarbete som är redo för att visas imon!
Och Jessica ringde mig precis, hon ska bytta stallchefs vecka till min vecka så jag inte behöver riskera att vara där nere och vara stallchef helt själ. Så det gillar vi!
Ikväll blir det vardagslyx, har gjort i ordning en pizza deg, så ikväll blir det pizza till kvällsmat. Mumsmums :)

Same Mistake.

James Blunt - Same mistake again.

Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep.
Walk out the door and up the street; look at the stars beneath my feet.

Remember rights that I did wrong, so here I go.
Hello, hello. There is no place I cannot go.
My mind is muddy but my heart is heavy. Does it show?
I lose the track that loses me, so here I go.
And so I sent some men to fight, and one came back at dead of night.
Said he'd seen my enemy. Said he looked just like me,
So I set out to cut myself and here I go.

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.

And maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak.
Don't buy the promises 'cause, there are no promises I keep.
And my reflection troubles me, so here I go.

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake,

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.

Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep.
Walk out the door and up the street; look at the stars.
Look at the stars fall down.
And wonder where did I go wrong.


Dagens låt, sjukt bra text. Sjukt bra låt.
Det är så många tankar som kan få plats i ett sånt här litet huvud.

Blääääää

Nu har Marcus åkt iväg för att jobba, och jag sitter här ännu en gång framför datan.
Hade tänkt idag att jag skulle jobba lite med mitt projektarbete. Det ska ju vara inlämnat i slutet av veckan 8, men eftersom vi har intensiv veckan då nere i stallet, ist för att få sportlov, så kommer man ju inte ha någon ork till att hålla på med det då. Så målet är väl att man ska bli klar med de till vecka 7.
Men sen när man tänker efter är de så mycket mer som man hade behövt göra. Vi har svenska prov på onsdag, men de tror jag inte man behöver lägga så mycket energi på. På fredag måste vi vara klar med våran el installation i stallet på ARL, måste får "lite" hjälp av Marcus där ;) + att jag ska läsa en dikt på engelsk, jättekul att man är värdelös på engelsk. Innan vi går på lov antar jag att vi kommer ha ett prov i religion om judendomen och någon mer. Sista lektionen vi har kommer de vara prov i genetik, och de är inte att skoja om, de vill ja lova! De är något sjukt svårt, så fattar inte riktigt hur man ska klara av de.
Så jag hoppas verkligen ni tycker liiiiite synd om mig nu ;) Det är verkligen inte lätt att gå i skolan, mycket tufft liv jag lever!
Men dags att gräva ner mig i mina kära skolböcker!

Ny Klippt :)

Sitter upp i Torup just nu, tur att man har en bärbar data som kan underhålla en medans Marcus är ute i verkstaden. Har varit inne i stan en sväng, hade ett par saker att inhandla. Sen åkte vi iväg till Eurostop, Marcus skulle klippa sig, så då kunde lika gärna jag med göra de. Hade ju lixom inte klippt mig sen i slutet av september :P Men den här gången blev jag faktiskt ganske nöjd och det är skönt nu efteråt att har frächt hår! :)
Filmen igår, Snabba Cash, var inte alls lika bra som jag hade tänkt mig. Satt mest och tittade bort för det var äcklig. Så det var verkligen ingen film för mig!
Ikväll blir det ännu en lung kväll, får väl se någon film. Annars finns de ju alltid melodifestivalen att kolla på ;)

Dåligt bild, men ny klippt är jag :)

Snabba Cash

Nu är biljetterna bokade, så ikväll ska jag, Marcus och Niclas gå på Snabba chas. Så bli kul och äntligen se den filmen, boken var ju jätte bra! :)
Men sitter här och har tråkigt. De två har dratt iväg och spelat innebandy. Ingen rolig att prata med och hungrig  är jag. Så mitt enda sällskap är Räkis. Men ska väl inte klaga över de, för henne tycker jag ju om!
Men ni fattar hur tråkigt jag har de, kan inte ens koncentera mig på att läsa.
Men japp, ikväll Snabba Cash, det är något att se fram emot ;) Kanske ska ta och duscha också, när man ändå inte har någonting bättre för sig!

Helg ljuva helg.

Nu är man ledig i 3 dagar och börja skolan på tisdag igen :) Har bara en lektion på måndag, så känns inte riktigt lönt att åka till skolan, bara för att höra Fredik mala i 1,5 timme. Så då är det bättre att göra något vettigt ex projekt arbete ist. Men den här veckan har gått sjukt snabbt! Har inte alls haft jätte många lektioner och de gör bara saken bättre ;)
Igår hade jag ont i huvudet, så sjukanmälde mig men fram mot eftermiddagen blev allt bättre så tänkte att det var lika bra att åka till mikrobiologin, för de är viktigt lektioner. Men när jag väl kom dit, så var lektionen inställd. Så vart bara att vända på klacken och köra hem igen.
Så nu sitter jag och väntar på att Marcus data ska formatera klar sig. Men jag är just så himla arg på han, så det är rätt åt honom att data är helt cpig. Kan lite gärna åka hem, för här uppskattas man ändå aldrig.

Projekarbete =/

Har precis kommit hem ifrån skolan. Har haft samhälle och svenska. Börjar tycka mindre och mindre om läraren som vi har i samhälle. Han är helt världlös på att lyssna, vill bara höra sig självprata. Och så var den en som alltid brukar komma i tid i vanliga fall, kom kanske 5 minuter försent. Men då skulle han gå ut och prata med henne och allt. Men sen att det är 10 st som ALLTID kommer försent, nej, dom bryr ingen sig ALDRIG om. Börjar bli något så frukansvärt irreterad på detta. De har inte gjort annat i 3 år en att skolka, men ändå ska de ha tillgång till att gå ut gymnastiet med godkända betyg. När vi andra har haft 3 prov + flera olika sorters inlämningar och andra uppgifter räcker det med att de ska göra 1 uppgift + att de bara har frånvaro på lektionerna, men de ska ändå tack vare den här uppgiften kunna få Godkänt i ämnet. Det kan väl verkligen inte vara rätt? Det är iaf inte rättvis mot oss som sköter våran skolgång. Det är jävligt orättvis. Hade man veta det för 3 år sen hade man kunnat glida igenom hela skolan, skitit i allt i 2 år och sen bara gjort 1 uppgift i stället för 10.
Fattar inte hur man kan gå på en sån här värdlös skola, och snart har man gjort det i 3 år, verkligen helt jävla förfärligt.
Men nu ska jag lägga min aggessivitet åt sida och änga hela min eftermiddag åt mitt älskade projekarbete!
GUUUD VAD ROOOLIGT! Eller? Jag kanske inte behöver göra något arbete, jag kan ju få godkänt ändå? För jag kanske inte kan skriva länge? Ja, men om alla andra kan, så borde väl jag kunna?

Snökaos!

Usch, nu är det ännu en ny snöstorm. Fast den här gången hade jag iaf min brumbrum bil så slapp gå i alla dessa oskottad vägar ;) Men det är typ helt kaos ute, plogbilarna får köra som galningar för att hinna ploga alla. Alla människor ligger typ 50 på vägarna. Och tycker verkligen det är jätte äckligt när snön bara tar tag i bilen, men ändå så envisas man med att köra på^^
Jaja, skoldagen gick fort idag. Hade 2 redovisningar 1 i svenska om Bellman. Vi har även flyttat fram det provet till nästa onsdag, SKÖÖNT! Hade redovisning i naturkunskap, om en uppfinning, jag hade läskedrycken. Mycket intressant ska ni veta ;) Men sen var det film, och eftersom det är omöjligt att hålla ögonen öppna somnade jag lite :P Men nu är jag pigg och glad :D
Tänkte ladda upp några bilder från i fredags, från förfesten, eftersom det aldrig blev någon utgång ;) Jag har ändå ingenting bättre för mig just nu, sen får vi se om jag orkar ladda upp något på facebook^^



Taggad till tusen ;)


Johanni lika så :)


Dumbummen<3 And the wesssly man!



Några av Pontus kompisar :)


Emilia&Jag :)

Men det får räcka, orkar inget mer nu!



Tjabbatjena.

Måndag igen. Tycker inte jag gör något annat en att skriver "Usch, nu börjar skolan igen, nya vecka på G" "Nu är det snart äntligen helg, imon är det FREEDAG" Ja, ni fattar. Men idag kommer iaf frasen " Usch, måndag igen" Eller rättare sagt måndagen är snart över. Första skoldagen är redan över, och bara 4 dagar kvar tills helgen börjar igen.
Men den här dagen har gått snabbt. Satt hela morgonen och skrev på mitt projektarbete, börjar verkligen tycka att det är skit tråkigt. Men bara att kämpa nu de här sista veckorna! Sen när jag skulle åka iväg till skolan, ville min bil inte starta. Eller, den gjorde det en gång, men då tyckte jag att det lät konstigt så startade om den. Men sen ville den inte starta alls. Men efter att ha kört lite på startmotorn så startade den igen och startade sen exemplariskt 3 gånger :) Tror nog den börjar tröttnar denna kalla kylan, för det börjar jag göra!
Själva skoltimmarna gick mest åt att prata om den misslyckade utgången, jag och sophia ska starta klubb på facebook, "Vi som ej kan rå för att det händer på bussen" ;) Ne, men skämt och sido, pinsamt kan man kalla det. Men aja, bara till att hoppas på bättre lycka nästa gång. Tagga om eller något ^^
Nu ska jag stänga ner min data och läsa lite i min jätte braiga bok! :)
Nattinatt ♥
RSS 2.0