Stallet idag!

Fredag, denna veckan har verkligen gått sjukt snabb. Tiden bara springer iväg från mig!
Igår var det släktkalas, Marcus syster Sandra fyllde år förra veckan. Så hon firade igår, så aa.. God mat var de väl iaf :)
Idag stod det stallet på förmiddagen. Så då var det bara att ta sin lilla brumbrum bil dit ner. Vi fick reda på att vi skulle hoppa och jag skulle ha Fänrik. Har ridigt han 1 gång innan i ettan, men då gick det bajs och han tillhör dom hästarna man ser som oftas bara går och lunkar runt och inte gör ett dyft mer en vad de måste. Så det var bara till och sätta på sporrar och spö, sen hoppas på det bästa. Men det gick faktiskt bra den här gången med. Man fick lixom visa att nu var det jobba som gällde och när man väl fick bakbenen aktiverade på honom så var han rätt mysig och gick i en form som man inte alltid brukar se honom i ;)
Vi hoppade även lite, och tyckte de var skit kul. Kände som Fänrik tog i allt vad han var värld och tyckte de var skit kul, hihi :) Så detta får bli ännu en ridlektion som jag får vara nöjd med! Så nu är det bara till att tagga för stallchefs veckan nästa vecka med Jessica!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0