1 December .

1 December, hänger inte med i svängarna längre. Eller, 1 december är snart över här. Klockan är runt 12 på natten, så egentligen borde jag väl försöka sova. Men tror det är första gången sen vi lämnade Sverige, som jag istället bestämmer mig för att blogg och prata tankar, istället för att lägga huvudet på kudden och sova som en stock. Men försöker denna veckan att sparar pengar till på lördag, Stereosonic. Så därför har det blivit lite mer sömn en vanligt dessa dagar. Längtar dock som en galning tills på lördag, kommer bli helgalet.
Så imorgon ska jag ut och se om jag hittar ett par jobbar skor, och även något fint att ha på mig på lördag. Sen blir det antagligen en tidig kväll hemma, för att sen gå upp på lördagen, göra sig iordning och sedan ta tramen till St. Kilda, hem till Maria och Johanna. De 2 andra svenska tjejerna som jag har träffat här och jobbar tillsammans med. Så ska vi ha något liknade champange frukost, fast vi bytter ut champangen mot vodka ist, haha. För att sedan dra vidare till Stereo. TAAAGGAAAAA!
Men vad händer annars då?
Denna veckan har som sagt varit ganska lugn. Jag och Gabby gick till staden för att ta en kaffe med Ryan och hans vän. Slutade upp i St. Kilda på en gay bar, hahaha. Men tror jag har kommit fram till att jag gillar "normala klubbar" mer. Var typ 15 pers som frågade mig om jag var lesbisk den kvällen. Och jag bara " aldrig i livet, endast killar som gäller för mig här va ". Men ah, what to say about it?
Så nu har jag jobbar 3 dagar i rad, tisdag, onsdag och torsdag. Ledig imorgon och hela helgen, nice. Har funderar lite på vad jag mer vill göra under min vistelse här i Aussie. Men på ett sätt känner jag inte direkt någon bråska att komma här ifrån. Menar, jag jobbar hellre här på Cupcake Bakery:t och sparar pengar för att sen bara kunna resa runt i Aussie. För i slut endan så kommer allt handla om pengar. Men vi får väl se vad som händer i framtiden.
Jag saknar min MisseTisse något fruktansvärt mycket ibland. Så fort pappa eller Maja skriver något om henne till mig på Facebook får jag tårar i ögonen. Men känns iaf skönt att vet att hon har det bra. Min lilla baby. <3
Annars så lever jag ett ganska lätt liv nu förtiden. Har lämnat allt den jobbiga från Sverige där, så tänker inte så mycket på gamla problem. Men visst kommer det tillfällen där saker poppar upp i huvudet, men lägger sig ner i sängen och bara tänker för en stund. Man är ju inte mer en människa.
Men ska försöka sova eller något nu. Klockan börjar närma sig 1 här på andra sidan jordklottet.

Love yaa! ♥♥



Stereosonic, 3 of december, It gonna be insaine!! :D

RSS 2.0