Inställda planer

Sitter fortfarande inomhus och funderar på vad man ska hitta på idag. Ska ju vara kanon väder hela veckan, så man kan ju inte riktigt sitta inne med gott samvete.
Meningen var att några ifrån Skåne skulle komma till oss idag, men efter många ändrade planer kommer dom inte alls. Så nu får man hitta på andra saker att göra fram till torsdag ist för att festa. Tråkigt.. Hade verkligen sätt fram emot detta. För sist de var här, förutom sista kvällen som är orsaken till att dom inte kommer idag, hade vi verkligen hur roligt som helst. För både Philip och Jonas är verkligen jätte roliga snubbar. Så meningen var att det skulle bli en favorit i repris, men icke san icke. Och ännu bättre när man får veta det 2 dagar innan de ska komma..
Så vad gör man ist? Är sugen på att åka och hälsa på lilla Paysan, men Anne svarar inte, och känns dumt att komma dit utan att ha pratat med dom + att jag inte vet koden till sadel kammaren.
Något annat som måste göras är att städa/tvätta min bil. Men för det behöver jag högtryckstvätt och Fidde svarar inte om jag får låna hans. Och vad finns det mer som man kan göra här i Burseryd? Eh, så gott som ingenting skulle jag tro.
Måste iaf lämna datan nu och gå ut i det fina vädret.

Vååååår!

ÄNTLIGEN, efter 4 låånga månader men jävligt mycket snö och ett jävligt kallt och äckligt väder så kan man nu officiellt säga att våren är här för att stanna! Har varit toppen väder till och från nu i 1 vecka, och kan man vara på annat än bra humör?
Och detta har nog varit den bästa veckan sen skåningarna åkte hem. Har jobbat 5 dagar i sträck + mötes tur. Det mesta jag har jobbat på 1 vecka sen vi kom hem från Thailand. Tisdags tog jag och Lena bilen upp till Jönköping, för att shoppa sommar kläder. Och shoppade gjorde vi.. Hade runt 7 kasar var när vi till slut bestämde oss för att lämna affären innan vi gick helt bakrut. Igår satte jag på sommardäcken på min älskade bil. Kan stolt säga att jag gjorde så gått som hela arbetet själv, förutom lite muskelstyrk hjälp med skruvarna från Fidde. Sen blev det frisören med kompanjonen och slutade på Sabinas med Lena och Madde! Riktigt trevligt dag helt enkelt! :)
Idag/kväll blir det Halmstad med Lena, hon slutar vid 2 tiden. Och innan dess ska jag ha hunnit duscha, och packat klart min väska. Tror det är dags att sätta lite fart, är iaf taggad till tusen! Kommer, som alltid när det är oss vi pratar om, bli en grym kväll! :D


Bild från Thailand, 3:e dagen. <3

Thailand 2011!

Längesen man skrev något här, men har inte riktigt haft tid med tanke på att mitt första inlägg här kommer ägnas åt att berätta hur underbart Thailand var. Vilket jag också kan förvarna om att detta kommer att bli ett långt inlägg, hehe..
Så vart ska man börja?
Hur nervösa vi var när vi satt och väntade på att gå på planet?
När vi sitter i våra stolar som små barn och väntar på att flyget ska lyfta? Bokstavligen hoppar i sätterna när planet lyfter, haha. Satt 9,5 timme på ett flygplan och det var inte alls lika jobbigt som det låter som. Eftersom vi lyfte kl 10 på kvällen från Landvetter så var man ganska trött och lyckdes sova ett par timmar.
Hur jävla underbar känsla det var att gå av flygplanet och mötas av denna underbara värmen som vi hade i 2 veckor? Sitta på bussen till hotellet i Karon och bara suga in sig hur allt ser ut. Och sen, vilket hotell vi hade. Hade ett jätte fin rum, med egen balkong mot havet. Personelen var verkligen hur trevlig som helst. Sen hur väl vårdat och frächt som helst. Hade 150 meter till havet, var bara att gå över gatan så var vi nere på stranden. Och sen, vilken strand och vilket hav. Hade ca 35 grader i havet, och det var olidigt varmt i solen mitt på dagen. Kunna gå ut på kvällen i bara shots och linne och inte behöva ha en tanke på att man kommer frysa. Var lixom 25-30 grader på natten, och det går inte att jämför med värmen i en svensk sommar.
Alla goda drinkar vi har drukigt, vilka ställen vi har festat på. Och vilka galna minnen vi har med oss hem: bada i havet klockan 6 på morgonen. Sätta 3 pers på en moppe klockan 5 på natten och åka 3-4 mil. Festa tills gryningen kommer runt 7 tiden. Köpte "open bar" som slutade med att jag och Lena stod vid baren och halsade redbull vodka 3-4 glas (kvällen slutade spårat). Var på utflykt till PhiPhi Island. Snorklat i koralerna. Åkt jävligt mycket tuktuk.  Träffat en hel del sjuka människor, men också en hel del underbar sådana. Kan fortsätta i all evighet, och kan prata om det i en hel evighet, för hela resan var så jääävla underbar!!
Att bara i 2 veckor kunna leva som 2 prinsessor, äta jätte god mat, träffa jätte trevligt folk. Sola, bada och framför allt festa. Kan säga att detta var dom 2 bästa veckorna i livet, utan att överdriva. Värt varenda krona vi har lagt ner på resan. Och jag SKA ner dit igen och förhoppningsvis inom ett år.


På flyget till Thailand, bleka och väldigt förväntansfulla!


Vårat jätte mysiga hotellrum.



Ännu mer goda drikar och Mathilda och Mathilda som kom till Thailand
5 dagar efter oss, som också är ifrån Smålandsstenar. Hur roligt som
helst att man blev ett litet gäng som umgicks varje kväll ute. :)


Vart mycket av denna sortens dricka.!


Sa jag att det var fint?


Min älskade älskade vän . <3


På flygplatsen hem, mycket brunare och med många härliga minnen
med oss tillbaka till Sverige.

Mååånga mer bilder ligger på Facebook, så kolla där vettja. ;)
RSS 2.0