Sömnbrist och allmänt deppig

Har de sista 2 nätterna inte sovit mer en 4 timmar. Och en stor anledning är att jag har så sjukt mycket att klura ut. Mamma får lägenheten i Burseryd den 1 november. Och allvarligt talat, jag vill inte med dit. Känns inte riktigt som om hon egentligen vill det heller. Men då är den stora frågan, vad ska jag göra? Jobba, eller börja plugga? Men vad jag en vill göra, så måste jag komma på VART jag ska göra det. Vet inte hur mycket man ska våga chansa heller. För i grunden vet jag nog faktiskt vad jag vill göra, men vet inte om jag vågar. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag göra ett impuls val. För det är så jag tar mina beslut. Som i måndags, får för mig under loppet av 5-10 min, att sätta mig i bilen och åka 23 mil. Ett riktigt bra beslut, som jag mer en gärna skulle göra om. Men verkligen en ren impuls.
Sen finns det ju annat att tänka på med, som är den verkliga orsaken till varför det tog 1,5 timme för mig att somna igår. Något där jag vet vad mitt hjärta vill, men än en gång handlar det om att våga.
Nu i eftermiddag kl. 17.38 ska jag in till Gislaved och besiktiga min bil. Hoppas verkligen på att den går igenom. Så att iaf, ett problem kan lätta från mina axlar.

Slappar dag

Idag är det en sån dag, inte göra något vettigt alls, dag. Har sovit alldeles för länge, suttit lite för länge vid datan. Tills jag då bestämde mig för att plocka undan på mitt rum. Så inatt kommer jag kunna sova med utsträckta ben, vet inte när jag kunde  göra det sist, hehe. Har ju en tendens till att lägga alla mina kläder i längst ner i sängen. Men nu är allt inne i garderoben, och nya sänglakan på sängen. Riktigt mysigt :)
Nu är även september lönen insatt på mitt konto, känns riktigt bra kan jag ju säga. Så har säkert suttit och tittat på resor i 2-3 timmar. Vill så gärna åka iväg. Men har ju ingen aning vad jag sla göra av mitt liv, så det smartaste hade väl varit att stanna hemma och spara allt. Men ändå, hade vart så sjuuuukt roligt! Och det känns så tråkigt att bara jobba, jobba och jobba, men det enda man lägger pengar på är bensin och skador på bilen. Menmen, får väl se hur allt löser sig.
Ikväll blir det väl att titta på ännu en film, jobbar eftermiddag imorgon. Så man har inte så bråttom med att komma i säng. Skönt :)

Träning

Nästan precis kommit hem från träningen. Var meningen att det skulle vara step up ikväll, men hon var sjuk. Så det fick bli lite gympa ist. Men skönt att gör något vettigt idag. Så nu har jag ätit lite och dricker lite varmt. Håller på att frysa ihjäl för att ingen eldar här förutom jag, och jag tycker nu att någon annan kan hämta ved. Men då blir det såhär kallt ist.
Så nu blir det film senare ikväll, men inte kul att titta på film själv. Men börjar dock vänja mig vid detta liv. Och inatt fick jag iaf sov sällskap, Kira fick följa med ner och ligga jämte mig i sängen, haha. Tror nästan hon får göra det inatt med. Gillar inte det här med att ligga ensam i ett svin kallt rum. =/
Men nu tror jag det är dags att förflytta sig ifrån datorn, till tv.
Ha de super! ♥

Sigges!

Går var en ganska tuff dag, faktiskt. Jobbade som sagt delat igår, 10 timmar. Sen i pausen så hade jag as bråttom med att göra mig i ordning, sen tillbaka och jobba till 9. Men det blev en riktigt rolig kväll, till och börja med iaf. Sen vart jag så jäkla tjurig ett tag, men det slutade roligt iaf. :P Och var sjuk mycket folk där, hur trångt som helst på dansgolvet. Men som sagt, roligt var det :D
Idag är jag hur trött som helst och har ingen aning om vad jag ska göra nu på mina lediga dagar. Men ingen vet ju hur länge jag ens kommer att förbi ledig. Men min bil måste besiktigas, och måste ner till Halmstad och hämta hem min fina mobil. Men vad ska man göra sen? Får väl se vad som dycker upp helt enkelt.
Nu tror jag att jag ska ta mig en bok, göra mig en kopp te, krypa ner i sängen och läsa eller sova resten av dagen. Idag ska iaf inget vettigt göras :)

Fredag, men ändå inte

Känns inte som fredag idag, kan beror på att jag kommer jobba imon med. Tufft liv. Idag har jag haft en helvetes dag på jobbet. Har slitit som ett djur, pga att jag har jobbat med en tant som tar 100 år på sig inne hos varje. Plus att hon försvinner hela tiden. Vet inte hur många gånger jag har ståt och väntat på henne. Så bokstavligen kokade ur mina öron när klockan började närma sig 14.00. Men jag och Lena drog lott om det, så får skylla mig själv att jag valde fel telefon. Så nästa gång blir det din tur Lena! ;) Men bara vart till att andas djupa andetag och le  hela dagen.  ^^ Sen att man blir tjurig när man kommer hem, är en helt annan sak. Någon gång måste man ju bli av med det;)
Ikväll blir det att kolla på Idol, sen blir det nästan dags att lägga sig. Får se om hur trött man är. Klockan ringer 05.40, en lördag inte riktigt okej. Sen blir det hem att göra sig i ordning och vila, för att sedan tagga Sigges på kvällen! :D Haha, kommer vara rätt så död på söndag har jag en känsla av. Jobba 10 timmar lördag, slutar 21.00 ska tilläggas, och sen party på kvällen. Blir svårt att slå förra gången, men får väl iaf ge det ett försök! Men slutet av förra gången går iaf inte att slå, med egen privat skjus och allt :D ;)


^^,

1 dag, förändrar ett helt liv.

Har fastnat här fram tv, med datan i knät och Melissa Horn som spelar sin fina texter. Även fast klockan är strax innan 1, så känner jag mig inte speciellt trött. Tur att jag får sova så länge jag vill imon, annars hade det blivit en jobbig dag. Egentligen skulle jag gått och lagt mig efter House som jag hade tänkt, då hade jag heller inte suttit här med ett huvud som håller på att koka över av dessa tankar. Förstår inte riktigt på mig själv ibland. Förstår inte varför jag inte bara kan hålla munnen stängd. Ist för att få människor att bli arg på mig, genom att säga saker som sedan bara göra allt ännu värre. Säger saker som jag vet, bara kommer kastas tillbaka på mig själv. Som sedan får mig att känna en sån självömkan. Även fast jag vet att jag inte förtjänar det. Som sen får mig ligga nere i sängen i hopkurrad till en liten boll och tårar som rinner. Och tror det börjar bli dags för att krypa ihop som en boll i sängen och tänka igenom detta år. Förstår inte varför jag alltid gör allt så komplicerat för mig.
Men tror att det börjar bli dags för mig att reda ut allt frågetecken som finns. Men en sak är säkert, är jag ledig någon dag nästa vecka, så vet jag vart jag ska ta min kära bil och åka på utflykt.


Mycket mysig idag!

Nu har jag satt mig till ro efter en väldigt lång dag. Jobbade först mina timmar, sen så kände jag ett sug efter att träffa min älskade lilla häst. Så då åkte jag dit, och blev där i nästan 3 timmar. Lika roligt varje gång man åker dit, och man märker att hon känner igen mig. Blev hälsad med en liten gnäggning, och hon kom fram till mig med en gång! Och även fast hon är 20 år nu, så är det samma energi knippe att rida. Hon studsar och har sig, men man kan inte göra så mycket annat en att le åt henne. Min fina lilla Paysan <3
Annars händer de inte så mycket, har lämnat in min bil på lagning för 2 gången nu. Hoppas det hjälper med att bara byta ventilen och inte att man måste byta hela jävla boxen. Håller mina tummar!
Nu ikväll ska jag titta på House när det börjar klockan 9, och lyxa till det med att vara vaken länge. Jobbar eftermiddag imon :) Men sen upp tidigt 3 dagar i rad =/
Så nu är det dags för Idol! Ha det bra! ♥

Ny klippt och ledig :D

Ledig idag då. Och tror inte riktigt ni fattar hur skönt det är att bara kunna sitta här framför datan och inte göra något vettigt alls. Men märks att kroppen är van vid att jobba, för håller stenkoll på vad klockan är. Precis som om jag skulle jobba kväll idag.
Men innan idag har jag varit iväg hos Ann-Sofie och klippt mig. Blev inte så stor skillnad, bara det slitna i topparna. Men har bestämt mig för att inte låta det gå så lång tid emellan gångerna. Så ska klippa mig igen i slutet av november. Och då ska jag försöka komma på någon förändring, hehe. Men är så dåligt på sånt^^
Funderar på om man ska försöka hitta på något vettigt att göra idag eller om man ska tillbringa dagen att skriva om CV och kolla efter andra jobb. Om det hade varit bättre väder och jag hade vetat koden i sadelkammaren hade jag åkt och hälsat på Paysan. Saknar nämnligen min lilla tös. =/ <3
Men ikväll ska jag iaf på aerobic i Burseryd. Får se hur det går, har ju aldrig gått på något sånt innan, hahah.

En tjej Charlie

Då var det jobb igen. Är hemma nu på min 4 timmars rast, för att sen åka tillbaka vid 4 och jobba i 5 timmar. Men gud vad segt det är att stiga upp på söndagsmorgonar för att åka och jobba. Känner mig som en levande sömngångare, hehe.
Men blir nog ingen vila för mig nu, får snart ta och åka iväg för att rösta. Men har fortfarande inte bestämt mig för vad det ska bli. Spelar ingen roll hur man vänder och vrider på det, så har båda sidorna sina positiva och negativa sidor.
Dagen igår hos lille Charlie var mysig. Dock så kom vi fram till, att Charlie, som de först trodde var en kille. Visade sig nu vara en tjej, haha. Men egentligen spelar det ju inte så stor roll, bara det att jag redan har bestämt namnet och har väldigt svårt att komma på något nytt.  Så tror det kommer få bli en flick Charlie, för det funkar ju det med, eller? :P Och jag kommer kunna hämta hem henne vecka 41, får se om det kanske kan bli helgen veckan 40. Allt beror ju på hur jag jobbar. Som om max 3 helger äger jag henne. :D Mycket tjat om en liten kattunge. Men lätt det bästa som har hänt på länge. :D



Charlie ? <3


Absolut världens sötaste misse <3

Ledig :D

Ledig idag då. Jag hade ju tänkt att sova hela förmiddagen, och inte göra något vettigt alls resten av dagen. Men tror ni inte att jag vaknar halv 8 och är hur pigg som helst -.-. Men fick ju iaf 2 timmar sovmorgon, bättre en ingenting alls! Så idag ska jag träffa söta lilla Charlie, och hoppas på att han inte har växt allt för mycket. Så kommer väl bli ute i Torup ungefär hela dagen. Brukar bli så när man åker dit. :)
Sen är det 2 saker som jag saknar väldigt mycket just nu. Och det är min HTC, börjar tröttna på den sketna nokian jag har haft i 3 veckor eller något nu. Fattar inte varför det ska ta så jävla lång tid att laga min mobil. Likadant med min bil som också skulle lagas. Det tog 3 veckor för dom att ta reda på att det inte går att få fram ventllen. Och det kunde de inte ens ringa och säga till mig. Utan jag får ringa och fråga vad som händer. Och hoppas på att de hör av sig snart, för annars får jag snart kört förbud på den. :(
Den andra saken jag saknar är djuret häst. Såg ett program på tven där en gren i tvälingen var att rida. Saknar det något enormt mycket! :/ Ska försöka hitta en häst som man kan vara medryttare på, men det är så jäkla svårt. Så om någon känner något, så säg till mig! :D Är öppen för alla förslag ;)
Men nu är det dags att åka.
Ha det så bra ♥

Ännu en jobb dag

Då sitter man här framför datan och tycker det är riktigt skönt att bara sitta. Varit en ansträngande dag på jobbet, eller egentligen inte. Men det är påfrestat för huvudet. Men bara imon kvar och sen är jag ledig på lördag. Skulle vart ledig hela helgen egentligen, men ska in och jobba delad på söndag. 10 timmar extra känns bra! :D Så på lördag ska jag inte göra något vettigt alls. Bara njuta av att ingen klocka ringer halv 6 på morgonen och ingen annan att passa upp en mig själv. Har jag tur så kommer jag hälsa på lilla Charlie på lördag. Bara 4 veckor kvar nu till jag kan hämta hem honom! :D Har jag tur kanske jag kan ta honom lite tidigare, vet inte hur viktigt det är att det ska ha gått 12 veckor, hehe. Längtar gör jag iaf, tills jag kommer att äga min egna lilla misse tisse :D
Men men, vi får se när, hur och var detta händer. 
Nu ikväll ska jag då inte göra mer ansträngande. Jag hoppas på att det finns varmvatten så jag kan duscha och runt 9 ska jag krypa ner min efterlängtande säng. Varje gång klockan har ringt denna veckan, har jag varit helt övertygad om att klockan går fel. För det är alldeles för mörkt ute för att klockan ska vara halv 6. Märks att det går mot vinter. =/
Haha, blev ett inlägg med inget sammanhäng alls. Menmen, så kan det gå ^^

Framtiden?

Har aldrig tid för att sitta vid datan längre, därför leder det till mindre blogg inlägg. Men har ju heller inte speciellt mycket roligt att berätta, så antar att det inte heller är så många som bryr sig, hehe. Men denna veckan har jag inte gjort något annat en att jobba. Jobbade 12 timmar igår, och 10 idag. Bara att tacka och ta emot. Hoppas att det fortsätter såhär resten av september, så kommer jag bli mer en nöjd i slutet av oktober ;). Helgen spenderades med att knappt sova något alls. Fredags var jag taxi åt Kajsa som hade fest, och i lördags var jag på Sigges. Som var klart mycket roligare en sist jag var där! Så hoppas på en repris, inom en snar framtid. Och att sen jobba 5 timmar på söndagen, kändes i kroppen på måndagen när jag skulle ner på måndags möte i Halmstad med det andra jobbet. Som jag inte ens har tid för längre. Inte okej.
Måste även ta och bestämma mig nu vad jag vill göra med mitt liv. Framtiden bli allt verkligare och verkligare. Det känns att man inte längre kan förlita sig på att saker löser sig utan att jag tar beslutet. Utan jag måste fatta dom själv. Så ska man flytta eller bo hemma ett tag till? Fortsätta jobba eller börjar plugga? Om så, vilket jobb ska jag bestämma mig för att fortsätta med? Och det svåraste av allt, vad vill jag själv göra? Ja, jag tror ni fattar men har allvarligt talat ingen aning om hur jag ska göra.
Eller som Viktor alltid säger, jag ser problem i saker som inte ens är något problem. Och förstorar allt 1000 gånger, och funderar alldeles för mycket på allt. Kanske är det så nu med?
För visst löser sig allt?

Lyckad dag!

Det blev en lyckad dag igår. Mormor kom ut vid halv 12 med presenter till mig och för att säga grattis. Sen när jag kom till jobbet, så var det ett par anhöriga som ville bjuda alla boende och personal på fika. Så de hade med sig, tårta, bullar, kakor. Så lite roligt att allt inte var som vanligt där. Sen nere i Halmstad hade Marcus bokat bord på en fin resturang. Pio, tror jag att den hette. Men de skulle iaf ha stans godaste plankstek, och jag kan ju inte säga så mycket annat en att den var riktigt god! Och sen blev det glass till efterrätt. Känner mig forfarande mätt efter maten igår, haha. I present av honom fick jag en privat lektion på 50 min på Make up Store, men man får även produkter för vad lektionen kostade. Så det ska bli jätte kul att lära sig hur man ska göra! :D
Av mamma fick jag också en liten låda, eller vad man ska kalla det, till Charlie. Så om man öppnar det så ligger det en jätte mysig kudde där i och fick 2 skålar, 1 halsband och en leksak som också låg där i till honom! :) Och på tisdag är det bara 4 veckor kvar tills jag kan hämta honom! :D
Idag ska jag ner till stan, kolla efter något nytt till helgen. Men funderar även på om jag skulle gå och klippa mig. För det är verkligen på tiden nu! Men får se hur jag gör, först står det frukost på schemat! :)

8 september :D

Och det är inte vilken dag som helst, utan dagen då jag blev född för 19 år sen! :D Helt sjukt är det egentligen, levt i 19 år, nästa år blir jag 20 ?! Kommer aldrig att förstå vad all min tid tar vägen, och inte gör jag något vettigt med den heller. Men roligt är det en så länge att fylla år :D
Fast så mycket till födelsedag vet jag inte om man kan kalla det en. Det är inte en kotte hemma, alltså ingen som pysslar om mig. Ger mig frukost på sängen, lagar god mat och ger mig presenter osv. Alma opererades ju igår, så därför befinner sig mamma och Alma på sjukhuset i Jönköping. Jag har tur så kommer de hem innan jag åker och jobbar. Så dagen ser egentligen inte så annorlunda ut. Åker ner till Halmstad efter jag har jobbat klar, och hoppas på en lyckad kväll där! :D Och det känns skönt att jag bara kommer jobba 3 timmar, annars hade det känns plågsamt att åka till jobbet.
Till helgen ska det också hända saker, men planerna är väl inte riktigt bestämda för det en. Men får hoppas på det bästa! :D
Nu ska jag duscha, och göra mig i ordning för kvällen, sen åka till Burseryd för att jobba!
Hoppas på en väldigt trevlig dag! :D


19 år! :D

Snart en ny vecka

Nu efter att ha läst alla andras bloggar, så tänkte jag att det är väl lika bra att jag med skriver ett litet inlägg. Inte för att det har hänt så mycket nytt sen jag skrev sist. Men har vart skönt att vara ledig hela helgen och vila upp sig inför den hårda kommande arbetsveckan. Men ska väl inte klaga över att jag får jobba, och det är roligt att vara på Ekbacken! Men nu i helgen har jag inte gjort så mycket. I lördag så vara hela familjen i Borås. Behöver köpa mig ett par nya skor, men som vanligt är det näst intill omöjligt att hitta några som duger. Men ist hittade jag lite annat. :) Roligast av allt var idag när jag va ute och cyklade med Alma, hon ska ju försöka vara lika cool som mig. Och skulle då försöka sig på att cykla med en hand. Vilket resulterade att hon hamnade halvägs ner i diket. Sen så skulle hon testa spotta samtidigt som hon cyklade. Vilket resluterade att hon spottade sig på armen. Haha, hon är ju så jäkla söt. <3
Imon börjar jag inte jobba fören kl 15.00. Skönt med sovmorgon. :) Borde egentligen ge mig ut lite innan, men det känns som jag står och trampar i någon jävla träskmark och kommer absolut ingen vart med det. -.-
Nu ska jag strax ta och sätta mig lite vid tv och förhoppningsvis så kommer jag att få kolla på Bones. :)
Ha det så bra!♥

Snart 19 år!

Det känns som jag håller på att bli sjuk. Känner mig tung i huvudet och börjar känna av lite halsont. Inte speciellt roligt, med tanke på att det alldeles strax är helg. Eller, om 1 dag, men skönt ska det bli. Första hela helgen som jag är ledig nu, på en flera veckor! Kommer jobba på Ekbacken imorgon. Skönt med lite omäxling. Det är iaf ett jobb som jag kan, och av vad jag får höra så är det även väldigt nöjda med mitt jobb. Så det är alltid roligt och trivs bra där med :) Så nästa vecka kommer jag jobba både måndag, tisdag, onsdag, fredag, söndag, där. Kommer jobba på min födelsedag, men som tur är bara till klockan 5 och är ledig dagen där på. Så hoppas på att mina kära familj hittar på något för mig, hehe. Men dock så kommer Alma operera sig den 7 september, så chansen är väl inte så speciellt stor =/. Menmen, får se hur det blir. Men hoppas kan man ju alltid göra!
Nu ikväll händer det inte så mycket, ska strax iväg till sjukhuset. Sen blir det lung kväll med förhoppningsvis någon annan mat en varma mackor. Sen blir det bara att mysa ner sig i täcket med en kopp te och något bra att titta på!
Hade gött! ♥
RSS 2.0