Long time, no see.

Ännu en gång får jag be om ursäkt på dåligt uppdaterande på bloggen. Skäms faktiskt för att jag inte tar mig tid till att berätta mer om vad som händer här borta i landet "Down under". Men klockan är snart 11 på kvällen här borta, men känner mig inte allt för trött, så ska försöka sammanfatta mig kort. Dock har jag aldrig varit bra på det, haha.
Egentligen har jag inte gjort så mycket annorlunda den senaste tiden. Har jobbat runt 5 dagar  i veckan måndag till fredag, ibland lördag också. Vilket gör att man går ut på lördag kvällen och hela söndagen går till spillo med att vara trött. Sen tillbaka tilll arbetet igen. Men kan inte riktigt säga att jag är missnöjd med det. Även fast det var varit jul och allt, så har jag ändå lyckats med att börja spara lite pengar. Vilket känns bra. För vill verkligen komma iväg uppåt i landet, på någon veckas Holiday. Hade varit awesome.
Så mycket mer en halva tiden nu i december har gått åt till att sälja cupcakes och göra kaffe. Tycker själv att jag börjar få tilll det bättre och bättre. Så det är roligt :)
Den 24 december spenderade vi på beachen. Riktigt härligt var det. Ligga på standen hela dagen, gå hem duscha göra sig i ordning och sedan gå ut för att äta middag. Bali feeling på det hela. Och första julafton man har spenderat i 30 graders sol. Men föredrar ju det framför -10 grader, haha.
Nyår var verkligen annorlunda. Jag och Maria, en från jobbet, följde med Hayden och hans kompisar till ett ställe som heter Lake Eildon. Tog först 40 min med tåg för att komma till Hayden, och sen kanske 1,5 timme med bil för att komma till det stället. Och denna sjön var då full med olika husbåtar. Riktigt häftigt. Jag har själv aldrig en sätt en husbåt, eller varit i en heller. Men var verkligen jätte mysigt. Så hela dagen spenderade vi ute på sjö med att bada, sola och dricka cider. Sen åkte vi med en mindre båt iväg för att åka wakeboard och biscuit. Så härligt att känna vinden i håret, bra musik och alla har riktigt trevligt. Sen på kvällen grillade vi, pratade, spelade en drinklek, drack ännu mera, och helt plötsligt var klockan 12. Champangen öppnades, och 2012 hade kommit. Efter det skulle vi gå till en pub, men blev ändrade planer till att åka ut och fiska, men det blev hellre aldrig av. Men klockan var nog runt 3 innan jag kom i säng. Men var en mycket lyckad dag och en väldigt annorlunda nyår. Men fick även sen fyverkerier, även fast jag är i Australien. Så det är inte dåligt! :)
Söndagen spenderade vi på ett zoo. Så nu har jag äntligen sätt en kängru!! Även sätt alla andra djur som är speciella för Australien, Koala, Dingo, Wombet, Mini Kängrus, konstiga fåglar, en aborgine, de 10 farligaste ormarna i detta landet. Äckliga spindlar. Så detta är bara ett få av vad jag kommer på nu, men ah, så gått som alla djur som är speciella för Australien fanns där! Gick runt som en litet barn, med ett leende på läpparna och läste om alla djuren, haha.. Men äntligen har man gjort något vettigt här i Melbourne. Sätt något som faktiskt betyder något.! :)
Så detta var iaf lite om vad som har hänt de senaste veckorna. Ska försöka hinna med att lägga upp bilder någon dag! :) Men lovar inget, haha.
Men alla ni där hemma som läser detta får ha det bäst tills vi hörs nästa gång! Och eftersom jag inte har sagt det så säger jag det nu "God Jul och Gott Nytt år" (iaf god fortsättning)! :)
Godnatt och älskar er!! ♥ ♥ ♥
RSS 2.0