May. 28, 2013

Sitter på tramet på väg till jobbet nu. Var ledig söndag/måndag. Frågade om att vara ledig söndag, för att jag och Jenny skulle gå till love machine en sista gång innan hon åker. Och hade en jätte trevlig kväll! Lika roligt som vanligt att släppa loss på dans golvet med henne! Musiken var lika bra som vanligt och väldigt mycket folk där. En hel lyckad kväll med andra ord. :)
På måndagen gick vi ut för att äta lunch, som ledde till 2 glass cider. Satt i timmar och pratade om livet.
Kommer vata ledig imorgon också, ska ut och äta fin middag med Jenny och hennes jobbar kompisar. Får passa på och göra så mycket som möjligt tillsammans nu innan hon åker. Har pratat om att vi kanske ska ut en sista gång till turf också. Får se hur det blir med det, hade varit roligt dock!
Så nu är jag framme i North Melbourne, har 10 min promenad och sen är jag framme i stallet. Blir spännande att se vilka hästar han har lämnat kvar för mig! Ska bjuda på några bilder ifrån helgen också. Ha en toppen dag!










Another Thursday

Sa torsdag morgon/lunch har borta. Solen skinner och det ar faktiskt valdigt behagligt ute. Jobbar i helgen, sa hoppas att vadret kommer stanna sa har. But hey, it's Melbourne, 4 arstider pa en dag. Vilket jag har upplevt ett x antal ganger, hehe. Alltid lika roligt, nar det ar stralande solsken, runt 30 grader varmt. Plotsligt kommer det en krafftig vind, nasta sek sa os regnar det, haha. Men det ar en av dom sakerna som jag finner charmigt med denna staden.
Igar hade jag en mysig dag med min kara kusin vitamin. Motes upp i city pa en kopp kaffe, avslutade med ett glas vin. Alltid lika harligt och se hennes sota ansikte. Prata om livets stora gator, alla idioter som man har traffat har borta, hur galna vi var nar vi forst kom hit, hur mycket det ar som har andrats, hur mycket det ar vi har lart oss, vilken underbar resa vi har haft tillsammans, med bade gott och ont. Kommer sakna henne nagot enormt nar hon lamnar landet. Hon ar en av dom som alltid finns dar, med en oppen famn och trostande kram. Som vill lyssna pa allt skitsnack man har att saga. Tror vad jag forsoker saga ar, att jag kommer sakna dig Jenny Rohdin.
Men hon har fortfarande nagra veckor kvar har i Melbourne. Sa far gora det basta ut av det! Pa sondag blir det Love Machine. En klubb som vi har haft nagra, ganska manga, galna kvallar. Aven ett av vara favorit stallen. Sondags kvallarna ar Gay Night, vilket gor det annu battre. Halvnakna killar som dansar pa podiet. Och kan saga att det ar en hel del straighta killar dar med.. ;)
Sa ar ledig idag, jobbar imorgon och lordag. Jobbar med Tao imorgon. Jobbade hela helgen med henne, och det gick faktiskt bra. I borjan var det bara jobbigt, men tycker bara mer och mer om henne. Pa lordag kommer jag antagligen jobba med Jayden, han har inte varit inne pa over 1 manad. Sa ser fram emot det! Nar jag forst borjade kallade vi oss 'The A - Team'. Vilket vi var, spoade skiten ur alla andra snubbar pa gatan. haha. Japp, ser fram emot att jobba denna helgen! Ray kommer dessutom ta ner 2 av mina favorit hastar, Nikka och Calista, race horses. Nae men, dom ar riktigt roliga att kora. Bada alskar att jobba, sa de lyssnar pa minsta lilla kommando. Forhoppningsvis kommer vadret vara bra ocksa!
Igar fyllde mamma ar. Skypade med dom i over 1 timme. Efter att ha lagt pa, sa ville jag bara kopa nagot till henne. Ge henne nagot pa fodelsedagen, sa som alla andra i min familj gjorde. Efter att ha kollat runt en stund, sa kom sidan 'blomogram' upp. Hittade en sida som levererade samma dag om man bestallde innan kl 3. Sa klickade fram en orkidéer, valde stoleken 'lyx'. Nagra timmar senare fick hon en fin blomma, med ett grattis kort  levererat till dorren. Det maste val vara ett pris till den basta dottern i varlden? Alskar dig mamma, och skulle ge dig varlden om jag kunde! <3
Nehe, ska ladda upp lite bilder har ocksa. Hoppas ni alla far en helt underbar dag! ♥
 

100x100

Mandag kvall, aven fast det kanns som om att det ar helt annan dag i veckan. Har jobbat hela helgen, gjorde runt 45 tiimmar. Var av 17 timmar pa lordagen. Vissa undrar hur jag orkar, hur jag klarar mig igenom sa manga timmar. Visst, nar jag vaknar en sondags morgon, efter 5,5 somn, vet att jag har 14 timmars jobb framfor mig. Sa kanns det inte sarskillt pepande. Men ar det nagot som jag har lart mig genom det har jobbet, sa ar det att jag ar 10000000000000 x 100000000000 starkare en vad jag nagonsin trodde. Sa mycket jag upplever, sa mycket jag ser, sa mycket skitsnack, logner, bedregerier, det ar verkligen allt och lite till. Saker som man inte ens i sin vilda fantasi kan forestalla sig. Pa tal om helgen, gud vilket rabalber det blev pa lorsdags natten. En vagn korde in i en annan vagn, repade hela baksidan + buklade det. De 2 foretagen som hatar varandra mest av allt. Kan saga att detta kommer vara det hetaste samtals amnet i manader. Kommer dessutom bli en stort slagsmal om vem ska betala vem.
Har varit ledig idag, jobbar imorgon och sen ledig onsdag torsdag. Allie och Sofie vantar pa mig i stallet, 2 toppen hastar. och Allie ar en av mina favoriter sa jag klagar inte.
Men trott ar jag, och klockan borjar bli mycket. Sa ska borsta mina tander och sen blir det sangen.
PussHej ♥

Autumn

Sitter har vid koksbordet med en kopp te jamte mig. Kan ju beratta att hosten ar har pa riktigt nu. Har regnat till och fran varje dag. Forutom idag nar det har regnat hela dagen. Lycka eller vad?!
Antar att jag inte ska klaga sa mycket, med tanke pa att sommaren har varit heeeelt fantastisk!
Var en kille som som kom fram och pratade med mig en dag forra veckan nar jag jobbat. Eller prata och prata, allt han ville saga var att han hatar alla arstider. Att det inte fins an enda bra sak med nagon av de. Vilket jag tycker att han har helt fel i. Visst alla arstider har en nacksida, men det galler att se det goda i dom. Som hosten, visst det kommer regna nastan varenda dag. Men hur mycket kommer man inte uppskatta de dagarna som solen faktiskt tittar fram? Och hur fint ar det inte med alla loven som faller ner pa marken. Eller dom som fortfarande inte sitter i traden? Eller hur mysigt ar det inte att tanda ett ljus, lagga sig i sangen, dricka en kopp te, titta pa en bra film och bara slappa, utan daligt samvete? Vet inte riktigt, men an sa lange kanns inte vintern sa hemsk. Kommer sakert att ha andrat min asikt om nagon vecka. Men just nu forsoker jag bara att se allt sa positivt som mojligt!
Har haft 4 dagar ledig, vilket har varit huur skont som helst. Tisdags unade jag mig sjalv en 90min lang massage. Valfortjanat tycker jag, med tanke pa att jag gjorde 80 timmar forra veckan! Har lyxat till det med att ga ut och kopa frukost. Krist kom hem pa ett snabb besok i mandags sa hade kaffe med henne. Roligt att se henne igen, langtar sa tills hon kommer hem pa riktigt. Igar akte jag hem till Jenny, sedan vidare till en bar men henne och Fransesco. Dar mote vi en annan snubbe Harry, aven en konstig snubbe som ingen av oss kande, Andy. 2 andra tjejer kom aven lite senare. Blev nagot glas ol och avslutades med nagot glas vin. Men var en mycket trevlig kvall, bara sitta ner och prata. + Det ar alltid lika roligt att traffa Jenny, kan inte fatta att hon lamnar landet snart... Och sa roligt att se hur lycklig hon ar med F. Sa glad for deras skull! :))
Sa vantar pa att kakan i ugen ska bli klar, killen som jag bor med fyller ar pa sondag. Sa tankte att jag bakar honom en kladdkaka, for det vet jag att han gillar!
Ha det bast till vi hors igen!
Pusspuss ♥

.



Another Wednesday

Har undefär 5 minuter kvar tills jag är i stallet med 2 underbara hästar som väntar på mig (läst väntar på frukosten) hehe. Men förhoppningsvis får det mig på lika bra humör som vanligt. Ska köra Dolly and Chloey idag, och för första gången på 6 månader ser jag faktiskt fram emot det. De gick super bra igår, så hoppas på att dom går lika bra idag. :)
Dock så känner jag mig inte lika glad, vaknade upp av en dröm, ah man kanske kan kalla det mardröm som fick mig smått deppig.
Menmen, är framme vid stallet nu, dags att börja jobba och komma på bättre tankar. Ha en toppen dag! :)


RSS 2.0