Ny vecka, nya möjligt !

Då är det söndag kväll här. Denna helgen har faktiskt rusat iväg. Men blir så när man är fullt upptagen hela tiden.
Fredags stod jag upp från 7 på morgonen, till 1 på natten. Hade inte lite ont i fötterna, har inte varit så trött på hela denna resan, fy fan. Började dagen på Cupcake Bakery, jag och den andra tjejen, Lucy som också är ny, fick lära oss allt om kaffe, haha. Kan säga att jag säker inte kommer ihåg hälften.. Och att förstå allt på engelska om hur man gör mjölk, olika shotar hit och dit, vad man ska ta extra betalt för och inte. Samtidigt som Clare, managern, pratar skit snabb engelska med skotte dialekt. Imorgon jobbar jag med Maria, så då kan hon förklara allt för mig på svenska, även fast det känns som man har det mest under kontroll nu. Bara att man ska få till tekniken på allt. Även fast det nu även börjar bli svårt och prata svenska. Eller jag, Jenny och Gabby pratar så gott som alltid svenska med varandra. Men när det kommer någon annan som säger något på svenska, så måste man verkligen tänka efter vad det är man ska säga. Man har blivit så van vid att prata engelska med allt och alla, även fast det med ibland är lite svårt. Hel konstigt är det.
Men efter Cupcake bakery, var 50 min promenad till Tufu shopen, där jag skulle prov jobba 3 timmar. Men eftersom jag redan har 2 jobb, och lönen var sämre på detta stället, så kommer jag fortsätta med Tono och Cup.
50 min promenda tillbaka till city, jobba från 6-12. Väl hemma är jag hel död. Sov som en stock hela natten, men behövde verkligen sömnen.
Upp jobba till 5, och efter mycket om och men bestämde jag mig för att följa med ut. Även fast klockan ringde klockan 10 idag. Och blev en helt okej kväll ute. Gick först till 5 dollar drink stället, träffade Andrew och hans kompis där, trevligt trevligt. Drog vidare till först ett dåligt ställe, och sedan till Billboard. Väldig mäktig klubb, men musiken kunde dock ha varit bättre. Men där dasande vi till 3 tiden, låg i sängen vid 4.
Så idag har jag jobbar 6 timmar, har för första gången faktiskt tyckt det är roligt på Tono, restaurangen. Cp bossen har inte varit där, och har haft något att göra så gått som hela tiden! Har varit riktigt skönt att bara sitta hemma nu, kolla på 1 avsnitt Vampire Diaries, helt sjukt vad bra det är. Slappna av för första gången på hela veckan och imorgon börjar jag inte för 13.00, så sovmorgon också!
Nu ska jag ta och försöka sova lite, kan behövas efter bara sovit 4 timmar inatt!
Godnatt ♥

2 jobb, på 1 vecka!

Hejsan hoppas lillebror.
Sitter just nu ensam hemma i lägenheten. De andra 2 är ute och slirar i city någonstans. Men själv ska man jobba kanske runt 20 timmar imorgon. Så känner att jag kan behöva dessa timmars sömn.
För att uppdatera från vad som har hänt sen sist. Jag har lyckats skaffa mig 2 jobb. Ett på en restaurange, och ett på ett cafe. Café jobbet är det jobbet som jag i framtiden vill behålla! För det gillar jag verkligen. Jätte trevliga människor, jätte trevligt jobb och hittills inget att klaga på. Älskar det! Så imorgon ska jag lärar mig att göra alla möjliga sorters kaffe. Likelikelike!! Men dock kommer de inte ha någon riktigt ledig tjänst till mig där fören slutet av november. Så fram tills dess kommer jag att jobba i resturangen. Inte lika roligt, bossen där är riktigt jobbig. Menmen, jag kommer få pengar vilket är vad jag behöver.
Annars har det egentligen inte hänt så mycket, vi festar och lever livet, haha. Förra helgen var riktigt galen. Fredagen var bäst. Jag och Gabby delade på 2 flaskor vin här i lägenheten, och antalet redbull vodka som jag drack ute har jag ingen aning om. Men vi har hittat ett stället med 5 dollar drinkar, så vi var där i börjar. Jenny kom dit när hon hade slutat jobba. Även Hayden kom och joinade oss! Sen blev det bara jag, Hayden och Jenny som kom vidare där ifrån, haha. Hittade ett ställe med riktigt bra musik, och klockan var runt 5 innan vi kom i sägen. Lyckat!
Lördagen var det jag och Jenny som drog ut. Gick till The Lounge för att möta upp Stephen och Mitch (dessa 2 snubbar som jag träffade i Thailand). Träffade även en annan svensk tjej där, Maria. (Hon har även hjälpt mig att få cafe jobbet, tacktack!:). Helt okej kväll, fast lite mer åt det lugna hållet.
Så tisdags gjorde jag min första jobbkväll på nästan 1,5 månad. Jobbigt, men skönt att det kommer komma in pengar på kontot igen! : ) Sen dess har jag bara jobbat, jobbat, jobbat. Imorgon och hela helgen jobbar jag också. Får se om jag orkar hänga med Jenny och Gabby ut något. Men åt andra sidan, så känner jag just nu att jag bara vill få ihop pengar och sen gör något för dom. Se något av Australien. Gör något. Flyga fallskärm? Hoppa Bungy Jump? Ta dykar certifikat? Känna att man har råd att faktiskt göra något. Jobba och känna att man kan bara unna sig saker igen. Annat än bara nuddlar och sallad, haha.
Men vi får se, har många månader framför mig här i Aussie.
Annars är detta bara en vanligt funderar torsdags kväll. Tänker på livets stora frågor, som handlar om allt möjligt. Faktiskt skönt att bara sitta ensam, lyssna på underbar Melissa Horn och kunna tänka på precis allt, utan att bli störd.
Men jag ska strax försöka sova. Lovar att nästa inlägg ska bli fullt med bilder! ♥

4 weeks gone!!

Heelllo bloooogg.
Då har det gått 4 veckor sen man startade denna resan. Hemma i Sverige är klockan 8, (vi går 9 timmar före, så här är klockan 17.00) Men det stämmer då ganska exakt när jag säger att vi började resan 4 veckor sen. Första flyget gick ju vid 10 tiden från Göteborg. Resan fick en väldigt stressig start, vi trodde nämligen att vi skulle missa första flyget. Hahah, hade vart typiskt oss. Sen tillbringade vi följande dygn i luften. Flög med ett lyx flygplan. Fick mat, egen tv, massa olika filmer att välja mellan. Hade med andra ord allt på flyget!
Bali. Alla dessa minnen vi alla 3 har där ifrån är helt sjukt. Det måste faktiskt varit de 2 bästa veckorna i livet. Full 24 timmar om dygnet. Eller vi hade 1 nykter dag, av 14. Men ändå. But I love it!! Alla trevliga människor vi träffade. Alla galna saker vi gjorde. Alla flummiga bilder vi har. Bali ska vi tillbaka till, så enkelt är det!
Hur lätt det var sen för oss att komma in i Australien. Hade inte ens någon sovplats första natten, med de bara tittade på vårat pass och sen "Välkommen in i landet". Men som Trent sa "Hur fan kunde dom släppa in er till detta land?", dock lite sant, haha. Men första natten i Aussie som spenderades på flygplatsen. Efter 2 veckor på Bali, där vi inte har än enda gång. Så måste nog detta har varit det kallaste natten i mitt liv. Blev en chock för kroppen. Bokade 2 nätter på helvetet på jorden. Tattar hostelet i Perth. Finns inget gott att säga om det stället. Vi kom på att vi är lyxlirare och inga backpackers. Blev även smått besvikna på människorna i Perth. Torra jävlar. Bestämde oss för att skit i Sydney och dra till Melbourne ist. Och här har vi nu tillbringat 1 vecka.
På denna veckan har vi hunnit med att: skaffa en lägenhet, efter mycket om och men. Vi festade hela helgen med ett galet killgäng. Och när jag säger galet, så menar jag verkligen galet. Vi har firat Jennys födelsedag, med champange och många glas vin. Slutade med väldigt snurrigt huvud i lägenheten. Druckigt många koppar kaffe. Njutit av solen som bara blir värmare och värmare. Även haft ett par mindre diskutioner som vi har löst utan några problem. Idag har vi även börjat kolla oss omkring efter jobb! Och det är säkert 100000000 mer saker som jag kan skriva ner. Men detta är iaf en kort sammanfattning om vad som har hänt de senaste 4 veckorna. Jag har ju inte något dator, så därför blir det inte så många uppdateringar från min sida. =/
Men här är några bilder från denna galna veckan i Melbourne!


First day in Mel.


Always beautiful. Irish coffee, the first day.


Very cute birthday girl!


We all love champange .


First night out in Mel. Love my girls <3


<3


Party mood.


Hahahaha, love this picture!!


Vi 2, klampar in i en bar full med turkar och något runda om fötterna.
" You 2 now how to make a entre!". hahaha


På väg till St. Kilda för att titta på en lägenhet!


Lyxlirare.


Very good coffee!!


On our way on new adventure :)


Jakes to cute dogs, and we are going to the jacuzzi, lyxlirare!


In i dimman!


Crazy boys!


Ooooolala !


Funny banny.


Cutecute.


Beer!


Redbull vodka, lovely!


Hahah.


Alla är verkligen inne i diiiiimman!


Crazy, haha !


<3


<3


Boysboysboys!


Niiiice!


Cutie!

Cutie, and a nice hand!


Day 2. In i dimman!


Cutie dog, påminde mig om Tova och gjorde mig smått ledsen, haha.


Den andra söta lilla saken!


Bra mat, trevliga människor, thats a good life!!

Inte lika många bilder ifrån lördagen. Men en riktigt rolig helg hade vi! Om inte annat var det mer galet en galnast, haha! Hoppas på en favorit i repris imorgon eller till helgen!
Så enjoy the photos, and take care!!

Loooove ♥

First night out in Melbourne!

Hey!
2 dagen i Melbourne har gått. Men idag ska vi testa tryckte på staden på en onsdag! Eftersom det sägs att detta är staden som aldrig sover, så får det ju heller inte sova på lill lördag. Men trevligt folk träffar man alltid!
Och eftersom Jenny fyller år idag, så ska vi lyxa till det lite. Har köpt hem campangne och någon Aussie öl som vi ska fira till det med nu innan vi drar ut för att äta lite fin fin mat! :) Så vi hoppas på det bästa ikväll!
Har även tagit en titt i Cowboy staden, som jag kallar den. Hittade mig en vår jacka, vilket verkligen behövs om jag ska bli av med min förkyldning och hosta som kommer i sånt här vår väder. Men andra ord, vi alla saknar värmen i Bali!
Men nu är det dags att göra sig i ordning, för kvällens festligheter en onsdag! hahaha. You only life once, so take the chans and to the best of it! :)


Vackra staden Perth!


Hot girls!

En uppdatering från Auuuuuusssssiiiiiiieeeee!! :D

Äntligen är det färdig rest, iaf för ett par månader. Har varit dålig uppdatering, men har inte haft tillgång till internet fören nu och jag gör mitt bästa för att hålla er uppdaterade på vad som händer på denna galna resan!
Så, vad har hänt sen sist?
Sist jag bloggade hade vi 2 dagar kvar i Bali. Dessa 2 sista dagar firade med fest, fest och 1 resa runt i Bali för att se lite mer en bara Kuta Beach, hotellet och Clubbarna.
Resan vi gjorde var värt pengarna, men för oss räckte det med att vi gjorde något sånt här 1 dag. Vi fick se annat och se jätte fina saker. Så när klockan började närma sig 4 tiden räckte det för oss. Och vi 7 tiden var vi redan för att göra Kuta osäkert igen, haha.
Men dessa 2 veckor i Bali var verkligen hela underbara. Känns som man har varit onykter 24 timmar om dygnet. Men varför klaga på det?
Och ni vet att vi även bestämde oss för att vi skulle ta en sväng inom Perth, och sedan bege oss till Sydney. Dessa planer ändrades på vägen. Eller, vi åkte till Perth. Fick spendera första natten på flygplatsen, kan vi checka av det med! Men det fanns ingen annan utväg, så man få ta vad man haver. Sen fick vi för oss att vi skulle prova på Backpacker livet. Väldigt dåligt beslut av oss. Kom till helvetet på jorden. Riktigt äckligt och tattigt var det. Kändes som att sägarna, tapparna, hela huset skulle falla ihop när som helst. Men vi överlevde 2 nätter där, och den 4 natten i Perth spenderade vi på hotell. Den 100-lappen vi betalde extra, var LÄTT värt det! Sista dagen i Perth avslutade vi med att gratis komma in på Oktoberfest, lyxlirare. Så efter ungefär 2 liter öl så var vi alla ganska glad och fnittriga. Så de 4 dagar i Perth var värt det. Verkligen en jätte fin och mysig stad!
I Perth bestämde vi oss även för att stunta i Sydney och dra till Melbourne istället. Alla säger att Melbourne är typ den bästa staden av de alla, och att vi kommer trivas toppen här. Kallas även "Staden som aldrig sover" vilket passar oss 3 tjejer, haha. Så idag har vi spenderat första dagen i Melbourne. Igår var vi så trötta efter att ha flygit hela natten och desutom fick vi uppleva regn för första gången på 3 veckor! Så det var skönt att bara sitter i vårt lilla rum som vi hyr, titta lite på tv och äta kina mat!.
Så vad jag tycker om Melbourne får ni veta efter helgen, för då ska vi fira Jenny hela helgen lång! :D
Men vi bor nu i ett rum som vi hyr, ganska billigt, ganska bra läge. Från fredag ska vi sova hos en kille som jag mötte i Thailand, Jake. Hhaha, ska bli roligt. Han har även lovat att visa oss hur man festar i Melbourne! And that sounds nice!
Men uppdateringar lär komma lite oftare nu. Men här kommer ett hav av bilder:




Världens godaste pizza!!


Trevligt, men egentligen inte så trevligt folk.


Paaarty!


Party people.


Party people!


Big drinks likes!


Also kisses, haha


Lost in space!


Nice guys!


Kuta Beach, beautiful!


Strawberry dacqurii, likelikelike!


<3.

The Trip:


En dans som vi såg, ganska udda, men häftigt att se.
Representerar det goda och de onda andarna.



Väldigt vackra!


Åkte även till ett ställe där de målade väldens finaste tavlor.



Huuuuur fina som helst!


Monkey island, cute! :´D


Sweet.


King monkey!


Ricefield. Beautiful :)


Love the view!


Vulkanen, väldigt fint!


Djunglen!


Flademusen som hängde helt fritt i det fria! :)

Last Night Out In Bali:


Sexiii chicks!


Som sagt, världens godaste pizza!



Flumigare ikväll får man leta efter!



Ni ser själva!


Trevliga snubbar, från Brisbane!


Sista bilden från Bali!

Bilder från Perth och Melbourne kommer en annan dag, nu är det sängen som gäller!!

2 days left in Bali!

Det mest skrämmande med denna resan är allt som drabbar oss. Inga stora saker, men ändå. Det händer verkligen något varje dag! Och vi har inte ens varit borta i 2 veckor, man kan ju inte göra annat en att undra vad som händer här näst.
Vårat största problem är vart fan vi ska sova när vi laddar i Perth klockan 2 på natten. Och klockan kommer säkert vara runt 4 innan vi får inträda landet. Och eftersom våran andra vän bangade, måste vi lyckas lösa det på annat sätt. Men hur är det stora fråga? Man får lite smått panik faktiskt. Men det kommer säkert lösa sig på ett eller annat sätt.
Annars så är allt bra här. Imorgon ska vi göra våran först utflykt, ska bli roligt och se lite mer av Bali. Förutom klubbarna, strandet och hotellet, haha.


Bild från igår när vi firade Gabbys 21 års dag!


Som sagt, lika galet festande varje dag, haha. But we like it!!

RSS 2.0