En uppdatering från Auuuuuusssssiiiiiiieeeee!! :D

Äntligen är det färdig rest, iaf för ett par månader. Har varit dålig uppdatering, men har inte haft tillgång till internet fören nu och jag gör mitt bästa för att hålla er uppdaterade på vad som händer på denna galna resan!
Så, vad har hänt sen sist?
Sist jag bloggade hade vi 2 dagar kvar i Bali. Dessa 2 sista dagar firade med fest, fest och 1 resa runt i Bali för att se lite mer en bara Kuta Beach, hotellet och Clubbarna.
Resan vi gjorde var värt pengarna, men för oss räckte det med att vi gjorde något sånt här 1 dag. Vi fick se annat och se jätte fina saker. Så när klockan började närma sig 4 tiden räckte det för oss. Och vi 7 tiden var vi redan för att göra Kuta osäkert igen, haha.
Men dessa 2 veckor i Bali var verkligen hela underbara. Känns som man har varit onykter 24 timmar om dygnet. Men varför klaga på det?
Och ni vet att vi även bestämde oss för att vi skulle ta en sväng inom Perth, och sedan bege oss till Sydney. Dessa planer ändrades på vägen. Eller, vi åkte till Perth. Fick spendera första natten på flygplatsen, kan vi checka av det med! Men det fanns ingen annan utväg, så man få ta vad man haver. Sen fick vi för oss att vi skulle prova på Backpacker livet. Väldigt dåligt beslut av oss. Kom till helvetet på jorden. Riktigt äckligt och tattigt var det. Kändes som att sägarna, tapparna, hela huset skulle falla ihop när som helst. Men vi överlevde 2 nätter där, och den 4 natten i Perth spenderade vi på hotell. Den 100-lappen vi betalde extra, var LÄTT värt det! Sista dagen i Perth avslutade vi med att gratis komma in på Oktoberfest, lyxlirare. Så efter ungefär 2 liter öl så var vi alla ganska glad och fnittriga. Så de 4 dagar i Perth var värt det. Verkligen en jätte fin och mysig stad!
I Perth bestämde vi oss även för att stunta i Sydney och dra till Melbourne istället. Alla säger att Melbourne är typ den bästa staden av de alla, och att vi kommer trivas toppen här. Kallas även "Staden som aldrig sover" vilket passar oss 3 tjejer, haha. Så idag har vi spenderat första dagen i Melbourne. Igår var vi så trötta efter att ha flygit hela natten och desutom fick vi uppleva regn för första gången på 3 veckor! Så det var skönt att bara sitter i vårt lilla rum som vi hyr, titta lite på tv och äta kina mat!.
Så vad jag tycker om Melbourne får ni veta efter helgen, för då ska vi fira Jenny hela helgen lång! :D
Men vi bor nu i ett rum som vi hyr, ganska billigt, ganska bra läge. Från fredag ska vi sova hos en kille som jag mötte i Thailand, Jake. Hhaha, ska bli roligt. Han har även lovat att visa oss hur man festar i Melbourne! And that sounds nice!
Men uppdateringar lär komma lite oftare nu. Men här kommer ett hav av bilder:




Världens godaste pizza!!


Trevligt, men egentligen inte så trevligt folk.


Paaarty!


Party people.


Party people!


Big drinks likes!


Also kisses, haha


Lost in space!


Nice guys!


Kuta Beach, beautiful!


Strawberry dacqurii, likelikelike!


<3.

The Trip:


En dans som vi såg, ganska udda, men häftigt att se.
Representerar det goda och de onda andarna.



Väldigt vackra!


Åkte även till ett ställe där de målade väldens finaste tavlor.



Huuuuur fina som helst!


Monkey island, cute! :´D


Sweet.


King monkey!


Ricefield. Beautiful :)


Love the view!


Vulkanen, väldigt fint!


Djunglen!


Flademusen som hängde helt fritt i det fria! :)

Last Night Out In Bali:


Sexiii chicks!


Som sagt, världens godaste pizza!



Flumigare ikväll får man leta efter!



Ni ser själva!


Trevliga snubbar, från Brisbane!


Sista bilden från Bali!

Bilder från Perth och Melbourne kommer en annan dag, nu är det sängen som gäller!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0