Apr. 21, 2013

Sitter på tramet på väg hem, har varit på victoria gardens shopping center. Vart lite saker som jag behövde nu när hösten är här och vinter kryper sig på. Dagarna här är fortfarande ganska varma, kan är mellan 15 och 20 grader med strålande sol. Men på kvällarna och nätterna går det ner till under 10 grader!
Värsta var när jag landade. Hade bara en tjock jumper på mig, så när jag kom ut från flygplatsen tänkte jag först 'det här är ju bara uppfriskande!' När jag hoppade av bussen och skulle gå till tram stoppet, vilket tar ungfär 10 min så tänkte jag 'fy fan, hur fasen ska jag överleva denna vinter detta är ju iskallt!!!'
När jag kom hem till lägenheten mötes jag av en super glad härlig Krist som kom utspringad för att ge mig en välkomst kram. Satt och pratade ett tag innan vi bestämde oss för att gå till cafét och äta frukost. Vidare i till stan för att köpa vinter jacka, hittade en på 'Forever New'. Även en jätte mysig halsduk som kommer skyda mig mot de kalla vintarna. Köpte även lite andra saker som kan vara bra att ha. På kvällen möte jag upp med Jenny och Carolin på ett gals vin. På vägen hem gick jag förbi Ray så stod och pratade med honom och några andra i över 1.5 timme! Så härligt att se dom igen och ska bli lite skönt att börja jobba imorgon. Tillbaka till verkligheten, till det normala livet. Vilket jag oftast är väldigt nöjd med!
Även fast jag ser fram emot att börja jobba igen, så skrämmer det mig lite att det börjar bli vinter nu. Det kommer bara bli kallare och kallare, och om det inte är busy kommer det bli en lång och kalla dagar. Men idag har jag shoppat loss, köpte underställ, mössa, vantar, fleece jacka/väst och andra lång tröjor som jag kan ta på mig under min 'uniform'. Så vi håller tummarna för att jag kommer överleva denna veckan och alla kommande!
Men nu börjar jag närma mig mitt stop. Så ha det toppen tills vi hörs nästa gång!

Thailand/Singapore/Melbourne

Sitter har i Singapore och vantar pa mitt flyg som ska ta mig tillbaka till Melbourne. Vet inte varfor, men hade fatt for mig att mitt nasta flyg skulle ga runt 5 tiden. Kollade precis pa bording passet och flyget lyfter klockan 9!! Vilket betyder att jag har 6.5 timme kvar har. Fy faaaaan......
Menmen, vad kan man gora at det? Som tur ar har jag min dator med mig sa kan ju bara sitta har och titta pa film/serie. Sa forhoppningsvis sa kommer tiden ga ganska fort. :)
Min semester i Thailand har varit heeelt jakla underbar! Hade lite otur med vadret sista veckan, men vad gor det? Forsta veckan dar var hur harlig som helst, stekande sol varje dag. Andra veckan var det inte lika mycket sol, men vad gor det? Efter att ha instatt att det skulle vara daligt i nagra dagar, sa bestamde vi oss for att bara gora det basta av situvationen. Sa ist hade vi massage (5 ganger sammanlagt, hehe.....) tjockade oss med fika och annat onyttig. Lyxade till det med finfin mat. Bara myste pa rummet med en bra film. Spelade kort. Shoppade. Ja, tycker faktiskt att vi gjorde det basta av det. Och nu nar jag sitter har, sa ser jag tillbaka pa det som 2 mycket underbara veckor. Har varit sa himla skont med 2 veckors ledighet, bara slappa och inte behova tanka pa nagot. Basta av allt, att spendera tid med min underbart fina lilla syster!
Som jag namnde i forra inlagget sa gjorde vi en dags utflykt pa mandagen. Akte ivag till Koh Tao for lite snorklig, sa haftigt ar det. 4 gangen jag snorklat nu, och blir lika imponerad varje gang. Det ar som ett helt annat liv under vatten ytan. + att den andra on vi akte till var hur mysig som helst! Gjorde lite snorklig dar ocksa, fiskarna hade blivit sa vana vid manniskorna sa man kunde nasta ta pa dom. Och Kajsa blev biten av en, haha!
Tisdags hade vi varan sista utgang, borjade med en cider hemma. Gick till en jatte fin italiensk restaurang som lag nastan jamte varat hotell. Hade god mat med en drink till det. Tillbaka till hotellet for att fortsatta varat drickande. Nagra cider senare sa gick vi till en klubb som hette 'Green Mango'. Dansade loss dar till typ 4 pa morgonen. Kan ju erkanna att vi bada var smatt doda pa onsdagen, hehe.. Men lika roligt som vanligt! :)
Som sagt, Thailand var helt underbart. Precis vad jag behovde med tanke pa allt som har hant. Har gett mig lite tid att tanka, slappna av och bara vara. Inga bekymmer i varlden.!
Forra gangen nar jag och Kajsa skiljdes at, sa viste vi att vi skulle traffas snart igen. Hade redan borjat planerat allt nar hon var i Australien. Nu har jag ingen aning om nar jag ser henne nasta gang, eller nagon annan i min familj for den delen heller. Vilket kanns ganska jobbigt, har nu varit hemifran i 19 mander (tror jag). 19 manader sen jag lamnade Sverige. Vart tar tiden vagen?!
Men nu kanner jag att jag bara bablar pa om allt mojligt. Sa lika bra att avsluta detta!
Sa ni far har det sa bra tills vi hors nasta gang!
Pusshej . ♥
 
 
Syskonkarlek, <3
 
 

Koh Samui

Då har vi spenderat 9 dagar här i Koh Samui, 5 dagar kvar innan jag beger mig tillbaka till Melbourne. Sorgligt men sant.. Kan inte säga att vi har gjort så mycket, förutom att ligga på en kritvit strand, med klar blått vatten, på ett par härliga solstolar i strålande solsken. Med andra ord, så som livet borde vara. :)
Men vi har bokat en snorkel trip så vi ska iväg till 2 olika öar; Koh Tao and Koh Nangyuan på måndag. Bara till att hoppas att vädret är med oss!
De firar Thailändsk ny år här idag, så alla går runt/står med hinkar, vatten slang, vatten pistoler, det är stora tunnor av vatten där man kan kan fylla upp över allt + de går runt med baby powder blandat med vattnet som dom kladdar på i ansiktet. Så det är verkligen hel galet där ute. 3 minuter och du är dyngsur!!
Men det är lördag, har precis duschat, klockan är halv 5, Kajsa har ställt fram 2 cider som hon väntar på att jag ska öppna. Så vi ska förfesta, göra oss i ordning och sen gå ut och joina galenskaperna som på går där ute!
Vi hörs om några dagar, puss <3

Thailand!!

Insag precis att sista riktiga inlagget var for ca 3 manader sen. Nar jag satt pa flygplasten, vantade pa mitt flyg till NZ. Och har sitter jag igen, vantar pa mitt flyg. Men denna gangen bar det av till Thailand, Koh Samui! Nagot som ar annu battre ar att jag kommer mota upp med Kajsa dar. Langtar nagot galet mycket, och nu a det mindre en 10 timmar tills vi traffas igen. Hade en underbar tid med henne har i Australien, sa ar sakert pa att vi kommer ha en minst lika bra tid dar. For vad kan ga fel nar man bor 50 meter fran stranden, med 30 graders stralande solsken varje dag? ;)
Men annars har det faktiskt inte hant sa mycket. Jag jobbar, jobbar, jobbar lite till. Gor 5 dagar i veckan, runt 70 timmar varje vecka. Sa det enda jag vill gora nar jag inte jobbar ar att sova igen timmar som jag har missat under veckan. De senaste veckan har varit skit jobbig dock, sa javla mycket bullshit som gar omkring. Vet inte hur manga ganger jag har statt bakom vagnen for att samla mig och torka tararna. Sa hoppas att den varsta ska vara bortglomt tills jag kommer tillbaka om 2 veckor.
'Det ar aldrig nog ont, som inte har nagot gott med sig'
Men nu ar det dags att ga pa flyget, vi hors borta i Thailand!
PussHej <3

Life.

So close to a breakdown. So close to my holiday. Never ever let someone, something look down at you, just because they think they're better than you. We all know that's not true.


RSS 2.0