Koh Samui

Då har vi spenderat 9 dagar här i Koh Samui, 5 dagar kvar innan jag beger mig tillbaka till Melbourne. Sorgligt men sant.. Kan inte säga att vi har gjort så mycket, förutom att ligga på en kritvit strand, med klar blått vatten, på ett par härliga solstolar i strålande solsken. Med andra ord, så som livet borde vara. :)
Men vi har bokat en snorkel trip så vi ska iväg till 2 olika öar; Koh Tao and Koh Nangyuan på måndag. Bara till att hoppas att vädret är med oss!
De firar Thailändsk ny år här idag, så alla går runt/står med hinkar, vatten slang, vatten pistoler, det är stora tunnor av vatten där man kan kan fylla upp över allt + de går runt med baby powder blandat med vattnet som dom kladdar på i ansiktet. Så det är verkligen hel galet där ute. 3 minuter och du är dyngsur!!
Men det är lördag, har precis duschat, klockan är halv 5, Kajsa har ställt fram 2 cider som hon väntar på att jag ska öppna. Så vi ska förfesta, göra oss i ordning och sen gå ut och joina galenskaperna som på går där ute!
Vi hörs om några dagar, puss <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0