Check point i vardagens tankar .

Tjabba tjena hallå!
Dags att ta en check point av vad som har hänt det senaste veckorna.
Har äntligen börja jobba på mitt schema som jag har över sommaren. Avklarat de första 2 veckorna, så nu är det bara 8 veckor kvar. Har schema till ungefär mitten av augusti, och vad man ska göra efter det håller jag fortfarande på och klurar på. Vill/måste verkligen komma ifrån Burseryd nu. Jenny och hennes kompis kommer åka till Australien nu i mitten av september. Vill jag så hade jag fått följa med dom dit. Och hade jag levt jävligt snålt denna sommaren, så hade jag haft råd med det. Men det är riktigt mycket pengar det handlar om isf, iaf för mig. Och tänk om allt skulle gå åt helvete, har man lagt ut en förmögenhet på ingenting. Desutom så är man ju så trygg här hemma i Sverige. Man vet hur allting funkar, behöver inte oroa sig för att bli utkastad eller hamna i finkan. Allting rullar på. Bara en liten nackdel, att jag antagligen inte kommer jobba så mycket efter mitt schema är slut. Ett jobb är obligatoriskt för mig just nu. Även om man inte jobbar så mycket, men några tusenlappar måste in på kontot varje månad.
Men jag vet inte. Har verkligen ingen aning om vad man ska hitta på till hösten. Men fortsätter väl att tro på "att allt löser sig".
Denna helgen har jag även flyttat. Jag och min älskade lilla Tova, har fått flytta ner till mammas nya kille. Snabba puckar här ja. Och har här med fått en tuff sommar framför mig, för mamma kommer bokstavligt talat driva mig till vansine. Men det här med flytt, packa ner saker, hitta saker man stoppat undan, som man inte vill ha, men heller inte ha hjärta till att slänga. Minnen flaschar tillbaka. Och frågan "var fan gick allt åt helvete någonstans?", försöker man hitta svaret på. Men vet att det finns inget svar på den frågan. Vet bara att jag valde att följa mitt hjärta. Och så länge jag inte sätter mig ner och tänker på allt, så mår jag också riktigt bra, om jag intalar mig själv det, eller om jag faktiskt gör det, vet jag ej. Gränsen där emellan är hårfin.
Men nu ska jag ta mitt grubbliga huvud och lägga det på kudden, hoppas på att John Blund kommer till mig snabbt ikväll.
Godnatt. ♥


Min alldeles egna älskling. <3

Party och hästar!

Torsdag och röd dag, men märker ingen skillnad med tanke på att jag typ inte jobbar något alls för tillfället. Det enda som jag märker är att det är mer party party för min del, och det gillas ;) Imorgon blir det antagligen Halmstad, Lördag styr jag bilen mot Varberg för att träffa Emilia och gå på Håkan, följt av utgång i Göteborg! Tagga, tagga! :D Söndag lär det antagligen bli Sigges, så ni hör ju själva hur bra detta låter?!
Men idag ska jag faktiskt göra något vettigt också, ska iväg och titta på en hingst som en vill ha hjälp med att rida in + köra in, den tjejen som hade en annan häst som hon ville ha hjälp med, men som antagligen kommer att säljas nu. Men nu vill hon ha hjälp med andra hästar + att hon skulle köpa en ny häst som jag också skulle få hjälp till med isf. Bara till att hoppas att hon gillar mig, för jag har verkligen tyckt att det skulle vara jätte roligt att komma igång igen! Red Nessan igår, och efter att inte ha "ridigt ordentligen" på 1 år, kan jag lova att det känns i magen idag, haha! Men om inte annat kommer jag kunna rida Nessan ett par dagar i vecka, och det är ju alltid något. :)
Funderar om man ska åka till Paysan en sväng, men beror på om mina ridbyxor hinner torka eller inte..
Men iaf, håll tummara för det går vägen ikväll med hingsten, det gör jag iaf! :D


Håkan Hellström, Halmstad !!


Älskade gamla dam . <3
RSS 2.0