En liten uppdatering

Känns som det är dags att uppdatera bloggen lite igen, mitt liv är verkligen fullspäckat med saker hela dagarna. Hoppas ni fattar ironin, men internätet är så segt här hemma så nu har jag snott den andra datan vi har en liten sväng ;)
Ska börja med att säga att bilderna nu är uppladdare, och det var inte meningen att alla bilder skulle komma upp. Men laddade upp hela mappen, fick inte tid till att sitta och kolla på alla bilder och ta bort de som inte skulle med, skulle iväg och jobba och hade inte 1 minut till godo. Och här hemma fungerar det lixom inte att hålla på med det. Men allt "inte okej" är borta nu iaf. Så hoppas att ingen stor skada är skedd.
Men annars händer det inte så mycket faktiskt. Midsommar var roligt, var på förfest hos Marcus där vi först grillade lite ut genom fönstret, kan ju tillägga att detta inte var min ide. Det stank rök och hela luften blev helt tjock, all rök kom ju in i lägenheten. Men det är en sån vanlig ide som man får leva med när de gäller Marcus och Vesslan. ;) Sen blev de väl en helt okej kväll, men det är ju aldrig helt smärtfritt. Var fest borta på på gräsmattan som ligger max 500 meter ifrån lägenheten. Träffade Jessica och Sophia en liten snabb svang, men det var direkt inget posetiv som synd va. Hoppas ni löste de!
Resten av helgen gick snabbt, vi spelade lång golf (vilket jag va helt värdelös på), och mini golf på söndagen. Där jag va riktigt nära på att vinna! Men när de väl börjar gå dåligt för mig, så blir jag ju så himla sur, men hade jag inte blivit de, så hade vinsten varit min!!
Igår var jag Mamma, Alma och Mormor i spenshult, mormor skulle få sin diagnos. Som så tur var inte verkade vara så allvarlig! Om man tänker på vilka hemska muskelsjukdomar som finns.. Sen blev det en sväng in till Halmstad, köpte 3 nya linnen. 2 för presentkoret som jag fick av Marcus i julklapp och 1 för presentkortet som jag fick nu i studetpresent. Sen stannade jag i Halmstad, så vi åt en god pizza på en ute servering. Hur skönt som helst att kunna gå i linne och short till sent på kvällen!
Ikväll ska jag titta på Morden i midssomer, hoppas det är lika bra som det var förra gången! Sen ska jag jobba nu torsdag och fredag. Dock bara 5 timmar per dag, men det är iaf lite pengar. Och som mamma sa igår, att jag ska vara glad över att jag inte har ett tuffare schema, så man får tid till att vara lite ledigt nu när det sommar! För att gå på ett jobb 7-4 hade varit väldigt jobbigt när det är sånt här fint väder! Nu kan man ju hitta på saker ändå :) Får hoppas på att man hittar ett mer ordentligt jobb efter sommaren. Så får man se vart man ska ta vägen då :) Men nu ska jag titta på tv.
Hade så bra!

Nu är allt som vanligt..

Idag vi 5 tiden var jag hur trött som helst, men nu börjar piggheten komma tillbaka till mig. Tur att man ska jobba sent imon. Tror jag har lite för mycket att tänka på också för att kunna sova, så allt är precis som vanligt just nu. Även fast de var ett par veckor sen man fyllde sitt huvud med tankar om livet. Men nu så, är allt sig likt igen. Som jag har saknat de, eller inte kanske, vem vet? Men att gå ner och lägga sig ensam i en kall säng är inte speciellt lockande.
Kanske borde man bojkotta midsommar helt och hållet och hoppas på att få gå in som vikarier hela helgen ist. Men risken för det är väl inte speciellt stor. Men jag hade gärna gjort det och just nu hade de känts som mest lockande.
Nae, men nog skrivit om detta.
Om man skulle gå ner och lägga sitt stora huvud på kudden och ge över dessa bekymmer till den ist. Hoppas på att drömma något roligt så man vaknar på bättre humör imon.
Godnatt ♥

Det vardagliga livet

Dags för en liten uppdatering igen känns de som, inte för att de händer speciellt mycket i mitt liv. Men någon intressant kanske jag kommer på att skriva om.
Just nu jobbar jag mest, har slutat min bredvid gång nu och ska då gå "ensam", men nu när jag har jobbat så har vi ändå vart så många, så man hinner med att hjälpas åt. Men jag kommer väl in i det mer och mer, och konstigt nog så trivs jag faktiskt där. Det är trevlig personal och själva jobbet är konstigt nog ganska roligt. Så där kommer jag trivas bra hela sommaren, så som de känns nu iaf!
Här hemma har jag redan hunnit bråkat med Fidde, och har så gott som blivit utkastad ur huset. Men det är detaljer som jag inte tänker bryr mig om, för mamma får jag ju bo kvar här och det är ju de som räknas. Men får se hur länge man kommer stå ut att bo här.
På fredag, midsommar, så kommer man antagligen åka ner till Halmstad. Det är väl ingenting som är riktigt bestämt, men de är sagt så iaf. Men får se, planerna kan ju alltid ändras.
Imon ska jag jobba ifrån 16.00-20.30, ett par få timmar, alltid bättre en ingenting alls. Men sen så ska jag jobba midsommar också, men då blir de från 06.30-14.15. Så då blir de mer pengar som rullar in. Fick min första lön idag med, och för att bara ha jobbat en dag så ska jag inte gnälla på vad jag fick. Man blir iaf lite mer pepp till att stiga upp på morgona :)
Ikväll blir de till att titta på Morden i Midsomer, typ världens bästa program. Gillar dock inte att titta på det ensam, men det får väl gå för den här gången. För Maja har åkt hem och Kajsa ser man aldrig till längre.
Alla bilder ska jag se till att lägga upp i helgen, när jag har ett snabbare internet. Känns som om det verkligen är på tiden nu!
Men nu ska jag förflytta mig ifrån datorn :)
Ha det bäst ♥

3 HELT UNDERBARA ÅR!

Väldigt längesen man uppdaterade här, men har haft fullt upp med att leva student livet och sen nu börja jobba. Därför blir det här ett långt inlägg för att skriva av mig lite. Men det är vaning för en text full med stavfel.

Snart för exakt 1 vecka sen stod vi och sjöng "Jag önskar jag va en 1 nu, så jag fick stanna kvar..." och de var också då allt verkligen gick upp för mig att tiden på Plönninge skulle ta slut. Så när Emilia sen kramar mig så går de inte att hålla tillbaka tårarna längre, så där stod vi allihop och tårarna sprutade. Det är SJUKT vad jag kommer sakna alla dessa människor.
Men dagen innan dess (onsdag), så var de fest hos Boris, hur sjukt kul som helst. När jag kommer åt ett snabbare internet så ska jag ladda upp alla dessa bilder som togs den kvällen på FB, finns nämnligen en hel del inte okej, hehe.. Men kvällen var super lyckad, började med förfest hos oss, sen fest hos Boris, matfest hos oss igen och sen en snabb efterfest på Fjelldalen. Men mycket lyckad kväll.
Studetkvällen var också sjukt rolig, men vart lite missöden, men sånt som händer.
Direkt när man vaknade på lördagen var de bara att börja städa i Harplinge för att sedan åka hem på mottagning. Det blev en trevlig kväll och fick massa fina pressenter! :)
Redan i måndags så började jag jobba och de är vad jag kommer göra ungefär hela sommaren, pengar, pengar, pengar.
Nu har jag precis kommit in efter en liten spring runda och startade datan för första gången sen jag kom hem. Har kollat igenom bilderna som har blivit uppladdare nu efter studenten och känner tårarna trycka. Man tänker på alla dessa minnen man har med dessa fantastiska människor som har varit min familj i 3 år. Man har verkligen stått ut med varandra i vått och torrt. Man har delat sorg, glädje, tårar, minnen, upplevelse, kärlek, motgångar, framgångar, ALLT tillsammans i 3 år. Den sanningen att man aldrig mer kommer att återvända till skolan är omöjlig att förstå. Dessa människor betyder så sjukt mycket för mig, och jag är arg på mig själv över att jag inte insåg det fören nu i slutet. Hade jag kunnat spolat tillbaka tiden, ta med mig de minnen jag har och göra de ännu bättre, ta vara på tiden ännu mer hade jag inte tvekat till att göra om dessa åren.

Emilia, Sophia, Johanna, Josefin, Jessica, Mimmi:
Sophia- Minns du i 1:an, första dagen när vi sitter där runt bordet och stället dessa frågor. Båda så full av förväntan av vad dessa 3 år ska ge oss. Inte hade vi en aning om att de skulle sluta så här bra? Du var nära på att hoppa av, men det är en sån tur att du inte gjorde de. Dig har man alltid kunnat prata med, och du är alltid lika ärlig. Du är en sån sjukt skönt tjej och jag hoppas verkligen att vi kommer stöta på varandra nere i Halmstad. Kommer sakna dig så himla mycket <3
Johanna- Norrläningen, 1 året vi bodde i B5 tillsammans. Så mycket som jag skrattade åt dig och Britta har jag aldrig någonsin skrattat. Ni kunde sitta i evigheter och spela gamla tanter, har ett klipp på min döda telefon när ni sitter och pratar som dessa gamla tanter, att ni inte förstår er på dagens ungdomar och dessa datorer. När man är med dig har man alltid rolig, helt omöjlig att inte skratta och fula sig. Jag hoppas verkligen att vi kommer träffas i framtiden, och du får se till att lyckas bra nu i Lumpen! Kommer sakna dig så himla mycket <3
Emilia- Du är en sjuk underbar brud, kommer aldrig glöma våra studer i C8. Med Jonas och Fredrik, hur elaka de var mot oss. När de duschade dig, knäckte ägg i ditt hår och till sista hällde mjöl över dig. När de band fast dig nere i köket och man hör enda in till B5 hur du skriker. När vi var på Håkan Hellström, sjukt bra konsert, men på hemvägen var vi så fattiga att vi fick ringa våra mammor om pengar, annars hade vi aldrig kommit hem, haha. Kanske blir det en ny konsert nu i november? ;) Dig har man alltid kunnat prata med, och du förstår alltid vad man menar och ger ett kolkt svar tillbaka. Jag önskar dig verkligen lycka till här i livet, nu i sommar med alla tävlingar. Ska ni ner till Halmstad någon gång, eller i närheten här, så får du lova att ringa mig! Kommer sakna dig så himla mycket <3
Josefin- Dig har man alltid roligt med, du skrattar nästan alltid och man kan inte bli annat än glad av dig. Du är envis som få, och är riktigt duktig på de som du verkligen bestämer dig för att lyckas med. Jag håller mina tummar för att även du kommer lyckas nu i Lupmen, och att de är lika roligt som du tror att det är! Jag kommer sakna din skratt som alltid får en lika glad! När du kommer hem levande där ifrån så får du se till att höra av dig!
Jessica- Du har imponerat mig sjukt mycket! Du gick från att skolka så gott som hela tiden, men i slutet av 2:an bestämde du dig verkligen för att lyckas med detta. Du går ifrån skolkare, till stolt pluggis, och det är sjukt duktigt gjort av dig. Du är alltid lika glad och har alltid lika mycket skvaller att dela med dig av. Den sista stallcheft veckan gjorde du så att den blev hur rolig som helst. När du skulle hoppa på på Zaskia, jag skrattade till jag fick ont i magen, låg dubbelvikt på Rosen! Alla idéer du har, och dina getter som du alltid pratar så kärleksfullt om. Vi får se till att träffa någon gång, vi bor ju trotts allt inte så långt bort ifrån varandra! För du kommer bli sjukt saknad!
Mimmi- Du är en helt fantastisk person, som vet vad du vill med ditt liv och sen kan ingen hindra dig ifrån det. Dig kan man alltid prata med och man får alltid kloka svar tillbaka. Jag hoppas verkligen att du kommer lyckas här i livet, och du kommer i på någon av alla dina utbildningar som du har sökt! Jag kommer sakna dig och dina kloka ord, som alltid kan få en på lite bättre humör. Har du vägarna förbi, Halmstad, eller Småland, så hör av dig!

Nu har jag suttit här och skrivit i snart mer 1 timme. Men jag hoppas verkligen att vi kommer att träffas igen, och jag vet att någon gång kommer vi att göra de. Det gäller bara att alla bara verkligen vill, och ger sig tusan på det! För allt går när man vill. Jag vet att jag har sagt detta typ 1000 gånger nu, men jag kommer verkligen att sakna er. Ni gjorde mina 3 år på Plönninge gymnasiet helt fantastiska. För man kan säga mycket skit om den skolan, men de vänskaps band som skapas mellan eleverna, är något som man inte kommer att uppleva någon gång mer i livet. Som sagt: " Jag önskar jag var en 1:a nu, så jag fick stanna kvar. Här har jag mina kompisar, här har jag blivit kär..."
Nu ska jag och mina röda och tårade ögon gå och lägga oss. Godnatt ♥




Summer!

Det har verkligen varit hur fint väder som helst denna veckan, och speciellt idag. Hade så gärna velat åka ner och lägga mig på stranden, men tiden räcker ju inte till. Nu har jag precis skickat in den sista skol uppgiften någonsin. Betygen sätts nu idag, hur skönt som helst! Mitt rum här på skolan ska jag alldeles strax börja städa i, ska åka hem någon gång under helgen och får fylla min lilla bil i omgångar, hehe. Skolan ha börjat göra alkohol rasia på skolan nu med, flera stycken som har blivit tagna och stängs av från boendet. Tur att jag plockade ut de lilla jag hade, för nu har dom varit på besök här på Harplinge gården också. Men vad mer kan de göra? Säger som Jessica jag, bara till att vägra att ge nycklen (springa runt med den), för mer en att stänga av en från boendet kan de inte göra. Så det kommer bli intressant att se var den här sista veckan slutar någonstans.
Ikväll blir de kanske utgång, men ingenting bestämt en, så vi får se :) Nu ska jag iaf börja med städningen av mitt lilla rum, alltid lika jobbit när allt ska packas ner!

Skönt (sommar) kväll.

Precis inkommen efter en kvällspromenad med vovvi. Fattar inte varför det ska vara as skönt väder på kvällen, men väldigt dåligt på dagen? Har väder guden inte fattat att de ska vara tvärtom. Eller nästa vecka ska de vara fin väder både på dagen och kvällen!
Hade bara 2 lektioner idag, mycket skönt. Men hade tagit med mig Figgo till skolan, för skulle in till stan direkt efteråt och på svenskan skulle vi iväg till Möllerud och äta italiensk glass. Men kom fram till att han inte var någon speciellt bra skolhund. Han fattade inte riktigt att man skulle vara tyst på lektionerna, så han bara pep hela tiden. Så efter 1 lektion fick han sitta i bilen och vänta. Men hade inte ens behövt anstänga mig så mycket -.-
Men åkte in till stan med Johanna för att bytta mitt halsband, så nu har jag ett som jag tycker passa bättre. Var även nära på att köpa ett armband för 400 kr, men ångrade mig i sista sekund och köpte ett annat armband och ringar till ist. Så hittar jag inget bättre nu, så är alla saker, förutom en väskal, inhandlat till studenten! Blir verkligen taggad till tusen när man provar allt. Helt sjukt att det snart är mindre än en vecka tills vi tar
STUDENTEN! :D


Kvälls promenad med Figgo :)
RSS 2.0