22 dagar kvar!!

Då sitter man här igen, söndag, ny vecka att planera. Sista rycket nu att fixa allt inför resan. Ska ringa imorgon och fixa försäkring, hoppas på att priset har blivit yttligare lite längre. Regnar det inte ska jag även städa ur bilen. Ska be Janne göra en lätt service på den med. Sen ska den bara besiktigas, så är den redo för att läggas ut på blocket.. Det känns tugnt att behöva sälja den. Men pengarna kommer behövas. Och onödigt att ha en bil här hemma som kommer stå och sjunka i värde och kosta pengar.
Och just nu känns allt riktigt bra. Denna helgen har varit hur skön som helst. I fredags var det för jobb till halv 2, sedan följde jag med Amanda till stallet. Sen var det Chappen som gällde. Fy fan. Shotade fisk 10 minuter innan de stängde, absolut inte det smartaste draget, haha. Men riktigt roligt hade vi!!
Lördagen var det jobb och sedan till stallet med kusin vitamin och rida pållarna. Alltid roligt att ha någon att prata med om allt mellan himel och jord! Idag var jag hemma hos pappa med missen, och hoppas på att hon kommer trivas där sen.
Nu i veckan har jag som sagt endel att pyssla med. Sen till helgen är det 20 års fest för mig. Nära och kära kommer hit för att äta god mat och dricka alkohol. Sedan lär det bära av till Sigges, hoppas på det iaf!
Sen helgen efter det ska jag förhoppningsvis ner till Malmö för att fira 20 års dagen och träffa trevligt folk. Hade varit riktigt roligt faktiskt. Men vi får se, vi får se.
Nu börjar detta inlägget bli tillräckligt långt för att de som orkar läsa allt, får en guldstjärna.
Godnatt! ♥

Slappdag!

Idag har det varit en riktigt slapp/skön dag. Vaknade strax över 7, för jag skulle skicka iväg Alma till skolan. (Den stora flickan har börjat 2:an nu, va fan hände där?!) Men jag var som en zombie, så kröp ner till sägen igen. Då kom mamma och ringde på dörren, så upp ur sängen igen. Har jag vaknat 2 gånger brukar det vara helt omöjligt att somna om igen. Men inte idag. Mamma har städad och grejat i rummet jämte mig och varje gång jag har hört någon högt ljud har jag vaknat till, men sovit inom 5 sek igen. Verkligen huur trött som helst. Men skönt att man kan ta sig den friheten ibland med!
Sen blev det en runda till stallet med Madde. Helt underbart väder, och mycket trevligt sällskap!! Man saknar lite att inte vara granne med henne längre. Träffas ute på gatan och snacka lite skit eller gå över och ta en kaffe. Eller sällskapa till jobbet. Menmen, vi fick oss en trevlig ridtur idag, och hoppas på att det blir någon mer gång innan jag ger mig iväg. :)
Och nu så har nedräkningen börjat på allvar. 27 dagar kvar, denna månaden har bara flygit fram! Tyckte knappt inte det var längesen vi fick lönen, men nu rullar den in på kontot igen. Niiiiice!  Igår tog jag den 3:dje och sista sprutan för Hepatit A + B, så nu är man skyddad mot det i 30 år. Kändes härligt när man kom dit, och dom bara "Jaha, och du hade roligt i Thailand?" Svar:"Jadå, det var riktigt härligt, men nu väntar Australien i slutet av september!" :D Och tanken att om 27 dagar vid den här tiden sitter jag på flyget någonstans över jorden och landar inom 12 timmar på flygplatsen Denpasar i Indonesien, för att ha 2 härliga veckor på Bail, är väldigt svår att faktiskt ta till sig. Men längtar, det gör jag verkligen!!


Thailand gav bara mersmak för mer!

Regn och rusk

Idag har det varit riktigt pissväder. Jobbade till halv 2, och blev dyngsur efter att ha kört runt mat till folket. Inte alls roligt, faktiskt. Imorgon blir det också jobb ett x- antal timmar, hääärligt!! Annars lär det nog bli en lugn helg, har inga planer än så länge. Och känner min inte speciellt angelägen om att göra något heller, men man är ju heller inte helt omöjlig, haha.
Nu är det bara 31 dagar kvar till vi flyger iväg till främande land. Bokade igår så att vi har ett hotell att åka till när vi landar. Men bokade bara rum för 1 natt, men skönt att veta att man får en säng att sova i när vi landar på eftermiddagen. Men efter det, så ska vi leta efter hotellrum för 15 kr natten, låter faktiskt lite lagom dyrt.. ;) Men fattar ni, 31 dagar kvar?! Helt sjukt. Tiden bara flyger iväg som ingenting.
Nu ska jag försöka hitta motivationen att åka iväg till stallet i detta pissvädret. Men antar att det kommer sluta att jag snart sätter mig i bilen och tar mig en tur till älskade hästen. För det är alltid lika roligt när man väl kommer dit!
Så kanske dags att byta kläder?


Något finare finns inte. <3

Galen lördagskväll!

Måndag kväll, och första dagen på denna veckan är färdig jobbad. Har 4 dagar till, och sen får jag lov att ta lite semester. Fast jag ju egentligen inte klaga eftersom jag kommer ha semester i 2 veckor på Bail, hehe. Har schema fram till den 20 augusti, men hoppas verkligen att jag får jobba mer efter det. Kommer bli segt annars att bara gå hemma och vänta på att man ska ge sig iväg.
Sen nu den 22 augusti, nu på måndag, har jag bokat tid för att ta min sista vaccinations spruta. Usch, fy, blä. Gjorde så jääävla ont sist =/ . Men sen så är jag skyddad mot Hepatit A + B, i mer än 20 år fram över!
Lördags kvällen blev riktigt lyckad! Efter en liten hastig sminkning så gav jag mig iväg till Reftele för att möta upp Jenny & Gabby hemma hos Gabby. Snabbt beslutade vi oss för att åka vidare till Gislaved, till Simon där några andra killar var på förfest. Sedan vidare till Sigges där September spelade. Väl på Sigges var det mycket, men trevligt folk. Kvällen slutade med ett väldigt surrande huvud hemma hos Gabby. Men som sagt, det blev en riktigt lyckad kväll. Förstår inte varför det alltid är att de kvällar som man slänger ihop som hastigast blir roligast? För så är det alltid.
Min kamera har ju gått sönder, så tyvärr har jag inga bilder att visa.
Och nu är det dags att dejta kudden, upp tidigt imorgon för att jobba!.
Godnatt! ♥

Why do all good things..

För att vara party lördag är jag ganska otaggad för tillfället. Ligger med dator i knät, och kan inte riktigt bestämma mig vad man ska göra med denna kvällen. Egentligen borde jag inte göra något alls, och bara spara på mina pengar tills vi åker. Men hur jäkla tråkigt är inte det? ...
Känner mig smått deppig också för den delen. Jag tänker alltid, jag ska fan inte bry mig längre, men har aldrig varit en person som lyckas med det. När man tänker på det, så har dem månader vart bland de bästa i livet. Man ser alla bilder, hur fruktansvärt roligt vi hade det. Alla planer vi hade för framtiden. Helt sjuka var vi. Oskiljaktiga. Men vad som lyckades bryta detta, är av samma anledning som det alltid är. Men när man tänker på det, så förstår jag inte hur vi kunde låta det gå så långt, vara så jävla barnsliga. Går på ordspråket "Det är aldrig ens fel, att två bråkar". Vilket också stämmer. Men måste också säga, att jag heller aldrig har känt mig så sviken.
Vet inte ens varför jag bryr mig just idag, när det har gått månader sen allt bröts. Men idag är det bara en sådan dag, en dag där man tänker lite för mycket på allt. Såna här dagar jag ser till att undvika nu förtiden, vilket jag har blivit väldigt bra på också. Men en tjej som tänker mycket, kommer alltid vara en tjej som tänker mycket. Oavsett vad.
Nu blir det duschen, och sen blir det trevliga människor och mycket alkohol. (Y)

"Why do all good things, come to an end?"

Working Holiday Australia Visum - check!

Jahopp, då har man gått och fått höftleds inflammation lite plötsligt så där. Fick skit ont i benet måndags eftermiddag strax innan jag och Jenny skulle iväg till stallet. Sen efter 2,5 timme på hästryggen, så kunde jag knappt stödja på benet längre. Men hade iaf en riktigt mysig och trevlig ridtur, mycket prat om resan, gamal galna minnen, och annan snicksnack. Ska se till att göras om inom kort tid igen! Menmen, tisdagen spenderades på sjukhuset, först Smålandsstenar vårdcentral i 2 timmar, direkt vidare till Värnamo sjukhus där vi tillbringade nästan 4 timmar. Blev både rönkten och ultraljud på benet/höften innan de kom fram till va det va. Men som tur är inte detta något allvarligt. Och är redan bättre ifrån igår till idag, så det är jätte skönt! :)
Hoppas på att vara tillräckligt pigg imorgon för att åka ner till Halmstad med Jenny och Gabbi. Förfesta till våran Bali resa, som det bara är 48 dagar kvar till! :D Har sagt att vi måste förbereda oss lite innan vi åker, fira till det ordentligt!!
Nu har jag även ansökt/betalt/blivit godkänd att inträda till the land down under! Bara försäkring och snygga till CV:et lite sen är grunden klar för vad som väntar mig bortom Sveriges gränser. AWESOME !!!!! :D
Nu ska jag titta lite på en serie, får se hur länge jag kan hålla mig vaken, hehe.
Godnatt ! ♥

"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du tillbringa livet på 1 ben."
RSS 2.0