Mariestad.

Jahop, då har man lämnat Marcus lilla lägenhet och befinner sig i en stuga strax utanför Mariestad. Är hos Pia och Linus lilla sommar stuga, finns en liten strand och brygga här. Är egentligen rätt mysigt, men finns inte så mycket att göra så blir lite lång tråkigt.. Men vi ska nog åka hem imorgon så blir inte här så länge. Har lugit ute på bryggan och solat mig ett par timmar. Blir bara brunare och brunare, tycker verkligen om det! :D
Sen när jag kommer hem blir det nog att börja sommarjobba lite. Har fått 3 veckor på Stall Kuskahus, men det är i slutet av sommaren. Så ska jobba lite för Fidde, igen -.- Får se hur det går den här sommaren, men det är alltid bra med extra pengar. För det är ett körkort man ska betala, det är prat om någon resa i augusti till Turiket igen och sen hade det ju aldrig suttit fel med den liten bil till körkortet^^
Så får se vad pengarna räcker till, bara jag får mitt körkort blir jag nöjd! :D Men får dåligt samvete varje gång jag tänker på att jag knappt har börjat med teorin, måste verkligen göra de!

Nej, nu ska jag snart hjälpa Pia lite med maten, hacka lite grönsaker!
Ha det så bra i den sköna sommarvärmen! :)

Underbar helg :)

Är hos Marcus nu :) Skulle egentligen åkt hem idag, men mamma ska iväg till Mariestad. Till Pia och Linus och för mig kanske det inte blir sådär jätteroligt. Så då kan jag lika gärna stanna här hos Marcus :) Fast nu jobbar han till 4 så jag ska nog cykla ner till stranden och sola lite.
I helgen har vi inte gjort så mycket. Jag, Alma, Maja, mamma åkte i fredags ner till havet. Var där i 3 timmar, men det blåste så mycket, så man fick sand precis överallt!
Sen lämnade mamma av mig här och på kvällen åkte vi till Japan (haha, låter lite roligt, "åkte till japan";) och skulle spela minigolf. Men så blev det inte, köpte bara en mjukglass gick ner på stranden och sen åkte vi till Hemma Kväll och köpte godis:) Såg en jätte bra film, Knowning hette den. Nicolas Cage spelade huvudrollen.
I lördags åkte vi till Tylösand, solande lite. Sedan blev det After beach med "Du och Jag" tror iaf att dom hette det :P Spelade minigolf och åt pizza. Marcus vann rätt överlägset på minigolfen, men jag skyller på att jag hade en sne klubb i början och aldrig spelat på banorna ;)För i slutet gick det faktiskt bra!
Söndag stranden fram till 4. Sen åkte vi till äventyrslandet och när Håkan slutat jobba gick vi hem till honom. Blev lite grillning av hamburgare, mycket gott^^
Japp, det har varit min helg och den har varit super bra! :)
Sängen väntar och sedan stranden. Me like sunshine! :D

Årets första dopp!

Ännu en solig dag har det varit, och det gillar jag =) Men dock har det varit lite blåsigt idag, men när solen har lyst så har det varit jätte varmt! :) Mormor och Maja kom idag vid 11. Så då fikade vi först och sen lagade vi skink och ost paj, mycket gott! :) Sen blev det att sola lite på studdsmattan till mamma kom ut med olja och ville att jag skulle olja möblerna.
Vid 3 hade mormor klippt färdig sig, så på vår väg ner till Leabo för att bada åkte vi till Ann-Sofie för att kolla på de:) Och måste säga att det blev fint! Hon härmade mig lite och gjorde håret ljus ;)
Jag tog årets första dopp för mig idag också. Det var väldigt kallt i vattnet, så blev bara snabbt ut och in. :P Men duktigt av mig ^^
Nu på kvällen har jag och Alma varit ute och spruning. Känner mig dutkig, för sprang til tisdags också 3 km utan att börja gå! Fast nu med Alma gick vi lite, men hon var faktiskt duktigt =)

Imorgon ska vi åka till Halmstad och lägga oss på stranden för att få lite sol! :) Ska bli roligt, och hoppas att Marcus vill göra oss sällskap fram till han ska jobba. Men får se, har inte pratat med honom ännu. Men ska  iaf stanna där, om han inte ska ändra dom planerna, men det får han inte göra.

Nej, nu ska jag gå och kolla på film och vänta på Marcus ska ringa.
GodNatt!

Jönköping.

Idag åkte jag, mamma, mormor och Alma till Jönköping. Mormor skulle dit och hitta sig något fint tills deras resa nästa torsdag :)
Jag körde hela vägen, och klarade mig bra tycker iaf jag. Man börjar känna sig lite säkrare och man blir inte lika stressad av alla bilar, avfater och allt som finns. Skönt, för det är faktiskt inte lång tid kvar nu till september! :D
Iaf, först åt vi frukost på Ikea och gick runt lite där. Tror faktiskt inte jag vet någon tråkigare affär! Sen gick vi vidare till kläder affärerna. Kollade på mycket men köpte inte så mycket. Fanns mycket fint, men antingen var det något som jag inte riktigt behövde eller så var det för dyrt eller så satt det inte alls som jag ville. Men hittade ett linne på HM som passar bra nu när värmen har kommit och så köpte jag mig en bikini på Stadium.
Sen åkte vi hem igen och jag la mig ute på gräsmattan för att sola. Det är faktiskt tur att jag ändå har ganska lätt för att bli brun, för jag har inte alls tålamod till att ligga stilla länge. Men brun blir jag iaf! :D Men ansiktet är nog emmun mot solen, för där får jag ingen färg alls =/ Men kanske har fått lite idag och imon ska vi till stranden. Till helgen ska jag och Marcus till havet, så får jag inte ens lite fin brun färg i ansiktet då blir jag arg!

Får inte glöma att säga att jag och Marcus har biljetter till Harry Potter Prämieren i Halmstad! :D Fick sms av dom idag att dom hade börjat sälja biljettern. Så fick ring Marcus så han fick boka! :D Så den 15/7 ska vi gå och se Harry Potter och Halvblodsprinsen! Längtar!



Bikin som jag köpte på Stadium och linnet på HM.

Solsken!

Nu har ÄNTLIGEN solen och varmen kommit! :D
Marcus hade ställt klockan på halv fem på måndags morgonen för nu ska han börja jobba. Jag skulle ta tågen senare vid 8, så kan kunde bara ligga kvar i sängen. Men det blev så ensamt när han hade gått upp, så jag gick ut till honom ist =)
När det sen var min tur och kliva upp och packa min väska. Men Marcus skulle sluta jobba klockan 2 och skulle inte börja fören 2 dagen där efter. Och jag ville stanna kvar och Marcus ville att jag skulle stanna:)
När han då kom hem ifrån jobbet åkte vi till havet och solade i 2 timmar. Sen började hans ansikte bli lite rött så vi fick åka hem :P
På tisdagen åkte vi en sväg på morgonen till havet. Det är så otroligt skönt nu med sol! :D
Strax efter 1 cyklade han till jobbet och jag gick ner mot stan för at ta tåget hem =/
Men ska åka tillbaka Halmstad på torsdag eller fredag igen =)
Och jag längtar dit! :D <3

Midsommar kvällen.

Midsommar blev väl ändå helt okej.
Men allt var verkligen emot mig och Marcus ibörjan.
Hade tagit tag i nåt och ingen viste någonting, så då blev han lite tjurig. Sen skulle vi stryka våra kläder, men deras styrkjärn var sönder så det bara läckte en massa vatten och kom något liknade sand ur det. Min klänning som jag skulle ha på mig hade något som liknade tandkräms fläckar och fett fläck även fast den var ny tvättad. Marcus skjorta som han tänkte ha på sig hade också någon vit fläck på dig. Och en oendlig massa mer saker.
Men allt löste sig och vid 7 tiden blev vi hämtade av John och Håkan för att åka hem till dom och förfesta. Sen kom en kille som heter Denis, som även har kommit på det fina namnet "Devil Women" till mig. Inte allt för kul =/ Men där blev en till halv 11 då en annan tjej, Louise, kom. Hon fick bli kvällens chafför^^
Först åkte vi till Torup för där skulle det tydligen var någon fest. Men den hade antagligen inte varit så rolig, för alla som var där var inne i stan när vi kom dit. Så det blev ju bara att åka tillbaka till stan. I stan fick vi reda på att de skulle vara någon fest ut mot Getninge. Tog ett tag att hitta till den, men när vi väl kom dit så var det inte sådär jätte mycket att ha. För dom spelade inte speciellt bra musik och kallt var det. Men man kunde köpa hamburgare och korv för 10 kr var, som man sen fick grilla själv. Och det tyckte killarna höjde heela kvällen. Hahaha, det var ju iaf ganska gott=)
Kom hem någon gång vid halv 3.

På lördagen åkte vi upp till Marcus pappa och var där tills på söndag kväll. gjorde inte så mycket. Spelade någon slag spel när man ska slå på en tennis boll så åker den runt och så spelar man mot vandra. Det var faktiskt roligit! :)

High Chaparall!

Förra tisdagen var det dags för Marcus student present :)
Jag hade fixat så att vi skulle åka dit, jag, Marcus, mamma och Alma. Egentligen skulle Kajsa ha följt med, men hon svek oss, eller hon var tvungen och jobba.:P Iaf, han skulle först lånat Robins sjukbricka, men sen hade han ingen så då fick han vara Johan ist. Min kusin så han fick även vara 2 år yngre. Men man kommer ju in gratis iaf. Vi var där fram till 2 tiden, var inte så mycket folk nu när det var låg säsång, men det är ändå lite mysigt och gå runt där. Och han tyckte att showen var bra så det var ju tur att det uppskattades lite :)
Sen bar det iväg hemåt igen, för att göra oss i ordning och åka till Bambu där jag skulle bjuda honom på mat. För dom har jättegod kina mat där. Har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv. För vi köpte någon buffe, och det fanns så mycket som var gott!
Men sen när vi skulle betala så funkade inte våra kort! Usch så pinsamt det var, för där hade vi ätit för 450 kr, och så kunde vi inte betala våran mat bara för att det var något fel med sweedbank. Men vi åkte runt över allt för att kolla om det funkade, men det gjorde de inte. Och kines mamma där pratade om att polisanmäla oss om vi inte kunde betala, visst, hon hade rätt, men det var ju inte precis vårat fel.. Men vi fick lämna körkort och leg där och komma tillbaka dagen efteråt.
Så vi åkte alla mil igen, men sen ville jag till Värnamo för att kolla på bikini. Men jag hittade ingenting, men Marcus hittade 3 t-shirtar. Det är så typiskt -.-


Marcus som testar att rida en tjur på High Chaparall!


Haha, Marcus som arg cowboy!:P


En mycket söt Alma som cowboy! :D

Midsommar!

Dålig på att blogga, men har varit med Marcus hela vecka, och nu är vi i Halmstad igen. Så ska bara skriva ett kort litet inlägg, för snart ska vi äta lite jordgubbstårta och börja göra oss i ordning för kvällen:) Vet inte riktigt vad vi ska göra en, och det är nog ingen annan heller som vet:P Men någon fest ska de väl bli, om de blir i Halmstad eller Torup vet jag inte. Men får väl hoppas att de blir en bra midsommar kväll iaf :)
Berättar när jag kommer hem igen vad som har hänt i veckan :)

Ha en jätte bra MIDSOMMAR!
:)

Marcus student!

Igår var det Marcus tur att sluta skolan. Väckar klockan ringde halv 6, han skulle först iväg till en kompis och äta frukost. Sen till skolan, där ifrån gick det bussar till Tylösand där de skulle äta frukost igen och dela ut stipende och såna saker. Marcus fick stipendie på 2000 kr, duktigt! Sedan var det utspring ifrån skolan, sen åkte dom runt i stan.
Det var synd att det var sånt dåligt väder, det regnade hela tiden! Usch för det, var faktiskt inte så roligt och så och vänta, mest kallt och blött. Men, vad gör man inte :)

Marcus, med alla blommor och nallar. Mycket söt bild på han när han var
var liten! :)

Vidare hem till hans pappa, där vi fick jätte god mat! Humöret försvann väl lite fram mot slutet. Men gillar inte fulla människor.Finns endel att tänka på med...
Han har sina planer på vad han ska göra nu efter skolan. Jag som har ett år kvar i skolan måste stanna kvar i Halmstad. Och jag har ingen aning på hur mycket jag orkar. Tanken på att vara utan han i flera månader är verkligen inte särkillt lockande. Men tanken att lämna allt som man faktiskt har kämpat för känns helt meningslöst! Men att gå hela sommaren och veta att det ändå kommer ta slut i augusti gör de hela ännu mera meningslöst. Visst, man ska njuta av den tiden man har kvar i sånna fall, men det är ju oerhört jobbigt och tar på många krafter, framför allt humöret. Men sen om man mot all förmodan skulle klara av det, tänk om ingenting är som vanligt när han kommer tillbaka? Då kommer man har haft all smärta förgäves. Då har man bara gått och längtat efter något som inte finns där längre. Då är allt bort föralltid. Då finns inte ens hoppet kvar. Och hoppet är det sista som lämnar.
Usch, finns det någon som klarar av att såra mig så kan du det. Egentligen är jag stark, egentligen klarar jag av mycket för om det är något jag har lärt av livet så är det att man måste kämpa. Men du får mig att känna mig svag, för med dig är allt lätt allt går att klara av! Utan dig är jag ensam, med ögonen fulla av tårar. Men tårarna kan jag kämpa emot. Men resten drar ner mig.


Skolavslutning.

I torsdags var det Plönninges 3:ors tur att slutar  skolan, de va 80 st. Lite skillnad mot Halmstad som var över 1000! Men det var rätt trevligt ändå. Kom till skolan vid 8, men vi började inte förren vid halv 10. Men som tur kom Sophia med, så vi satt och pratade lite och kollade på alla 3:or som väntade på att få ta kort.
I klassrummet sen pratade Kristina och Mary lite. Sen gick vi ut för att vara med på våran skolavslutning. Linda sjöng "Himlen är oskyldigt blå" hur fint som helst! :) Sen delade de ut bok premier, och jag fick en bok! Det ger till en person i varje klass i 1 och 2:an, och jag fick boken i min klass. Kanske inte var så mycket att ha i boken, men det var fina bilder. Och det som skrev till mig tyckte jag var fint :) Sen blev det fika och 3:orna kom åkande i sina vagnar. Sen gick jag till rummet och städade färdigt det sista, innan jag gick och lämnade nycklen. Nästa år ska jag, Emilia och Johanna bo på Harplinge gården! Får hoppas att de blir bra:)
Gick till parkvillan och sen åkte jag och Mimmi in till Halmstad och köpte Kina mat, innan hon körde hem mig till Marcus.
Vi gjorde inte så mycket sen på kvällen, läste lite Harry Potter och han förbräde lite inför hans studen som var på morgonen därpå. Efter mycket om och men lyckades jag att somna.

Bilder ifrån Plönnigens student:

Camilla och Hans kom först ridande på Diamond och Laser.


Np06A, "Störst går först" stod det på deras traktor.


Np06B!


Np06C!


NpNv. Naturvetenskaps programet!

Det var inte så många, men stämningen var på topp ändå!

Balen.

I söndags hade Marcus ballen med ett l. Som han själv alltid brukar säga. xD
Var inte där och kollade med har fått (tagit) bilder ifrån hans dator och måste säga att jag tyckte att han var mycket stilig :)
När jag vaknade på måndagen hade jag fått ett sms om att jag skulle komma så fort jag ville, så jag skynda mig upp ur sängen för att hinna göra allt och sedan ta tåget vid 12.42 ifrån Smålandsstenar. Fick ringa och väcka en väldigt trött Marcus, han kände inte ens igen mig när jag ringde =/ Men han lyckades ta sig upp ur sängen och möta mig vid tågstationen. Då berättade han om balen, efter det kollade vi på sagan om ringen, lagade mat och läste lite Harry Potter. :) Mysigt och ligga jämte Marcus igen, finns absolut inget bättre än när man kurrar ihop dig och han bara håller om mig. Skydar mig ifrån allt<3

Här kommer bilderna ifrån Marcus bal:
 
   
Marcus och Håkan som sitter i bilen, påväg till röda mattan. Hade en gamla
"Brum" bil, en så som man vevar igång och är jätte gamal!

 
Framme på röda mattan, eftersom dom hade en sån gamal
bil, efterliknade dom det lite i stilen också. Men käppen och hatten.
Lite hätigt tycker jag :)
     
De 2 coola grabbarna! Erkän, dom är fina?!
Marcus självklart finast ;)


Sista bilen, den sista posen!
Mycket fina bilder, tycker jag att detta var :)

Nästa år är det min tur!
Hoppas bara att vi får vara med alla andra skolor i Halmstad och inte ensamma som dom var nu i år. Usch, för isf får vi ser om jag går^^,

Återträff!

Lite dålig på att blogga, men har haft fullt upp och inte riktigt haft tid till och sitta vid datan. Men ska berätta nu vad som har hänt den senaste tiden i mitt liv, men delar in de i olika inlägg så att de inte blir så jobbigt att läsa :P

På nationaldagen träffade jag Kikki, Sofie, Elin, Mikahel, Markus mycket roligt att se alla igen! Vi gick till randevos och jag åt kebab talrik, mycket gott var de! :) Sen fick jag ge med mig och följa med hem till Markus, men först gick vi imon komsum för både jag och Kikki vad godissugna. Så vi blandade en jättegodis påse, Kikki tycke att Markus skulle betal allt, och snäll som han var gjorde han det. Så vi köpte godis för 102 kr, men när det väl låg i en skål åt ingen så mycket. Haha, skrattade rätt mycket iaf :P
Sen satt vi oss och spelade kort, jag kom 2 eller nåt, duktigt ^^
När vi tröttnade på det så bestämde vi oss för att spela lite kubb ist, och jag (dum som jag var) valde dom som hade druktig. Kikki och Markus, men det kom jag förstås inte på fören vi hade kommit halvvägs in i spelet och det gick verkligen ur urselt för oss. Och dålig förlorare som jag är, bestämmde jag att de skulle dricka ännu mera innan vi spelade en gång till! Haha, och den gången gick det faktiskt bättre! För vi vann:D DUKTIGT :)
Klockan började bli mycket och Matilda började bli på dålig humör även mycket trött. Så strax efter elva åkte vi hemåt och jag kom i säng vid 1 kanske, sen ringde Marcus och väckte mig för att prata lite. Mysigt! <3

Bilder från studenten!

Hade turen med mig, fick sommarjobb. Men inte 6 veckor som jag ville, bara 4, men antar att man ska vara glad över det man får.
Marcus ringde och väckte mig kvar över 3 inatt. Men de gjorde ingenting, skönt att prata med han. Hade gjorde vad som helst för att han skulle komma hit. Men antar att de bara är att hålla ut tills måndag =/
Ikväll ska jag till Smålandsstenar och äta mat med Markus, Mikahel, Elin och Kikki. Får hoppas att det blir roligt, bättre en att sitta hemma och deppa/tjura iaf.

Tänkte visa några bilder ifrån Jennys student nu!


En mycket söt student! Måste säga att bilden på henne, är ur gullig! :)


Här fick hon badpuffar, och en häst. Rätt roligt faktiskt!


Ankomsten till Lurabo. Mycket fin kläning!
Detta får bli sista bilden. Hoppas du blev nöjd med din dag! Grattis igen!

Studentdag.

Inte ens Marcus ringde mig igår. Och ingen har ringt idag heller. Får tar och ringa Sven-inge imon och hoppas på de bästa, men känns knappt som jag har något sommarjobb längre. Och vad fan ska jag göra hela sommaren då?  Gå och dö låter väldigt lockande.

Aja, idag tog Jenny studenten! Mycket GRATTIS till henne :D  Bilder kommer när jag har lagt in dom på datan. Utsläppet var vid 4 i Gislaved, så först åkte vi dit. Jag övningskörde hela tiden och det gick faktiskt bra, även fast det var massa människor och bilar:) Men sen där ifrån fick jag inte köra och blev mycket arg på mamma. För enlig mig är det bra och lära sig även att köra bland massa människor och bilar, men hon tycker inte de. Eller så är det bara så att hon vill att jag sa behöva köpa mer lektioner...
Sen blev det mat i Lurabo, smörgåstårta, mums! TIll efterrätt var det hemma gjord glass och ostkaka, mycket gott:) Sen skulle Jenny iväg, så då åkte vi oxå.

Just nu är jag på så dåligt humör så vet knappt var jag ska ta vägen. Hela dagen har de varit upp och ner men nu är de verkligen i botten. Vet inte vad det är med mig, ena sekunden glad, andra kan bara brista ut i gråt vilken sekund som helst.
Och inte är jag trött heller så jag kan inte gå och lägga mig, tur att jag har Kira och datorn. Finns det något bättre en djur när man är ledsen? Nej, tror faktiskt inte de!

Ny Design!

Japp, nu har min blogg äntligen fått en ny design!
Så säg vad du tycker om den! :)

Grattis till dig som orkar läsa!

Usch, nu börjar jag bli irreterad.
Mitt sommarjobb verkar ju nästan gå åt pippsvängen!:(
Ringde i påskas och sa att jag ville ha 6 veckors jobb, från 26-32 och det var helt okej! Men så vill man ju veta vad man ska ha för betalt, så då skulle jag ringa tillbaka när Sven-Inge hade pratat med Annika. Vilket jag gjorde, men då hade han inte kollat upp det. Sen skulle jag ringa tillbaka igen, när jag gjorde de fick jag ringa till Annika själv, så hon tog mitt nummer och sa att hon skulle ringa mig så fort hon och Sven-Inge hade löst allt. Ingen hörde av sig. Så idag ringde jag tillbaka igen, och då verkade han inte ens komma ihåg något! Men iaf han skulle ringa tillbaka mig nu ikväll, om inte han ringde skulle jag ringa tillbaka till honom. Vilket jag nu har gjort, 3 gånger. Och inget svar. Känns som jag inte kommer få något jobb iaf i sommar, det ser ju iaf inte speciellt ljust ut för mig!:( FAAN!

Aja, annars har dagen varit helt okej. Vaknade upp jämte världens bästa Marcus. Åkte hem till han igår kväll, kommer nästan bli lite skönt att inte vara där så mycket, för känner mig verkligen inte alls välkommen där längre :( Mycket tråkigt, för jag trivs där och Marcus tycker väl oxå om det (hoppas jag) men finns ju mer som bor där...
Men vi gjorde inte så mycket mer en att gosade och lästa Harry Potter. Är på sista boken nu, och ska bli spännade och se hur allt slutar! Längtar till "Harry Potter och Halvblods prinsen" börjar gå på bio! :)
Nu är man iaf hemma, mamma hämtade mig vid 10 på skolan och tog med alla saker hem. Övningskörde vägen hem och det gick bra. Måste köra mycket nu så att jag kan klara mitt körkort!!
Sen hämtade jag och Alma, Kajsa på moppen. Alma satt framför mig när jag körde. Hur söt som helst var hon, bara satt där och log hela tiden! Sötare unge finns inte :)

Lång inlägg blev de nu, men tvungen och skriva av mig lite:P Nu ska jag väl återgå till att kolla på tv och vänta på att telefonen ska ringa. Men något säger mig att den ända som kommer ringa mer till mig ikväll är Marcus.
Fan om jag inte får något jobb...
Grattis till dig som har läst allt!

Deppdag.

Ja, det är det verkligen. Humör som en bergochdal bana och just nu är det nere på botten igen. Men längesen det var såhär, så antar att det är dags. Mycket tankar som finns i huvudet men ingenting sägs.

På torsdag kommer mamma och hämtar mig, skönt. Mycket skönt.

Körlektion.

Jaop, då har man haft sin första körlektion och det gick över förväntan. :) Kommer inte behöva köra förens i augusti nästa gång och så hoppas jag på att det inte kommer ta mer en månad för mig att ta körkortet! Men man kände sig så jäkla stor när han sa "aa, och så bokar vi halkbana och sånt då när vi träffas i augusti! Kan inte riktigt fatta att det är snart min tur att få körkort, verkligen vuxen poäng på det!
Resten av dagen spenderades med Marcus, var nere i stan och köpte fluga som han ska ha på balen på söndag. Sen åkte vi hem till Håkan för att bada i poolen och sola lite. Skönt att äntligen har fått lite färg efter den här helgen! :)

RSS 2.0