Jul. 31, 2014

Vaknade nu 1 timme innan klockan skulle ringa, inte okej.. Men min sömn har blivit helt fucked up av att jobba natt, har dock inga problem att hålla mig vaken på nätterna så antar att det är ett plus!
Idag ska det bli en liten familjetrip till Jönköping. Jag måste köpa ny bikini till Grekland och hade gärna velat hit ett par extra klänningar tills dess också. Lite mer än 2 veckor kvar tills vi åker, tror jag har runt 8 pass kvar att jobba. Det är blandade känslor det där, men mest ska bli skönt att komma tillbaka till Göteborg och fortsätta med livet, eller vad man kan kalla det. Fast det har varit mycket skönt att bara vara nu i sommar!
Sen ikväll har jag och mina syskon fixat en överraskning åt mamma och Janne som en liten bröllops present eller vad man ska kalla det. Inget sådär jätte märkvärdigt, men hoppas att dom ska bli glada!
Annars har det inte hänt sådär jätte mycket sen sist jag skrev. Har jobbat och njutit av solen så mycket jag har hunnit. Ett och annat dopp i sjön har det blivit, börjar faktiskt bli en riktigt behaglig temperatur nu! Hade lite gäster över förra tisdagen. Jag och Maja fixade maten och så bakade jag en efterrätt till oss. Jätte trevligt var det, tror vi satt upp till halv 5 - 5 och bara pratade. Dock dödstrött dagen efter och att hålla sig vaken hela natten var något fruktansvärt jobbigt!
Men nu ringer snart klockan och det är dags att gå upp.
Ha en super dag allesammans! ♥


Jul. 20, 2014

Ligger just nu ute i solen och njuter av de sista timmarna innan jag ska tillbaka till jobbet! Ska göra min tredje natt nu och hoppas på att inatt ska gå lika fort som de andra två jag har gjort nu i helgen. Känns skönt att vara inne på att bara jobba natt, kommer vara lite mer ledig, men ändå få ihop mina timmar!
I torsdags var så träffade jag Jenny och Gabby. Åkte först hem till Jenny där de bjöd på grillat och öl. Kom fram till att vi inte har träffat sen i slutet av januari, verkligen alldeles för längesen. Sen körde Josse oss vidare till Gabby. Så blev att vi satt på hennes altan, drack lite vin och pratade ikapp om vad som har hänt det här halvåret. Men det blev också en hel del prat om gamla minnen från Australien, helt sjukt vad mycket vi har upplevt tillsammans där nere både på gott och ont. Åkte därifrån runt halv 12 för både Gabby och Neil var trötta och skulle flyga tillbaka till Malta tidigt dagen efter. Jag och Jenny hade även planerat att vi skulle till stallet dagen efter, så skönt att komma upp någorlunda tidigt innan det blev allt för varmt! Verkligen saknat att sitta på hästryggen detta halvåret, som jag och Jenny alltid brukar säga - det är den bästa medicinen som finns. Spelar ingen roll vilket humör man är på innan man kommer till stallet, men efteråt är man alltid avslappnad och glad!

Ska bjuda på ett par bilder från de senaste dagarna, sen ska jag försöka få lite mer sömn innan jag styr cykeln mot Ekbacken!









Bröllop, hästar och jobb!

Nu kan man säga att halva sommarlovet har passerat och jag ser skrämmande nära. Har 1 månad kvar att jobba innan jag säger byebye Ekbacken för den här gången och sätter mig på ett plan mot Grekland! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar. Går av mitt natt pass morgonen 07.00 den 16 augusti och kommer sitta på planet samma dag klockan 17.00. Ska göra samma resa som vi gjorde förra året då vi åkte till Chania i Kreta jag, mamma, mormor, Alma Jeanet, Jenny och Josefine. Detta året ska även Kajsa och Maja med, så vi blir ett tjej gäng på 9 st. Hade så otroligt roligt förra året, så hoppas att i år ska bli ännu bättre. Men som sagt, längtar tills vi alla ligger runt poolen med en iskall öl och njuter av 35 graders strålande sol! 
 
Så vad har hänt sen jag uppdaterade här sist? 
Jo, roligaste av allt är att min kära mor har blivit Fru Sigfridsson. Hon och Janne gifte sig den 5 juli här ute på altanen och båda var så otroligt fina! Hela ceremonin var jätte mysigt, med bara de närmaste och käraste inbjudna. Åt god mat, drack god dricka, jag stod för efterrätten och hade bakat till oss alla. Så det var en mycket fin dag, som jag vet att brudparet är mycket nöjda med. 
Har även vart en sväng i stallet hos min älskade Paysan. Helt otroligt att hon fyller 24 nu i augusti, vem hade kunnat tro att min lilla tös skulle bli så gammal?! Det roliga är att hon fortfarande har samma energi som hon hade för 10 år sen, så fort man börjar trava med henne så spetsar hon öronen rak fram och vill bara springa fortare och fortare. Gick ner till sjön med henne och hon stod och plaskade och bara njöt i säkert 20 minuter! Det är sån lycka att bara få åka dit, pyssla om henne, ge henne ett (eller tio äppeln...), gå en liten promenad och pussa på henne. Som man skrev när man var liten Matilda♥Miss Pay=sant, haha! 
Förrutom det så har det inte hänt sådär otroligt mycket. Jag går fram och tillbaka från Ekbacken, jobbar runt 6 dagar i veckan vilket börjar kännas i kroppen då jag kommer hem och är helt slut och somnar innan 9, haha. Men pengarna lär behövas i höst så man får tänka positivt. Dessutom så gör jag mitt sista dag pass imorgon och går över på natt schemat på fredag kväll, vilket kommer göra att jag kommer bli lite mer ledig och kan njuta av sommaren! 
 
Ska ladda upp några bilder från bröllopen och sedan säger jag puss&godnatt! 
 
Mamma redo för att träffa sin make.
 
Herr & Fru Sigfridsson, så otroligt fina var de båda två!
 
Här är hela min älskade familj samlad!
 
Systrarna Jutman, älskar er ♥
 
Fika bordet, men fyra mycket sugna små barn. 
 
 
Vem hade kunnat tro att den här smäckra damen är 24 år gammal?
 
Tror vi njuter lika mycket båda två!
 
Kärlek ♥
 
Och lite har jag hunnit med att njuta av solen! 
 
 
 
RSS 2.0